Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6253356 Napisano: 12.09.2016 21:16:21 w Zjazd e-konkursowiczów
malutka456 napisał(a):

musze w takim razie z torebki wyjąć Almette i uważać, żeby od 15.09 nie dorzucić do niej Coli emotka   emotka

Ewentualnie można przynieść Lay'sy i szukać drugiej połówki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6253302 Napisano: 12.09.2016 19:14:27 w Zjazd e-konkursowiczów
Mysia napisał(a):

co Ty dużo osób też było chętnych na kato więc raz dwa można kolejny zjazd zrobić  emotka
a kinder bueno zeżarłam chyba z 15 i już nie chcę emotka joan przewidujesz być o 17.00 czy później? mam nadzieję, że kogoś tam jeszcze złapię, będę się śpieszyć i mam nadzieję być ok.19.00

Mnie też już się przejadły, jeszcze te białe jakoś zjadam, ale czekoladowych mam dosyć emotka

Planuję podjechać dzięki uprzejmości osoby z mojego miasta, z którą się zabiorę. Niestety, do domu chyba wrócę "na styk" i cały ten dzień będzie fest chaotyczny emotka

Z Katowicami u mnie łatwiej, mogę być ot tak, bez żadnego planowania - jakby co emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6253296 Napisano: 12.09.2016 18:58:20 w Zjazd e-konkursowiczów
Czyli ustalone. Oby mi się udało wrócić na Śląsk na czas, taka okazja na spotkanie może się prędko nie powtórzyć emotka

Aha, nie przynoście swoich zapasów z domu, czyli Lecha Free abo Kinder Bueno, bo nas wyrzucą z lokalu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6253233 Napisano: 12.09.2016 16:44:38 w Czy informują/ informowali?
zabcia0410 napisał(a):

a garnier ogólnopolski już do końca jest poinformowany?

Nie widziałam na naszym forum żadnych wpisów za dwa ostatnie etapy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6253195 Napisano: 12.09.2016 15:36:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rpk napisał(a):

Tym się różni loteria od konkursu emotka . W konkursach wygrywa się twórczością a w loteriach ilością.

Nie nie, tym się różni SENSOWNA loteria od NONSENSOWNEJ, jak widać na przykładzie Kinder Bueno i Almette. Gdyby w Almette procedury były takie same, jak przy Kinder Bueno, loteria Almette byłaby całkiem fajna emotka

Teraz tak się porobiło, że konkursy to loterie, a loterie to kpina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6253188 Napisano: 12.09.2016 15:32:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

jak już przy Almette:) to czy dostajecie zwrotki po wysłaniu smsa????

Jo tam niy wiym - nie puściłam żadnego zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6253185 Napisano: 12.09.2016 15:26:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rpk napisał(a):

Nie ważne kto co zgłosi ważne kto ma wieczko z tym kodem emotka

Nieważne, ile masz wieczek - ważne, ile masz starterów.

Córeczka szwagra skwitowała toi toi przy Słowińskim Parku Narodowym słowami, które idealnie pasują do promocji Almette: "Ogójnie śif!" Wyświetl w wątku >>

joan

#6253055 Napisano: 12.09.2016 13:02:16 w Czy informują/ informowali?
magdalena-1989 napisał(a):

Kaufland troszczymy się o...  do dziś mają informować, prawda ? 

Mam zapisane, że do 22.09., ale mogą informować dzisiaj, no problem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6253026 Napisano: 12.09.2016 12:10:07 w co chcielibyście wygrać?
Nie zawsze wygrywamy te nagrody z puli danego konkursu, o które gramy. Dziś odebrałam hamak, którego zdobycie skwitowałam "Aha, wygrałam hamak do domu z ogrodem, a nie mam ani ogrodu, ani domu." Ale później pojawiło się info o loterii Almette - chciałabym zatem wygrać ten dom, żeby się hamak nie kurzył w szafie emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

joan

#6252979 Napisano: 12.09.2016 10:29:15 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

spróbuj teraz napisać posta z tymi emotkami

OK, jest super - emotek nie ma, ale tekst nie zniknął, dzięki! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6252978 Napisano: 12.09.2016 10:28:25 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Post próbny. Poniżej wklepuję emotki oraz tekst z nimi.

Bla bla bla bla bla bla bla. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6252956 Napisano: 12.09.2016 09:55:36 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Oto, jak wygląda formularz, gdy wpisuje się tekst. A potem wszystko po pierwszej emotce znika.

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6252944 Napisano: 12.09.2016 09:42:22 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

możesz zasymulować to tutaj?
jak dodasz te emotki to kliknij w i zobacz co tutaj wyświetla i ew. może zrzut ekranu zrób?

Mogłabym, ale mój wpis byłby pusty emotka Bo po wciśnięciu klawisza "dodaj odpowiedź" wszystko zniknie emotka Dałam przykład w poście powyżej, jak to wygląda w momencie pisania, a jak po wciśnięciu "dodaj odpowiedź".

Jestem ciekawa, czy inne osoby piszące z tabletów spotkały się z podobną sytuacją. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6252939 Napisano: 12.09.2016 09:35:23 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

joan skąd bierzesz te emotki dotykowe? To nie jest lista zasugerowana przez Twoje urządzenie?

Kiedy odłączę ekran od klawiatury standardowej, na klawiaturze dotykowej pojawiają się te emotki (ASUS transformer). I kasują tekst po nich wpisany - to mnie własnie dziwi emotka Bo mogłyby się po prostu nie pojawiać, a one ładnie w formularzu wyskakują, dopiero po wciśnięciu "enter" okazuje się, że wszystko zniknęło. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6252935 Napisano: 12.09.2016 09:28:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

emotka   z jednej strony ma to sens, ukróca kombinatorstwo (...) 

Właśnie, że to nie ma sensu i to dopiero jest kombinatorstwo (agencyjne). Chcą naszych PESELI, kserówki dowodów osobistych i uj wie, co jeszcze, a potem gromadzą to w stosach segregatorów, do których każda praktykantka, sprzątaczka i portier mają dostęp. I nie dojdziesz po latach, kto na Ciebie kredyt wziął... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6252931 Napisano: 12.09.2016 09:24:22 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

Na której szacie graficznej jest taki problem? Jedyne co mam z dotykiem to telefon i właśnie z niego pisze by sprawdzić o co chodzi emotka  po emotce ciągiem dalej jest pisane czy dajesz np enter?

Jeśli wybierze się którąkolwiek z poniższych emotek dotykowych, znika cały tekst za nią wpisany i ona również - dotyczy to zarówno postów, jak i PW.

Przykładowo, zamiast wpisanego tekstu:

Cześć,

nie miałam czasu się tym zająć (emotka dotykowa) Przepraszam Cię serdecznie, zadzwonię wieczorem i wszystko Ci wytłumaczę. Siedzę teraz w szpitalnej poczekalni.

Ela

Pojawi się po wciśnięciu "wyślij" tekst lakoniczno-chamski:

Cześć,

nie miałam czasu się tym zająć

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6252807 Napisano: 11.09.2016 15:47:57 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Pionas,

przyjrzyj się proszę następującej sprawie: jeśli ktoś używa klawiatury dotykowej (np. na ASUS transformer, jak ja) i wstawi emotkę z klawiatury dotykowej, po wciśnięciu klawisza "wyślij" na forum, automatycznie kasuje się cały tekst, który został wpisany po tej emotce (z nią włącznie).

Przykład - napisałam do kogoś długie PW, kliknęłam "wyślij"; weszłam w skrzynkę z wiadomościami wysłanymi, a tam po pierwszej dotykowej emotce... koniec wiadomości. To samo dotyczy postów umieszczanych na forum, pojawienie się dotykowej emotki kasuje następujący po niej tekst.

Rozumiem, że dotykowa emotka mogłaby się nie wyświetlać prawidłowo, jako niezgodna z formatem, ale kasowanie wielkiej połaci tekstu jest jednak problematyczne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6252450 Napisano: 09.09.2016 22:07:03 w Smolar
Domino123 napisał(a):

Ja po odbiorze samochodu mogę pochwalić z całego serca ekipę ze Smolara. Cudni ludzie, bardzo mili i profesjonalni!

A wiedzieli, żeś z e-konków? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6250314 Napisano: 05.09.2016 22:30:09 w Czy informują/ informowali?
Do jakiego dnia informowali z DC / "Odkryj Grecję"? Wszystko poszło, finito? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6249635 Napisano: 03.09.2016 20:35:21 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Aha, dziękuje bardzo za informacje emotka  
Dlaczego.... Hmmm. W listopadzie pożegnałem swojego przyjaciela którego widać w zdjęciem na profilu... Po 13 latach niestety musiałem go uśpić z racji wielu chorób którym weterynarz nie mógł już uleczyć emotka  moja "żałoba" minęła... Muszę mieć zwirzątko, żeby mieć się kimś opiekować... Jaki? Chcę ok. 4-5 letniego.. Taki, który (niestety) przeżył w życiu już dużo... Który ma za sobą jakieś doświadczenie... Tak jak mój Kubuś... Żeby mu sie odmieniło. Żeby miał u nas przytulny domek, pełen miłości i żeby się szcześliwie zestarzał ... Najlepiej kundelek.. Muszę przejrzeć adresy schronisk najbliżej i jakie pieski mają... 

Pamiętam go...

Całkiem sporo jest ostatnio zwierzaków, którym zmarł opiekun, może akurat na takiego sierotkę trafisz. Mam nadzieję, że szybko znajdziesz nowego przyjaciela emotka Wyświetl w wątku >>
0 0