Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja zgłoszę do Św. Mikołaja!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sto lat!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wystarczy, ale wiele osób tak nie robi. Niektórzy z kolei nie zapisują żadnych hasełek konkursowych, inni nie notują numerów paragonów i potem łkają "Który numer mam odesłać, bo nie wiem, kto z rodziny co posłał, a nie zapisałam sobie..." Normalna sprawa. A że nam się nie zdarza, no wiesz, my jesteśmy nadgorliwe w tych sprawach
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zauważ, że nawet niektórzy ludzie (całkiem spora grupa), którzy siedzą w konkursach od lat absolutnie niczego sobie nie zapisują (w kwestii dokonywanych zgłoszeń). Pomyłki są możliwe, nie doszukiwałabym się tutaj złej woli
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Będę za Ciebie trzymała kciuki
Sama właśnie wymieniłam pralkę na wygraną, ale ta poprzednia nadal działa, choć w listopadzie skończyłaby 10 lat. I się zastanawiam, ile wytrzymują te nowe pralki, bo aż tak długo to jednak chyba nie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To samo chciałam napisać, naprawdę działa. Tylko najpierw jedną kropelkę wlej, żeby sprawdzić, czy nie będzie Cię bardziej bolało. Jeśli ok, to można wlać więcej, zabawnie łaskocze
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W każdym regulaminie jest opisane, czy będzie trzeba odesłać oryginał, czy nie. Ryzykowne jest zgłaszać paragon do więcej niż jednej akcji, o ile we wszystkich chcą oryginału. Możesz liczyć na to, że pierwsza z agencji Ci ten oryginał odeśle, ale chłopie: jesteśmy w Polsce, na cuda nie licz
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Miał koszulkę PKP Intercity, ale nie przytwierdzoną na stałe, więc mu zdjęłam
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie zapominajmy o Klimzowcu
To się chyba objawiło przy konkach Avanti, bo oni przecież NIBY nie patrzą na miejscowości, ale cóż... nie ma opcji, żeby nagrodzili 2x Katowice + 2x Rudę Śląską, więc o wiele lepiej brzmi: Piotrowice, Tauzen, Godula, Chebzie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Raczej jest jakaś prawidłowość o której nie wiemy. Ale nie kupię 200 batoników, żeby ją odkryć
Aha, nie ma takiej miejscowości, jak STARY CHORZÓW.
Ja tylko uprzejmie ostrzegam forumowiczów przed dalszym fikcyjnym "urozmaicaniem wyników", bo nadepniecie komuś na odcisk i się skończy Wasza obecność na listach laureatów, albowiem każdy niezadowolony gracz będzie mógł oskarżyć Was o nieprawidłowe wypełnianie formularza lub podawanie organizatorom błędnych informacji i wnioskować o odebranie Wam nagrody
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nic się nie bój, koty przynoszą szczęście - właśnie dlatego tylu konkursowiczów ma koty
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To by chyba musiało być dziecko hipopotama
W każdym razie: tak wygląda ten ich "upominek do biletu". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie w takiej formie, jak na paragonie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie loterie można podsumować krótko: z tej krowy mleka nie będzie!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak można się spodziewać: JA!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepiej zaglądać do sklepów monopolowych