Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6296521 Napisano: 06.12.2016 08:09:33 w WC - rozmowy o wszystkim
0 0

joan

#6296479 Napisano: 05.12.2016 22:39:54 w Konkursowiczki w ciąży
Mysia napisał(a):

hehe dokładnie ten tego tamtego.. chciałam tak nieśmiało zaznaczyć, że na następnym zlocie pojawię się z trochę większym brzuchem emotka

Święta idą, brzuchy rosną emotka

Gratulacje! Oszczędzaj się, nie graj w konkursy (bo to kosztuje za dużo emocji), nie rób zakupów na promocyjne konki (bezpieczniej siedzieć w domu), chodź spać o porach przyzwoitych emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6296463 Napisano: 05.12.2016 22:09:40 w Konkursowiczki w ciąży
Mysia napisał(a):

emotka ..

Czyżby ten tego tamtego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6296291 Napisano: 05.12.2016 16:28:45 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Dobrze, że mi przypomniałaś... Zaraz udam się do Żabki w celu wyjaśnienia... Moj bon właśnie dezaktywowało przed zakupami /Pani w celu sprawdzenia wiarygodności piknęła sobie przed moimi zakupami/... Musiałam zapłacić gotówką... To było ponad miesiąc temu i do tej pory sprawy nie załatwili, a ja od czasu do czasu, jak głupia pytam i proszę się o zwrot kasy... Bon pozostał w sklepie w celu "wyjaśnienia"... Zaraz tam pójdę i zabiorę go w celu zeskanowania i "wyjaśnienia u Organizatora"...  emotka

Nie wolno im zostawiać bonu w oryginale, bo nie masz żadnego argumentu w ręce - chyba, że zostawiłaś im ten bon za pokwitowaniem.

Druga sprawa -> raczej nie organizator konkursu winien, najlepiej chyba zadzwonić do centrali i poprosić, żeby informatyk sprawdził w systemie rekordy dla Twojego bonu: czy został aktywowany, kiedy (ewentualnie) został "zrealizowany".

Właśnie wróciłam z Żaby, wyjaśniłam sytuację kasjerce co tam była; zostawiłam im przekreśloną kserokopię bonu + ksesrokopię paragonu. Czekam na telefon od szefowej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6296229 Napisano: 05.12.2016 14:39:49 w SZUKAM....
cc_investigator napisał(a):

Jak mamie nie uda się w kolejnym sklepie, to pójdę osobiście. Niestety ona jest zdecydowanie za grzeczna i mało przebojowa na takie sytuacje. Ona zamiast się wykłócić, jeszcze przeprosi, że zawracała głowę. Ale jak ja tam wpadnę, to ich chyba rozniosę. Boję się, czy przypadkiem to "piknięcie" próbne, które nie wyszło mi tego bonu właśnie nie dezaktywowało.

Najlepiej, żebyś Ty poszła, bo konkursowicz jest jednak bardziej przebojowy i nieustępliwy, od normalnego człowieczka, a Twoja mama pewnie też to przeżywa, bo się patrzą, jak na oszustkę / złodziejkę...

PS: A Twoja mama te towary potem kupiła? Za gotówkę albo płacąc kartą? Wtedy musiałabyś paragon sprawdzić. Jeśli zakupów nie zrobiła, raczej bonu nie dezaktywowało.

Żabka to przeważnie sklepy rodzinne, więc im się wydaje, że skoro "moją szefową jest moja mama, więc mogę robić, co chcę". Ale zawsze im można zagrozić kontrolą zewnętrzną, przestaną kozaczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6296218 Napisano: 05.12.2016 14:31:17 w SZUKAM....
cc_investigator napisał(a):

Szukam info, jak należy wbić bony z żabki - 25 zł (wygrane w tqg), bo w 2 sklepach odmówili mojej mamie ich przyjecia. W jednym, bo nie mieli szkolenia i absolutnie nie przyjmą, w drugim kobieta "piknęła" i nie przyjęło.

Żabka ma obowiązek przyjąć bony, sposób ich realizacji jest podany na stronie. Zawsze można poprosić, żeby pracownicy podali nazwiska, a Ty złożysz na nich skargę emotka

Realizowałam bony żabkowe z różnych konkursów (od TQG i Streamline) -> wchodziły bez problemów. Jeśli kasjerka nie wiedziała, co robić, dzwoniła do koleżanki albo szefowej.

Dziś idę wydać ostatni bon żabkowy, ale został mi jeszcze jeden, który - jak wynika z mojego dochodzenia - kasjerka dezaktywowała, ale i tak wzięła ode mnie gotówkę twierdząc, że "bon nie wszedł". A jak poszłam z nim w sobotę do sklepu, pokazała mi komunikat systemu, że bon wykorzystany emotka Odradzam więc kilkukrotne sprawdzanie bonu, albo radzę wszystko zapisywać, bo mogą wyjść klocki, jak u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6296159 Napisano: 05.12.2016 13:52:06 w Biedronka
Z listy laureatów konka Eden zniknęła nieregulaminowa praca + pojawił się nowy laureat. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6296142 Napisano: 05.12.2016 13:40:07 w Biedronka
mia napisał(a):

Toć już dawno są, od piątku. Już pewnie wszystkie numery paragonów przeanalizowane na forum. emotka

No cóż, zważywszy na fakt, że niektóre "paragony" mają numery czterocyfrowe... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6296094 Napisano: 05.12.2016 12:37:38 w Paragony na trwające konkursy
lwica napisał(a):

Posiadam dużo paragonów Carrefour

Na trwające konkursy? Jakie? Ile? Po ile? emotka Wyświetl w wątku >>
2 kalka, viviean 0

joan

#6295909 Napisano: 04.12.2016 22:42:37 w SZUKAM....
beata28 napisał(a):

to nie kasjerki, to właśnie już kierowniczki i jeszcze swoje uzasadnienie a właściwie jego brak podpierają  jakimś telefonem, gdzieś tam....masakra, nie wiem co robić . Problem ma Lubliniec (dziś, ostatecznie kazła mi przyjść juro jak będzie właściciel , ale pewnie będzie taka sama gadka), Strzelce Opolskie i Brzeg (kiedyś ).
Gdzie ja mam to wyjaśnić , nie znalazłam nigdzie regulaminu tych bonów, czy oni maja prawo mnie tak zbyć? Wie ktoś co więcej na temat? emotka

Poproś o pisemne oświadczenie kierowniczki z datą, pieczęcią i jej podpisem, że nie zrealizują Ci bonu; oczywiście powinno tam się również znaleźć wyjaśnienie, dlaczego nie zrealizują. Powinno pomóc emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

joan

#6295896 Napisano: 04.12.2016 22:22:34 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie trochę, że publikacja każdych wyników kończy się potworną nagonką i krytykowaniem nagrodzonych prac. Zaraz pojawiają się komentarze, że zwycięzcy na pewno byli losowani, bo moja wesoła twórczość nie mogła przegrać z takim chłamem. Nie wiem czego ludzie oczekują po dwu zdaniowej rymowance o proszku do prania czy papierze toaletowym. Że będzie pretendowała do literackiej nagrody Nobla? Z takimi ambicjami, to lepiej brać udział w konkursach artystycznych, a nie promocyjnych. Przykro trochę czytać takie komentarza. Gusta są różne i nie trzeba od razu nazywać kogoś dnem i beznadzieją, bo nie spodobał się nam jego tekst.

Jakby Ci to powiedzieć... jodyna siedziała na młotkó niewirował palnik piekarnik,dziecko uwielbiam bynajmniej mogłam by wziąść. o gusłach niedyskutywuje się w lesie.

BTW: zdaje się, że skoczkowie nasi drużynowo wygrali coś tam, no eloł to niesprawiedliwe, mogli wygrać mieszkańcy Zimbabwe, każdemu się należy się. I mam dosyć Etiopczyków na maratońskim podium, zwycięzców powinno się wybierać inaczej, niż biorąc pod uwagę kolejność przybycia na metę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6295797 Napisano: 04.12.2016 19:55:55 w Biedronka
daigee napisał(a):

joan napisał(a):

Widzę znajomków na liście laureatów, więc pytanie: czy wygrał ktoś zgłoszeniem wysłanym po ponownym uruchomieniu formularza, czy losowali jedynie z tych wcześniejszych?

Zgłoszenie wysyłałam 15.11. Nie wiem czy to odpowiada na Twoje pytanie.

Konkurs zakończono dzień za wcześnie, czyli 27.11.2016. Później formularz uruchomiono ponownie -> ciekawi mnie, czy wygrał ktokolwiek spośród osób, które wysłały zgłoszenie właśnie tego ostatniego dnia, czyli 28.11.2016.

Ogólnie czuję taki niesmak, jakbym się tego płynu napiła. Bleah. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6295792 Napisano: 04.12.2016 19:43:08 w Biedronka
Nie mogę się doczekać ponownej korespondencji z "administratorem konkursu", Panie Piotrze, Pan się szykuje emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6295788 Napisano: 04.12.2016 19:39:00 w Biedronka
ewunia napisał(a):

Co najmniej jedna odpowiedź jest dłuższa (190 znaków), a zdaje się, że był limit 160 emotka

Był limit 160 znaków!

Najwidoczniej ta agencja niczego nie potrafi zrobić zgodnie z regulaminem i nieustannie trzeba jej patrzeć na palce.

Nagrodzone zgłoszenia powalają, część pisana po Amundsenie. Bełkot nieprzeciętny.

Widzę znajomków na liście laureatów, więc pytanie: czy wygrał ktoś zgłoszeniem wysłanym po ponownym uruchomieniu formularza, czy losowali jedynie z tych wcześniejszych? Wyświetl w wątku >>
2 bethan, brucee 0

joan

#6294708 Napisano: 02.12.2016 07:54:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Czy wasze wczorajsze zgłoszenia do tymbarka zostały opublikowane?
Bo widzę że moje nie..  :/

Posłałam jedno, około 21 przyszedł mejl z linkiem do opublikowanego zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6294486 Napisano: 01.12.2016 19:24:00 w SZUKAM....
ace napisał(a):

w ogóle do nauki języka najlepsze są bajki. Tak się nauczyłam angielskiego i niemieckiego.
Z darmowych gazet był kiedyś Lettermag (po angielsku i niemiecku w jednej gazetce) ale nie wiem czy jeszcze istnieje, bo to było za mojego młodu jak w liceum byłam emotka czyli wieki temu emotka

O tak, a niemiecka tv puszcza wszystko z dubbingiem, więc łatwo wszystko wychwycić emotka Można także np. obejrzeć film, który już się zna, żeby nadążyć za fabułą.

Malutkie dzieci tak się właśnie uczą - z bajek, a nie z podręczników. Można oglądać bajki dla dorosłych, czyli The Simpsons, Family Guy czy American Dad emotka Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

joan

#6294476 Napisano: 01.12.2016 19:14:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
trebor1 napisał(a):

błędzić jest żeczom ludzkom...

...bredzić również, ale czy należy takie coś nagradzać? emotka Jadą ludzie z tym koksem metodą "na Kononowicza" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6294395 Napisano: 01.12.2016 17:50:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
taalvikki napisał(a):

gdy zobaczyłam wygrane odpowiedzi z elseve, pojęłam, czemu nie wygrałam. nie jestem wróżką, princessą, gwiazdą filmową, celebrytką ani panną, która marzy by wyglądać jak rybka akwariowa, za którą obejrzy się każdy facet. mój "image" jest jednak inny. emotka

tyle, z tego, że wiem, by przy następnych konkursach tej agencji pisać chałę niewyobrażalną, aczkolwiek bardzo glamour, cokolwiek to znaczy. taki plus.

Bo nie napisałaś, że masz wytworne włosy jak zboża kłosy i w sobie niekączącą dozę radości, jesteś jak wiszące w muzeum obrazy, a Twoja fryzura błyszczy aż po samą niedzielę...

W szkole tacy analfabeci dostaliby ocenę ndst, ale że najłatwiej się cudzą kasę rozdaje, więc organizator sruu im nagrody, k* ale jaja emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6294384 Napisano: 01.12.2016 17:33:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
edzia21 napisał(a):

Najpierw musieliby umieścić listę z hasłami, bądź numerami telefonów...a na to się nie zanosi. W regulaminie jest mowa o imionach zwycięzców, ale imiona to już po weryfikacji.  emotka

Zamieścili wyniki, ale mogli sobie darować, bo to "niekącząca" się kompromitacja organizatora, co mu się wylosowało, to nagrodził, nawet nie czytając tego bełkotu. Teraz za karę powinni te-co-lepsze zgłoszenia wykuć na pamięć, żeby im się po nocach śniły emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6294256 Napisano: 01.12.2016 15:23:19 w SZUKAM....
huda83 napisał(a):

Szukam fajnej książki do nauki niemieckiego. Mam już książkę A.Drummer, więc to odpada.

Hmm, a umiesz już coś? Wtedy najlepiej oglądać niemiecką tv + czytać niemieckie książki, ale nie te do nauki języka, tylko "normalne" emotka

Celem wzbogacenia słownictwa polecam:
- dla mocniejszych językowo -> całkiem darmowe czasopismo "Fluter", do zamówienia tutaj: http://www.fluter.de/heft-abo/neu
(zaleta: twórcami są Niemcy, więc nie będzie żadnych błędów językowych i ogólenie wszystko na cacy, przychodzi pocztą)
- dla początkujących -> czasopismo, które można kupić np. w Empiku, czyli "Deutsch aktuell": http://da.colorfulmedia.pl
(zaleta: słowniczek do każdego tekstu) Wyświetl w wątku >>
1 huda83 0