Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nadzieję łatwo stracić, kilogramy - trudniej
Ktoś wygrywa, ale nie ja
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No niekoniecznie, bo na FB twierdzili, że mają czasu dni 14, a nie 7 - chyba nie wie ręka lewa, co robi prawa. A ja nie lubię bajzlu w konkursowym segregatorku, wolę od razu wiedzieć, że nie wygrałam, a nie że mi wisi ileś tam konkursów-widmo.
Może chociaż jutro opublikują wyniki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Znając moje szczęście, wtedy nagrodzą jakiegoś dziadka w czerwonych szortach
Eh, nawet nie mogę szukać pocieszenia u Mojego, bo niektóre nagrodzone zdjęcia na pewno by go przybiły
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No niestety, czasem lepiej nie wiedzieć, z czym się przegrało.
Wydałam kasę na "Cztery Kąty" i już ich więcej nie kupię, bo skoro sami nie wiedzą, co ładne... mnie nie będą doradzać
Hamaki można było wygrać np. w konku "Oranżada na Kubie". Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O k*...
Nie dosyć, że dzisiaj trzynasty i wnerwił mnie kominiarz i wdepnęłam w psią kupę i jeszcze teraz na deser takie "coś"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poczaruj, żebym wygrała, to Ci dam znać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cisza wszędzie, a przecież:
4. Niezależnie od publikacji wyników na Stronie Konkursowej, Zwycięzcy zostaną powiadomieni o przyznaniu im nagrody drogą mailową na adres podany w Zgłoszeniu Konkursowym w terminie 7 dni od zakończenia Konkursu.
Czyli mieli czas na poinformowanie laureatów do 07.10.2016
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Smolar? A co Ty, prędzej... no wiesz... ucho igielne... wielbłąd... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wystarczy segregator na małe koszulki i w takich koszulkach nie ma bata, żeby Ci się coś stało z paragonem
Jeśli paragony są blade, to może bledsze nie będą, ale warto im od razu porobić zdjęcia, tak na wszelki wypadek
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
OMG, świat się kończy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma teraz, musisz poczekać na kolejną odsłonę:
- "Troszczymy się..." w Kauflandzie,
- zwrotów za zakupy produktów P&G w Carrefourze,
tam można kupować Gillette. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A jest może nasz Czerwony Kapturek, znaczy się koleś w czerwonych batkach?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No tak, ale jednemu organizatorowi zaznaczasz okienko, że masz powyżej 18 lat, innemu podajesz datę urodzenia przy wejściu na stronę, a może tutaj po to właśnie chcą znać Wasz wiek
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to nie jest loteria tylko dla osób pełnoletnich? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Streamline tukej siedzi i czyto wpisy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
b) "Z uśmiechem po nagrody" / Carrefour / Streamline?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja pierniczę, czemum się nie urodziła w innych czasach - zazdroszczę Wam takich atrakcji
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Etam, przecież i tak zrobili wtedy focha, że masz im masaże umawiać czy coś. Czyli w końcu byli jednak zadowoleni, czy jednak wygrana nie na ich poziomie oczekiwań?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wysyłam po mniej więcej jednym zgłoszeniu tygodniowo, więc szału nie ma, ale na pewno uczciwie przyznają nagrody. Co nie znaczy, że nam
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oby to była dobra prognoza i auto rzeczywiście mi przypadło