Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6294249 Napisano: 01.12.2016 15:12:56 w Kalendarze adwentowe 2016
kaskaderka1 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

Gannet Guard Systems 

http://campaign.l...me/view/campaign/911

Kalendarz chyba nie działa emotka

Działa, ale chcą obowiązkowo zgody na spam marketingowy oraz handlowy oraz ofertowy na mejla + telefon, więc odpuściłam. Wyświetl w wątku >>

joan

#6294130 Napisano: 01.12.2016 13:18:33 w Kaufland konkursy
Na FB najlepszy jest Marek Kw., który w znajomych ma ludzi ze środowiska konkursowego, natomiast chyba nikogo tu nie lubi, skoro napisał:

"Ciekawe tylko czy znów nie nagrodzą tych samych osób co w poprzednim konkursie, tam była klika, która zgarnęła większość nagród ... Zobaczymy, czy się powtórzą nazwiska ...
29 listopad o 23:08"

Kochani moi, chyba najwyższy czas usunąć tego pana ze swoich znajomych, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6294072 Napisano: 01.12.2016 12:10:53 w Kaufland konkursy
slavek napisał(a):

Tak was czytam i nie dziwie się, że najbardziej spiskowa partia jak PiS ma takie poparcie. Wszędzie widzicie spisek, przekręt. Jak wygrali nie nasi to na pewno organizatorzy coś kręcą. Może to niewiarygodna dla Was, ale ZNAM MNÓSTWO OSÓB GRAJĄCYCH W PROMOCYJNE, KTÓRE NIE MAJA POJĘCIA O E-KONKURSACH. 

Boże jak to forum się zmieniło przez lata...

Nie głosowałam na PIS.
Nie twierdzę, że organizator coś kręci.
Znam osoby spoza tego forum grające w konkach.
Liczba samochodów przez nich wygranych = zero emotka

PS: Pamiętajmy, że każdy z nas był kiedyś mugolem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6294057 Napisano: 01.12.2016 11:57:35 w Kaufland konkursy
rafi323raf napisał(a):

Ciekawi mnie czy ja jestem też znanym forumowiczem i się zaliczam do "widzę forumowe nazwiska na liście" czy nie  emotka i które z moich nazwisk się tam zaliczają haha

Jesteś mugolem, bo przedłożyłeś studia ponad konkursowanie i młode pokolenie konkursowiczów Cię nie kojarzy wcale emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6294055 Napisano: 01.12.2016 11:56:12 w Kaufland konkursy
rafi323raf napisał(a):

Taa w ten sposób już mi nie raz gratulowano samochodu, 20 tysięcy itd, bo im się wydawało że to ja emotka

No i już nie mówię, że sam mógłbym posłać na kilka nazwisk/miejscowości, wtedy też by było że ktoś spoza forum wygrał emotka Choć pewnie większość konkursowiczów ma tu konto więc wszyscy są z forum emotka

Nie o to chodzi. Zwykle jest tak, że jeśli ktoś oficjalnie się nie chwali i tak przychodzi PW w stylu "Joan, nie przejmuj się brakiem wyników na stronie, ten konkurs był przeprowadzony ok, znam jednego laureata osobiście." I ja nie dopytuję, kim jest laureat ani też żadne inne szczegóły mnie nie obchodzą. Jak sam pisałeś -> wychodzi na to, że wszyscy są z forum; przynajmniej tak wynika ze statystyk. A teraz nagle nikogo z forum nie ma. No jest w tym krztynka anomalii emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

joan

#6294043 Napisano: 01.12.2016 11:51:32 w Biedronka
defed napisał(a):

emotka  mam wrażenie, że włamałaś się na moją skrzynkę z PW  emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6294039 Napisano: 01.12.2016 11:49:05 w Biedronka
falus napisał(a):

A były już wyniki z 1 etapu DrGerard ?

Też chciałabym wiedzieć. Ale raczej nikt tego oficjalnie nie napisze. Bo po co ma potem dostać srylion pseudoprzyjaznych PW z nibygratulacjami, wypełnionych po brzegi pytaniami "Co posłałaś i kiedy, gadaj nie masz chyba zamiaru nachapać się tych autek, przecież ja nie będę co chwilę wydawała 15 zeta na niedobre ciastka, Ty widziałaś ich skład?! A w ogóle to podaj pomocną dłoń, bo mój synek marzy o takim aucie właśnie, a ja nie umiem wygrać, posłałam już trzy esemesy, czuję że to nie ma sensu, jak żyć?" Wyświetl w wątku >>

joan

#6294034 Napisano: 01.12.2016 11:44:04 w Kaufland konkursy
rafi323raf napisał(a):

Rozumiem pochwalić się wyjazdem na mecz, ale samochodem? Nie ryzykowałbym na tym forum emotka I raczej nie tylko ja.
Ale żeby nie było, niestety nie mam teraz takich problemów, jedynie wałkiem z palmy mogę się pochwalić hehe.

Nie chodzi o to, by się chwalić na forum, ale jakimś cudem po ostatnich konkursach i tak wiedziałam, kto wygrał. A teraz nikt nie zna żadnego z laureatów, aha emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6294009 Napisano: 01.12.2016 11:23:44 w Kaufland konkursy
bethan napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 - tu nie chodzi o napalanie się, tu chodzi o statystyki z wcześniejszych konkursów, gdzie aż śnieżyło nagrodami, a teraz "ewentualnie dwa auta" (jeszcze nikt się oficjalnie nie przyznał) -> no heloł eloł!

Joan, na 10 aut - 2 wygrane na forum to chyba jest nieźle, aż 20%  emotka

Jak dla mnie: tylko potencjalne 20%.

Tak źle jeszcze nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6293993 Napisano: 01.12.2016 11:12:14 w Kaufland konkursy
edzia21 - tu nie chodzi o napalanie się, tu chodzi o statystyki z wcześniejszych konkursów, gdzie aż śnieżyło nagrodami, a teraz "ewentualnie dwa auta" (jeszcze nikt się oficjalnie nie przyznał) -> no heloł eloł! emotka

monisss - Twoja sytuacja na pewno się ułoży, najwidoczniej Audi nie było częścią tego planu naprawczego emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6293832 Napisano: 30.11.2016 23:51:44 w Kaufland konkursy
Na Fejsie jak zwykle ciekawa dyskusja się toczy emotka

Żadnych konkretów, żadnych linków, żadnych dowodów, bicie piany przez wróżki i wróżbitów z fejkowych kont, kontrreakcje dziwaków z kont równie nieprawdziwych, nic nie wynika z tego i tyle.

Wg to w ogóle dziwny konkurs był, skoro max 2 laureatów z forum jest kojarzonych, co daje ledwo 20% ze wszystkich, przy poprzednich 100% emotka Wyświetl w wątku >>
2 kalka, nelunia 0

joan

#6293595 Napisano: 30.11.2016 18:20:49 w Paragony na trwające konkursy
rkvi napisał(a):

Kupię paragon na ten konkurs:
http://www.e-konk...aj.html#.WD670OjdjxA
gdyż mój sklep nie bierze nim udziału emotka  

Ar ju siur, że w ogóle chcesz wziąć udział? Jeden paragon wychodzi ok. 25 zł emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6293443 Napisano: 30.11.2016 16:19:38 w Kaufland konkursy

joan

#6293400 Napisano: 30.11.2016 15:41:54 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że konkursy zaimpregnowały mnie na okoliczność porażki.

W dzisiejszym świecie krzyczą z każdej strony, że liczy się tylko sukces, idealna cera, zwiększona sprzedaż, punkciki w gimnazjum, młody wygląd, a wszystko w życiu "...może być objawem choroby / zespołu...". I parcie z każdej strony, że trzeba coś mieć koniecznie teraz, zaraz, już, na kredyt, na raty. A we mnie taki spokój, chociaż nie wygrałam Audi, chociaż przegrałam po raz kilkutysięczny w ciągu tych wszystkich lat konkursowania.

Jest bosko, kocham konkursy emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6293389 Napisano: 30.11.2016 15:32:00 w Lay's
mkrzysiek napisał(a):

Czy na małych paprykowych laysach są czytelne kody?
Kupiłem 10x cebulowe i nie da rady odczytać kodów emotka

Na małych paprykowych są w miarę czytelne, cebulowe -> porażka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6293384 Napisano: 30.11.2016 15:27:07 w Wkurza mnie...
magalan83 napisał(a):

Wkurzam się na siebie na swoją bezradność i na to że gdzieś naiwnie wierzę że uda mi się wygrać nagrodę główną ;( 
teraz tylko czekać aż zadzwonią do mnie  z podkładkami ;((((
czas chyba skończyć z tymi konkursami, czas najwyższy wziac sie w garść i zacząć normalnie zarabiać na życiE... 

emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6293177 Napisano: 30.11.2016 12:35:20 w Kaufland konkursy
marzenier napisał(a):

Za każdym razem jak jest kumulacja w lotto to z mężem mamy ciche dni bo ja chcę kupić mieszkanie w Hiszpanii a on jakis tam warsztat otwiera czy co...Nie wiem,przestaje go słuchać w chwili gdy  on krytykuje moje plany mieszkaniowe.
I takie ciche dni trwają do losowania,kiedy to okazuje się,ze ani warsztatu ani Hiszpanii nima emotka

Nie ma co strzelać fochem, można mieć i mieszkanie w Hiszpanii i warsztat samochodowy emotka To jak gdybanie, czy lepszy dom nad morzem, czy może w ukochanych górach, ale przecież można dwa domki mieć emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6293144 Napisano: 30.11.2016 12:18:42 w Kaufland konkursy
ewikewik napisał(a):

Myślę, że to co Maria zrobiła z autkiem to jej prywatna sprawa emotka

Nom, szczególnie że ci, co auta sprzedają, są jakoś gorzej postrzegani niż ci, co nimi jeżdżą. A są różne losowe sytuacje, kredyty, ciężka choroba w rodzinie, utrata pracy... nie każdy ma ochotę eksponować swoje problemy w sieci. Ba, można nawet auto sprzedać, bo komuś kolor auta nie pasuje do osobistego temperamentu - ale wiadomo, że taka szczerość nawet na niewinnie zadane pytanie bez podtekstów to nie w Polsce emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6293065 Napisano: 30.11.2016 11:03:04 w Połączenia nieodebrane
lb napisał(a):

228738529 wczoraj około 18

Spam nagrany na automat... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6292967 Napisano: 30.11.2016 09:18:46 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

Ile jest warte autko Audi A3  z kauflandu?
Myślałem że laureaci dawno powiadomieni.

Nie wiadomo, dowiesz się dopiero z faktury emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0