Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6260131 Napisano: 26.09.2016 19:55:13 w Biedronka
stokrotka238 napisał(a):

Trafiłam ten sam nr paragonu na konkurs z colą, na mln numerów akurat musiał mi się powtórzyć emotka
I teraz nie wiem co zrobić, zgłosić go? Jak myślicie będą usuwać zdublowane paragony?- bo w sumie trochę to niesprawiedliwe, w końcu jest jeszcze rezerwa gdyby ktoś grał jednym paragonem na kilka starterów? 

Zgłoś go, ale z innego startera. W razie wygranych i tak posiadasz oba paragony, więc luz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6260129 Napisano: 26.09.2016 19:52:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

Z tym SuperFish to Albedo zamierza coś zrobić? Wczorajsze trzysekundowe rezultaty to kpina, a dzisiejsze wyniki też git - wyglądają, jak testowe emotka

Powiem szczerze, że grałam nie tak znowu dawno w memorce, gdzie nagrody były po 50 zł, a weryfikację chyba zlecono CSI emotka I tam się fajnie grało/wygrywało. Może więc Albedo nie powinno brać zleceń, których obsługa ich przerasta...

Dzwoniłam, pytałam - odpowiedź: "Nie widzimy zastrzeżeń, wyniki są zgodne z regulaminem"  emotka

Oj szkoda, że żaden ze mnie haker, bo bym im takie wyniki strzeliła, że hej! emotka

Wyświetl w wątku >>

joan

#6260108 Napisano: 26.09.2016 19:10:18 w Wkurza mnie...
oryginalny80 napisał(a):

Ja kiedyś przez pomyłkę dalem sam sobie łapkę w górę. Wyszedłem na gościa który tak uwielbia swoje wpisy, że sam je ocenia emotka

Gorzej byłoby, gdybyś dał sam sobie łapkę w dół - wyszedłbyś na schizofrenika emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6260106 Napisano: 26.09.2016 19:08:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z tym SuperFish to Albedo zamierza coś zrobić? Wczorajsze trzysekundowe rezultaty to kpina, a dzisiejsze wyniki też git - wyglądają, jak testowe emotka

Powiem szczerze, że grałam nie tak znowu dawno w memorce, gdzie nagrody były po 50 zł, a weryfikację chyba zlecono CSI emotka I tam się fajnie grało/wygrywało. Może więc Albedo nie powinno brać zleceń, których obsługa ich przerasta... Wyświetl w wątku >>

joan

#6260001 Napisano: 26.09.2016 16:04:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktoskcies napisał(a):

Mam pytanie odnośnie vouchera wyjątkowy prezent z Garnier, dostałem na maila kod rezerwacyjny, po kliknięciu w link który był w mailu przechodzi mi na stronę REZERWACJA PREZENTU. Nie ma wyboru prezentów, tylko należy wpisać kod i mail. Gdy to zrobię od razu będę musiał zdecydować co wybrać? Czy będę miał na to jakiś czas, bo trochę to dla mnie nieczytelne. Z jakich prezentów mogę wybierać, jest gdzieś jakaś lista? Pewnie była o tym już mowa, ale sporadycznie przeglądam forum. Będę wdzięczny za wiadomość pm.

No właśnie te kody z dzisiaj są jakieś dziwne - w innym (niedawnym) konku Garniera posłano kody pocztą tradycyjną, z info do kiedy ważne + instrukcją obsługi. Ja do tych przesłanych dzisiaj na mejla zakładam, że:
- kody są ważne do ok. 01.07.2017,
- kod można zrealizować tak, jak wszystkie inne, bez klikania w link Garniera.
Chyba, że ktoś da info, iż jest inaczej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6259978 Napisano: 26.09.2016 15:31:01 w Biedronka
bonitta napisał(a):

Czy wszyscy dostali już walizki od Albedo?

Do mnie wciąż nie dotarła. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6259977 Napisano: 26.09.2016 15:30:02 w SZUKAM....
Jak długo są ważne kody z Garniera/Brodzik (ostatni etap), co to je właśnie rozsyłają? Zero info w regulaminie, zero info w mejlach  o.O    Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6259966 Napisano: 26.09.2016 15:11:57 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

PisałKtośKiedyśTakNaBudżetKauflandowy i wygrał takim zgłoszeniem? troszkę się nie mieszczę ze zgłoszeniem a jak już usunę wyraz to to już nie jest to emotka

Nigdy. I nie nagrodziłabym takiego zgłoszenia. Ale nie pracuję w TQG emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6259707 Napisano: 25.09.2016 23:00:59 w SZUKAM....
shell napisał(a):

superfish - proszę o sugestie na priv, co zrobić by osiągnąć krótki czas ( mój rekord to 14.97 )

Na legalu nie wykręcisz krótszego czasu, niż spece komputerowi (tam już chyba po 3 sekundy są wyniki), a żadnej Ci o swojej metodzie nie opowie. Jedyny sprawdzony sposób to skierowanie odpowiednich słów do organizatora. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6259667 Napisano: 25.09.2016 20:49:30 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
madzia1-s napisał(a):

Normalniej? Dla mnie pojawiło się bardzo dużo wpisów z podtekstami typu: Nie wygrałam tylko paragony mi zostały, Tyle zgłoszeń ani jednej wygranej itp. zaraz po ogłoszeniu wyników konkursów, w których nie zgłaszało się numerów paragonów.
Plus nieustająca dyskusja i przedstawianie swoich racji nt kupowania paragonów...

Gdzie widzisz takie wpisy? Bo chyba się ani jeden nie ostał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6259665 Napisano: 25.09.2016 20:46:09 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

wkurza mnie, że już koniec weekendu emotka
ps. zrobiłam dziś sama zakupy, zgłosiłam wszystkie paragony na siebie, duma mnie rozpiera emotka

Zazdroszczę emotka

Bo ja kupiłam Mojemu w Carrefourze szczoteczkę Oral-B do testów, prawie dwie dychy kosztowała! Wyjęłam ją z opakowania, opakowanie grzecznie posegregowałam na plastik i papier, szczoteczkę włożyłam do męskiego kubka i... patrzę popołudniu, szczoteczka sucha, Mój nie zaszczycił mnie recenzją, gdyż szczoteczki nie użył, albowiem jego poprzednia "...jest przecież jeszcze dobra!" I w tym czarno-białym świecie jedyna perspektywa dla mnie to smażyć się w piekle razem z seryjnymi mordercami i właścicielami Amber Gold. Nie wiem, jak dalej żyć! emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6259659 Napisano: 25.09.2016 20:37:12 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
madzia1-s napisał(a):

ja głosu w dyskusji nie zabierałam do tej pory, ale to jest dziwne..
Wszyscy wiedzą? (ja jeszcze tej wiedzy tajemnej nie zaglebilam) ze watek paragonowy sie wyniosl w inne miejsce, a niby wszyscy to neguja.
to jaki to mialo sens? Ciekawe ilu z tych najwiekszych i najglosniejszych przeciwnikow tam zagląda/zajrzy w przyszłosci...

Mnie nic innego poza forum e-konki nie interesuje i nie interesowało, więc mi wisi co i gdzie poza nim się dzieje. Ale interesuje mnie, co się dzieje tutaj i odkąd nie ma wątku "Paragony", jest jakoś normalniej, zdecydowanie emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6259636 Napisano: 25.09.2016 19:41:12 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bocin napisał(a):

(...) chcę, by powrócił stary wątek z paragonami. Drażni mnie bowiem wielce pseudologika ludzka, która w tym przypadku mówi, że kupowanie paragonów na zakończone konkursy jest złe, a na trwające - dobre. Jak dla mnie jest to jeden ch. i powinno się zrobić zdecydowany krok albo w tę albo we wtę.

Spoko koko, wystarczy się zdeklarować publicznie, a na pewno zostaniesz zaproszenie do szacownego grona. I nie będziesz się musiał pieklić tutaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6259633 Napisano: 25.09.2016 19:37:56 w Wkurza mnie...
gosia16 napisał(a):

A czy ja mogę wysłać zgłoszenie na coca colę w Biedronce ,bo kupił ją dzisiaj mój mąż ? Bo zaczynam wątpić..... emotka

Nie możesz. Bo TY powinnaś była udać się do sklepu i zachwycić jego asortymentem, a potem nabyć Coca-Colę i zachwycić jej smakiem emotka Wszak zarówno sklep, jak i Coca-Cola to totalne nowości Tobie nieznane emotka

Co mnie fest dziwi, to dzielenie świata na czarno-biały emotka A świat taki nie jest (tak wiem - SZOK!) Wyświetl w wątku >>

joan

#6259550 Napisano: 25.09.2016 11:52:23 w Wkurza mnie...
bocin napisał(a):

(...) Poza tym konkurs promocyjny ma na celu PROMOWAĆ. I sklep konkursowy i produkt promocyjny. To znaczy, że grający ma wejść do sklepu osobiście, by poznać sklep, móc zapoznać się z jego ofertą i mieć możliwość wrócić, jeśli sklep mu się spodoba. To samo z produktem. Grający ma fizycznie mieć produkt, ma mieć możliwość się z nim zapoznać i kupić produkt ponownie, jeśli mu się spodoba. (...)

Disney powinien nakręcić o tym bajkę emotka

W konkursach ok. 99% produktów ciągle się powtarza, można więc uznać, że jesteśmy z nimi ponadprzeciętnie zapoznani emotka A sklep kocha się ten najbardziej, który dał samochód / dom / wycieczkę dookoła świata emotka

Jeśli w danym sklepie sprzedaż produktu wzrosła, co wystarczy sprawdzić kilkoma kliknięciami, można uznać, że PROMOCJA się udała. I nikt nie będzie mnie poddawał ankiecie, czy cuksy zjadłam ja, czy moja mama... Wyświetl w wątku >>

joan

#6259494 Napisano: 24.09.2016 23:35:22 w Wkurza mnie...
bocin napisał(a):

(...) P.S. Według Twej logiki, sprzedawanie paragonu w trakcie konkursu nie różni się niczym od sprzedawania paragonu po konkursie. Bo przecież paragon powstał, więc miał miejsce ZAKUP, prawda?  emotka

Właśnie problem w tym, że w przypadku sprzedawania paragonów PO konkursie, ilość zgłoszeń nie jest tożsama z ilością dokonanych zakupów, czyli paragony nie powstały. Może się komuś wydawać, że organizatorowi i sponsorowi to wisi - cóż, przykłady z życia pokazują, że nie.

1 emotka akcja bodajże z tego roku, której szczegółowo nie opiszę, skoro dostałam info na PW, ale na forum nic się nie pojawiło. A sprawdzono, ile sprzedało się produktów. I cóż, chyba pos*ało ludzi kompletnie, bo w całej Europie tyle towaru nie zakupiono, ile wynikałoby ze zgłoszeń. Efekt? Smród konkursowy i afera. Ale o tym nikt publicznie nie opowie; well, w przyszłości organizator na pewno będzie żądał pełnych danych z paragonu, bo kto wie, czy przy tej aferze ktoś nie stracił premii albo pracy.

2 emotka chociaż przeważnie nigdzie nie jest to zaznaczone, czasami pracownicy/właściciele sklepów, w których padła wygrana, również otrzymują nagrody. Pomijając fakt, że kilka razy znalazłam tego typu regulaminy w sieci, osobiście wygrałam raz laptopa i właściciel sklepu (akurat był też tam sprzedawcą) również laptopa otrzymał. Był w takim szoku, że omal na zawał nie zszedł. Wyobrażasz sobie, co by było, gdyby się okazało, że np. na 400 zgłoszeń on sprzedał tylko 2 produkty konkursowe? Wyświetl w wątku >>

joan

#6259317 Napisano: 23.09.2016 23:26:58 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
taalvikki napisał(a):

(...)podsumowując:
1. wątek "paragony" do przywrócenia
2. promocje typu "kup telewizor - pilot dostaniesz gratis" - do wydzielenia
3. zwroty kasy i inne żenujące i jakże obrazujące naszą uczciwość "testy" (haha, bieg do C4 z rana i pisanie na odwal się "recenzji", by zdążyć zmieścić się w puli i dostać zwrot) - do wywalenia, albo też do wydzielenia

i jeszcze:
4. punkty karne za nieprawidłowe dodanie konkursu. dodajesz - czytaj regulamin, a nie dodawaj bez żadnych danych, z błędnymi datami i czekaj, aż ci odblokują forum za ilość dodanej chały. 

dziękuję za uwagę. i będę ten post powtarzać do skutku albo do otrzymania jakichś konkretnych argumentów. dobranoc.

1. -> Nie. Nie będę rozwijać tematu tutaj, zapraszam na PW lub do WC.
2. -> Hmm, w sumie od tego jest dział konkursów zwany "Nagrody Gwarantowane".
3. -> A nie wystarczyłoby dodawać w tagach / tytule konkursu słowo TESTY? Bo chyba trochę za mało takich akcji, żeby zakładać oddzielną kategorię.
4. -> Zgłaszam błędy, nie wnioskuję o karniaki. W mojej opinii: gdyby większej ilości osób chciało się zgłosić błąd, zamiast się pieklić we wkurzaju, nawet byś nie trafiała na konki z błędami emotka Wyświetl w wątku >>
1 ultrixx 0

joan

#6259266 Napisano: 23.09.2016 20:17:45 w SZUKAM....
Reni napisał(a):

joan napisał(a):

Wymieniał ktoś z Was kody z konka Cheetos/Avanti na bilety w Cinema-City? Trzeba coś tłumaczyć, czy kod wchodzi bez problemu?

Zamierzam pójść jutro na "Królestwo" i nie chciałabym spędzić kwadransa przy kasie emotka

nic nie trzeba tłumaczyć - kody wchodzą bez problemu  emotka

Dziękuję za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6259263 Napisano: 23.09.2016 20:11:30 w SZUKAM....
Wymieniał ktoś z Was kody z konka Cheetos/Avanti na bilety w Cinema-City? Trzeba coś tłumaczyć, czy kod wchodzi bez problemu?

Zamierzam pójść jutro na "Królestwo" i nie chciałabym spędzić kwadransa przy kasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6259049 Napisano: 23.09.2016 13:47:58 w Biedronka
Gdy będziecie dzwonić do Smolara w sprawie właściwego numeru paragonu do odesłania, podpytajcie czy zamieszczą gdzieś na stronie listę zwycięskich numerów telefonów emotka Wyświetl w wątku >>