Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6265140 Napisano: 06.10.2016 13:37:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kosmetyki Sanex -> DPD. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6265130 Napisano: 06.10.2016 13:31:16 w Kaufland konkursy
harnas napisał(a):

joan, ale jako przykładny konkursowicz mam nadzieję, że nie zmarnował się? emotka

Oczywiście, że nie. Miałam wymyślone hasełko i czekałam na ewentualne info, ale to jednak nikt od nas, tylko jegomość po uszy zakochany emotka

monisss napisał(a):

(...) a w temacie - nadal puszczacie teksty na Audi? 

Nadal, 1-3 teksty tygodniowo. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

joan

#6265106 Napisano: 06.10.2016 13:09:16 w Kaufland konkursy
Nikt się wczoraj nie zgłosił po zapomniany paragon, ale chciałam podzielić się moimi przemyśleniami emotka

Otóż: w/w paragon był na farbę do włosów Syoss. Ten pan przyjechał do Kauflanda ciemną porą i w totalnej ulewie tylko po to, by kupić swojej ukochanej farbę do włosów. Możecie to sobie wyobrazić? Biorąc pod uwagę, że to jednak nie był konkursowicz... buziaki dla wspaniałego pana! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6265098 Napisano: 06.10.2016 13:04:06 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

Ja tam chemii nie ufam. Sama co jakiś czas robię przegląd trawnika, wyrywam ręcznie mlecze i inne chwasty, które zabierają trawie  emotka  i składniki odżywcze. Jak się to robi regularnie, to trawka wygląda przyzwoicie.
Znajomi są fanami chemii (i lekomanami btw), na wszystko czymś sypią, a tu tuje czymś przeciw brązowieniu igieł, a to proszek na mrówki, coś na porost trawy, cosik przeciwko ślimakom itd. Roundup oczywiście nr 1 na chwasty. Jak u nich byłam niedawno, to dzieci mogły bawić się tylko przy piaskownicy, tego nie rusz, bo posypane, tam nie idź, bo świeżo nawożone, nie dotykaj, bo... 

Dokładnie, tu sypią, a obok truskawki czy poziomki, co to je potem do lodów dodają. Jakby nie można było w necie poczytać o niechemicznych sposobach np. na ślimaki. Zresztą: wg mnie ślimak czy mrówka to naturalny mieszkaniec ogrodu i jeśli ktoś chce mieć sterylnie i jak z obrazka, powinien siedzieć w domu przy fototapecie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6264971 Napisano: 06.10.2016 10:15:05 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

Właśnie dodałem nową funkcjonalność -> http://www.e-konk...nikow-konkursow.html

Bardzo fajne emotka

Ja bym jedynie usunęła pole "powiadom mnie, gdy ktoś odpowie" -> jest to wątek bez dyskusji, zatem z założenia nikt nie odpowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6264902 Napisano: 06.10.2016 08:32:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

(...) Mieliście jakieś serio POZYTYWNE historie z PKP? emotka

Ja same pozytywne od kilkunastu lat. Uwielbiam jeździć pociągami emotka Wyświetl w wątku >>
1 honoris 0

joan

#6264852 Napisano: 05.10.2016 22:54:21 w Czy informują/ informowali?
jokan napisał(a):

a czy za upominki tez przesylaja maila czy dzwonia? bo z 4.10 wygralam, ale maila nie mam

O upominkach informują tak samo, czyli mejl + telefon. Ale chyba mają jakieś opóźnienia, w każdym razie: lepiej studiować listy laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

joan

#6264848 Napisano: 05.10.2016 22:33:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

ok dzięk za info ehhh tak przegapić !! Promocja kończyła się 30.09 a wpisy dopiero dzisiaj no pięknie !! ktoś tu nie chciał konkurencji chyba

Nie rozumiem Twojej wypowiedzi emotka

Loteria była w bazie, zakończyła się 30.09., dzisiaj poinformowano laureatów (zgodnie z regulaminem). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6264832 Napisano: 05.10.2016 22:01:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

pioge7 napisał(a):

xpac napisał(a):

może ktoś wie jaka to loteria LINDT gdzie można wygrać torby pełne słodyczy - wygrane wpisy w MDW

Skończyła się już 30.09 emotka  

to ta w C4 ?? Czemu nie ma  jej w wyszukiwarce e-konkursów i nie było na stronie C4 ??
http://www.carref.../konkursy-i-loterie/

Nie wiem, może ona była ogólnopolska, aczkolwiek ja w Carrefourze znalazłam info na kolorowej, jednostronnej ulotce.

A u nas była tutaj: https://www.e-kon...dt.html#.V_Vb6OWLSW8

I tak nic nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6264825 Napisano: 05.10.2016 21:58:27 w Dziś cieszę się z.....
79magda napisał(a):

a kysz emotka mój ci On emotka nic mnie tak nie jara jak oczy Winiara emotka  

... no ale: zaraz, Tyś dla niego za stara! emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6264800 Napisano: 05.10.2016 21:20:31 w Kaufland konkursy
Jeśli jest na naszym forum ktoś z duetu damsko-męskiego, gdzie pan robił dzisiaj zakupy konsultując je z panią przez telefon i finalnie pan ten zakupił jeden produkt jedynie, czyli coś z asortymentu Syoss, a potem zapomniał paragonu przy kasie: mam Pana paragon w portfelu, się Pan zgłosi, to oddam. Zegar tyka. Wyświetl w wątku >>

joan

#6264748 Napisano: 05.10.2016 19:32:31 w Dziś cieszę się z.....
79magda napisał(a):

Nareszcie mam motywację wygram 40 nagród głównych i Winiarski wyjdzie na parkiet tylko dla mnie

Noł łej, będziemy tam we dwie z nim pomykały na parkiecie, walczyka czas zacząć emotka

BTW -> to konkurs z nieco dziwnymi nagrodami, może będzie mało chętnych i przerobimy go na "Spotkanie e-konkursowiczów", co? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6264587 Napisano: 05.10.2016 13:52:46 w Czy informują/ informowali?
shell napisał(a):

joan napisał(a):

Czy posłano dziś mejle PKP za 03.10.? emotka

Tak emotka O biletach.

Dzięki, mam coś nie ten teges z jednym kontem mejlowym. Przemyślałam to kiedyś i zauważyłam, że podejrzanie mało spamu tam przychodzi + prawie nigdy nie wygrywam. PKP to już drugi konkurs, gdzie po publikacji listy laureatów okazuje się, że mejl nie doszedł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6264454 Napisano: 05.10.2016 10:53:45 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Coraz większa ilość LOTERII z bramkami.
Organizator promocji losuje zwycięskie godziny przed wystartowaniem loterii i potem aby wygrać trzeba wysłać zgłoszenie idealnie o tym wcześniej ustalonym terminie

Przykładowa obecna loteria Ferrero

...nie widzi jednak wyników owego losowania, gdyż dokonuje tego de facto program NASA. Wylosowane bramki szyfrowane są w postaci komiksowych obrazków o bolszewikach i wysyłane na Międzynarodową Stację Kosmiczną. Przebywający tam astronauci odwracają wzrok od obrazków, a zatem NIKT na Ziemi czy w przestrzeni kosmicznej nie zna tych szczęśliwych godzin i żadne manipulacje ze strony organizatora nie są możliwe emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6264445 Napisano: 05.10.2016 10:43:59 w PLAGIATY
asantesana napisał(a):

(...) Nie tylko zdjęcie jest kradzione, ale również nie spełnia założenia regulaminu, czyli nie zostało zrobione z produktem (produkt jest wklejony w photoshopie), grunt, że zgłoszenie jest unikatowe  emotka

Bo może wg agencji http://www.sowhat.pl wystarczy na splagiatowanym zdjęciu dodać dzisiejszą datę i natychmiast uzyskuje ono status "unikatowego"?

Agencja bełkotem stara się ukręcić łeb sprawie, sensowniejsze byłoby napisanie do marketingu/PR Sorai. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6264437 Napisano: 05.10.2016 10:31:50 w PLAGIATY
"oryginalny koncept komunikacyjny" emotka

Napiszcie proszę, co to za agencja towarzyska zorganizowała ten konkurs, bo nie brałam udziału i regulaminu nie posiadam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6264367 Napisano: 05.10.2016 09:28:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Siódemka rozwozi karty Sodexo ze zwrotami z konkursu Algida Coolki / Red 8 Digital emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6264278 Napisano: 04.10.2016 21:55:07 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

A ja nie rozumiem fenomenu Biedronek...Zawsze jadę do miasteczka gdzie jest Biedra, Netto i Tesco. Koło Netto i Tesco zawsze mało aut, a koło Biedry cała masa- jakby coś za darmo rozdawali. A ja nie mam cierpliwości w stać kolejce rodem z PRL-u i wybieram pozostałe dwa sklepy. Tam jest tanio czy co? bo ostatnio robiłam tam zakupy kupując na Premię Kibica... emotka

Niedawno byłam w Tesco u siebie i Ci powiem, że szału nie ma emotka Herbata Dilmah owocowa 20 torebek wszędzie kosztuje 3,99 zł - 6,99 zł; w Tesco jest "promocja" na nią: 7,99 zł emotka I jeszcze kilka rzeczy w zbójeckich cenach widziałam, ino nie pamiętam co to było, bo ich nie kupiłam, rzecz jasna emotka Gdyby tam przeciętna rodzina zrobiła duże zakupy, z 50 zł by przepłacili.

Co do Netto, u mnie sklep porażka! Przeważnie jakieś dziwne marki własne, towar jakości poniżej wszelkich standardów. W Kauflandzie możesz kupić cukier biały, trzcinowy, stewię i ksylitol, a Netto - wow - aż jeden rodzaj białego cukru. Wygrałam kiedyś bon 100 zł i nie wiedziałam, na co go wydać. Syf, kiła i mogiła. Jedynie produkty przemysłowe mają czasem fajne, takie dot. wyposażenia domu. Do żarcia nic wartościowego.

W Biedronce nie dosyć, że ciągle są konkursy i fajne promocje, to asortyment jest ciekawy, np. mają różne oferty kulinarne dotyczące innych krajów. Do tego fajne promocje na markowe produkty czy wielopaki. I coraz droższe marki wprowadzają; widzi to każdy, kto kupuje w Biedrze od lat. Kiedyś mieli tanioszkę, teraz można tam spokojnie kupić lubiane i popularne w Polsce marki. I w kolejce się nie stoi, bo kasjerki dzwonią po wsparcie, jak tylko się kolejka zbytnio wydłuży emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6264209 Napisano: 04.10.2016 19:40:45 w Czy informują/ informowali?
Czy posłano dziś mejle PKP za 03.10.? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6263789 Napisano: 04.10.2016 10:10:30 w Biedronka
gosposia07 napisał(a):

joan napisał(a):

Wystarczy się dobrze zorganizować i można grać z wykopem. Najcięższe pewnie jest wklepywanie paragonów, bo po jakimś czasie każą szukać na obrazkach domów, pizzy, spaghetti itepe...

joan , co co znaczy?

No że na większą skalę, niż taki szaraczek, jak ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0