Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6263783 Napisano: 04.10.2016 10:01:45 w Biedronka
Wystarczy się dobrze zorganizować i można grać z wykopem. Najcięższe pewnie jest wklepywanie paragonów, bo po jakimś czasie każą szukać na obrazkach domów, pizzy, spaghetti itepe... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6263782 Napisano: 04.10.2016 09:59:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

Czy ja dobrze rozumiem ze jak wygram fartuszek z   Biedronki  Winiary to musze do nich zadzwonić , wysłać polecony i  skan  dowodu osobistego ? Wypisu z  ksiąg wieczystych nieruchomości nie chcą  przypadkiem jeszcze ? emotka  

Ale pamiętaj, że:
"4.26.4 kserokopię pierwszej strony dowodu tożsamości w celu udokumentowania wieku Laureata. Laureat jest uprawniony do zamazania danych osobowych innych niż imię i nazwisko oraz data urodzenia."

Oni chcą tylko potwierdzenia, że istniejesz i jesteś osobą pełnoletnią. Gdyż albowiem w konkursach/loteriach zdarzały się wygrane na osoby nieistniejące bądź niepełnoletnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6263676 Napisano: 03.10.2016 23:39:46 w PLAGIATY
Ale wiecie co? Powinien zostać ambasadorem jakiegoś płynu do prania w wersji COLOR, bo lata lecą, a gacie wciąż jak nowe emotka pewnie wyprane w Perwolu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6263600 Napisano: 03.10.2016 21:07:36 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

No własnie podbijam, w jakich sklepach szukac tych malych paczek? Duze supermarkety nie maja, biedronka tez nie.. emotka

Musisz znaleźć sklep, który ma duży obrót towarem - u mnie w C4 nadal są: paczki bez jakiegokolwiek konkursu + paczki z poprzednim konkursem. Pewnie te nowe wyłożą, gdy sprzeda im sie poprzednia dostawa.

Spróbuj w sklepie najbliżej np. podstawówki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6263588 Napisano: 03.10.2016 20:51:41 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

Ja poproszę o możliwość wgrania regulaminu konkursu na serwer. Regulaminy czasami znikają ze stronek, a u nas by były zachowane i zawsze do wglądu.

Zgadzam się z Pionasem, różni są "dowcipnisie".

Ja mam po prostu na kompie foldery z regulaminami, te z 2016 zajmują aktualnie nieco ponad 100 MB - to niewielka rezerwacja miejsca na kompie, a jednak źródło pewniejsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6263484 Napisano: 03.10.2016 18:10:30 w Połączenia nieodebrane
Finezyjna napisał(a):

Nr zastrzeżony po 18stej jakieś sugestie?

Pani z PKP? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6263478 Napisano: 03.10.2016 18:06:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

joan napisał(a):

- "dopłaty dla osób powyżej 39 roku życia: 100 PLN." No to proszę osoby powyżej tego wieku o napisanie na forum, co takiego robicie zimą, że Was trzeba więcej skroić emotka

Wydaje mi się, ze osoby powyżej 40 zaczynają się sypać i pani sprzątająca musi częściej chodzić z miotłą i szufelką  emotka

Strach się roześmiać, ale zaryzykuję emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6263477 Napisano: 03.10.2016 18:05:26 w Paragony na trwające konkursy
paula9891 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Czy ma ktoś paragon na Calgon? Zagrałam dzisiaj, a siostra później powiedziała, że wyrzuciła mój paragon.
Więc potrzebuję z datą do wczoraj, lub dzisiaj rano.

Ktoś coś? Potrzebuję z datą do 28.09.2016r.

Do 12.10. Columbit ma informować w sprawie autka z Kauflanda ("Jedź z rodziną na jesienny wypad"), o ile tego jeszcze nie zrobił (nie mam info).

Sporo osób kupiło na w/w konkurs min. Calgon, by w razie niepowodzenia u Columbita mieć paragon na konkurs z Calgonem. Odczekaj więc trochę, może się ktoś zgłosi z paragonem datowanym na max 14.09. emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

joan

#6263445 Napisano: 03.10.2016 17:28:35 w Rossmann
defed napisał(a):

aniabania napisał(a):

"Karnąć" znaczy przejechać się

tak  emotka może to regionalny slang, albo od ang. car ?
"Dasz się karnąć?" - Profesorze Miodku, co Pan na to? emotka

"Dej sie karnonć!" -> pamiętam to z dzieciństwa emotka

Filmiki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6263409 Napisano: 03.10.2016 16:23:26 w Wkurza mnie...
cleopatra napisał(a):

odwiedź okoliczne lombardy i zerknij na olx...złodziej raczy wie, że rower jest coś wart, więc nie sądzę by oddali go na złom....

Sezon się kończy, nie będzie trzymał u siebie skradzionego roweru aż do przyszłego roku, może uda Ci się go odzyskać. Trzymam kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6263399 Napisano: 03.10.2016 16:08:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

ale o co chodzi z tym wiekiem?? 39 letni facet 182 cm, waga 90 kg  zje mniej niż facet 40 lat 182cm wzrostu i 90 kg wagi??

większego durnostwa nie słyszałem.. trzeba by zapytać skąd ta "dopłata" - skoro sie płaci- to wiadomo na jaki cel! paragon/ czy coś musi być wystawione...

nie czytałem jeszcze reg.. ale te info mi wystarczy..

No właśnie nie wiem, ale jeszcze nie wkroczyłam w ten wiek emotka Może chodzi o jakieś szczególne wyuzdanie, biby do samego rana, zjazdy sofą po schodach przeciwpożarowych i ogólne rozpasanie narodu? emotka

PS: Ich nie interesuje, ile zjesz, bo wyżywienie jest we własnym zakresie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6263396 Napisano: 03.10.2016 16:06:32 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Jakem już pisała wcześniej: czy możliwe jest wdrożenie takiej opcji, że - gdy prowadzę z kimś dłuższą rozmowę na PW - po wejściu w rozmowę widzę najpierw ostatnią=najnowszą wiadomość? Przewijanie do dołu za każdym razem jest nieco uciążliwe emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6263394 Napisano: 03.10.2016 16:02:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Glade mnie rozczarowało - już się napaliłam na główną nagrodę dzienną - wyjazd w góry emotka  a  już myślałam że całą rodzinką na ferie - a tu JEDNA osoba  emotka  konkurs dla singli

Trzeba uważać, żeby tam nie zagrać przez przypadek, bo z ciekawości se sprawdziłam pierwszą lepszą ofertę pod siebie i:
- ze względu na zaawansowany wiek, podchodzę pod kategorię OldSchool emotka
- nie zapewniają wyżywienia,
- dojazd i powrót autokarem (nie dla mnie, ja już wszak jestem OldSchool),
- "dopłaty dla osób powyżej 39 roku życia: 100 PLN." No to proszę osoby powyżej tego wieku o napisanie na forum, co takiego robicie zimą, że Was trzeba więcej skroić emotka

Szkoda, że nie dają zwykłych SodexoPassów, mógłby człowiek wypocząć gdzie chce, z kim chce i kiedy chce emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6262982 Napisano: 02.10.2016 21:08:30 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

Czy macie zwrotki z budżetu? emotka

Sprawdź prefiks i numer, na początku były rozbieżności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6262979 Napisano: 02.10.2016 21:03:25 w Biedronka
mama2006 napisał(a):

siostra kupiła produkty  na loterię Winiary i zwrot Dove i zapłaciła voucherem ( zwrot  za kawę). Na paragonie do zapłaty wyszło 0,06 zł.Jak myślicie, czy taki paragon może  zgłosić na te konkursy? Pomoże ktoś?

Wydaje mi się, że:
Winiary -> tam trzeba kupić 3 produkty, możesz za nie zapłacić nawet 1 grosz, bo kwota nie ma znaczenia.
Dove -> zwracają kwotę, jaką zapłaci się za produkty, jeśli paragon jest na 6 groszy, więcej nie oddadzą. Powinien być paragon na pełną kwotę + jako forma zapłaty gotówka/karta/voucher/bon. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6262676 Napisano: 01.10.2016 18:51:59 w Popraw sobie humor...
mia napisał(a):

https://business....z-1/1175558139176596
Dawno się tak nie uśmiałam - ilość kiczu słownego i obrazowego mnie przerosła. emotka emotka emotka
Plus jeszcze te znane acz niezapomniane motywy - pan na trawie, przerabiane autko... emotka
Fakt, że mogę się tak dobrze bawić, bo udziału nie brałam. emotka

Zaiste nagrodzili wszystko, co się dało - na liście laureatów brakuje tylko Pani w Kartonie.

Ogólnie: fajna strona dla ludzi nadpobudliwych, bo jak człowiek widzi te wyniki, z miejsca mu się wszystkiego odechciewa emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6262414 Napisano: 30.09.2016 21:38:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

No właśnie dzis Pani wysłała taki protokół odbioru nagrody do wygranej z Żywca Tesco - nagroda Lego - wysyłacie to wszystko?
Mówiła,że potrzebują do odprowadzenia podatku ale wątpie czy przy nagrodzie za 230zł takie dane są potrzebne...

Niech poda nazwę druku podatkowego / numer formularza, to sobie w necie sprawdzisz, jak wygląda i czy są tam rubryki typu "imię ojca".

Jak mnie taki pin*y u organizatorów wnerwiają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6262400 Napisano: 30.09.2016 21:01:31 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

mam pytanie na  deo nivea z Sablewską  w każdym sklepie są odrębne konkursy? Kojarzę bony do zalando czy H&M również, może się mylę ( mam  z C4 i Hebe i nie wiem czy tam jest konkurs?) - nie moge się doszukac

Konkurs jest jeden, ogólnopolski. Wysyłając zgłoszenie zaznaczasz jednak, z którego sklepu masz paragon. Jeśli z któregoś ze specjalnej listy, to oprócz szansy na metamorfozę, masz szansę wygrać bon - każda sieć ma przypisane inne bony. Jeśli miałabyś paragon ze sklepu spoza listy, grasz tylko o metamorfozy, bonów nie wygrasz. Wyświetl w wątku >>

joan

#6262231 Napisano: 30.09.2016 15:32:54 w Biedronka
aerdna napisał(a):

Ciekawe czy chociaż samochody przed kamerą będą losować...

Pewnie "nie ma takiej potrzeby" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6262162 Napisano: 30.09.2016 14:24:54 w TESCO konkursy
carissma napisał(a):

A czy od każdej nagrody jest podatek odprowadzany? Czy od konkretnej wartości?

To zależy od konkretnego konkursu/loterii. Natomiast danych z dowodu osobistego czy imion rodziców organizator nie musi nigdzie wpisywać, to tylko durny wymysł osoby tworzącej formularz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0