Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6272335 Napisano: 20.10.2016 10:08:08 w Czy informują/ informowali?
alea napisał(a):

a z Kaufland syoss  informował ? do 19 go mieli czas 

Nie informował, ale do dziś mają czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6272330 Napisano: 20.10.2016 10:06:09 w Czy informują/ informowali?
Natie77 napisał(a):

No właśnie widzę,że już podawali nie raz na FB,że zwycięzcy poinformowani emotka  wysłałam sporo zgłoszeń i aż dziwne,że nic... i nic z forum emotka

Może jakimś zrządzeniem losu poinformowali jedynie osoby, które nie posiadały paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6272216 Napisano: 19.10.2016 23:06:12 w Intermarche
asantesana napisał(a):

Ja chyba napiszę, ze kupię tampony, bo mnie krew zalewa, gdy widzę jesień  emotka

Bardzo dobry motyw, zaraz Halloween, będzie bon emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

joan

#6272189 Napisano: 19.10.2016 22:01:04 w Czy informują/ informowali?
Natie77 napisał(a):

A wiadomo coś o Garnier "a włos ci z głowy nie spadnie"?

Wiadomo tyle, że informować mieli do 07.10., a wyniki ogłosić mieli do 14.10.

Mam wrażenie, że wszystkie posty gości na FB w tym temacie zniknęły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6272115 Napisano: 19.10.2016 19:36:35 w SZUKAM....
szindy napisał(a):

Szukam kogoś kto aktualnie potrzebuje soczewek emotka

Ja potrzebuję emotka I juto idę kupić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6272109 Napisano: 19.10.2016 19:27:43 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

I co wygrał ktoś od nas ten samochód z Biedry? Ktoś coś słyszał? No bo niemożłiwe zeby na tyle aut żadnego e-konkursowicza nie wylosowali?

Ja nic nie słyszałam. Byłoby trochę smutno, gdyby nikt z forum nie wygrał emotka Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

joan

#6272104 Napisano: 19.10.2016 19:24:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

Własnie w tej poprzedniej loterii numerem urządzenia były wszystkie MID, AID, TID (i może coś jeszcze)- do wyboru do koloru, przy czym w trakcie trwania akcji zmienił się regulamin, dodali któryś z tych numerów  emotka

Pewnie na FB się zaraz rozpęta burza, bo juz jakiś pan o tym pisał. Ale dla mnie FB to tylko zlepek zdjęć i liter, czekam na ewentualne zmiany w formularzu. Na razie nic więcej nie wklepuję, jedno zgłoszenie, a już mam ich dość emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6272084 Napisano: 19.10.2016 18:43:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Teraz to bardziej mnie wkurza to, że wpisuję w pole numer rachunku (dowodu sprzedaży) coś, co na paragonie podpisane jest nr dowodu sprzedaży, ale ma 3 cyfry i wyskakuje błąd w formularzu, że jest nieprawidłowe. No kurde  emotka

A ja znalazłam stary PrintScreen, gdy była taka sama loteria i znowu dali tyłka (AID), to są rukwa cioły do kwadratu emotka

Wyświetl w wątku >>

joan

#6272078 Napisano: 19.10.2016 18:33:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

No właśnie, tam gdzie jest MID to wpiszę MID, ale gdzie nie ma, to będę wpisywał AID, bo nie ma mowy w regulaminie nic o TID  emotka

Nie wiem, czy ktoś pamięta, ale w poprzedniej loterii też był jakiś syf z tymi skrótami, potem organizator coś grzebał w formularzu; nawet kojarzę, że niektórzy nie widzieli zmian, bo im ciasteczka nie pozwalały.

Mnie się na razie wszystko ładnie zgadza z biedronkowego wydruku, nie będę nic kombinowała, tylko wpisuję, jak chcą - nawet, jeśli sami nie wiedzą, co czynią. Aczkolwiek gdyby wymyślili jakieś zmiany, proszę o info na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6272073 Napisano: 19.10.2016 18:24:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

Ja wpisuję TID, bo skrót z angielskiego wskazuje, że to on właśnie jest Terminalowym IDentyfikacyjnym numerem  emotka

No możliwe, ale skoro chcą AID, to ja wklepałam ten, co chcą. Oczywiście to się absolutnie nie zgadza z ich durnym rysunkiem. Na co jest tylko jeden sposób: PrintScreen... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6271878 Napisano: 19.10.2016 13:01:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

joan nie porzucaj nadzieje, bo mi poprzednio też nawet pufy nie przyznali emotka Teraz udało się 1/2 piłka.
Zgodnie z poradami z zeszłego konkursu wstawiłam słowo "chips" emotka

Kody już mam, gorzej z wiarą w sukces emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6271871 Napisano: 19.10.2016 12:52:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

jokan napisał(a):

moze sie ktos podzieli co tam wygrywa w Lays? Ja tylko 1 raz gram wiec to zadna konkurencja emotka . Czy tam na transparentach trzeba jakies hasla wymyslac? Jeszcze nie obczajałam....

Wygrywa to samo co w poprzednim konkursie z tv. emotka

Tym, co to nawet pufy mi nie przyznali? Dobrze wiedzieć, można iść się powiesić na sznurówce emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6271758 Napisano: 19.10.2016 10:40:53 w Smolar
magnez20 napisał(a):

Zgłoszeń unikalnych było 693 tyś . takie info dostałem od Smolara 

"Unikalnych" w przypadku Smolara... emotka

Dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6271731 Napisano: 19.10.2016 10:11:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A tak z innej beczki: jak myślicie, jakie ogrzewanie będzie miał serowy "całoroczny dom rekreacyjny"? Bo na wizualizacji nigdzie nie widać kaloryferów ani kominka (a nawet cenzurataśma jest oraz inne detale). Na czym więc polega ta "całoroczność"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6271723 Napisano: 19.10.2016 09:59:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

wystarczyloby ze sa to osoby z PKP, ktore sa wykluczone emotka

Ale nikt nie napisał, że to są "osoby z PKP", a jedynie, że "nazwiska".

Moja koleżanka singielka ma brata. Ten brat ma dziewczynę. Ponieważ obie panie mają tak samo na imię, jeśli/gdy w końcu ów brat z dziewczyną się ożeni, będę miała dwie koleżanki o identycznym zestawie imię i nazwisko.

Biorąc to pod uwagę, sama podejrzliwość wobec nazwiska w PKP to dla mnie zbyt mało, żeby gdziekolwiek pisać. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6271720 Napisano: 19.10.2016 09:53:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

to gdzie to zgłaszamy? kręcimy afere? emotka

Nigdzie. Bo co im napiszemy? "Proszę Państwa, wnioskuję o weryfikację wyników z konkursu głównego PKP Intercity, albowiem wieloletnie doświadczenie oraz znajomość środowiska konkursowego wskazuje jednoznacznie, iż wyniki te sporządzone zostały w sposób niezgodny z regulaminem. Pośród grających były takie osoby, jak min.: ................... Wiem, że swobodnie władają słowem, na pewno znalazłyby się na liście laureatów, gdyby jury wybrało ich w sposób rzetelny. bla bla bla" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6271426 Napisano: 18.10.2016 15:09:03 w Kaufland konkursy
dzasmina napisał(a):

luko922 napisał(a):

Kiedy się Kaufland zatroszczy jakimś nowym konkursem? Vizir się nam skończył... :X

a mnie pierwszy raz od... wieków kończy się płyn do naczyń emotka

Bejbe noż nie panikuj, przecież jego się używa tylko JEDNEJ KROPELKI! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6271365 Napisano: 18.10.2016 13:45:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

lemontree96 napisał(a):

Zauważyliście, że w konkursie głównym Intercity tablety wygrały tylko osoby z nazwiskami na B i C, a vouchery na prezentmarzen.com osoby z dalszej części alfabetu? To chyba trochę niesprawiedliwy podział...

widziałam to wczoraj i szczerze ciesze się ze ten jeden bilet się zmarnował i nie brałam udziału bo moje nazwisko jest daleko w alfabecie i mogłabym się niepotrzebnie denerwować emotka
Podejrzane, możliwe ze mieli duzo zgłoszen i mało czasu na czytanie... polecieli w kulki....

Dla mnie właściwie CAŁA lista laureatów jest wysoce dziwna, jeszcze takiej w konkursie na najlepszą pracę pisaną nie widziałam. Nie takich nazwisk się spodziewałam... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6271360 Napisano: 18.10.2016 13:44:04 w Biedronka
Czy dostanę w Biedronce suszone grzyby? Nie chce mi się bez potrzeby wychodzić z domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6271073 Napisano: 17.10.2016 22:58:11 w Dziś w telewizji polecam film...
nkba napisał(a):

Oglądałam i więcej nie chcę  emotka ryczałam potem i spać nie mogłam emotka żeby w tych czasach taki cywilizowany niby kraj takie rzeczy... a świat widzi i nic sie nie dzieje emotka

Co wakacje ludzie pielgrzymują do delfinariów i innych więzień, bo Kłętinek z Dżessiką nie rozwiną się prawidłowo bez wizyty w tym miejscu. A potem na fejsie zdjęcia z takich miejsc, no szok. Dlatego jest to jednak pozycja obowiązkowa, przynajmniej dla tych, którzy nie widzą problemu... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0