Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja bym nie odsyłała bez wcześniejszego zapytania jak wyżej, po którym jak dotąd zawsze dostaję przeprosiny z info, że mogę takich danych nie wpisywać... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie znam konkursu, ale może to mają być dane dziecka?
Tak czy siak: warto zadać pytanie, do którego formularza urzędowego są im potrzebne takie dane i zastrzec ich nieodesłanie w przypadku braku jednoznacznej informacji, o który formularz urzędowy chodzi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tym razem się nie dziwię, że smsów nie ma - zapomniałam wklepać paragony
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Rób codziennie zakupy w internecie z dostawą rączkami kuriera DPD, listy przewozowe wklepuj na loterię
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nivea / Hebe? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Były wpisy na forum, niestety ja nic nie wygrałam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na logikę - powinny być dzisiejsze, ale nic nie dostałam, a nie wierzę, że bym się czasowo miała nie załapać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zawsze im odsyłałam, jak mi pasowało i nagrody przychodziły. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niemożliwe. Obejrzno, czy opakowanie jest loteryjne, bo nawet w niekonkursowych Kinder Bueno są jakieś kody - ale oczywiście nie wchodzą
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O braku profesjonalnego podejścia oraz wyobraźni - niedopuszczalne deficyty w przypadku takiej akcji
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czy wplecione z automatu słowo cenzura mogłoby być wytłuszczone albo coś?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Obstawiam niestety ostatnią opcję
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgadzam się
Jednak w praktyce:
- Jeśli ktoś sporo wysyła i co jakiś czas mu każą 20x odesłać wieczko, zapłaci prawie 100 zł na poczcie. Bez powodu, bo przecież niczego nie wygrał.
- Późniejsze odsyłanie zdjęć wieczek mejlem to kpina = se zrobię 50 zdjęć tego samego wieczka i powiem, że mam 50 wieczek.
Powinno być tak, że osoby, u których stwierdzono nieuczciwe praktyki, zostają całkowicie wykluczone z loterii, ich zgłoszenia także. Zakładam, że każdy cwaniak od początku gra tymi samymi kodami na wszystkie dane, a co za tym idzie: nastąpiłaby czystka absolutna
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Regulamin nie może zostać jednostronnie zmieniony na niekorzyść drugiej strony - teraz trzeba się zastanowić, czy ta dodatkowa weryfikacja to jest właśnie "niekorzyść". To i tak jest pic na budę, gdy się człowiek w dodatkowy punkt regulaminu zagłębi. Takie pseudorobienie czegoś
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No to szybko do nich napisz, żeby usunęli Twoje zgłoszenie, bo kto wie, czy nie każą laureatom odesłać wszystkich zgłoszonych paragonów, a wtedy byłoby niedobrze... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
NIE i nie można go mieć w puli do wymiany na bon 25 zł. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szukajcie, a znajdziecie
Eh, jak oni mie słabiom
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeszcze nie wiem, jak wymyślę - dam znać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czyli bez PrintScreenów nawet nie ma co do nich pisać.
Też się teraz wkurzyłam!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Looknijcie do wątku "Zapowiedzi". Wyświetl w wątku >>