Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oczywiście, że nie. Miałam wymyślone hasełko i czekałam na ewentualne info, ale to jednak nikt od nas, tylko jegomość po uszy zakochany
Nadal, 1-3 teksty tygodniowo. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Otóż: w/w paragon był na farbę do włosów Syoss. Ten pan przyjechał do Kauflanda ciemną porą i w totalnej ulewie tylko po to, by kupić swojej ukochanej farbę do włosów. Możecie to sobie wyobrazić? Biorąc pod uwagę, że to jednak nie był konkursowicz... buziaki dla wspaniałego pana!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie, tu sypią, a obok truskawki czy poziomki, co to je potem do lodów dodają. Jakby nie można było w necie poczytać o niechemicznych sposobach np. na ślimaki. Zresztą: wg mnie ślimak czy mrówka to naturalny mieszkaniec ogrodu i jeśli ktoś chce mieć sterylnie i jak z obrazka, powinien siedzieć w domu przy fototapecie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bardzo fajne
Ja bym jedynie usunęła pole "powiadom mnie, gdy ktoś odpowie" -> jest to wątek bez dyskusji, zatem z założenia nikt nie odpowie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja same pozytywne od kilkunastu lat. Uwielbiam jeździć pociągami
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O upominkach informują tak samo, czyli mejl + telefon. Ale chyba mają jakieś opóźnienia, w każdym razie: lepiej studiować listy laureatów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie rozumiem Twojej wypowiedzi
Loteria była w bazie, zakończyła się 30.09., dzisiaj poinformowano laureatów (zgodnie z regulaminem). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, może ona była ogólnopolska, aczkolwiek ja w Carrefourze znalazłam info na kolorowej, jednostronnej ulotce.
A u nas była tutaj: https://www.e-kon...dt.html#.V_Vb6OWLSW8
I tak nic nie wygrałam
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
... no ale: zaraz, Tyś dla niego za stara!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Noł łej, będziemy tam we dwie z nim pomykały na parkiecie, walczyka czas zacząć
BTW -> to konkurs z nieco dziwnymi nagrodami, może będzie mało chętnych i przerobimy go na "Spotkanie e-konkursowiczów", co?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki, mam coś nie ten teges z jednym kontem mejlowym. Przemyślałam to kiedyś i zauważyłam, że podejrzanie mało spamu tam przychodzi + prawie nigdy nie wygrywam. PKP to już drugi konkurs, gdzie po publikacji listy laureatów okazuje się, że mejl nie doszedł
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
...nie widzi jednak wyników owego losowania, gdyż dokonuje tego de facto program NASA. Wylosowane bramki szyfrowane są w postaci komiksowych obrazków o bolszewikach i wysyłane na Międzynarodową Stację Kosmiczną. Przebywający tam astronauci odwracają wzrok od obrazków, a zatem NIKT na Ziemi czy w przestrzeni kosmicznej nie zna tych szczęśliwych godzin i żadne manipulacje ze strony organizatora nie są możliwe
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo może wg agencji http://www.sowhat.pl wystarczy na splagiatowanym zdjęciu dodać dzisiejszą datę i natychmiast uzyskuje ono status "unikatowego"?
Agencja bełkotem stara się ukręcić łeb sprawie, sensowniejsze byłoby napisanie do marketingu/PR Sorai. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Napiszcie proszę, co to za agencja towarzyska zorganizowała ten konkurs, bo nie brałam udziału i regulaminu nie posiadam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niedawno byłam w Tesco u siebie i Ci powiem, że szału nie ma
Co do Netto, u mnie sklep porażka! Przeważnie jakieś dziwne marki własne, towar jakości poniżej wszelkich standardów. W Kauflandzie możesz kupić cukier biały, trzcinowy, stewię i ksylitol, a Netto - wow - aż jeden rodzaj białego cukru. Wygrałam kiedyś bon 100 zł i nie wiedziałam, na co go wydać. Syf, kiła i mogiła. Jedynie produkty przemysłowe mają czasem fajne, takie dot. wyposażenia domu. Do żarcia nic wartościowego.
W Biedronce nie dosyć, że ciągle są konkursy i fajne promocje, to asortyment jest ciekawy, np. mają różne oferty kulinarne dotyczące innych krajów. Do tego fajne promocje na markowe produkty czy wielopaki. I coraz droższe marki wprowadzają; widzi to każdy, kto kupuje w Biedrze od lat. Kiedyś mieli tanioszkę, teraz można tam spokojnie kupić lubiane i popularne w Polsce marki. I w kolejce się nie stoi, bo kasjerki dzwonią po wsparcie, jak tylko się kolejka zbytnio wydłuży
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No że na większą skalę, niż taki szaraczek, jak ja