Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Listy kolejkowe, jak za komuny
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pewnie coś o mnie
Forum jest, jak jedna rodzina - tak właśnie jest w rodzinie. Raz się kochamy, raz sobie nawrzucamy, ktoś kogoś wspomoże dobrym słowem, ktoś inny rzuci żartem, jeden drugiego brutalnie przywróci do pionu, drugi pierwszemu wytłumaczy zawiłości świata... i tak to się kula
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Multikino, ale dopiero od 02.12. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No i proszę: konkursowy pesymizm! A może paczka była do połowy pełna?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj chciałabym, ale nie mam nawet eska pierwotnego
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W Biedrze znalazłam 50 zł, leżało między kasami, a drzwiami wyjściowymi... taki bezpański banknot, nikt się nawet po niego nie schylił (co daje obraz kompletnego zabiegania Polaków!) Kasjerce oddać nie mogłam, przekazałam więc pani obok -> w InMedio. Nie wiem, czy ktoś się po pisiąt zgłosił, ale w tym samym InMedio moja mama kilka dni wcześniej zapomniała kapsułek Somat (odstawiła na moment, żeby poprzeglądać gazety i poszła do domu bez kapsułek). I pani z InMedio kapsułki znalazła + oddała mojej mamie.
A morał z tego żaden, bo w Biedrze i tak nie wygrałam zupełnie niczego
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mężczyźni nie pytają nikogo o nic
Dlatego np. pewien pan u mnie w rodzinie wyrzucił paragony na samochód ujrzawszy, że nie ustrzelił nagrody natychmiastowej. A mógł regulamin przeczytać. Albo mnie zapytać.
Ale mężczyźni nie pytają nikogo o nic.
I teraz mu wszyscy życzymy, żeby go nie wylosowali... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, po prostu od razu po zakupach, przy wyciąganiu produktów z siatki... przyszywasz karteczkę i masz to z głowy do końca świata i o jeden dzień dłużej. Bo ja rozumiem mugoli, że się gubią, z czego trzeba zostawić wieczko, z czego tajemniczy kod, z czego całe opakowanie, z czego fragment papierka itepe. To chyba jednak do obowiązków Głównego Konkursowicza w Domu należy opieka nad produktami/opakowaniami
Osobiście przypinam/naklejam karteczki i mam święty spokój
Tylko do krewnych nic nie noszę, albowiem ufam tylko sobie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moim zdaniem te papierki warto trzymać, bo ciągle przecież trwa akcja Bueno Czwartki
http://www.kinderbueno.pl/czwartki
A skoro już przy kinie jesteśmy
Od 02.12.2016 do 31.12.2016 płacąc kartą Maestro/MasterCard (w kasie lub online) za bilet do Multikina otrzymujemy drugi bilet gratis / obejmuje piątki, soboty i niedziele
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
8,99 zł
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z ust mi to wyjęłaś (i z klawiatury)
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No co ja pacze, a w "Mdw" oraz "Informują" cisza
Aha, przy okazji przestrzegam dziwaków przed spamowaniem mnie bezosobowymi i lakonicznymi PW, albowiem jestem istotą wredną, niemiłą i pamiętliwą
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie dziwię się, skoro jednego dnia ktoś pisze: "mogli napisać co za nagroda, przecież nie bede odsyłal na bilety" "szkoda mi oddawać prawa autorskie na 20 zł "
A następnego: "Sprzedam nagrode z nescafe - żabka (osobie z paragonem)"
Nie wiem, co kolega wygrał z Nescafe, ale - jak dla mnie - wygrał internety
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W tym momencie fanki luko922 wybuchnęły płaczem
W dyskusję się nie bawię, wszystkie posty nie-na-temat-gdzie-nie-trzeba zgłosiłam do usunięcia
Super sypnęło nagrodami, część osób pewnie bilety przekaże, ale gdyby jednak nie -> mogłoby z tego wyniknąć fajne forumowe spotkanie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czi dyszki jednorazowo? Łoj Ty burżuju, w głowie Ci się poprzewracało!
PS: Szkoda, że nie zajrzałam na stronę Poloterii wcześniej, bo zapisuję wszelkie listy / regulaminy. A teraz lipa. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A była lista poloteryjnych produktów???
Stąd cytrynowe "wieści", że poszłam do Polo po Palmę, ale nie mieli w sprzedaży, więc żeby nie wyjść bez paragonu na konkurs
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No właśnie - trochę strach słać zgłoszenie