Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6273232 Napisano: 21.10.2016 15:02:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
visserarthur napisał(a):

A mi odpisali (pytanie brzmiało, czy odeślą mi oryginał jak dołączę znaczek na polecony i kopertę): oczywiście jest taka możliwość. Jest też możliwość otrzymania duplikatu paragonu w miejscu zakupu.
Zobaczę jeszcze w Kaufie, co to ten duplikat, jeśli to ten wydruk na kartce A4, to tam jest chyba tylko ten numer z dołu paragonu (ten co podaje się w konkursach TQG)...

Duplikat paragonu? Pierwsze słyszę, żeby coś takiego w ogóle istniało emotka

W Kaufie wydają podgląd paragonu, ale to żaden "duplikat". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6273182 Napisano: 21.10.2016 14:04:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
violka88 napisał(a):

mam pytanko czy już informowali z pierwszego dnia z tego konkursu https://zakupybezgotowki.pl
ciekawe czy bilety się przynajmniej uda wygrać?

Pierwsze losowania 22.10.2016. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6273172 Napisano: 21.10.2016 13:49:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
scrabble napisał(a):

Nie przesadzasz trochę? Piszesz tak jakby dziewczyna popełniła morderstwo  emotka
*strzeliła sobie w kolano
*wlazła komuś do d***
*spaliła dane osobowe  emotka

Jak dla mnie co najmniej wygrała rower .
Nie brałam w tym udziału i nie wysyłam zdjęć kiedy chodzi o tekst ale być może napisała wcześniej do organizatora czy wyraża na to zgodę? (...)

Nie wiem emotka Piszę jedynie to, co wynika z mojego doświadczenia. Postąpiła mało rozsądnie, żeby nie powiedzieć inaczej. A opinii o tym, że spaliła dane osobowe nie zmienię - bo tak właśnie zrobiła emotka

Dla mnie nic nie wygrała -> vide moja stopka.

Również nie brałam udziału w tym konkursie. Ale mogę mieć własną opinię w temacie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6273089 Napisano: 21.10.2016 12:01:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
dang21 napisał(a):

joan napisał(a):

A moim zdaniem Pani Maria I* strzeliła sobie w kolano, bo teraz przy okazji każdego konkursu, gdzie pojawi się na liście laureatów, konkursowicze będą napierali na organizatorów w sprawie publikacji prac i zrobią organizatorom kolonoskopię by sprawdzić, czy im Pani Maria I* czasem nie wlazła do d***.Warto było spalić dane osobowe? Nie sądzę

Dlatego teraz łatwiej będzie się jej poruszać na rowerze emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
1 dang21 0

joan

#6273086 Napisano: 21.10.2016 11:57:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
A moim zdaniem Pani Maria I* strzeliła sobie w kolano, bo teraz przy okazji każdego konkursu, gdzie pojawi się na liście laureatów, konkursowicze będą napierali na organizatorów w sprawie publikacji prac i zrobią organizatorom kolonoskopię by sprawdzić, czy im Pani Maria I* czasem nie wlazła do d***.

Warto było spalić dane osobowe? Nie sądzę emotka

Pitach napisał(a):

(...) Mnie w sumie bardziej ciekawi ta 'właściwa',pisemna część pracy,do której zdjęcie było tylko niewinnym,chwytającym za serce komisję - dodatkiem.
Praca pisemna naprawdę musiała pupę urywać (...)

Ależ 'właściwa', pisemna część pracy nie była brana pod uwagę, albowiem Drogerie Polskie wyraźnie oświadczyły na swojej stronie, że panią tą nagrodzono za oryginalne ZDJĘCIE „Dary Jesieni”.
http://www.droger...html#!prettyPhoto/3/ Wyświetl w wątku >>

joan

#6273041 Napisano: 21.10.2016 11:06:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
Czyli co: w Drogeriach Polskich za zakupy warto płacić w jabłkach albo bukietem pokrzyw? Bo doceniają "kreatywność"? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6272843 Napisano: 20.10.2016 19:46:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

Chyba tu będzie lepiej. 

Jest aktualnie jakiś konkurs Palmolive?
Zapisałam kupić mydło w płynie + drugi produkt. Kupiłam w Tesco a nie ma takiego konkursu.
Skąd ja to wytrzasnęłam? emotka

Jest w Drogeriach Natura, ale wystarczy zakupić JEDEN produkt. Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

joan

#6272805 Napisano: 20.10.2016 18:14:54 w SZUKAM....
izak1000 napisał(a):

Taką dostałam odpowiedź:
WitamW zgłoszeniu w polu numer rachunku należy podać numer znajdujący się na
wysokości daty po prawej stronie – w załączniku skan Pani potwierdzenia z
zaznaczonym numerem.
Pani zgłoszenie zostało dezaktywowane. Proszę ponownie wypełnić formularz poprawnymi danymi.Pozdrawiam Koordynator Projektu

Oni chyba mają kuku na muniu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6272803 Napisano: 20.10.2016 18:11:03 w Kaufland konkursy
Kaufland Polska Cecylio, pragniemy poinformować, że każdy nasz Klient będzie miał możliwość odebrania bonów do 60 dni nawet po zakończeniu akcji. Na pewno będą sukcesywnie wydawane i każdemu damy możliwość skorzystania z akcji, dlatego prosimy o chwilę cierpliwości i zachowanie paragonów. Pozdrawiam, Mateusz.
Lubię to! · Odpowiedz · 14 październik o 13:48
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6272765 Napisano: 20.10.2016 17:32:29 w Kaufland konkursy
agicho napisał(a):

Do kiedy trwa akcja konsumencka z wymianą paragonów na bony?

Zajrzyj na FB, prowadzą go najprawdopodobniej pracownicy Kaufa. Praktycznie wszystkie wypowiedzi podpisane są przynajmniej imieniem, a często i z nazwiska. Tam znajdziesz najbardziej wiarygodne źródło informacji w temacie wymiany bonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6272515 Napisano: 20.10.2016 13:10:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Byly juz wyniki?

Poinformują mejlem do 26.10.2016. Nic nie dostałam, ale wiesz... być może "mejle zostały już rozesłane", jak i te smsy z Coli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6272495 Napisano: 20.10.2016 12:56:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rpk napisał(a):

Twierdzą że wysłali już sms z 4 etapu trochę to dziwne żeby tu nawet 1 karty nie było na forum.

Coś długo idą te smsy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6272482 Napisano: 20.10.2016 12:38:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dang21 napisał(a):

bethan napisał(a):

damiangoogle napisał(a):

Bo Smolar mówi że były wysyłane...

Tia, chyba w kosmos.

Albo do tych, którzy nie brali udziału emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 dang21 0

joan

#6272415 Napisano: 20.10.2016 11:23:46 w SZUKAM....
Czekam na przesyłkę w ramach "Paczka w ruchu".

Na stronie ma status: 19-10-2016 23:19 W Transporcie do Kiosku.

Ale dostałam przed chwilą smsa, że przesyłka będzie czekała przez 5 dni pod adresem takim a takim.

To mogę ją już iść odebrać, czy jeszcze nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6272378 Napisano: 20.10.2016 10:44:47 w Biedronka
Agnes napisał(a):

a to myślałam ze juz wszystko porozdawane
ale mam nadzieję że tu losują tylko laureatów a rezerwowych juz nie
wystarczy ze jestem w rezerwie do auta więcej takich rezerw juz nie chcę

Z tej loterii były rezerwy w kartach, ale w trybie "normalnym", czyli po prostu przychodził sms, a nie lista i czekanie, czy się podstawowym laureatom powinie noga, czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6272371 Napisano: 20.10.2016 10:40:52 w Biedronka
Agnes napisał(a):

o jakich Wy kartach piszecie z coli?
auta juz rozdane a karty nie?

Karty nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6272364 Napisano: 20.10.2016 10:37:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

Ale czemu wyrzuciłaś? Ja bym wysłała do nich skan i poprosiła o wskazanie którą pozycję gdzie wpisać w formularzu. 

Bo mnie wnerwili z tym "AID" i szkoda mi czasu na pisanie do nich skuli jednego kwitka - będę ich przecież miała więcej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6272359 Napisano: 20.10.2016 10:32:43 w Czy informują/ informowali?
Natie77 napisał(a):

A wiadomo coś o Garnier "a włos ci z głowy nie spadnie"?

Świeże info: "Wszyscy zwycięzcy konkursu zostali powiadomieni o wygranej drogą mailową. Natomiast oficjalne wyniki opublikujemy na stronie do końca tygodnia Pozdrawiamy!" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6272355 Napisano: 20.10.2016 10:28:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Każdy kwitek jest inny, O ILE jest na nim wyraźne rozróżnienie typu "dowód sprzedaży" albo "AID", wpisuję dokładnie to, co na kwitku. Gorzej, jeśli się czegoś trzeba domyślać. Miałam kwitek z piekarni, gdzie nie było numeru paragonu czy dowodu sprzedaży, a jedynie "nrTRX" - ja wiem, że to "transakcja", ale czy Albedo to wie/ Wyrzuciłam kwitek do śmieci; i tak cierpię na deficyt szczęścia w loteriach, nie ma się co podkładać... Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

joan

#6272337 Napisano: 20.10.2016 10:09:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

No chyba nie do końca, bo numer paragonu wcale nie jest taki sam, jak na niefiskalnym, tylko różni się jedną cyferką. Jak na paragonie jest dajmy 21345, to na niefiskalnym jest 21346. Przynajmniej u mnie. 

Jak się różni jedną cyferką, to jest to numer wydruku, a nie paragonu emotka

Mnie się wydaje, że oni założyli jakąś blokadę i numer musi mieć min. 4 cyfry, dlatego Wam te trzycyfrowe numery nie wchodzą. Wyświetl w wątku >>
0 0