Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6256707 Napisano: 19.09.2016 20:56:34 w Zjazd e-konkursowiczów
malutka456 napisał(a):

bruce napisał(a):

malutka456 napisał(a):

:D 

Jaka super fotka! emotka A można poprosić o info, kto jest kto? emotka

no pewnie emotka  jestem ta sympatyczną kobietą, z uśmiechem na twarzy  emotka emotka   teraz pora na resztę emotka

Bez kartonu na głowie jakoś tak niekonkursowo wyglądasz emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6256679 Napisano: 19.09.2016 20:23:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Fajny konkurs sie szykuje http://www.carref...waskie/daj_po_garach
ale jak udowodnić po zdjęciu, że faktycznie się bulionu użyło.... o drugim składniku nei mówie, bo z nim jest łatwiej
Boje się ze bede kombinowac, cos wymyslac a ludzie sciemniac...

Pewnie i tak odrzucą zdjęcia, na których nie będzie opakowań tych produktów - bo tak to każdy mógłby sobie ściągnąć foty z neta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6256518 Napisano: 19.09.2016 14:41:17 w Zjazd e-konkursowiczów
trebor1 napisał(a):

Się wszyscy wybredni zrobili, kiedyś wystarczało, że robaków nie ma:)

...że kapelusz ładny i trzonek mocny emotka

Ale teraz jest moda na rurki - ja tam się trzymam z daleka od takich okazów, konformizm nigdy mi nie smakował. Lepszy jeden borowik szlachetny, niż dwa hubiaki pospolite emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6256509 Napisano: 19.09.2016 14:11:20 w Zjazd e-konkursowiczów
trebor1 napisał(a):

jednego!? Aż ciśnienie się pytanie (retoryczne) po jakiego grzyba tam jechałaś? Bo takiego jednego Maślaka można i w internetach łatwo znaleźć, bez wzuwania gumiaków emotka

Jechałam dla towarzystwa emotka

Sir Maślak mi się nie podoba, nie gustuję w takich kozakach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6256464 Napisano: 19.09.2016 13:17:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

Czy dostał już ktoś mejla od  Pleja z konkursu Adidas z SPH?

Gdyby przetłumaczyć rozmowy z nimi na język angielski, można by każdego nauczyć obsługi trybów warunkowych emotka

a) PONOĆ tylko niektórzy laureaci dostali zwrotki o tym, że upłynął termin na odesłanie danych.
- Czy ktokolwiek otrzymał zwrotkę prawidłową?

b) PONOĆ po zwrotce nieprawidłowej rozsyłali eska z przeprosinami oraz info, że dane jednak przyjęto. PONOĆ informatycy się tym zajęli.
- Czy ktokolwiek otrzymał przeprosiny?

c) PONOĆ w "najbliższym czasie" laureaci otrzymają mejla z dalszymi instrukcjami.
- Czy ktokolwiek potrafi powiedzieć, co to takiego ten "najbliższy czas"? Czy 6 dni to za mało na wysłanie mejla?

I najważniejsze pytanie: czy ktokolwiek z Was zna jakiegoś laureata nagrody głównej w tym konkursie (ubrań Adidas)?
Byłabym spokojniejsza wiedząc, że nagrody te wpadły na forum. Nie wiem, czy chociaż jedno zdanie z tego, co powiedziała pani koordynatorka... jest prawdą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6256438 Napisano: 19.09.2016 12:31:44 w Wkurza mnie...
bamfarfe22 napisał(a):

Nie zamierzam się z nim dogadywac, nie chcę żadnej kasy i nie dlatego że przesyłka miała mała wartość, ale wkurza mnie że są tacy debile, nigdy w życiu nie wzięłam niczego cudzego, siedzę w domu bom bezrobotna od 4 miesięcy. W małym mieście mieszkam więc żadnych takich punktów nie mają.  Nie wiem co robić.  Wiadomo do sądu nie pójdę bo ja nie z tych, ale z drugiej strony może inne osoby z mojego miasta też mają takie zaginione przesyłki i co?

Zadzwoń na infolinię i zapytaj o status swojej reklamacji. Od razu powiedz, że będziesz składała na policji doniesienie o możliwości popełnienia przestępstwa = kradzieży i potrzebne Ci ich stanowisko, bo ustosunkujesz się do niego w doniesieniu na policję. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6256426 Napisano: 19.09.2016 12:16:11 w Wkurza mnie...
bamfarfe22 - o ile zwykle jesteś w domu, za żadne skarby się nie dogaduj, bo potem albo coś zaginie, albo np. dostaniesz to po dwóch tygodniach uszkodzone. I co wtedy zrobisz? Nic.

Kurierowi wyjaśnij, że fałszowanie cudzego podpisu to przestępstwo, a w przypadku zaginięcia przedmiotu - dodatkowo kradzież.

Ostatnio kurier zostawił przesyłkę dla mnie w takim jakby minipunkcie DPD - może jest coś takiego w Twojej okolicy? Wtedy przynajmniej wiadomo, że paczka nadal jest w rękach DPD i to oni za nią odpowiadają... Wyświetl w wątku >>
1 dang21 0

joan

#6256387 Napisano: 19.09.2016 11:06:02 w Czy informują/ informowali?
gryszelm napisał(a):

Czy informowali już z Garniera ogólnopolski z ostatniego etapu?

Nikt chyba nawet nie pisał o przedostatnim. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6256366 Napisano: 19.09.2016 10:30:53 w WC - rozmowy o wszystkim
Mysia napisał(a):

Od soboty glowa mnie boli, prawie nic na konkursy nie stworzylam, z ledwoscia skupilam się żeby wbić kody z bueno.. Chyba ta pogoda tak na mnie działa emotka  

Wsypaliśmy Ci tajemniczy składnik do napoju - tak się w dzisiejszych czasach pozbywamy konkurencji konkursowej emotka

Mnie ta pogoda nawet pasuje, tak z tydzień mogłaby się utrzymać, bo już mam dosyć upałów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6256218 Napisano: 18.09.2016 21:52:40 w Zjazd e-konkursowiczów
aurorcia napisał(a):

Grzyby, lubię to! A jakie zbiory?

A weź daj spokój emotka JEDEN maślak maleńki emotka Za to jagód nazbierałam pełno i to o wielkości borówek amerykańskich. Poza tym moja mama się odłączyła w czasie "grzybobrania" i przez chwilę jej szukaliśmy; to kręcenie się w miejscu spowodowało, że wszyscy się zgubiliśmy. Wyprowadziłam ekipę z lasu na drogę w pierony daleko od auta - cud, że się udało nie ześwirować w tym niekończącym się zlepku drzew. Potem marznęliśmy na przystanku czekając, aż Mój po nas przyjedzie do zapomnianego przez świat miasta i odnajdziemy auto rodziców. Ogólnie... no szału nie ma emotka

PS: Dla miejscowych stanowiliśmy nie lada atrakcję; zdradzili nam, że ponoć wysyp grzybów się skończył.

PS2: Biegnąc w gumiakach w lesie zobaczyłam dwie sarny wielkości koni. Wtedy stwierdziłam, że to już haluny... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6256211 Napisano: 18.09.2016 21:40:39 w Zjazd e-konkursowiczów
Dopiero teraz na forum weszłam, bo się okazało, że z samego rańca na grzyby mnie zabrano.

trebor1 - eh no co Ty, w bajki wierzysz, wszak nie od dziś wiadomo, że Kain zabił Abla emotka A tak na poważnie, to uważam, że tego typu spotkania rozładowują w jakiś sposób (ewentualnie) nagromadzone przez lata emocje i gdyby spotkań było więcej, to i jadu byłoby mniej emotka No i z uśmiechem na ustach porozdzielaliśmy między siebie autka, obyło się bez aktów przemocy emotka

Dziękuję wszystkim przybyłym za ciekawe spotkanie pełne inspirujących opowieści emotka

Oczywiście specjalne podziękowania dla bc14 i jankowska emotka

Wyświetl w wątku >>

joan

#6255823 Napisano: 17.09.2016 12:52:33 w Zjazd e-konkursowiczów
koper napisał(a):

(...) rozdzielicie uczciwie okoliczne Kauflany  emotka (...)

Gorzej, jeśli owo "rozdzielanie Kauflandów" przybierze postać walki na noże Gerlach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6255238 Napisano: 15.09.2016 23:29:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loteryjny napisał(a):

z innej beczki spytam: dużo dzis zgloszen na loterię Coca Coli w Biedronce wysłaliscie? emotka

Jedno. Mam aż 50% szans na zwycięstwo - albo wygram, albo nie. To mi wystarczy. Wyświetl w wątku >>

joan

#6255174 Napisano: 15.09.2016 21:45:31 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Ja też nie kumam, chyba jakieś nagrody Smolara tu obrabiają... emotka

A raczej: d* Smolarowi i jakiejś laureatce. Na szczęście takie bezpodstawne szczekanie kariery w konkursach nie wróży emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, kalka 0

joan

#6255172 Napisano: 15.09.2016 21:43:46 w Wkurza mnie...
aleksiak napisał(a):

Ech i nagonka na naszą forumowiczkę  emotka
Co za ludziska  emotka
https://www.faceb...p;id=156417347772072

Ale o co to w ogóle chodzi? emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6255072 Napisano: 15.09.2016 18:58:39 w Biedronka
lena5_1985 napisał(a):

Nigdzie nie doczytałam, a wolę się upewnić - samochód może wygrać każdy, nie musi mieć prawa jazdy? W Regulaminie nic o tym nie widzę, ale wolę się upewnić.

Oczywiście emotka Jedynie w konkursach, gdzie wygraną jest użyczenie samochodu np. na weekend, laureat musi posiadać prawo jazdy kategorii B, często nawet wskazują w regulaminach, od ilu lat. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6255016 Napisano: 15.09.2016 16:31:11 w SZUKAM....
andziulka21 napisał(a):

Moze to opakowanie niepromocyjne? W nich tez sa jakies kody.

Dzięki Ci, dobra kobieto!!! Dopiero teraz zobaczyłam, że wzięłam z półki 2 opakowania niepromocyjne - oczywiście w środku są kody, które wklepywałam, jak gupia emotka

Dziękuję, nie będę organizatorowi zawracała gitary emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254985 Napisano: 15.09.2016 15:57:29 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

a napewno chodzi o kod z opakowania? Bo może kod werfikacyjny jest zły, bo pierwszy błednym wpisaniu, drugi nowy wchodzi dopiero po wpisaniu tego starego.

Niestety, ten z opakowania. Jest pełen liter U oraz V ładnie nadrukowanych, ale i tak nie wchodzi za żadne skarby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254951 Napisano: 15.09.2016 15:07:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
MartaZey napisał(a):

(...) dziewczyny się naprawdę nieżle napracowały. (...) równie dobrze mógł nagrodzić garbusa. Tam przynajmniej się niezle narobili....
A blizniaczki pewnie są rozżalone. (...)

Konkursy to umowa nie zlecenie, żeby kogokolwiek interesowało, ile się kto "napracował" i czasu poświęcił. Gdy wymyślam hasełko na konkurs organizator nie wnika, czy myślałam nad tym 5 minut czy 4 dni emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6254942 Napisano: 15.09.2016 14:44:47 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

joan napisał(a):

Z jakiego numeru dzwoni Kinder Bueno? Zastrzeżonego czy "normalnego"? emotka

normalny. warszawski emotka

Dziękuję serdecznie.

Skoro już jestem przy Kinder Bueno - czy można im podesłać kod w celu rozszyfrowania? Bo rukwa mać, wprowadziłam DZIEWIĘĆ różnych kombinacji tego samego kodu i niech ich szlag, wszystkie błędne emotka Dodam jeszcze, że kod prosty, jak konstrukcja cepa i wyraźny wielce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0