Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6269107 Napisano: 13.10.2016 16:42:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
madlette napisał(a):

Ciekawe czy ktoś wygrywa w tej loterii prince polo... emotka  bo ja już straciłam nadzieje emotka

Nadzieję łatwo stracić, kilogramy - trudniej emotka

Ktoś wygrywa, ale nie ja emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6269067 Napisano: 13.10.2016 15:36:34 w Czy informują/ informowali?
Natie77 napisał(a):

Uch w takim razie żadne z moim, rodziny i znajomych zgłoszeń się nie załapało nawet na zestawik emotka

No niekoniecznie, bo na FB twierdzili, że mają czasu dni 14, a nie 7 - chyba nie wie ręka lewa, co robi prawa. A ja nie lubię bajzlu w konkursowym segregatorku, wolę od razu wiedzieć, że nie wygrałam, a nie że mi wisi ileś tam konkursów-widmo.

Może chociaż jutro opublikują wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
1 Natie77 0

joan

#6269059 Napisano: 13.10.2016 15:30:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
dang21 napisał(a):

Kupuj i zbieraj. Za 20 lat znów zorganizują taki konkurs, strzelisz fotkę przy swoich "okazach" i wygrasz! emotka  Kto wie, może auto albo gadającego robota emotka

Znając moje szczęście, wtedy nagrodzą jakiegoś dziadka w czerwonych szortach emotka

Eh, nawet nie mogę szukać pocieszenia u Mojego, bo niektóre nagrodzone zdjęcia na pewno by go przybiły emotka Ale w sumie, chyba nie rozpaczam, bo człowiek rozpaczający chwyciłby sos pieczeniowy jasny Winiary i wszamałby go na sucho, a ja jakoś nie mam na niego smaka - czyli jest okej emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6269048 Napisano: 13.10.2016 15:23:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
banka-manka napisał(a):

Poziom niski.
I nawet nie chodzi o jakość zdjęcia, ale o pomysły i ich realizację!

Ten konkurs przegapiłam, za co sobie dziękuje.
Ale za Dom i Wnętrze wydałam 10 zł, patrząc po gustach jury było to bardzo źle ulokowane 10 zł.

Czy ktoś pamięta w jakich konkursach wygrał już hamak? Wiem, że w jakiś letnich, ale nie mogę skojarzyć, które to były. A na pewno było ich kilka.

No niestety, czasem lepiej nie wiedzieć, z czym się przegrało.

Wydałam kasę na "Cztery Kąty" i już ich więcej nie kupię, bo skoro sami nie wiedzą, co ładne... mnie nie będą doradzać emotka

Hamaki można było wygrać np. w konku "Oranżada na Kubie". Wyświetl w wątku >>

joan

#6269036 Napisano: 13.10.2016 15:17:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
banka-manka napisał(a):

Na stronie Czterech Kątów są już widoczne zdjęcia wszystkich nagrodzonych:
http://ladnydom.p...38,20820128.html?i=0 (...)

O k*...

Nie dosyć, że dzisiaj trzynasty i wnerwił mnie kominiarz i wdepnęłam w psią kupę i jeszcze teraz na deser takie "coś" emotka Zabolało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6269009 Napisano: 13.10.2016 15:02:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Po jakim czasie od pojawienia się wyników informują wygranych z paczki sprzątaczki? 

Podpinam się... Pytałam już o to wielokrotnie, ale nikt nie udzielił odpowiedzi...  emotka

Poczaruj, żebym wygrała, to Ci dam znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6269003 Napisano: 13.10.2016 14:55:55 w Czy informują/ informowali?
Czy informowali może z konkursu Garniera "A włos Ci z głowy nie spadnie"?

Cisza wszędzie, a przecież:
4. Niezależnie od publikacji wyników na Stronie Konkursowej, Zwycięzcy zostaną powiadomieni o przyznaniu im nagrody drogą mailową na adres podany w Zgłoszeniu Konkursowym w terminie 7 dni od zakończenia Konkursu.

Czyli mieli czas na poinformowanie laureatów do 07.10.2016 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6268984 Napisano: 13.10.2016 14:40:24 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

O tym pomyślałam... A Smolar miał to podobno wyciąć emotka

Smolar? A co Ty, prędzej... no wiesz... ucho igielne... wielbłąd... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6268926 Napisano: 13.10.2016 14:01:30 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Niektórzy polecają też przechowywanie w albumie na zdjęcia.
Jak się wygra w paczce- sprzątaczce, to oni wymagają oryginału pocztą tradycyjną czy scan na maila emotka

Wystarczy segregator na małe koszulki i w takich koszulkach nie ma bata, żeby Ci się coś stało z paragonem emotka

Jeśli paragony są blade, to może bledsze nie będą, ale warto im od razu porobić zdjęcia, tak na wszelki wypadek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6268666 Napisano: 12.10.2016 23:38:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Ta pani jest też w wynikach  emotka
https://www.instagram.com/isapellaa/

OMG, świat się kończy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6268660 Napisano: 12.10.2016 23:13:28 w SZUKAM....
madlette napisał(a):

Szukam konkursu z maszynkami do golenia. ktoś się orientuje czy jest aktualnie taki? emotka

Nie ma teraz, musisz poczekać na kolejną odsłonę:
- "Troszczymy się..." w Kauflandzie,
- zwrotów za zakupy produktów P&G w Carrefourze,
tam można kupować Gillette. Wyświetl w wątku >>
1 madlette 0

joan

#6268654 Napisano: 12.10.2016 23:05:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Mczarna: Główną nagrodę ma zdjęcie, jakie już widziałam. Narysowany kredą na chodniku hamak.
Pani z drabiną ma chyba 3 miejsce, ujęcie "klasyczne", ciuchy co zawsze  emotka
Jest jeszcze zdjęcie pod wodą  emotka

A jest może nasz Czerwony Kapturek, znaczy się koleś w czerwonych batkach? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6268503 Napisano: 12.10.2016 18:29:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

A to nie jest loteria tylko dla osób pełnoletnich?

EEEEE, no aż takie młode nie jesteśmy emotka

No tak, ale jednemu organizatorowi zaznaczasz okienko, że masz powyżej 18 lat, innemu podajesz datę urodzenia przy wejściu na stronę, a może tutaj po to właśnie chcą znać Wasz wiek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6268497 Napisano: 12.10.2016 18:11:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

(...) a po co sie tam wiek wpisuje? moze po tym jakos zakwalifikowuja?

A to nie jest loteria tylko dla osób pełnoletnich? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6268434 Napisano: 12.10.2016 17:04:04 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

a) "Jedź z rodziną na jesienny wypad" / Kaufland / Columbit? emotka

b) "Z uśmiechem po nagrody" / Carrefour / Streamline? emotka (mają czas do jutra, ale kojarzę, że przeważnie informowali przed upływem terminu)

Streamline tukej siedzi i czyto wpisy emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6268430 Napisano: 12.10.2016 16:59:53 w Czy informują/ informowali?
a) "Jedź z rodziną na jesienny wypad" / Kaufland / Columbit? emotka

b) "Z uśmiechem po nagrody" / Carrefour / Streamline? emotka (mają czas do jutra, ale kojarzę, że przeważnie informowali przed upływem terminu) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6268429 Napisano: 12.10.2016 16:57:30 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

U mnie na studiach był WF raz w tygodniu na hali sportowej, co tydzień coś innego, raz graliśmy w siatkówkę, raz w unihokej, czasami był aerobic, albo lekcje masażu dla sportowców. Można było zamiast WF zapisać się na aikido, albo przynieść zaświadczenie, że się regularnie chodzi na siłownię lub uprawia jakiś sport. Mieliśmy studentów z turystyki, którzy zamiast WF chodzili na rajdy w góry i można też było iść z nimi na rajd, co równało się 5 godzinom WF
Nie ma co narzekać na latanie po sali, to dużo daje. Od 4 roku studiów nie miałam już WF i mocno to na sobie odczułam.

Ja pierniczę, czemum się nie urodziła w innych czasach - zazdroszczę Wam takich atrakcji emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6268362 Napisano: 12.10.2016 14:51:32 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

(...) i tak firma się dobrze kojarzy moim Rodzicom, którym podarowałam pobyt emotka

Etam, przecież i tak zrobili wtedy focha, że masz im masaże umawiać czy coś. Czyli w końcu byli jednak zadowoleni, czy jednak wygrana nie na ich poziomie oczekiwań? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6268348 Napisano: 12.10.2016 14:35:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

zobaczymy, też ślepo wierzę w ten konkurs. obiecuję, że jak wygram to się pochwalę. I promise!!! emotka  

Wysyłam po mniej więcej jednym zgłoszeniu tygodniowo, więc szału nie ma, ale na pewno uczciwie przyznają nagrody. Co nie znaczy, że nam emotka Chociaż oczywiście: nie mamy nic przeciw temu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6268342 Napisano: 12.10.2016 14:30:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

widzisz, będziesz miała większe szanse udowodnić mi, że się da. Czekam na zdjęcie w a3 emotka  peace!

Oby to była dobra prognoza i auto rzeczywiście mi przypadło emotka Ale nawet, jeśli nie, i tak na pewno wpisy w MDW czy lista laureatów jasno wykażą, że Kaufik jest przyjazny klientom, a nie menedżerom emotka Wyświetl w wątku >>