Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.faceb.../?type=3&theater Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale dlaczego, co jest z nimi nie ten tegez?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
"od Pani Justyny, jej córki i męża" - perlista łza wzruszenia się zakręciła w oku moim lewym, obrawszy krętą drogę między zmarszczek mimicznych falami... spłynęła na klawiaturę i pierzchła zawstydzona pod czarny, lepki od kawy klawisz
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W loteriach stuprocentowa klęska.
Więcej porażek, niż ustawa przewiduje.
Ta ustawa jest niezgodna z konstytucją
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie będzie tak źle, pewnie większość graczy zainteresowana jest jedynie robotami, więc wałki będą odsprzedawać za max 1 - 2 nowe, nieużyte paragony na ten konkurs
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niech po prostu w konkursach sms zgłoszeniowy kosztuje netto 5 / 10 / 15 złotych, przynajmniej sponsor coś na tym zarobi, a ja nie będę musiała do sklepu latać i wyniki kpinie równe oglądać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hehe, może i kupi (prawie) wszystko, ale grunt, że nie będziemy ich jeść
Gdyby to nie była czasówka, to bym odpuściła, ale stęskniłam się
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wow, dziękuję za odpowiedź - myślałam, że tak z 15 zeta / paragon (nie kupuję margaryn).
Może się skuszę, żeby poczuć zapomniany już dreszczyk emocji towarzyszący "czasówkom"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ależ strzelają sobie w kolano, tylko czemu inni uczestnicy ciągle obrywają rykoszetem...
Loterie to potrafił zorganizować jedynie Karlsbad, tam się w formularzu wpisywało tyle danych z paragonu, że jakimś cudem nigdy nie było u nich syfu. Nawet jednym paragonem można było wygrać, bo przed losowaniem odrzucali zdublowane zgłoszenia. A w konkach Smolara i Albedo, gdzie podaje się jedynie numer wydruku, jest syf / kiła / mogiła. I potem takie listy laureatów -> głupcy konsekwencje ponoszą, to i organizator powinien ponieść konsekwencje i dzwonić do laureatów rezerwowych choćby i do samej Wielkanocy 2017
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oho, wartość tego egzemplarza bluzy właśnie wzrosła!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czyli do jutra. Ale mogliby i dziś
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba do jutra, bo było święto 11.11.
Nic mi nie wiadomo, żeby informowali. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo agencje NIGDY nie popełniają błędów. Ewentualnie: jakiś tajemniczy "system" może popełnić błąd, ale pracownik agencji - nigdy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aha
cc_investigator - ja z kolei mam wycinek z gazetki, żadnych info o InCubi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na stronie InCubi? Znaczy się: klient Carrefoura po zobaczeniu info w gazetce, że "Regulamin dostępny w Punkcie Obsługi Klienta i na stronie Carrefour.pl" ma zaglądać na stronę InCubi? Bo tam jest inny regulamin, niż na stronie Carrefoura? No jaja sobie robią.
Ten rok jest najgorszy, jeśli chodzi o partactwo agencji. W sumie agencje konkurują między sobą. Mam nadzieję, że te sensowniejsze zeżrą te mniej poukładane, w czym nie omieszkam im pomóc.
A tak w ogóle, to jak się tłumaczyli ci z InCubi? Że po pijaki tworzyli regulaminy i plakaty?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Też mnie to ciekawi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cóż, sęk w tym, by trafić w sedno - ale jeszcze nie składam broni
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Serio? Czyli brak wiadomości... ma szansę okazać się dobrą wiadomością?