Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Edit: teraz się coś pozmieniało, chyba najlepiej wysłać Listem wartościowym: http://www.poczta...sty/list-wartosciowy Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
...bo przynoszą szczęście!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo nie byłaś wtedy w pracy na "nockę"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wysyłali już nawet rezerwę rezerwy, najlepiej do nich zadzwonić. Oni teraz mają tyle innych akcji (min. loteria bezgotówkowa), że raczej o tych nożach za bardzo nie myślą. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Również wygrałam wtedy kosmetyki Bioderma
A moją ulubioną nagrodą od Rmf było kilka patyków na paliwo -> oj żyłam, jak król (królowa?), nawet wczasy wybraliśmy "z dojazdem własnym"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Słyszałam od kilku osób, że z jednodniówkami jest ciężej, bo są bardzo cienkie; używam dwutygodniówek Acuvue i nie mam żadnych problemów. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie tak, jak mówisz:
Okulary -> dawniej u mnie = tik poprawiania bryli na nosie, szczególnie środkowym palcem fakju, mało eleganckie, że tak powiem. Do tego co jakiś czas pogorszenie wzroku i zmiana dioptrii na inne. Neverending story. Nie wiem, ile bym miała teraz, gdybym w dalszym ciągu nosiła okulary.
Jakość widzenia w soczewkach -> ulala, w połączeniu z okularami polaryzacyjnymi przeciwsłonecznymi, no różnica jest jak w przypadku starego filmu, a filmu cyfrowego w 3D. Wzrok mam sokoli, widzę wszystko, nawet mocno ode mnie oddalone i niewielkich rozmiarów przedmioty. W deszczu? Po zmierzchu? Żaden problem! Jedynie w saunie mam oczy zamknięte, bo soczewki nie lubią tego miejsca.
Montaż/demontaż -> moje pierwsze 3 dni to było piekło, a potem czarodziejsko w jednej sekundzie wszystko się udało. Kładę soczewkę na prawą dłoń na palec środkowy. Lewą ręką minimalnie odciągam powiekę - palcami np. 2 i 3, prawą zakładam soczewkę. Zdejmowanie jest proste, o ile zrozumiesz, że oko jest kulą, a soczewka ma kształt miski dopasowanej do tej kuli. Wystarczy więc suchym palcem środkowym prawej ręki przesunąć soczewkę ku zewnętrznemu kącikowi; wtedy miska przestanie przylegać do kuli i już łatwo soczewkę zdjąć. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A mnie by przyszło
A w ogóle to zejdźcie z dziewczyny. Jedynymi osobami, które powinny się wstydzić... są kasjerki, bo ich obowiązkiem jest znać promocje/akcje. Zamiast głupich komentarzy mogły powiedzieć "Miłego dnia". I tyle. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O ile dobrze kumam, to nie możesz - możesz jedynie polubić czy skomentować. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Eremefefę.
koper - dzięki, bo już się bałam, że to arcydzieło napisała sadystka o skłonnościach do kanibalizmu, co swoich przyjaciół gotuje o każdej porze dnia i nocy. Jednocześnie mamy do czynienia z matematyczką, która obliczeń dokonuje na sprzęcie zwanym moto (to chyba skrót od Motoroli).
Ten tydzień mógłby się już skończyć, bo jakoś końca nie widać, a ilość żenady zapiera dech. Potem już tylko smętne dogorywanie w garnku... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
"Moi przyjaciele są gotowani o każdej porze dnia czy nocy, począwszy od ekstremalnych wyzwań po naukę szydełkowania, po jazdę na jednym kole! Jestem pewna, że mogę liczyć na moim moto przyjaciół
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O kufa, tylko co tu wymyślić? Wesele w rodzinie i wszyscy nabombieni?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
(po zobaczeniu przy dokończeniach zdania sryliona fotek dzieci zdecydowanie nie mam ochoty wejść na profil Pepco i cokolwiek sprawdzać) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja również nie. Natomiast jest to konkurs z wypaśnymi nagrodami i możliwościami do nadużyć, więc na pewno jakaś korespondencja była
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ileż to razy widziałam mugola, co brał z półki Pur, chociaż obok był jebutny plakat z info o konkursie "Troszczymy się...", zachęcający do zakupu Fairy!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po pierwsze: z pewnością dostali jakieś mejle w tej sprawie ze względu na przetalenty niektórych uczestników.
Po drugie: sami z siebie chcą nagrodzić klientów normalnych umysłowo.
Powinno być dobrze. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja serial - na miarę "Mody na sukces"