Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mojżliwe - pamiętasz, ile "szły" smsy za ostatni etap Coli po tym, jak już "zostały wysłane"?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Darlin', wczoraj zobaczyłam wyniki konka Pizza Portal i nic mnie juz nie zdziwi. Chociaż również omal nie zemdlałam, ale z innych pobudek, niż jury
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zwracam honor - patrzałam tylko na to, kiedy losują samochody
Aczkolwiek laureatów z 22.10. powinni poinformować w ciągu 2 dni roboczych od losowania, czyli do wczoraj włącznie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może ściemniał? Albo źle zapamiętałeś
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Owszem, odświeżam, ale efektów nie ma. Niby wiadomo, że u mnie Smolar = brak nagrody, ale jednak człowiek się łudzi i zerka ponownie do skrzynki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie było jeszcze ani jednego losowania
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, kto tak pisał - dla mnie jest oczywiste, że nie możesz mieć DWÓCH różnych oryginalnych dokumentów dotyczących sprzedaży jednej rzeczy. Faktura zastępuje ten paragon, co go pierwotnie dostałeś, więc nie otrzymasz go z powrotem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.e-kon...strona/3707#p6274634 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gdybyś nie znalazła placówki, daj ogłoszenie na Olx -> tam jest opcja "za darmo", a zamieszczenie ogłoszenia jest bezpłatne. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Albo: "Nie ma pracy, nie będzie wypłaty."
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ten tego... w każdym razie, nie ma co się przejmować tym "konkursem" i lamentować, że się nic nie wygrało, bo widać, jak jest
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.youtu.../watch?v=9f7mlq0YKaw Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo po pierwsze - system powinien przepuszczać dalej jedynie po wpisaniu prawidłowego rozwiązania rebusu.
Bo po drugie - wypadałoby przeczytać, co się wylosowało zanim się to opublikuje do wglądu wszystkich Ziemian. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgodnie z regulaminem, "2. Zadaniem Uczestnika jest wykonać zadanie konkursowe, które polega na: 1) odgadnięciu poprawnej odpowiedzi na publikowany w każdej rundzie na stronie konkursowej rebus (...)"
Czyli każdy rebus posiada jedną poprawną odpowiedź i jej odgadnięcie jest warunkiem uzyskania prawa do nagrody. Ale czy na pewno? Jeśli masz wątpliwości, czy organizator w ogóle czyta prace... zobacz, co zostało nagrodzone:
21.10. -> PRAWIDŁOWE hasło: smak czekolady
Anna U.: smaczna (W-wa, Modlińska)
Teresa S.: smak czekoladowy (K-ce, Reńców)
Iwona S.: smak czekolad (Gliwice, Rybnicka)
Julita M.: smak czekoladowy (Szczecin, Struga)
22:10. -> PRAWIDŁOWE hasło: rękawy
Jakub S.: rękakawy (Zabrze, Teatralny)
23:10. -> PRAWIDŁOWE hasło: poranna kawa
Daria B.: pora na kawę (Poznań, Głogowska)
Anna B.: pora na kawę (K-w, Stawowa)
Sylwester P.: pora na kawę (Jelenia Góra, JPII)
Nawet się im nie chciało przeczytać, co wylosowali, tylko pierdyknęli zgłoszenia w formularz "zwycięzcy" i wrócili do żarcia donutów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Super! Dzięki za szybką odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To nie są te bony, co dawali na początku, z kodami kreskowymi, mają jakieś oznaczenia typu A 9999999. To kasjerka przy kasie normalnie skanuje, czy jak?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Somat: https://www.e-kon...rc.html#.WA5o7eWLSW8
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jakby podsumował Siara z "Killera": Mają rozmach...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na targach "Bliżej zdrowia bliżej natury"
Zrobiłam sobie dziś śniadanie pół na pół: kromka z Almette chrzanowym kontra kromka z w/w chrzanem z imbirem. Bez porównania! Dobrze, że się ta loteria kończy