Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Brzmi super, ale mam niesprawny piekarnik. niemniej dodam sobie do zakładek, bo kto wie... może kiedyś wygram kuchenkę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O, super pomysł!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może ktoś mi coś podpowie?
(nie jem mięsa + nie mam w domu zakwasu na żurek) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ciężko powiedzieć, wątpliwy kwitek miałam jeden i od razu wylądował w koszu. Natomiast regulamin jasno mówi, że należy wpisać numer dowodu sprzedaży i o ile taki właśnie zapis mam na kwitku, tego się trzymam i ten numer wpisuję. Nic mnie poza regulaminem nie obowiązuje, żadne dyskusje na fejsie, wizualizacje, gdybania na forum czy opinie Albedo. Jestę mugolę i tyle
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja to rozumiem, natomiast nie mam obowiązku konsultować z kimkolwiek (obojętnie: na forum czy z Albedo Marketing) tego, jak odczytywać paragon. Póki moja wersja rzeczywistości zgadza się z regulaminem, nic więcej mnie nie interesuje. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to jakaś nowość, bo gdy wpisywałam swój kwitek, biedrowego paragonu nie było. Ale zdania nie zmienię. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale skąd ten numer weźmiesz? Z paragonu? Bo jeśli za numer paragonu uznasz numer naprzeciwko daty na paragonie, musiałabyś zachować zarówno ten paragon, jak i kwitek, bo na kwitku tym nie będzie owego numeru. A to nie ma sensu.
Mogłabyś wpisać numer naprzeciwko daty z kwitka, ale przecież jest to inny numer, niż na paragonie, zatem nie może być numerem paragonu.
Dla mnie akurat kwitki biedronkowe są proste w obsłudze, bo jest wyraźnie napisane "nr dowodu sprzedaży: XXXX". I nie przekonają mnie albedziaki, że jest inaczej
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zakładam (nie wiem, czy słusznie!), że jeśli:
- na kwitku jest wskazany numer dowodu sprzedaży lub numer transakcji lub numer paragonu (wszystkie świstki mam takie) -> wpisuję ów numer,
- na kwitku nie ma wskazania co do numeru dowodu sprzedaży lub numeru transakcji lub numeru paragonu (aczkolwiek takiego świstka jeszcze nie posiadam) -> wpisuję numer obok daty. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No właśnie, bo TQG uznaje ten numer za numer paragonu, ale nam chyba chodzi o to, że inne agencje życzą sobie numer naprzeciwko daty i tutaj jest problem, bo ten numer nie drukuje się na paragonie zastępczym.
pakowa - moim zdaniem bez pisma przewodniego dołączonego do paragonu nic nie zdziałamy ;) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale jaki numer jest tam u góry? Ten systemowy z kreseczkami? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A fakt, patrzałam z poziomu Klubu Nivea, tam zero info.
W sumie... konkurs drogi, nagrody mizerne, nawet mi się nie chce dyskutować o nieścisłościach w regulaminie - niech ich dunder świśnie!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aha, no ale aktualnie na stronie Nivea nie można znaleźć tego regulaminu. Może pojawi się później - ciekawe, w jakiej formie
No ba, ja również spisałam info z regulaminu na stronie Nivea, bo przecież nie jest moim obowiązkiem porównywać, czy są może różne wersje regulaminu do tej samej akcji promo na stronie producenta, na stronie sponsora, na fejsbuku w notatkach itepe
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Eh, żeby można chociaż jeden dzień konkursowo przeżyć bez wytykania jakimś organizatorom partactwa, to byłoby coś cudownego
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na stronie jest są listy laureatów do poszczególnych sklepów
U mnie również 1 x bą oszą
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Również tak uważam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://www.garnie.../grow-strong/contest
Rozdali 15 zestawów kosmetyków zamiast regulaminowych 24, co oznacza, że akurat mam ochotę, żeby komuś głowa spadła
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Większość tych facetów nawet nie jest znanych z tego, że są znani. Jakieś buractwo bez dorobku oraz inni pajace jednego sezonu
Ale zaadoptowałabym Stuhra, gdyby nagle stracił dach nad głową
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale to bez znaczenia, skoro napisali, że nagrodę przyznali za zdjęcie
Na pewno multum, ale i tak nikt taką pracą nie wygra - daję za to rękę obciąć (Jaimemu Lannisterowi, bo po co ryzykować)