Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie informował, ale do dziś mają czas
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może jakimś zrządzeniem losu poinformowali jedynie osoby, które nie posiadały paragonu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bardzo dobry motyw, zaraz Halloween, będzie bon
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiadomo tyle, że informować mieli do 07.10., a wyniki ogłosić mieli do 14.10.
Mam wrażenie, że wszystkie posty gości na FB w tym temacie zniknęły
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja potrzebuję
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja nic nie słyszałam. Byłoby trochę smutno, gdyby nikt z forum nie wygrał
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pewnie na FB się zaraz rozpęta burza, bo juz jakiś pan o tym pisał. Ale dla mnie FB to tylko zlepek zdjęć i liter, czekam na ewentualne zmiany w formularzu. Na razie nic więcej nie wklepuję, jedno zgłoszenie, a już mam ich dość
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja znalazłam stary PrintScreen, gdy była taka sama loteria i znowu dali tyłka (AID), to są rukwa cioły do kwadratu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, czy ktoś pamięta, ale w poprzedniej loterii też był jakiś syf z tymi skrótami, potem organizator coś grzebał w formularzu; nawet kojarzę, że niektórzy nie widzieli zmian, bo im ciasteczka nie pozwalały.
Mnie się na razie wszystko ładnie zgadza z biedronkowego wydruku, nie będę nic kombinowała, tylko wpisuję, jak chcą - nawet, jeśli sami nie wiedzą, co czynią. Aczkolwiek gdyby wymyślili jakieś zmiany, proszę o info na forum
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No możliwe, ale skoro chcą AID, to ja wklepałam ten, co chcą. Oczywiście to się absolutnie nie zgadza z ich durnym rysunkiem. Na co jest tylko jeden sposób: PrintScreen... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kody już mam, gorzej z wiarą w sukces
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tym, co to nawet pufy mi nie przyznali? Dobrze wiedzieć, można iść się powiesić na sznurówce
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
"Unikalnych" w przypadku Smolara...
Dzięki za info
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale nikt nie napisał, że to są "osoby z PKP", a jedynie, że "nazwiska".
Moja koleżanka singielka ma brata. Ten brat ma dziewczynę. Ponieważ obie panie mają tak samo na imię, jeśli/gdy w końcu ów brat z dziewczyną się ożeni, będę miała dwie koleżanki o identycznym zestawie imię i nazwisko.
Biorąc to pod uwagę, sama podejrzliwość wobec nazwiska w PKP to dla mnie zbyt mało, żeby gdziekolwiek pisać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nigdzie. Bo co im napiszemy? "Proszę Państwa, wnioskuję o weryfikację wyników z konkursu głównego PKP Intercity, albowiem wieloletnie doświadczenie oraz znajomość środowiska konkursowego wskazuje jednoznacznie, iż wyniki te sporządzone zostały w sposób niezgodny z regulaminem. Pośród grających były takie osoby, jak min.: ................... Wiem, że swobodnie władają słowem, na pewno znalazłyby się na liście laureatów, gdyby jury wybrało ich w sposób rzetelny. bla bla bla"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bejbe noż nie panikuj, przecież jego się używa tylko JEDNEJ KROPELKI!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dla mnie właściwie CAŁA lista laureatów jest wysoce dziwna, jeszcze takiej w konkursie na najlepszą pracę pisaną nie widziałam. Nie takich nazwisk się spodziewałam...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co wakacje ludzie pielgrzymują do delfinariów i innych więzień, bo Kłętinek z Dżessiką nie rozwiną się prawidłowo bez wizyty w tym miejscu. A potem na fejsie zdjęcia z takich miejsc, no szok. Dlatego jest to jednak pozycja obowiązkowa, przynajmniej dla tych, którzy nie widzą problemu... Wyświetl w wątku >>