Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli po wysłaniu smsa na numer premium dostaniesz zwrotkę, blokady nie masz.
Jeśli można się do Ciebie dodzwonić z numeru zastrzeżonego, blokady nie masz. To najłatwiej sprawdzić prosząc znajomego o wykonanie telefonu do Ciebie, o ile ten znajomy ma opcję ukrycia numeru. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Raczej pewne, oto co znalazłam:
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No z Twojej strony fporzo, ale Smolar każe 250 laureatom zadzwonić i dopytywać o właściwy nr paragonu - trochę mało profesjonalnie z ich strony. Powinni ALBO w smsie poprosić o odesłanie wszystkich paragonów zgłoszonych w danym etapie ALBO wskazać ten właściwy do odesłania
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I to każdy ma tak do nich dzwonić i dopytywać? No bajka!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Też mi się tak wydaje.
Ale lepiej sobie pokserować te paragony, żeby mieć dowód, co się odesłało, gdyby wpadło auto. Bo oni będą mieć niezły mętlik w dokumentach przy tylu zgłoszeniach. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wnioskuję z wpisów na forum, że obdzwaniają Kamis/kosze piknikowe + Henkel/walizki... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kliknij w koniczynkę przy konkursie, a potem "Zgłoś błąd". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba wcześnie kazali odesłać wszystkie, ale co to znaczyłoby w takim razie w kontekście Coca-Coli?
Wszystkie zgłoszone tego numeru w pierwszym etapie?
Wszystkie zgłoszone z tego numeru aż do dnia przed dniem losowania włącznie?
Wszystkie zgłoszone z tego numeru aż do momentu otrzymania smsa o zostaniu laureatem?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Np. w Auchan proszek 500 g po 10,87 zł. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No ale co z tego, to nie konkurs w Makro za największe zakupy, tylko loteria - można wygrać nawet jednym zgłoszeniem
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie mejl od InPostu -> w sprawie okularów Rookie.
Na przesyłki z GoldenSubmarine czekam, ale nie napisali do mnie -> to na bank wygrana z konkursu w Klubie Nivea. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Regulaminu Ci nie zacytuję, ale zapisałam sobie "Jedna nagroda co losowanie na osobę." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie oni zmierzili, jak raz w loterii, gdzie regulamin JEDNOZNACZNIE określał, jak ma wyglądać zgłoszenie, nagrodzili jakieś kwiatki. Czyli trzeba było obowiązkowo wpisać np. SMOLAR.12345, a na liście laureatów znaleźli się dziwacy typu:
- SMOLAR. par numer 56789,
- SMOLAR. numer paragonu: 56789,
- SMOLAR.nrparagonu 56789
i tak dalej.
Nawet jeśli system wszystko łyka, nie mieli prawa po wylosowaniu umieścić takich gniotowych dubli na liście laureatów
Póki w formularzach na konkursy/loterie będą dyskryminujące pola miasto / imię / nazwisko zamiast unikalnej kombinacji z zestawu: godzina zakupu / data zakupu / numer paragonu naprzeciwko daty, nie będzie normalności w promocjach. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to ktoś oprócz Karlsbada duble usuwa? Bo czasem patrząc na wyniki... nie wydaje mi się
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
GLSem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie; kupowałam gazowaną wodę do naleśników, na szczęście nic nam po jej spożyciu nie było... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ode mnie 4
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ktoś powinien dla picu uzyskać czas ujemny, bo bez tego chyba nie zauważą, że coś jest nie tak
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8