Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dla szpanu. Będą mieli tyle danych osobowych, jak nikt. Rzekną: w naszych akcjach bierze udział co drugi Polak. I wytatuują to sobie na nadgarstkach. Taki plan.
Na początku ich akcji można było normalnie grać i wygrać, ale potem na pewno pojawili się jacyś nieudacznicy z beki płacząc, że oni nie wygrali i Kłętin nie będzie miał nagrody. No i się skończyła normalność. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A dostałaś tę ich standardową zwrotkę? Ograniczenie w wielkości mejla może oznaczać, że skrzynka większych mejli nie pobierze; ale też może być jedynie wskazówką dla laureatów, żeby nie zapychali im skrzynki. No bo pomyśl: 700 x 5MB zdjęcia paragonu...
Jeśli zwrotka przyszła, prawdopodobnie wszystko jest ok. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
- imienia i nazwiska,
- miejscowości.
Bo po uja im takie dane w momencie zgłoszenia? Jakoś Smolar czy IQ potrafią bez nich przyjąć zgłoszenie. Zatem: a kysz!
I wtedy można merytorycznie pogadać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Właśnie zrobiłam pranie z użyciem dwóch kapsułek Persil (wygranych). Dlaczego dwóch? No gdyby się miała jedna gdzieś zaplątać - co oczywiście nastąpiło, przylepiła się pod gumę przy klapie i dokonała żywota. Kapsułka numer dwa natomiast nie mogła się zdecydować; pierwsza połówka zamieniła się w zielonego gluta i oblepiła odzież, druga połówka nie rozpuściła się i pokryła szpetnym twarogiem uprane rzeczy. Musiałam puścić pranie po raz drugi. Żadnych kapsułek
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Musiała być jednoznaczna wskazówka, bo spisałam sobie "wpisać numer systemowy". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Drogo, o ile komuś soczewki niepotrzebne. Inna sprawa: czy opłaca się zakupić kilka opakowań i mieć ich zapas?
Zastanówcie się, jak u Was z pogarszaniem się wzroku. Bo u mnie: od samego początku noszę te same dioptrie, nic się nie zmienia, gdy soczewki na oczach, wzrok sokoli
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, bo od początku noszę dwutygodniówki. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ceny są różne, za opakowanie 6 szt. zapłacisz 65 - 130 zł. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nieee, specjalnie celowała, żeby zwiększyć swoje szanse w konkursach
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie no, żartowałam
PS: Kaufland oświadczył, że będzie można z takim paragonem uczestniczyć we wszelkich akcjach organizowanych przez Kauflanda. A kto był organizatorem konkursu Syoss? Ano właśnie -> NIE Kaufland. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Muszę przyznać, że często w kontekście długo trwających konkursów myślę sobie: nożesz &%^#$ nareszcie koniec!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Infran View. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Byle się trafiło jakieś okienko pogodowe
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie się wydaje, że oni te bony drukują w dniu poinformowania o wygranej, skoro bon można odebrać dopiero dzień później. Czyli: dzień 0 + 14 dni od poinformowania, to tracę 15 dni na dzień dobry. No i potem ile jest czasu? Ostatnio chyba krótko te bony były ważne, chyba 30 dni. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja mam pytanie, do kiedy jest ważny. Bo teraz będzie szaleństwo zniczowe i jakoś mi się nieszczególnie chce tam dreptać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale mam inne pytanko: jakim instytucjom należy zgłosić wyrobienie nowego dowodu osobistego? ZUS? US? Bank? Nikt? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po pozytywnej weryfikacji laureata, paragony lądują w niszczarce
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8