Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Och zazdroszczę owych "lotów", mnie nawet piłki nie dali, widocznie zgłoszenie nie było szczególnie wysokich lotów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzwonią z zastrzeżonego, jakby co
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale konkurs trwa, nadal masz szansę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hihi, pewnie powie, że przypadku
Ale organizator podejście może mieć tylko jedno: nagradzać jedynie zgłoszenia zgodne z regulaminem, bo inaczej mógłby mieć problemy, a raczej: na pewno by miał. Oczywiście organizator może tego nie przyznać oficjalnie, niemniej znajomość regulaminu obowiązuje WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW, a nie tylko tych, którzy nie zerknęli na durny plakat. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Obowiązujące dla każdej ze stron są tylko i wyłączenie zapisy regulaminu.
Błąd na obrazku nie wpływa na preferencje zakupowe klienta ani nie powoduje nieważności jego dowodu zakupu, albowiem dokument ten w połączeniu z obowiązkowym zaznajomieniem się z postanowieniami regulaminu stanowi o prawidłowości dokonania zgłoszenia konkursowego.
Każde przyznanie nagrody zgłoszeniu niezawierającemu numeru paragonu może zostać skutecznie zakwestionowane przez innego uczestnika i skutkować odebraniem tej nagrody.
Tak to widzę JA
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na lapkach nam FB nie działa.
Sprawdźcie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może niewłaściwy format? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tylko po co im numer dokumentu, skoro numerem identyfikującym osobę w Polsce jest PESEL
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Fotografia jest poglądowa, ale wystarczy po mugolsku wziąć produkt do ręki; dziś sprawdziłam co jeszcze mam w domu i:
- mydełko Fa: S&H,
- odżywka Syoss: S&H,
- pasta Vademecum: S&H.
Czyli to nie przypadek z tym nazewnictwem w regulaminie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A jak rozumiesz zapis z regulaminu? "1.4 Konkursem objęte są wszystkie produkty Schwarzkopf&Henkel" - wg mnie (ale to tylko moja opinia), musi to być kosmetyk, a nie płyn do wuce
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moim zdaniem tylko kosmetyki, bo zaznaczyli, że produkt ma być "Schwarzkopf & Henkel".
Sprawdziłam przed chwilą na etykietach produktów:
Silan -> Henkel
Gliss Kur -> Schwarzkopf & Henkel
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dostałam kod pod koniec października -> MEJLEM. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, co by na to powiedziała Twoja żona
PS: Od niedawna mam nowy dowód osobisty - ten bez adresu, mogą mnie wszyscy organizatorzy cmoknąć w pompkę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tego Ci nikt nie wywróży, najlepiej spytaj organizatora, z pewnością się ucieszy, że będzie mógł pomóc...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Uważałabym ze wrzucaniem wszystkich do jednego wora. Bo mogą się przegryźć przez worek i spuścić Ci łomot
jankowska - niestety podejrzewam, że ten rykoszet będzie się jeszcze długo odbijał, jak piłeczka w pinballu... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I jeszcze tutaj: "Wystarcyzłoby zmienić trochę zasady, ograniczyć choćby możliwość zwrotu produktów."
Świetny wpis, aż poczułam zapach smażonej cebuli i łza zakręciła się w oku moim (ze śmiechu)
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Literówkę znalazłam, proszę skorygować:
Zwykła, sympatyczna akcja okazała się strzałem w kolano i dużym problemem. Z drugiej zaś stony,
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Młynki na pewno będą jeszcze obdzwaniać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie mam takiego info, a oni mają czas do 16.11. Wyświetl w wątku >>