Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6283901 Napisano: 14.11.2016 11:35:24 w Lay's
tadziuuu napisał(a):

Osoby które wygrały główną. sprawdźcie maile bo wysyłają info o przekazaniu na rachunki kasy emotka  więc i loty można rezerwować

Och zazdroszczę owych "lotów", mnie nawet piłki nie dali, widocznie zgłoszenie nie było szczególnie wysokich lotów emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6283874 Napisano: 14.11.2016 11:00:59 w Informują
ultrixx napisał(a):

Leclerc Henkel z detergentami - pytają o imię, nazwisko i numer telefonu emotka

Dzwonią z zastrzeżonego, jakby co emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6283356 Napisano: 12.11.2016 00:06:18 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

Niestety , moje jedno zgłoszenie poszło nieregulaminowe nim się zorientowałam i zajrzałam do regulaminu:) kolejne  2  chociaż właściwe oparte na regulaminie,  tak to jest jak się nie spojrzało wcześniej:)

Ale konkurs trwa, nadal masz szansę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6283353 Napisano: 11.11.2016 23:59:32 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

Ciekawe jak podejdzie Organizator:) , czy  ten błąd to kwestia przypadku...

Hihi, pewnie powie, że przypadku emotka

Ale organizator podejście może mieć tylko jedno: nagradzać jedynie zgłoszenia zgodne z regulaminem, bo inaczej mógłby mieć problemy, a raczej: na pewno by miał. Oczywiście organizator może tego nie przyznać oficjalnie, niemniej znajomość regulaminu obowiązuje WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW, a nie tylko tych, którzy nie zerknęli na durny plakat. Wyświetl w wątku >>
1 bridget 0

joan

#6283342 Napisano: 11.11.2016 23:08:58 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

czy na C4 z pudliszkami podajecie nr paragonu, w regulaminie widze ze jest a na  tej stronie "obrazkowej" jest tylko Pudliszki, Odpowiedz

Obowiązujące dla każdej ze stron są tylko i wyłączenie zapisy regulaminu.

Błąd na obrazku nie wpływa na preferencje zakupowe klienta ani nie powoduje nieważności jego dowodu zakupu, albowiem dokument ten w połączeniu z obowiązkowym zaznajomieniem się z postanowieniami regulaminu stanowi o prawidłowości dokonania zgłoszenia konkursowego.

Każde przyznanie nagrody zgłoszeniu niezawierającemu numeru paragonu może zostać skutecznie zakwestionowane przez innego uczestnika i skutkować odebraniem tej nagrody.

Tak to widzę JA emotka Wyświetl w wątku >>
1 bridget 0

joan

#6283037 Napisano: 10.11.2016 22:15:36 w Wkurza mnie...
Mój facet twierdzi, że mu FB normalnie działa, ale na smartfonie (via WiFi).
Na lapkach nam FB nie działa.

Sprawdźcie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6282765 Napisano: 10.11.2016 14:07:23 w Wkurza mnie...
jkkp napisał(a):

no wkurza mnie actimel, wygrała rękawiczki i dodaje plik i ciągle pisze "dołącz plika" no przecież dołączyłam... i co mam im wysłać jak nie idzie emotka

Może niewłaściwy format? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6282764 Napisano: 10.11.2016 14:06:39 w Lay's
defed napisał(a):

chodzi o weryfikację czy osobnik istnieje, czy może ktoś pokusił się granie na chomika  emotka
Proszą tylko o 1 stronę dowodu, z widocznym imieniem, nazwiskiem i numerem dokumentu

Tylko po co im numer dokumentu, skoro numerem identyfikującym osobę w Polsce jest PESEL emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6282660 Napisano: 10.11.2016 11:08:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Faktycznie, racja, nawet wskazuje to i podpowiada fotografia na glownej str konkursu, pokazujaca tylko te kosmetyki S&H.
W pierwszym tyg zglosilam paragon bledny w takim razie  emotka  (na proszek do prania)
Ale juz teraz bede na to zwracac uwagę.
(nawiasem mówiąc wspominane tutaj mydło FA jako najtanszy produkt jest samego Henkela czy Schwarzkopfa i Henkela?
Bo dezodorant fa ma HENKELA a mimo wszystko na foto podgladowym jest...  emotka  )

Fotografia jest poglądowa, ale wystarczy po mugolsku wziąć produkt do ręki; dziś sprawdziłam co jeszcze mam w domu i:
- mydełko Fa: S&H,
- odżywka Syoss: S&H,
- pasta Vademecum: S&H.

Czyli to nie przypadek z tym nazewnictwem w regulaminie... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6282515 Napisano: 09.11.2016 22:30:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

A wg mnie dowolny produkt henkela... hm...

A jak rozumiesz zapis z regulaminu? "1.4 Konkursem objęte są wszystkie produkty Schwarzkopf&Henkel" - wg mnie (ale to tylko moja opinia), musi to być kosmetyk, a nie płyn do wuce emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6282451 Napisano: 09.11.2016 20:48:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

A czy Waszym zdaniem to mają być tylko kosmetyki,czy może tez być chemia gospodarcza Henkel typu płynu do naczyń itp. ..?

Moim zdaniem tylko kosmetyki, bo zaznaczyli, że produkt ma być "Schwarzkopf & Henkel".

Sprawdziłam przed chwilą na etykietach produktów:
Silan -> Henkel
Gliss Kur -> Schwarzkopf & Henkel
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6282441 Napisano: 09.11.2016 20:25:50 w SZUKAM....
shell napisał(a):

W jakiej formie przysyłali bon do Zalando z konkursu Nivea z M.Sabl.ewską?
Kodem?

Dostałam kod pod koniec października -> MEJLEM. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6282439 Napisano: 09.11.2016 20:24:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jankowska napisał(a):

Chyba musimy zmienić adres zameldowania...dobrze,że mam dowód na Świętochłowice...jak co to mogę Joan Cię zameldować...

Nie wiem, co by na to powiedziała Twoja żona emotka

PS: Od niedawna mam nowy dowód osobisty - ten bez adresu, mogą mnie wszyscy organizatorzy cmoknąć w pompkę emotka Wyświetl w wątku >>
1 venix 0

joan

#6282411 Napisano: 09.11.2016 19:25:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
michałek13 napisał(a):

Koce Milka
Mam pytanie, czy w bieżącym etapie mogę jeszcze raz zgłosić paragon z poprzedniego etapu - nie wygrałam.
Czy ma dla nich znaczenie data paragonu?

Tego Ci nikt nie wywróży, najlepiej spytaj organizatora, z pewnością się ucieszy, że będzie mógł pomóc... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6282322 Napisano: 09.11.2016 17:05:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

jankowska napisał(a):

Czy ktoś ma coś do Chorzowa? emotka

Przecież wiadomo,ze chodzi o drukarzy...

Uważałabym ze wrzucaniem wszystkich do jednego wora. Bo mogą się przegryźć przez worek i spuścić Ci łomot emotka

jankowska - niestety podejrzewam, że ten rykoszet będzie się jeszcze długo odbijał, jak piłeczka w pinballu... Wyświetl w wątku >>

joan

#6281491 Napisano: 08.11.2016 16:30:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

(...) joan: poprawię! emotka  

I jeszcze tutaj: "Wystarcyzłoby zmienić trochę zasady, ograniczyć choćby możliwość zwrotu produktów."

Świetny wpis, aż poczułam zapach smażonej cebuli i łza zakręciła się w oku moim (ze śmiechu) emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

joan

#6281486 Napisano: 08.11.2016 16:25:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Też o tym napisałem:
http://advertisin...zegral-z-cebulandia/
Jakby ktoś chciał poczytać, to zapraszam! emotka

Literówkę znalazłam, proszę skorygować:

Zwykła, sympatyczna akcja okazała się strzałem w kolano i dużym problemem. Z drugiej zaś stony,

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6281458 Napisano: 08.11.2016 15:45:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Powiedzcie mi czy te młynki z kamisa za pazdziernik to już wszyscy powiadomieni?I czy Intermarche Winiary koniec,niema co sie łudzić emotka

Młynki na pewno będą jeszcze obdzwaniać emotka Nie zdziw się, jak dryndrną w sobotę emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6281327 Napisano: 08.11.2016 12:43:49 w Czy informują/ informowali?
michal5 napisał(a):

ktoś ma info czy informowali już z nescafe z żabki/freshmarket?

Nie mam takiego info, a oni mają czas do 16.11. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6280426 Napisano: 06.11.2016 22:04:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

Czy już się ustawia kolejka na jutro? emotka

Nie wygrałam dziś w konkursie "Komputer świat" / Wiko, więc zaklepuję miejsce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0