Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6285388 Napisano: 16.11.2016 18:15:37 w SZUKAM....
Zajrzałam dziś do PoloMarketu po margarynę, ale nie mieli. Kupiłam więc cytryny, bo ZDAJE SIĘ kwalifikują mój paragon do Poloterii. Niemniej nie widzę nigdzie w necie ani na stronie listy produktów loteriolubnych. Czyli co, trzeba chodzić po sklepie i szukać? A Smolar wie, które produkty w jakim tygodniu biorą udział? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6285346 Napisano: 16.11.2016 17:25:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
gosposia07 napisał(a):

joan napisał(a):

assal napisał(a):

Zerkam sobie na profil WAB, a tam... prezenty  emotka
Czyli niektórzy grali jak zwykle  emotka

"od Pani Justyny, jej córki i męża" - perlista łza wzruszenia się zakręciła w oku moim lewym, obrawszy krętą drogę między zmarszczek mimicznych falami... spłynęła na klawiaturę i pierzchła zawstydzona pod czarny, lepki od kawy klawisz emotka

podajcie linka, nie bądźcie takie

https://www.faceb.../?type=3&theater Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6285203 Napisano: 16.11.2016 13:28:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luckymen napisał(a):

słane 12:50:18, ale mogli napisać co za nagroda, przecież nie bede odsyłal na bilety emotka

Ale dlaczego, co jest z nimi nie ten tegez? emotka Wyświetl w wątku >>
2 kajeczka, zubi 0

joan

#6285198 Napisano: 16.11.2016 13:25:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Zerkam sobie na profil WAB, a tam... prezenty  emotka
Czyli niektórzy grali jak zwykle  emotka

"od Pani Justyny, jej córki i męża" - perlista łza wzruszenia się zakręciła w oku moim lewym, obrawszy krętą drogę między zmarszczek mimicznych falami... spłynęła na klawiaturę i pierzchła zawstydzona pod czarny, lepki od kawy klawisz emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6285173 Napisano: 16.11.2016 13:12:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Łokropne pół miesiąca.
W loteriach stuprocentowa klęska.
Więcej porażek, niż ustawa przewiduje.
Ta ustawa jest niezgodna z konstytucją emotka
Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6285103 Napisano: 16.11.2016 12:00:50 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Że się napaliłam na konkurs Palmy jak szczerbaty na suchary, bo mi się te wałki podobają, a to czasówka, w której jestem beznadziejna  emotka  

Nie będzie tak źle, pewnie większość graczy zainteresowana jest jedynie robotami, więc wałki będą odsprzedawać za max 1 - 2 nowe, nieużyte paragony na ten konkurs emotka Tak to widzę. Wyświetl w wątku >>
1 canti0 0

joan

#6284996 Napisano: 16.11.2016 09:48:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
Aktualnie spora część konkursów promocyjnych to porażka w każdym względzie. Może więc nadszedł czas położyć kres tej farsie i wykluczyć bzdurny & fikcyjny aspekt "kup nasz produkt". Bo - jak pokazały niektóre akcje - zgłoszeń jest min. 10x tyle, co sprzedanych produktów. A sponsora i tak nie interesuje, czy ktoś produkt kupuje, ma na to wyebane totalnie.

Niech po prostu w konkursach sms zgłoszeniowy kosztuje netto 5 / 10 / 15 złotych, przynajmniej sponsor coś na tym zarobi, a ja nie będę musiała do sklepu latać i wyniki kpinie równe oglądać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6284979 Napisano: 16.11.2016 09:27:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
79magda napisał(a):

Bardzo prawidłowo, samo przeczytanie ich składu już zwęża tętnice emotka jednak konkursowicz kupi wszystko emotka

Hehe, może i kupi (prawie) wszystko, ale grunt, że nie będziemy ich jeść emotka

Gdyby to nie była czasówka, to bym odpuściła, ale stęskniłam się emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

joan

#6284958 Napisano: 16.11.2016 09:10:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

w auchan 1,80 szt

Wow, dziękuję za odpowiedź - myślałam, że tak z 15 zeta / paragon (nie kupuję margaryn).

Może się skuszę, żeby poczuć zapomniany już dreszczyk emocji towarzyszący "czasówkom" emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

joan

#6284956 Napisano: 16.11.2016 09:07:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ile trzeba jednorazowo wydać na margaryny? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6284954 Napisano: 16.11.2016 09:04:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
Halszka napisał(a):

Rzeczywiście na ta ilość nagród to coś jest nie tak. Chyba konkursowicze nie strzelają sobie kombinatorstwem aż tak w kolano? 
Organizator tez cwany, do robotów i kart nie było rezerwy... ale auta? 2 nie wydane, czyli aż 6 osób nie spełniło wymagań regulaminu... Aha 

Ależ strzelają sobie w kolano, tylko czemu inni uczestnicy ciągle obrywają rykoszetem... emotka

Loterie to potrafił zorganizować jedynie Karlsbad, tam się w formularzu wpisywało tyle danych z paragonu, że jakimś cudem nigdy nie było u nich syfu. Nawet jednym paragonem można było wygrać, bo przed losowaniem odrzucali zdublowane zgłoszenia. A w konkach Smolara i Albedo, gdzie podaje się jedynie numer wydruku, jest syf / kiła / mogiła. I potem takie listy laureatów -> głupcy konsekwencje ponoszą, to i organizator powinien ponieść konsekwencje i dzwonić do laureatów rezerwowych choćby i do samej Wielkanocy 2017 emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6284860 Napisano: 15.11.2016 21:39:02 w Zdjęcia naszych wygranych
petunija1 napisał(a):

HA, a jednak mierzyłeś! emotka

Oho, wartość tego egzemplarza bluzy właśnie wzrosła! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6284475 Napisano: 15.11.2016 11:46:35 w Czy informują/ informowali?
myszorka92 napisał(a):

w regulaminie jest ze zwycięzcy do 16.11 będą poinformowani emotka  

Czyli do jutra. Ale mogliby i dziś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6284469 Napisano: 15.11.2016 11:42:43 w Czy informują/ informowali?
michal5 napisał(a):

czy informowali juz z nescafe/zabka - chyba do dzisiaj maja czas?

Chyba do jutra, bo było święto 11.11.

Nic mi nie wiadomo, żeby informowali. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6284036 Napisano: 14.11.2016 13:55:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

Można domniemywać, owszem. Tylko dlaczego oficjalnie nie sprostują blędu ?

Bo agencje NIGDY nie popełniają błędów. Ewentualnie: jakiś tajemniczy "system" może popełnić błąd, ale pracownik agencji - nigdy emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6284008 Napisano: 14.11.2016 13:21:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Nie, że wkradł się błąd za który bardzo przepraszają i pierwotnie nie miało być żadnego numeru paragonu.

Aha emotka Cóż, mogą mnie cmoknąć, niech ufundują drugi zestaw nagród, bo skoro regulaminy nie są identyczne, dotyczą dwóch akcji emotka

cc_investigator - ja z kolei mam wycinek z gazetki, żadnych info o InCubi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6283999 Napisano: 14.11.2016 13:11:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Dlaczego nieregulaminowa? Jest regulamin na stronie inCubi - nie ma tam słowa o numerze paragonu, podobnie na plakacie, agencja przedstawiła swoje stanowisko... więc nie rozumiem problemu. 

Na stronie InCubi? Znaczy się: klient Carrefoura po zobaczeniu info w gazetce, że "Regulamin dostępny w Punkcie Obsługi Klienta i na stronie Carrefour.pl" ma zaglądać na stronę InCubi? Bo tam jest inny regulamin, niż na stronie Carrefoura? No jaja sobie robią.

Ten rok jest najgorszy, jeśli chodzi o partactwo agencji. W sumie agencje konkurują między sobą. Mam nadzieję, że te sensowniejsze zeżrą te mniej poukładane, w czym nie omieszkam im pomóc.

A tak w ogóle, to jak się tłumaczyli ci z InCubi? Że po pijaki tworzyli regulaminy i plakaty? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6283990 Napisano: 14.11.2016 13:04:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

A gdzie jest ten drugi regulamin? I ciekawe jak to będzie wyglądało realnie, w przyznanych nagrodach, czy nie postawią na te z numerem paragonu?  emotka

Też mnie to ciekawi emotka A jeszcze bardziej mnie ciekawi, czy laureat noży, który otarł się o auto, olałby sprawę... gdyby autem nagrodzili zgłoszenie bez numeru paragonu. Taaa, na bank by powiedział do zwycięzcy nagrody głównej "Twoja praca była lepsza, co prawda nieregulaminowa, ale wybitnie wybitna! Moje gratulacje, Przegeniuszu!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6283986 Napisano: 14.11.2016 13:00:18 w Lay's
bethan napisał(a):

Nie trafiłaś w ich środek komunikacji zapewne, bo Twoje z pewnością było odjechane emotka

Cóż, sęk w tym, by trafić w sedno - ale jeszcze nie składam broni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6283913 Napisano: 14.11.2016 11:54:26 w Leclerc
monisss napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy Albedo informuje też o ekspresach i robotach?  emotka

myślę, ze jeszcze nie emotka też czekam emotka  

Serio? Czyli brak wiadomości... ma szansę okazać się dobrą wiadomością? emotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0