Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bez kartonu na głowie jakoś tak niekonkursowo wyglądasz
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pewnie i tak odrzucą zdjęcia, na których nie będzie opakowań tych produktów - bo tak to każdy mógłby sobie ściągnąć foty z neta
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
...że kapelusz ładny i trzonek mocny
Ale teraz jest moda na rurki - ja tam się trzymam z daleka od takich okazów, konformizm nigdy mi nie smakował. Lepszy jeden borowik szlachetny, niż dwa hubiaki pospolite
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jechałam dla towarzystwa
Sir Maślak mi się nie podoba, nie gustuję w takich kozakach
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gdyby przetłumaczyć rozmowy z nimi na język angielski, można by każdego nauczyć obsługi trybów warunkowych
a) PONOĆ tylko niektórzy laureaci dostali zwrotki o tym, że upłynął termin na odesłanie danych.
- Czy ktokolwiek otrzymał zwrotkę prawidłową?
b) PONOĆ po zwrotce nieprawidłowej rozsyłali eska z przeprosinami oraz info, że dane jednak przyjęto. PONOĆ informatycy się tym zajęli.
- Czy ktokolwiek otrzymał przeprosiny?
c) PONOĆ w "najbliższym czasie" laureaci otrzymają mejla z dalszymi instrukcjami.
- Czy ktokolwiek potrafi powiedzieć, co to takiego ten "najbliższy czas"? Czy 6 dni to za mało na wysłanie mejla?
I najważniejsze pytanie: czy ktokolwiek z Was zna jakiegoś laureata nagrody głównej w tym konkursie (ubrań Adidas)?
Byłabym spokojniejsza wiedząc, że nagrody te wpadły na forum. Nie wiem, czy chociaż jedno zdanie z tego, co powiedziała pani koordynatorka... jest prawdą
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zadzwoń na infolinię i zapytaj o status swojej reklamacji. Od razu powiedz, że będziesz składała na policji doniesienie o możliwości popełnienia przestępstwa = kradzieży i potrzebne Ci ich stanowisko, bo ustosunkujesz się do niego w doniesieniu na policję. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kurierowi wyjaśnij, że fałszowanie cudzego podpisu to przestępstwo, a w przypadku zaginięcia przedmiotu - dodatkowo kradzież.
Ostatnio kurier zostawił przesyłkę dla mnie w takim jakby minipunkcie DPD - może jest coś takiego w Twojej okolicy? Wtedy przynajmniej wiadomo, że paczka nadal jest w rękach DPD i to oni za nią odpowiadają... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nikt chyba nawet nie pisał o przedostatnim. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wsypaliśmy Ci tajemniczy składnik do napoju - tak się w dzisiejszych czasach pozbywamy konkurencji konkursowej
Mnie ta pogoda nawet pasuje, tak z tydzień mogłaby się utrzymać, bo już mam dosyć upałów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A weź daj spokój
PS: Dla miejscowych stanowiliśmy nie lada atrakcję; zdradzili nam, że ponoć wysyp grzybów się skończył.
PS2: Biegnąc w gumiakach w lesie zobaczyłam dwie sarny wielkości koni. Wtedy stwierdziłam, że to już haluny... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
trebor1 - eh no co Ty, w bajki wierzysz, wszak nie od dziś wiadomo, że Kain zabił Abla
Dziękuję wszystkim przybyłym za ciekawe spotkanie pełne inspirujących opowieści
Oczywiście specjalne podziękowania dla bc14 i jankowska
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gorzej, jeśli owo "rozdzielanie Kauflandów" przybierze postać walki na noże Gerlach
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jedno. Mam aż 50% szans na zwycięstwo - albo wygram, albo nie. To mi wystarczy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A raczej: d* Smolarowi i jakiejś laureatce. Na szczęście takie bezpodstawne szczekanie kariery w konkursach nie wróży
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale o co to w ogóle chodzi?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oczywiście
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki Ci, dobra kobieto!!! Dopiero teraz zobaczyłam, że wzięłam z półki 2 opakowania niepromocyjne - oczywiście w środku są kody, które wklepywałam, jak gupia
Dziękuję, nie będę organizatorowi zawracała gitary
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niestety, ten z opakowania. Jest pełen liter U oraz V ładnie nadrukowanych, ale i tak nie wchodzi za żadne skarby
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Konkursy to umowa nie zlecenie, żeby kogokolwiek interesowało, ile się kto "napracował" i czasu poświęcił. Gdy wymyślam hasełko na konkurs organizator nie wnika, czy myślałam nad tym 5 minut czy 4 dni
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję serdecznie.
Skoro już jestem przy Kinder Bueno - czy można im podesłać kod w celu rozszyfrowania? Bo rukwa mać, wprowadziłam DZIEWIĘĆ różnych kombinacji tego samego kodu i niech ich szlag, wszystkie błędne