Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6274242 Napisano: 24.10.2016 14:42:16 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
andziulka21 napisał(a):

http://www.mniamm..._lososiem-9981p.html

I ten przepis jest świetny o ile jesz ryby emotka

Brzmi super, ale mam niesprawny piekarnik. niemniej dodam sobie do zakładek, bo kto wie... może kiedyś wygram kuchenkę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6274240 Napisano: 24.10.2016 14:39:23 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
andziulka21 napisał(a):

Może taka pasta jajeczna z chrzanem emotka

O, super pomysł! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6274234 Napisano: 24.10.2016 14:35:33 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Rzadko jadam chrzan, bo w sklepach oferują badziewny, ale kupiłam wczoraj pyszniutki (taki bez konserwantów) chrzan z imbirem emotka Świetnie smakuje na chlebie, ale nie bardzo wiem, do czego jeszcze mogłabym go użyć emotka

Może ktoś mi coś podpowie?

(nie jem mięsa + nie mam w domu zakwasu na żurek) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274231 Napisano: 24.10.2016 14:30:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
umbrella napisał(a):

(...) Pisząc w regulaminie nr rachunku miała na myśli po prostu nr wydruku -> takie są moje przemyślenia ale czy słuszne to nie wiem 

Ciężko powiedzieć, wątpliwy kwitek miałam jeden i od razu wylądował w koszu. Natomiast regulamin jasno mówi, że należy wpisać numer dowodu sprzedaży i o ile taki właśnie zapis mam na kwitku, tego się trzymam i ten numer wpisuję. Nic mnie poza regulaminem nie obowiązuje, żadne dyskusje na fejsie, wizualizacje, gdybania na forum czy opinie Albedo. Jestę mugolę i tyle emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

joan

#6274223 Napisano: 24.10.2016 14:17:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

mi na biedronkowe i rosmann odpisali ze ten nr to po prawej stronie od daty ( wysłałam im skan potwierdzenia płatności karty) i tego się trzymam  

Ja to rozumiem, natomiast nie mam obowiązku konsultować z kimkolwiek (obojętnie: na forum czy z Albedo Marketing) tego, jak odczytywać paragon. Póki moja wersja rzeczywistości zgadza się z regulaminem, nic więcej mnie nie interesuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274220 Napisano: 24.10.2016 14:12:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dala napisał(a):

Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale na dole strony, gdzie jest formularz do wpisywania danych https://zakupybezgotowki.pl/formularz jest informacja "Jak czytać dowód płatności kartą" i przedstawione są 4 zdjęcia z różnymi możliwościami. Dla mnie okazały się bardzo pomocne. Na 3 zdjęciu jest przykład Biedronki, w tym przypadku wpisuje się numer na przeciw daty.

A to jakaś nowość, bo gdy wpisywałam swój kwitek, biedrowego paragonu nie było. Ale zdania nie zmienię. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274213 Napisano: 24.10.2016 14:07:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
umbrella napisał(a):

Ja też kilka razy czytałam regulamin + dyskusję na forum i dalej miałam wątpliwości, dlatego wysłałam im skany moich wydruków i poprosiłam o konkretną informację i taką jak wyżej napisałam otrzymałam, całą historię korespondencji posiadam, więc dla mnie jest wiążąca i z wydruków : "biedronkowych" będę wpisywać nr rachunku = nr naprzeciw daty emotka

Ale skąd ten numer weźmiesz? Z paragonu? Bo jeśli za numer paragonu uznasz numer naprzeciwko daty na paragonie, musiałabyś zachować zarówno ten paragon, jak i kwitek, bo na kwitku tym nie będzie owego numeru. A to nie ma sensu.
Mogłabyś wpisać numer naprzeciwko daty z kwitka, ale przecież jest to inny numer, niż na paragonie, zatem nie może być numerem paragonu.
Dla mnie akurat kwitki biedronkowe są proste w obsłudze, bo jest wyraźnie napisane "nr dowodu sprzedaży: XXXX". I nie przekonają mnie albedziaki, że jest inaczej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274208 Napisano: 24.10.2016 14:00:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mnie się wydaje, że oni sami nie wiedzą, co piszą - znaczy się: co osoba, to inna wersja emotka

Zakładam (nie wiem, czy słusznie!), że jeśli:
- na kwitku jest wskazany numer dowodu sprzedaży lub numer transakcji lub numer paragonu (wszystkie świstki mam takie) -> wpisuję ów numer,
- na kwitku nie ma wskazania co do numeru dowodu sprzedaży lub numeru transakcji lub numeru paragonu (aczkolwiek takiego świstka jeszcze nie posiadam) -> wpisuję numer obok daty. Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

joan

#6274124 Napisano: 24.10.2016 11:30:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Tak, ten 12 cyfrowy z kreseczkami.
I taki paragon zastępczy jako uzupełnienie zwykłego paragonu (ucięta była końcówka, źle wydrukowało, ale nr paragonu był dobrze widoczny) TQG uznało.

No właśnie, bo TQG uznaje ten numer za numer paragonu, ale nam chyba chodzi o to, że inne agencje życzą sobie numer naprzeciwko daty i tutaj jest problem, bo ten numer nie drukuje się na paragonie zastępczym.

pakowa - moim zdaniem bez pisma przewodniego dołączonego do paragonu nic nie zdziałamy  ;)   Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274117 Napisano: 24.10.2016 11:25:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Brałam w Kaufie takie coś.
I jest numer paragonu.
Na samej górze pierwsza linijka: DATA I NUMER PARAGONU.
Poniżej dane sklepu.
I w tabeli zakupione rzeczy.

Ale jaki numer jest tam u góry? Ten systemowy z kreseczkami? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274110 Napisano: 24.10.2016 11:16:30 w TESCO konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

Regulamin jest.
Wchodzisz na stronę NIVEA.pl i zjeżdżasz na 1/4 strony i masz: Wygrywaj nagrody kupując w Tesco i po kliknięciu odpala się Regulamin.

A fakt, patrzałam z poziomu Klubu Nivea, tam zero info.

W sumie... konkurs drogi, nagrody mizerne, nawet mi się nie chce dyskutować o nieścisłościach w regulaminie - niech ich dunder świśnie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274100 Napisano: 24.10.2016 11:08:57 w TESCO konkursy

]Na ulotce jest info, że Regulamin jest na stronie Nivea.pl i studioversus.pl. Odsyłają do dwóch różnych stron. Ja jak zawsze idę na łatwiznę i wchodzę na pierwszą podaną emotka

Aha, no ale aktualnie na stronie Nivea nie można znaleźć tego regulaminu. Może pojawi się później - ciekawe, w jakiej formie emotka

No ba, ja również spisałam info z regulaminu na stronie Nivea, bo przecież nie jest moim obowiązkiem porównywać, czy są może różne wersje regulaminu do tej samej akcji promo na stronie producenta, na stronie sponsora, na fejsbuku w notatkach itepe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274094 Napisano: 24.10.2016 11:02:54 w TESCO konkursy
ilonar2301 - ja się tylko zastanawiam, dlaczego nie ma odnośnika do tego regulaminu na stronie Nivea, znaczy się: regulamin istnieje i można go odczytać, ale w konkursach brak info. Może go akurat podmieniają? Na stronie Tesco w ogóle brak info o konku.

Eh, żeby można chociaż jeden dzień konkursowo przeżyć bez wytykania jakimś organizatorom partactwa, to byłoby coś cudownego emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6274091 Napisano: 24.10.2016 10:58:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
mattadore napisał(a):

bon Auchan, tylko nie pamiętam do którego sklepu zgłaszałem  emotka

Na stronie jest są listy laureatów do poszczególnych sklepów emotka

U mnie również 1 x bą oszą emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6274088 Napisano: 24.10.2016 10:55:53 w TESCO konkursy
A co jest napisane na ulotce, że gdzie należy szukać regulaminu? Na jakiej stronie / stronach? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274070 Napisano: 24.10.2016 10:47:02 w TESCO konkursy

Wiążący jest regulamin.

Również tak uważam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274030 Napisano: 24.10.2016 09:47:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
Są już wyniki Garniera "A włos Ci z głowy nie spadnie":

http://www.garnie.../grow-strong/contest

Rozdali 15 zestawów kosmetyków zamiast regulaminowych 24, co oznacza, że akurat mam ochotę, żeby komuś głowa spadła emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

joan

#6274014 Napisano: 24.10.2016 09:15:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
PKP -> koszulka w tym ich fajnym pudełku emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6273434 Napisano: 21.10.2016 21:40:10 w WC - rozmowy o wszystkim
banka-manka napisał(a):

(...) Główna lista
https://www.zaado...top-100-2016-results

Większość tych facetów nawet nie jest znanych z tego, że są znani. Jakieś buractwo bez dorobku oraz inni pajace jednego sezonu emotka

Ale zaadoptowałabym Stuhra, gdyby nagle stracił dach nad głową emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6273268 Napisano: 21.10.2016 15:54:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
efka napisał(a):

Właśnie DP dołączyły tekst dodo zwycięskiego  zdjęcia czy tam zwycięski tekst do zdjęcia 

Ale to bez znaczenia, skoro napisali, że nagrodę przyznali za zdjęcie emotka

marzenier napisał(a):

W temacie obrazkowych odpowiedzi słownych,nurtuje mnie pytanie,ile takowych "wyjątkowo kreatywnych" odpowiedzi od "wykazyjacych się niezwykłą świeżością i niebanalnym podjęciem do tematu uczestników" poszło na konkurs z audi w Kauflandzie?

Na pewno multum, ale i tak nikt taką pracą nie wygra - daję za to rękę obciąć (Jaimemu Lannisterowi, bo po co ryzykować) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0