Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6268330 Napisano: 12.10.2016 14:26:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

dla mnie głupotą i szczytem naiwniactwa jest Twoj post, ale opinie zachowałbym dla siebie, gdybyś nie starała się oceniać wypowiedzi innych. Jak widzisz jest to moja OPINIA i jest taka a nie inna. Jak wygrasz śmiało wstaw zdjęcie w nowym A3 i wtedy uwierzę, bo jak na razie są to gruszki na wierzbie.

Wiesz, różnica w opiniach między nami wynika stąd, że Ty opierasz opinię na WIERZE, a ja na WIEDZY emotka

Mam jednak nadzieję, że część społeczeństwa podziela Twoje zupełnie-pozbawione-podstaw zdanie i świadomie zrezygnowała z ubiegania się o samochody emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6268318 Napisano: 12.10.2016 14:20:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

serio wierzysz w ten konkurs kauflandowy? Myślę, że tam manegerowie na Polskę już nimi śmigają, nie dla śmiertelników te nagrody emotka  jedyna akcja dla konsumentów to wymiana tych bonów.

Po co głupoty piszesz, konkurencję chcesz odstraszyć? Czy tak sobie bez sensu litery zlepiasz?

Uważnie śledzę wszystkie konkursy organizowane przez Kauflanda, niezależnie od nagród i tego, czy w ogóle biorę udział. Rzadko który organizator działa tak, jak oni. Pisząc - nawet żartem - że nagrody nie są dla klientów, tylko dla menedżerów, bezpodstawnie pomawiasz konkretnych pracowników Kauflanda, którzy za konkursy są odpowiedzialni. Wyświetl w wątku >>

joan

#6267928 Napisano: 11.10.2016 21:04:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

ale pod postem konkursowym,jest 5 prac emotka też mnie to zdziwiło

Aha -> no to szok! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6267926 Napisano: 11.10.2016 21:01:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Mnie coś innego zaciekawiło.
Ten konkurs: http://www.e-konk...oc.html#.V_01ZdSLSt8
Wzięło w nim udział tylko 5 osób?  emotka
O gorsze nagrody czasem niektórzy wysyłają genialne prace  emotka
Czym wszyscy byli ostatnio tak zajęcie?  emotka

Nie każdy zaznacza, że bierze w czymś udział. Np. ja - nigdy emotka Jedynie ostatnio wybrałam tę opcję, żeby posprawdzać, jak działa nowa funkcja, czyli powiadomienie dot. wyników konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6267559 Napisano: 11.10.2016 12:26:14 w WC - rozmowy o wszystkim
A powiedzcie mi, czy napój z takiego stalowego termosu nie ma posmaku metalu? Bo zawsze mnie to brzydziło.

Widziałam dosyć fajny termos wycieczkowy ze szklanym wkładem w Tesco, ale nie zdążyłam kupić, bo brakło mi motywacji, skoro właśnie dostałam od mamy domowy termos kupiony w Netto (również ze szklanym wkładem). Bardzo długo trzyma temperaturę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6267487 Napisano: 11.10.2016 11:01:56 w Kaufland konkursy
infatne napisał(a):

(...) jak ją poprosiłam żeby przestała i nie CHCE BONU jak ma tak to robić to stwierdziła, że nie może przestać podbijać jak już zaczęła.... 

Wariatka emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6266834 Napisano: 10.10.2016 12:32:31 w Informują
superkonek napisał(a):

assal a z jakiego numeru dzwonią? Teraz to nieistotne, ale 18 października chciałbym odebrać, trochę zgłoszeń poszło - bo miałem bilety, bo na studia dojeżdżam pociągiem IC. emotka (i fajnie, że już 18 będą wyniki główne, w regulaminie była mowa o 20 emotka )

Do mnie dziś dzwonili z zastrzeżonego. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6266817 Napisano: 10.10.2016 12:11:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bc14 napisał(a):

ehh kiedy przestanę mieć nadzieję,ze  cos  wygram w loterii smolara emotka

Oj nie wiem, może my jesteśmy jak ci gracz Lotto, co trzydzieści lat zakłady puszczają, a nic nie wygrali emotka Ale wciąż w sercu tli się nadzieja, bo udział w loterii jest przecież tani, to może puścimy to jedno zgłoszenie, ten jeden los i może kiedyś, może jutro... a potem nagle patrzymy: i sześćdziesiąt lat na karku, siwych włosów mnóstwo, wygranych w loteriach zero emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6266806 Napisano: 10.10.2016 12:03:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
superkonek napisał(a):

Ups... Powinienem tego nie pisać, ale wysłałem jedno zgłoszenie z puszką za 1,29 i wpadła karta w II etapie emotka Ale fart się ma emotka

Była jakaś promocja cenowa? U mnie cały czas puszka po 1,39 zł. Kupiłżeś to, co trzeba? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6266776 Napisano: 10.10.2016 11:47:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
U mnie nic z Coca-Coli, ale siostra dostała (nie ode mnie) w ubiegłym tygodniu z okazji urodzin tyle puszek Coca-Coli i oddzielnych paragonów, ile ma lat. I liczę, że z naszej rodziny to właśnie ona coś wygra, bo szczególnie młoda nie jest emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6266761 Napisano: 10.10.2016 11:39:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
dydys napisał(a):

Nie wierzę, ja i wygrana w loterii, a jednak jest Coca-cola  emotka  Mam pytanko, jak można sprawdzić, który nr paragonu jest zwycięski?

Musisz zadzwonić do Smolara.

U mnie z Coli nic, ale wpadło 200 zł do Zalando z konka DeoInvisible/Sablewska emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6266667 Napisano: 10.10.2016 09:36:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
madllen napisał(a):

joan napisał(a):

(...) b) Czy ktoś jeszcze czeka na zestawy kosmetyków (200x nagroda dla pierwszych) z konka w Super-Pharm, co się zakończył w sierpniu? emotka

B) chodzi o ten konkurs http://www.e-konk...1474/#.V_tBy49OLcc 
jeśli tak to ja wciąż czekam

Tak, dokładnie o ten.

Już ponad miesiąc minął od info o przyznaniu nagrody, brakuje mi 2 zestawów.

A odsyłałaś im paragon mejlem? Bo napisali, że jeśli się go załączyło do zgłoszenia, to nie trzeba wysyłać ponownie. I nie wysłałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6266651 Napisano: 10.10.2016 09:06:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
GoldenSubmarine/Nivea:

a) Czy posłali mejle z konka "Deo Invisible"? emotka

b) Czy ktoś jeszcze czeka na zestawy kosmetyków (200x nagroda dla pierwszych) z konka w Super-Pharm, co się zakończył w sierpniu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6266605 Napisano: 09.10.2016 23:33:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Natie77 napisał(a):

(...) Jutro wyniki?

Wyniki z PKP:
- 10.10. -> jakieś dzienne,
- 18.10. -> główne. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6266596 Napisano: 09.10.2016 23:05:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
honoris napisał(a):

Jak obstawiacie, ile może być zgłoszeń w konkursie głównym PKP? emotka

Nie wiem, trzymam kciuki za Was. Ale za moją siostrę bardziej emotka

Ja nie grałam, bo nie mam biletów i na pewno bardzo wielu konkursowiczów z tego powodu musiało konkurs odpuścić... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6266349 Napisano: 09.10.2016 00:33:07 w Kaufland konkursy
tereniagno napisał(a):

Jeżeli mam 5 paragonów,to co wtedy?

Nic, odchodzisz z kwitkiem. Dlatego najlepiej spiknąć się z kimś, kto też posiada 5 paragonów i wziąć bon 50 zł, po czym oddać tej osobie 25 zł.

Ewentualnie możesz pojechać do innego Kaufa, ale moim zdaniem w większości Kauflandów są już te problemy emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6266223 Napisano: 08.10.2016 18:37:33 w SZUKAM....
assal napisał(a):

Czy ktoś z Was kupował gdzieś w Krakowie małe konkursowe Lays'y? Szukam i szukam, a znaleźć nie mogę.
9 sklepów za mną  emotka

A szukałaś w marketach? Bo w poprzedniej edycji małe konkursowe znajdowałam jedynie w sklepach "spod ciemnej gwiazdy", do których wieczorem strach byłoby się wybrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6265510 Napisano: 07.10.2016 08:43:21 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Zastanawiam się, czy Ty trolujesz, czy serio nie dociera do Ciebie, że aby był paragon musi być najpierw zakup emotka

A tak w ogóle, to na forum jest kilku panów z glacą, domagam się ich natychmiastowej dyskwalifikacji w kontekście Syossa! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6265188 Napisano: 06.10.2016 14:29:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
claudia napisał(a):

(...) paragony zgłoszone też na biedronkowy konkurs, jak mam im odesłać? Nie dość, że się nie opłaca, to jeszcze ich prosić o odsyłkę...ale nowych tez mi się chce już kupować na darmo. Bo jak znów przyjdzie weryfikacja? Wrrrrrr emotka

Na biedronkowy konkurs odsyła się skany/zdjęcia paragonów, więc porób zdjęcia, a oryginały odeślij na loterię.

Mnie wkurza, że takie cyrki zawsze dotykają tych, których nie powinny, a inni se codziennie lecą w pręta i jest git emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6265147 Napisano: 06.10.2016 13:44:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy wpisujecie te wszystkie dane do protokołu z konkursu Tesco Anengers z klockami? pesel, nr dowodu, imiona rodziców, data urodzenie, nie za dużo trochę? czy aby odprowadzić podatek agencja potrzebuje aż tyle danych? I czy nie odporowadza się podatku dopiero od nagród powyżej 700 zł z groszami?

Agencji w kwestiach podatkowych potrzebny jest ewentualnie jedynie numer PESEL oraz dane Twojego US, tak jak Tobie to wystarcza, gdy składasz PIT. Reszta stanowi widzimisię jakiejś osoby bez wyobraźni. Wyświetl w wątku >>
0 0