Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6254927 Napisano: 15.09.2016 14:18:24 w SZUKAM....
Z jakiego numeru dzwoni Kinder Bueno? Zastrzeżonego czy "normalnego"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254919 Napisano: 15.09.2016 14:01:45 w Kaufland konkursy
masza napisał(a):

joan napisał(a):

O kurczę, no racja emotka

mi sie wydaje , ze regulamin z Proctera - czyli poprzedniego częściowo skopiowali

Racja, chyba najbezpieczniej będzie słać wg info z gazetki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254906 Napisano: 15.09.2016 13:50:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

No ale co będzie jeżeli nawet w tych maskach będą wygrywać???? emotka emotka  

Dekapitacja! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254897 Napisano: 15.09.2016 13:39:45 w Kaufland konkursy
O kurczę, no racja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254895 Napisano: 15.09.2016 13:34:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore - moim zdaniem ludzie ze zdjęcia powinni od dziś chodzić w maskach, bo sprzedali wizerunek swoich twarzy. Dla pani proponuję maskę kobiety-kota, pan może występować jako człowiek-nietoperz. Różni dziwacy po ulicach chodzą, nikt nie zauważy...

PS: Może jednak nie będzie trzeba, bo chyba na zdjęciu BelVity trawa jest bardziej zielona, czyli to nie te same źdźbła, ufff! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6254885 Napisano: 15.09.2016 13:28:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Adidas / Super-Pharm z własnej inicjatywy zadzwonił do kogoś z Was, czy trzeba się dopraszać o odrobinę uwagi z ich strony? Bo nadal nie wiem, co i gdzie słać.

Proszę o zapodanie numeru do nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254879 Napisano: 15.09.2016 13:24:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
asantesana napisał(a):

Jaki tam spokój, zaraz będzie "wygrałeś 3 koła ratunkowe, a można tylko jedno, oddaj 2, najwyżej utoniesz!"

"Twoja nauczycielka wuefu twierdzi, że od czwartej klasy podstawówki potrafisz pływać - znalazłam na Twoim fejsie selfie cyknięte na środku jeziora! Oddawaj koło, łajzo!" emotka Wyświetl w wątku >>
2 olahorub, nkba 0

joan

#6254865 Napisano: 15.09.2016 13:05:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

o ile się nie mylę to z Kamisa z nożami nie ma ograniczenia na gospodarstwo domowe?
Czy w takim razie orientuje się ktoś, czy można dane 2 osób wysłać z razem jednym listem?

Ograniczenia nie ma.

Wysyłanie w jednym liście wydaje mi się nierozsądne - tam mają ponad 2500 listów do przerobienia, nie licząc innych konkursów oczywiście; w takim bajzlu łatwo coś zgubić, lepiej chyba wydać te 4,20 zł na znaczek odesłać każde dokumenty oddzielnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254705 Napisano: 15.09.2016 09:42:16 w NA CO CZEKAMY?
asiakali napisał(a):

„WYGRAJ NAGRODY DLA TWOJEJ SKÓRY” w Superpharm (Sanex) chyba też jeszcze nie był rozwiązany? do 31.08- 7 dni roboczych na posiedzenie komisji+7dni roboczych na powiadomienie po posiedzeniu komisji

Informowali 13.09., smsem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254702 Napisano: 15.09.2016 09:40:41 w Kaufland konkursy
W regulaminie niezgodność prefiksów -> uważajcie, żeby źle nie posłać:

wyślą SMS na numer 7036 o treści: „KAUFLAND.KOD-POCZTOWY.NUMER PARAGONU.ODPOWIEDŹ”

(Schemat wiadomości SMS: PROCTER.XX-XXX.XXXXXXXXXXXX.Odpowiedź) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254563 Napisano: 14.09.2016 21:20:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
monisss napisał(a):

Zdjęcie samo w sobie jest super, płyną z niego fajne emocje. Też początkowo byłam pewna ze to to samo zdjęcie,ale zwracam honor. Tam sie całują;) ale tez jestem zaskoczona,byłam pewna,że wygra kreacja stricte jedzeniowa i to otwartych ciastek. 

Bo nas organizator w jajo zrobił, nagradzając w marketowym konkursie rowerowym same "wizje pikniku bez ludzi w kadrze" i takie właśnie zdjęcia przeważnie słano emotka

taalvikki - a dla mnie pisanie, że gdzieś-tam-sprawdź-se-sam autor wrzucił TO SAMO zdjęcie, przy czym jest to zdjęcie zupełnie inne! = hejt. Jeśli w kilku konkursach tematem zdjęcia jest np. romantyczny piknik w ogrodzie, nie będę w imię lizania komuś tyłka zmieniała: partnera, koca, psa czy zastawy stołowej na nowszy model emotka No nie świrujmy. Bo ani nie mam na to ochoty, ani pieniędzy.

Laureata nie znam, ale zdjęcie jest fajne. Sugerowanie, że nagrodzone zdjęcie jest TYM SAMYM, jak w Liptonie... no szkoda słów. Następnym razem ten pan musi sobie zrobić zdjęcie z Azjatką przy sklepie "Wszystko made in China", to dopiero będzie oryginalne. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

joan

#6254499 Napisano: 14.09.2016 19:31:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
mczarna napisał(a):

Nie no- lepsze to niż auto pomalowane albo inne wariacje. Ale zadaniem chyba była fotka ze śniadania? To chyba troszkę nie ten teges? 

No i masz śniadanie: BelVita w różnych odsłonach, winogrona plus owoce cytrusowe. Nie ma niby mortadeli czy jajecznicy z boczkiem, ale najwidoczniej BelVita woli owocowe towarzystwo. Jak dla mnie: fajne śniadanie na łonie natury. Wyświetl w wątku >>
1 kemli 0

joan

#6254492 Napisano: 14.09.2016 19:23:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

Ja tam im gratuluję wygranej emotka  grunt , że nie wygrali powielanymi napisami na stopach emotka

Albo zdjęciem z kartonem na głowie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254483 Napisano: 14.09.2016 19:09:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
Właśnie obudziłam się z drzemki i co widzę? Wyniki BelVity na FB, a tam pyszczenie typu "Wejdzcie sobie na lipton fotoandlove, w laureatów, pan Piotr zglosil to samo zdjecie tylko akcesorium inne". I nic, koniec informacji, żadnych linków, tylko sianie zamętu. Aha, noż k* bardzo rzeczowo.

Szukam więc tego pierońskiego FotoAndLove, przeglądam srylion zdjęć w galerii i co widzę? ZUPEŁNIE INNE ZDJĘCIE. Tzn. koleś ma tę samą dziewczynę / narzeczoną / żonę i kosz piknikowy i książkę. Aha. Czyli następnym razem: proszę dziewczynę zmienić na inną, książek niech Pan unika i pod żadnym pozorem proszę nie wychodzić na łono natury z koszem piknikowym.

Się wk* za bezpodstawny hejt i zmarnowanie mi kwadransa życia emotka

PS: Gdyby ktoś chciał zdjęcia porównać, to:
1) https://www.faceb.../?type=3&theater
2) http://www.fotoandlove.pl/#lastPage Tydzień szósty / Nagroda I stopnia Wyświetl w wątku >>

joan

#6254214 Napisano: 14.09.2016 10:56:02 w Wkurza mnie...
mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie że w biedronce kupiłem serek Almette bez sreberka 
Szybko robiłem zakupy 
Ludzie nawet sreberka zdejmują z serków emotka

Oj fajnie by było to zobaczyć potem na YT -> żeby spryciarz miał fejm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254175 Napisano: 14.09.2016 09:53:27 w Biedronka
jokan napisał(a):

gospodarstwo domowe rozumiane jest jako adres zamieszkania czy zameldowania (to znaczy czy sprawdzaja to z dowodem)?

Wszystko Ci sprawdzą, a może nawet znajdą w teczce, gdzie mieszkałaś i kiedy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254155 Napisano: 14.09.2016 09:19:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

algido algido tyle się ciebie najadłam przez te wakacje, 3 razy gardlo mnie przez ciebie bolalo i co? olalaś mnie na maksa buuuu

Nie płakusiaj; liczę na to, że jeszcze będą dzwonić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254104 Napisano: 13.09.2016 23:52:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
like-a-bomb napisał(a):

joan napisał(a):

Odsyłał ktoś z Was dane na rozwiązany dziś konkurs Adidas / Super-Pharm? Właśnie przesłałam eska z adresem mejlowym, a przyszło info zwrotne "Minął termin przesłania przez Ciebie danych kontaktowych. Przepraszamy, niestety Twoja nagroda przepadła. Pozdrawiamy, adidas" emotka

Niedawno odsyłałam. Mam identyczną zwrotkę jak Ty. Co z tym zrobić? Ciekawe czy to naprawią. emotka

Najwidoczniej pierwotnie mieli informować laureatów 8 dni temu i tak ustawili bramkę sms, że nasze dzisiejsze smski są o ponad tydzień opóźnione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254100 Napisano: 13.09.2016 23:46:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kristof23 napisał(a):

a tak z innej beczki czy jest jakas szansa czy almette zrobi porzadek z powtarzaniem tego samego kodu, ktos to do nich zglaszal?

Zgłaszano, ale ponoć odpisują, że "kod może się powtarzać" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254080 Napisano: 13.09.2016 22:51:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odsyłał ktoś z Was dane na rozwiązany dziś konkurs Adidas / Super-Pharm? Właśnie przesłałam eska z adresem mejlowym, a przyszło info zwrotne "Minął termin przesłania przez Ciebie danych kontaktowych. Przepraszamy, niestety Twoja nagroda przepadła. Pozdrawiamy, adidas" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0