Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Działa, ale chcą obowiązkowo zgody na spam marketingowy oraz handlowy oraz ofertowy na mejla + telefon, więc odpuściłam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
"Ciekawe tylko czy znów nie nagrodzą tych samych osób co w poprzednim konkursie, tam była klika, która zgarnęła większość nagród ... Zobaczymy, czy się powtórzą nazwiska ...
29 listopad o 23:08"
Kochani moi, chyba najwyższy czas usunąć tego pana ze swoich znajomych, prawda?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie głosowałam na PIS.
Nie twierdzę, że organizator coś kręci.
Znam osoby spoza tego forum grające w konkach.
Liczba samochodów przez nich wygranych = zero
PS: Pamiętajmy, że każdy z nas był kiedyś mugolem
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jesteś mugolem, bo przedłożyłeś studia ponad konkursowanie i młode pokolenie konkursowiczów Cię nie kojarzy wcale
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie o to chodzi. Zwykle jest tak, że jeśli ktoś oficjalnie się nie chwali i tak przychodzi PW w stylu "Joan, nie przejmuj się brakiem wyników na stronie, ten konkurs był przeprowadzony ok, znam jednego laureata osobiście." I ja nie dopytuję, kim jest laureat ani też żadne inne szczegóły mnie nie obchodzą. Jak sam pisałeś -> wychodzi na to, że wszyscy są z forum; przynajmniej tak wynika ze statystyk. A teraz nagle nikogo z forum nie ma. No jest w tym krztynka anomalii
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Też chciałabym wiedzieć. Ale raczej nikt tego oficjalnie nie napisze. Bo po co ma potem dostać srylion pseudoprzyjaznych PW z nibygratulacjami, wypełnionych po brzegi pytaniami "Co posłałaś i kiedy, gadaj nie masz chyba zamiaru nachapać się tych autek, przecież ja nie będę co chwilę wydawała 15 zeta na niedobre ciastka, Ty widziałaś ich skład?! A w ogóle to podaj pomocną dłoń, bo mój synek marzy o takim aucie właśnie, a ja nie umiem wygrać, posłałam już trzy esemesy, czuję że to nie ma sensu, jak żyć?" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie chodzi o to, by się chwalić na forum, ale jakimś cudem po ostatnich konkursach i tak wiedziałam, kto wygrał. A teraz nikt nie zna żadnego z laureatów, aha
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak dla mnie: tylko potencjalne 20%.
Tak źle jeszcze nie było
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
monisss - Twoja sytuacja na pewno się ułoży, najwidoczniej Audi nie było częścią tego planu naprawczego
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Żadnych konkretów, żadnych linków, żadnych dowodów, bicie piany przez wróżki i wróżbitów z fejkowych kont, kontrreakcje dziwaków z kont równie nieprawdziwych, nic nie wynika z tego i tyle.
Wg to w ogóle dziwny konkurs był, skoro max 2 laureatów z forum jest kojarzonych, co daje ledwo 20% ze wszystkich, przy poprzednich 100%
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ar ju siur, że w ogóle chcesz wziąć udział? Jeden paragon wychodzi ok. 25 zł
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://mistrzowie...77/Lody-za-88-groszy Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W dzisiejszym świecie krzyczą z każdej strony, że liczy się tylko sukces, idealna cera, zwiększona sprzedaż, punkciki w gimnazjum, młody wygląd, a wszystko w życiu "...może być objawem choroby / zespołu...". I parcie z każdej strony, że trzeba coś mieć koniecznie teraz, zaraz, już, na kredyt, na raty. A we mnie taki spokój, chociaż nie wygrałam Audi, chociaż przegrałam po raz kilkutysięczny w ciągu tych wszystkich lat konkursowania.
Jest bosko, kocham konkursy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na małych paprykowych są w miarę czytelne, cebulowe -> porażka
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma co strzelać fochem, można mieć i mieszkanie w Hiszpanii i warsztat samochodowy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nom, szczególnie że ci, co auta sprzedają, są jakoś gorzej postrzegani niż ci, co nimi jeżdżą. A są różne losowe sytuacje, kredyty, ciężka choroba w rodzinie, utrata pracy... nie każdy ma ochotę eksponować swoje problemy w sieci. Ba, można nawet auto sprzedać, bo komuś kolor auta nie pasuje do osobistego temperamentu - ale wiadomo, że taka szczerość nawet na niewinnie zadane pytanie bez podtekstów to nie w Polsce
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spam nagrany na automat... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiadomo, dowiesz się dopiero z faktury