Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6277697 Napisano: 31.10.2016 12:49:19 w Pomocy!!!!
slonecznik1309 napisał(a):

szukam informacji czy bezpieczne jest wysłanie małej przesyłki pocztą polską - paczką24 (vouchery do biura podróży) o wartości 10 tys. za
pobraniem ze sprawdzeniem zawartości u odbiorcy? macie jakies
doświadczenie z taką wysyłką? czy odbiorca może mnie jakoś próbować
oszukać? dziękuję za cenne rady

Edit: teraz się coś pozmieniało, chyba najlepiej wysłać Listem wartościowym: http://www.poczta...sty/list-wartosciowy Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6277580 Napisano: 31.10.2016 09:25:46 w PLAGIATY
dang21 napisał(a):

agicho napisał(a):

Grunt,że majty zamienił na czerwone boa na szyi ale rekwizyt w postaci czerwonego wabika dalej jurorów za d...chwyta.

Skąd wiesz, że zmienił, skoro ich nie widać. Założę się, że ma je na sobie emotka

...bo przynoszą szczęście! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6277565 Napisano: 31.10.2016 08:51:40 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

aktualnie bardzo mnie wkurza, że tylko jedna noc w roku jest o darmową godzinę dłuższa od innych... emotka

Bo nie byłaś wtedy w pracy na "nockę" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6277547 Napisano: 31.10.2016 08:12:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia3 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na nóż z kamisa

Wysyłali już nawet rezerwę rezerwy, najlepiej do nich zadzwonić. Oni teraz mają tyle innych akcji (min. loteria bezgotówkowa), że raczej o tych nożach za bardzo nie myślą. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6277331 Napisano: 30.10.2016 11:18:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

Ja mam ogromny sentyment do RMF, bo moja pierwsza konkursowa nagroda to zestaw kosmetyków Bioderma do opalania właśnie od RMF . Od nich się wszystko zaczęło  emotka

Również wygrałam wtedy kosmetyki Bioderma   emotka

A moją ulubioną nagrodą od Rmf było kilka patyków na paliwo -> oj żyłam, jak król (królowa?), nawet wczasy wybraliśmy "z dojazdem własnym" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6277290 Napisano: 30.10.2016 00:44:29 w Wkurza mnie...
cb656 - a cóż to jest za "przekonanie"? Normalna higiena i tyle. Nie posiadam w domu sterty śmierdzących kubeczków po Almette, a jedynie UMYTE wieczka. I nie uważam, żeby dziewczyna oddająca opakowania bez cuchnących resztek w środku musiała wysłuchiwać durnych uwag kasjerek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6277281 Napisano: 30.10.2016 00:25:30 w SZUKAM....
1mariusz napisał(a):

Łachacha -u nas w rodzinie to normalne:mój Tata,siostra,brat,ja,mój syn-wszyscy używamy fakulca zamiast palca wskazującego! Przynajmniej Tata nie powinien mieć  żadnych wątpliwości... emotka A jakich używasz ?Bo ja jednodniówek a one są chyba trochę bardziej miękkie +brak doświadczenia i wychodzi horror.

emotka

Słyszałam od kilku osób, że z jednodniówkami jest ciężej, bo są bardzo cienkie; używam dwutygodniówek Acuvue i nie mam żadnych problemów. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6277275 Napisano: 29.10.2016 23:43:08 w SZUKAM....
1mariusz napisał(a):

]Ej ,no co Wy mówicie???W okularach się sypało a w soczewach NIE??Soczewy noszę tylko na wakacjach ale i tak moi chłopcy mają polewkę,bo ciągle poprawiam ,,opadające,, oprawki.A nie macie problemu z prowadzeniem samochodu-a jeszcze nie daj Boże po zmierzchu i w deszczu? A może ,,sprzedacie ,,mi jakiś patent na montaż i demontaż  tego ustrojstwa? Bo ja zawsze wyglądam jak angora alkoholizująca się od tygodnia i jeszcze po porządnym wpie...u. Z tym,że jak się ma -7 z groszami i daaaaleko do lustra ,to i tak się cieszę,że i tak sobie oczu jeszcze nie wydłubałam...

Dokładnie tak, jak mówisz:
Okulary -> dawniej u mnie = tik poprawiania bryli na nosie, szczególnie środkowym palcem fakju, mało eleganckie, że tak powiem. Do tego co jakiś czas pogorszenie wzroku i zmiana dioptrii na inne. Neverending story. Nie wiem, ile bym miała teraz, gdybym w dalszym ciągu nosiła okulary.

Jakość widzenia w soczewkach -> ulala, w połączeniu z okularami polaryzacyjnymi przeciwsłonecznymi, no różnica jest jak w przypadku starego filmu, a filmu cyfrowego w 3D. Wzrok mam sokoli, widzę wszystko, nawet mocno ode mnie oddalone i niewielkich rozmiarów przedmioty. W deszczu? Po zmierzchu? Żaden problem! Jedynie w saunie mam oczy zamknięte, bo soczewki nie lubią tego miejsca.

Montaż/demontaż -> moje pierwsze 3 dni to było piekło, a potem czarodziejsko w jednej sekundzie wszystko się udało. Kładę soczewkę na prawą dłoń na palec środkowy. Lewą ręką minimalnie odciągam powiekę - palcami np. 2 i 3, prawą zakładam soczewkę. Zdejmowanie jest proste, o ile zrozumiesz, że oko jest kulą, a soczewka ma kształt miski dopasowanej do tej kuli. Wystarczy więc suchym palcem środkowym prawej ręki przesunąć soczewkę ku zewnętrznemu kącikowi; wtedy miska przestanie przylegać do kuli i już łatwo soczewkę zdjąć. Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

joan

#6277267 Napisano: 29.10.2016 23:05:42 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Ita1987, ja nie wiem, czy masz się tu czym chwalić na forum publicznym. Że niby wykorzystałaś lukę w regulaminie akcji zwrotu kasy emotka Jak mi coś nie podpasuje smakowo, to po prostu tego nie jem.Nigdy by mi nie przyszło do głowy oddawać zupełnie pustych opakowań produktów spożywczych, twierdząc, że mi nie smakowały emotka emotka

A mnie by przyszło emotka Bo na pewno nie zorganizowałabym jednego dnia Wielkiego Testowania i żarła wszystko, jak leci. Tylko codziennie ze 2 produkty bym otwierała. Wiadomo, że ze względów higieniczno-zapachowym nie trzymałabym napoczętego sera + mleka + kiełbachy + soku tylko po to, żeby to oddać kasjerkom. Oddałabym puste i wymyte opakowania.

A w ogóle to zejdźcie z dziewczyny. Jedynymi osobami, które powinny się wstydzić... są kasjerki, bo ich obowiązkiem jest znać promocje/akcje. Zamiast głupich komentarzy mogły powiedzieć "Miłego dnia". I tyle. Wyświetl w wątku >>
2 defed, andii 0

joan

#6277228 Napisano: 29.10.2016 20:31:08 w Dziś cieszę się z.....
"Odpowiedź konkursowa powinna mieć formę pisemną." emotka Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

joan

#6277070 Napisano: 29.10.2016 10:33:25 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

Założyłam konto na instagramie. Potrzebuję wrzucić jedno zdjęcie w programie lojalnościowym. Na głównej stronie mam napis: Pobierz aplikację, aby udostępnić pierwsze zdjęcie lub film. Serio? Nie można tam wrzucać zdjęć z komputera, tylko trzeba przez aplikację na telefon? Nieświadoma kliknęłam (z komputera) na Google Play i mi zaczęło samo ściągać na komórkę  emotka  Czy coś robię nie tak? Czy mogę na instagramie dodać zdjęcie z komputera?

O ile dobrze kumam, to nie możesz - możesz jedynie polubić czy skomentować. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6277021 Napisano: 28.10.2016 23:31:43 w Połączenia nieodebrane
Taki numer się zameldował: 603573*** -> któż to? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6277014 Napisano: 28.10.2016 23:09:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonecznik1309 napisał(a):

a z czego to? emotka

Eremefefę.

koper - dzięki, bo już się bałam, że to arcydzieło napisała sadystka o skłonnościach do kanibalizmu, co swoich przyjaciół gotuje o każdej porze dnia i nocy. Jednocześnie mamy do czynienia z matematyczką, która obliczeń dokonuje na sprzęcie zwanym moto (to chyba skrót od Motoroli).

Ten tydzień mógłby się już skończyć, bo jakoś końca nie widać, a ilość żenady zapiera dech. Potem już tylko smętne dogorywanie w garnku... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6276998 Napisano: 28.10.2016 22:36:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przetłumaczy mi ktoś na język polski ten oto wybitny & nietuzinkowy tekst laureatki? emotka

"Moi przyjaciele są gotowani o każdej porze dnia czy nocy, począwszy od ekstremalnych wyzwań po naukę szydełkowania, po jazdę na jednym kole! Jestem pewna, że mogę liczyć na moim moto przyjaciół emotka " Wyświetl w wątku >>

joan

#6276722 Napisano: 28.10.2016 14:55:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

ssą w regulaminie triple caramel i cocoa i nie trzeba w delikatesach tylko emotka  

EDIT: Już odpisali :D Narobiłem fermentu, a to mój błąd - grałem na mamę, a potem podałem swoje dane. Napisali, że jak wyjaśnię czemu dane się nie zgadazają, to rozpatrzą ponownie.   emotka

O kufa, tylko co tu wymyślić? Wesele w rodzinie i wszyscy nabombieni? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6276510 Napisano: 28.10.2016 11:56:12 w Czy informują/ informowali?
Jak informuje Pepco? emotka

(po zobaczeniu przy dokończeniach zdania sryliona fotek dzieci zdecydowanie nie mam ochoty wejść na profil Pepco i cokolwiek sprawdzać) Wyświetl w wątku >>

joan

#6276506 Napisano: 28.10.2016 11:50:39 w Kaufland konkursy
ewikewik napisał(a):

Ja do nich nie pisałam emotka Mam tylko nadzieję, że tak będzie bo Kaufland to chyba jedno z nielicznych już miejsc gdzie czytają prace i trzymają się  regulaminów. Chyba.

Ja również nie. Natomiast jest to konkurs z wypaśnymi nagrodami i możliwościami do nadużyć, więc na pewno jakaś korespondencja była emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6276504 Napisano: 28.10.2016 11:49:03 w Lay's
bethan napisał(a):

Niedługo nawet mugole się wypną (drogie czipsy, szukaj sklepów na liście, dymaj 40km w razie czego; mugolowi się nie będzie chciało).
Avanti - weźże zrób konkurs sms'owy, nie będzie Wam serce pikało z nerwów na widok znajomych nazwisk  emotka  Przynajmniej na etapie zgłaszania  emotka

Ileż to razy widziałam mugola, co brał z półki Pur, chociaż obok był jebutny plakat z info o konkursie "Troszczymy się...", zachęcający do zakupu Fairy! emotka Mugol ma konkursy w głębokim poważaniu, jego interesuje, że w Biedrze produkt jest 3 zł tańszy, niż w Tesco. W tym momencie istnienie agencji reklamowych na rynku nie ma racji bytu i baj baj emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6276499 Napisano: 28.10.2016 11:43:40 w Kaufland konkursy
ewikewik napisał(a):

Swoją drogą ciekawe jak Kaufland podejdzie do oceny zadania: dokończ zdanie - a tu link do filmu, instalacji, plecionek, wypieków, auta w skali 1:1 z zapałek, itd, itp. Innymi słowy miejmy nadzieję - Ci tradycyjni czy mniej kreatywni, że ocenią tekst w tradycyjnej formie...

Po pierwsze: z pewnością dostali jakieś mejle w tej sprawie ze względu na przetalenty niektórych uczestników.

Po drugie: sami z siebie chcą nagrodzić klientów normalnych umysłowo.

Powinno być dobrze. Wyświetl w wątku >>
2 bethan, koper 0

joan

#6276488 Napisano: 28.10.2016 11:32:59 w Kaufland konkursy
malutka456 napisał(a):

Ja stworzyłam sagę - taką na miarę Hobbita  emotka emotka

Ja serial - na miarę "Mody na sukces" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0