Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aha, dziękuję za informację, to dużo mówi o organizatorze
Zgłoszenia zakończyli przyjmować o północy, a informowali ok. 11. Czyli przy założeniu, że pracują:
- od 08:00 -> w niecałe 3h przeczytali wszystkie zgłoszenia z ostatniego etapu,
- od 10:00 -> w niecałą godzinę przeczytali wszystkie zgłoszenia z ostatniego etapu.
Dobrze chociaż, że pogoda słoneczna
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hehe.
Aczkolwiek większe szanse miałby mój mąż o nazwisku... Konstantynopolitańczykiewicz. Ino skąd takiego wziąć?!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale czemu, właśnie fajnie: pewnie to są takie vouchery, które można dać na prezent
meduza2015 - tak, wystarczy numer paragonu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z próbówki!
A w zamierzchłych czasach: z książki telefonicznej
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kumulejszyn!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W ciągu 20 dni od zamknięcia zbierania danych od zwycięzców - ale nie wiadomo, kiedy skończyli zbierać dane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Coś od Nivea? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Też myślałam, że poinformują po weekendzie, ale skoro są i wczorajsze + dzisiejsze wpisy w "Informują" czy "Moje dzisiejsze wygrane"... nie mam podstaw, żeby nie wierzyć innym konkursowiczom
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Teraz (od listopada) ubezpieczamy auto w Uniqa.
W porównaniu do ubiegłego roku cena za OC + AC + cośtamjeszcze wzrosła mniej więcej o 5%.
Oczywiście za rok pewnie będziemy mieć umowę z kolejnym ubezpieczycielem, ani razu nam się ubezpieczyciel nie powtórzył, co potwierdza moją teorię, że najlepsze oferty dają tylko nowym klientom. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U nas ubezpieczenie wzrosło tylko o 84 zł, ale co roku zmieniam ubezpieczyciela - brokerka wyszukuje nam najlepszą ofertę. Prawda jest brutalna: docenia się tylko nowych klientów, starzy to dla firm ubezpieczeniowych frayerasy
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ostatnio przeczytałam skład "ciasta murzynek" tej firmy - umieszczony na spodzie opakowania. Polecam obejrzeć przed zakupem, mnie z tą marką nie po drodze
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Etam, z nożami dzwonili do rezerwy rezerwy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z przybyciem późnej pory
w głowie jeno amory...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może któryś z panów będzie miał bon do Apartu -> zostaniecie drużyną pierścienia
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgrywasz mugola
malgosia74 - właśnie o to mi chodzi, że taki mugol się nie przejmuje, nie wymyśla przez pół godziny, tylko pisze spontanicznie, a potem nie pamięta i mówi, że coś tam byle co wysłał
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Druga sprawa: to MY wszystko zapisujemy, szukamy prawidłowości, analizujemy. A taki mugol wpisze hasełko i nawet nie będzie za dwa dni pamiętał, co wysłał - bo zmieniać musiał, za dużo znaków, poszło byle co