Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6297788 Napisano: 08.12.2016 11:38:46 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Czy jakieś nagrody były ostatnio wysyłane Pocztą Polską?  emotka

Bony Pepco/FB. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297786 Napisano: 08.12.2016 11:38:10 w Czy informują/ informowali?
Czy poinformowano już laureatów konkursu "Potworna plama nie zniknie sama"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297769 Napisano: 08.12.2016 11:15:46 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

Haha, to jest krzyk, ale rozpaczy. prawdopodobnie Pani musi sie pozbyć starego, by zrobic miejsce na nowy emotka
Przepraszam tych, którzy walcza, ale ten wyglada, jakby kot zrobil sobie z niego drapak.

Hihi, mnie zaś przed oczami pojawiła się wizja fanki ojca tadełusza, która bohatersko walczyła w Lidlu o karpia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297762 Napisano: 08.12.2016 11:05:25 w WC - rozmowy o wszystkim
Powiedzcie mi kobitki, czy ten sweter ze zdjęcia to jakiś najnowszy krzyk mody? Takie coś się teraz nosi? O to mamy walczyć na fejsie do ostatniej kropli krwi? emotka

Wyświetl w wątku >>

joan

#6297616 Napisano: 07.12.2016 23:25:37 w Lay's
zezowaty_kot napisał(a):

A skan kciuka też już wymagany? emotka  durne Avanti, przecież konkursowicz dla piłki palec sąsiadce odgryzie. Ile oni nieszczęść na mugole sprowadzą to chyba nie są w stanie pojąć. 

Spoko koko, żem widziała w CSI, że wystarczy ciemny cień do oczu i wielki pędzel, żeby zdjąć odcisk palców z klamki, może nie będzie trzeba uciekać się do przemocy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297434 Napisano: 07.12.2016 16:47:46 w Lay's
Pojawia się dylemat: wpisać tak, jak mam w dokumentach czy tak, jak "się czuję".

Czy jeśli mąż nazywa żonę Bella Krakuska, a ona w dowodzie ma Izabella Miczko, to co powinna wpisać w formularzu? No ludzie, tu nie ma nawet o czym dyskutować emotka

Na moją babcię mówiliśmy Luca, a na dziadka - Waldi, ale każde z nich wiedziało, jak się nazywa naprawdę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6297429 Napisano: 07.12.2016 16:42:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aendrius1 napisał(a):

Czy u Was w biedronce są jakieś rzeczy Tefala??

Tak, spory wybór. Urządzenia typu opiekacz + sztućce (2 serie). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297425 Napisano: 07.12.2016 16:38:11 w Lay's
cb656 napisał(a):

GENIALNE!
Jak Małgorzata Jemgow, córka starego Jemgowa i starej Jemgowej wpisze w formularzu "GOSIA  J e m g ó w n a" - to należy ją zdyskwalifikować (...)

Dokładnie tak, zdyskwalifikować, nagrodę odebrać emotka Bo inaczej wkrótce Andrzej Zamućki z Cisnej będzie przedstawiał się Avanti jako Jędrek Zaciśnij, bo go tak kumple od bilarda nazywają. A żona od 20. lat zwie go Idiotą Skończonym, no ale tak się Pan Andrzej nie przedstawia emotka

mixik napisał(a):

(...) (oczywiście moim, ale i nie tylko) zdaniem nie powinno się nadużywać kombinacji nazw imion i nazwisk.
A teraz już się szykuję na ruganie emotka

I jeszcze moim zdaniem również emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6297371 Napisano: 07.12.2016 15:01:30 w Lay's
fragles napisał(a):

masza napisał(a):

Najlepszym wyjściem byłby formularz z @ i tyle, bez nazwisk

Popieram, ale potem i tak z pewnością znalazłyby się osoby, które pisałyby do Lidki, że ciągle Ci sami wygrywają. I tak w kółko. Tak źle i tak niedobrze.

Bo:
a) formularz powinien zawierać: imię + mejl + nr paragonu,
b) lista laureatów powinna zawierać: imię + nr paragonu (i tak w przypadku Avanti nr nie może się powtórzyć, więc loozik).

I wtedy wszystko byłoby jasne dla każdego laureata, a bez spiny dla pozostałych. Zaś nikt z uczestników konkursu nie mógłby niczego zarzucić Avanti. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297362 Napisano: 07.12.2016 14:51:43 w Połączenia nieodebrane
U mnie dziś zastrzeżony = automat "wygrasz 2000 zł, jeśli jako pierwszy odeślesz esemesa...". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297353 Napisano: 07.12.2016 14:38:57 w WC - rozmowy o wszystkim
79magda napisał(a):

A do drzwi już pukają producenci nosidełek, gryzaczków, kosmetyków dla dzieci, wózków, smoczków oraz tysiąca innych gadżetów. I jeszcze, żeby tak "przypadkiem" pani Anna wyszła do parku, w ręce dzierżąc soczek marki X emotka teraz to się dopiero zacznie szał. Jedno jest pewne - prezerwatyw póki co reklamować nie będą emotka

... i nowe książki kucharskie / płyty "jestem jędrna i szczupła mimo ciąży" / programy w tivi ze stylizacjami Ani... no ja wiem, że z czegoś trzeba żyć, ale im chyba kasy nie brakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297304 Napisano: 07.12.2016 13:31:43 w Lay's
masza napisał(a):

joan - ja myślę , że weryfikują, bo chcą przyznać tym osobom konsole z rezerwy - jak juz ktoś wcześniej o tym pisał....

Zobaczymy, może ktoś napisze, że wygrał rezerwową konsolę emotka

harnas napisał(a):

(...) Głupota ze strony Avanti, że wprowadziła te bany...
(...)nic to nie zmienia, bo nagrody lądują finalni i tak u tych samych osób, tylko sobie robią smrodu i niepotrzebnej roboty emotka

Całkowicie się z Tobą zgadzam emotka I cieszy mnie, gdy ktoś pisze, że coś wygrał w Laysach na babcię, koleżankę z pracy czy daleką kuzynkę -> to sukces w walce z chorym systemem, powodzenia i gratuluję! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297298 Napisano: 07.12.2016 13:27:07 w Lay's
masza napisał(a):

Sprawdzają po prostu czy dane są prawdziwe, czy też piłki i konsole to wygrane na chomiki:)

Pytanie: po co weryfikują wstecznie, skoro nagrody już u laureatów? Teraz to chyba mogą owym laureatom naskoczyć? emotka Chyba, że... właśnie tworzą "Bazę fikcyjnych danych" i kto nie odeśle kopii dowodu osobistego, zostanie tam wpisany emotka Tylko nie wiem, co by to miało zmienić, bo przecież następnym razem i tak prześle dane jeszcze bardziej fikcyjne. Być może to po prostu ściema wobec sponsora po skargach uczestników i teraz Lidia pokaże, jak to "walczy o dobrą zmianę" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297291 Napisano: 07.12.2016 13:18:30 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 - takie "njusy" to się przekazuje znajomym, najbliższym, rodzinie. Akurat tak się składa, że naszą forumową Mysię poznałam emotka Celebryta rozpowiadający na prawo i lewo o swojej ciąży... no cóż, moim zdaniem tylko próbuje na tym ugrać więcej popularności oraz szmalu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297267 Napisano: 07.12.2016 12:53:51 w WC - rozmowy o wszystkim
kalka - najważniejsze to chyba porównać kody kreskowe, czy to ten sam produkt, podróbek jest multum. A jeszcze lepiej popytać u nas na forum, na pewno ktoś Ci poleci sprawdzoną perfumerię w sieci emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6297255 Napisano: 07.12.2016 12:37:56 w WC - rozmowy o wszystkim
koper napisał(a):

Czy ja przegapiłam powrót monarchii w Polsce? Czy Państwo Lewandowscy mają jakieś prawa do tronu?
Gdzie nie spojrzę, widzę informacja o ciąży... Jakby chodziło o nasze krajowe Royal Baby...
emotka

Kasa, kasa, kasa... jeśli można zarobić, sprzedaje się wszystko. Wg mnie człowiek z klasą zachowałby ciążę dla siebie, ale niektórzy po prostu muszą być w centrum uwagi, bo się już do tego przyzwyczaili. Na tym polega bycie celebrytą, nie możesz zejść z okładki. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6297068 Napisano: 06.12.2016 23:19:19 w WC - rozmowy o wszystkim
Promocja Multikino & MasterCard / Maestro (o której już Wam kiedyś pisałam):
https://multikino.../promocja-mastercard

Dodatkowo w najbliższy weekend:
https://multikino...bilety-za-12-zlotych

Jeśli promocje te wzajemnie się nie wykluczają, w dniach 10.12. i 11.12. za 12 zł dostaniesz bilet na ten weekend + kupon/kod na darmowy bilet do wykorzystania w przyszłości emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6296706 Napisano: 06.12.2016 12:18:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
estrelitta napisał(a):

Kurcze, gdzie ten Mikołaj się pytam emotka

Wiesz jak jest: najpierw nie wierzymy w Świętego Mikołaja, potem nie wierzymy w ludzi... dobrze, że chociaż wierzymy w siebie i gramy dalej emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6296666 Napisano: 06.12.2016 11:25:33 w SZUKAM....
ewa2333 napisał(a):

Szukam osoby, która brała udział w konkursie DULUX Leroy Merlin w sklepach PILNE emotka
Białystok, Hetmańska
Toruń, Szosa Lubicka
Bydgoszcz, Rejewskiego
Warszawa, Jana Pawła II
Warszawa, Malborska
Warszawa, Modlińska

PLUS
mmaddamm napisał(a):

pilnie szukam osoby, która brała udział w KONKURSIE DULUX LEroy Merlin Wariant I czyli sklepy:
Białystok, Hetmańska
Toruń, Szosa Lubicka
Bydgoszcz, Rejewskiego
Warszawa, Jana Pawła II
Warszawa, Malborska
Warszawa, Modlińska

Powiem szczerze, że sama bym się do Was nie zgłosiła nie wiedząc, o co Wam chodzi. Może więc napiszcie wprost, po co szukacie tych osób, to ludziom doda odwagi emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6296654 Napisano: 06.12.2016 11:20:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
truskaweczka123 napisał(a):

bardzo dziekuje za wszystkie informacje,tak mi sei wlasnie wydawalo ze seria i nr dowodu sa wcale niepotrzebne emotka
napisze do nich. mam nadzieje ze mi nagroda nie przepadnie

Zapytaj, do jakiego formularza podatkowego zamierzają wpisać numer Twojego dowodu osobistego i w które pole. To się migiem okaże, że wcale tych danych nie potrzebują do niczego, tylko "bo Pani Jadzia zawsze od wszystkich to chciała" emotka

W Polsce obywatel nie jest identyfikowany po numerze dowodu osobistego, tylko po PESELu (nawet przez US!) - zgodnie z jego przeznaczeniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0