Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6249632 Napisano: 03.09.2016 20:20:31 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Orientuje się ktoś jak załatwić wzięcie pieska ze schroniska? Jak to wygląda w praktyce? 

Najlepiej zadzwoń i zapytaj, bo - o ile dobrze kojarzę - nie mieszkasz w dużym mieście i procedury mogą się różnić. W Katowicach moja koleżanka znalazła suczkę na stronie schroniska, zadzwoniła tam, a potem pojechaliśmy razem ją odebrać. Schronisko porządne, ALE suczka miała być "średniej energii", a okazała się energii wulkanem, który mógłby sprawić niektórym ludziom sporo problemów  emotka W każdym razie: warto mieć ze sobą obrożę albo smycz, kocyk do położenia w aucie. Oczywiście dowód osobisty i czasem pobierana jest jakaś symboliczna opłata w stylu 30 zł.

A dlaczego chcesz mieć psa? I jakiego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6249375 Napisano: 02.09.2016 17:48:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

Wygrane dziś noże z Kamisa to już są rezerwy czy jeszcze "normalna" partia? 
Czy jestem jedyna osobą, której nie wylosowali? emotka  

Na liście zweryfikowanych laureatów brakowało kilkuset nazwisk, więc mają pewnie jeszcze sporo osób do obdzwonienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6249352 Napisano: 02.09.2016 17:05:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

kumarek napisał(a):

Pytanie mam. Z jakiego dnia informują Torby OREO I MILKA? Z góry dziękuję.

Zadałam to samo pytanie ale zaginęło w "paragonowej" dyskusji. Ktoś może odpowiedzieć?

Mnie wychodzi z kalkulacji, że za 28.08.2016. Wyświetl w wątku >>
1 mczarna 0

joan

#6249345 Napisano: 02.09.2016 16:59:34 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Ooo, dzięki za link do mojego wpisu! emotka
Gdzie jest literówka? :>

"Spokojnie, nie jest tka strasznie" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6249338 Napisano: 02.09.2016 16:47:01 w Biedronka
sylzab2294 napisał(a):

poczytajcie  ;)
http://advertisin...ziwy-gang-swiezakow/

Znalazłam literówkę emotka A tak poza tym, to fajny wpis. Dzisiaj jedna mama dosłownie rzuciła się na produkty wystawione przy kasach, bo sporo brakowało jej do 40 zł, jej córeczka koniecznie chce pluszową truskawkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6249335 Napisano: 02.09.2016 16:42:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad - wątek został zamknięty, gdy byłam poza domem, więc upłynęło sporo czasu, zanim przeczytałam info od Pionasa. I przy tym info są łapki:
37 x ZA
0 x PRZECIW

W pewnym sensie: to też jest ankieta mówiąca o nastrojach w społeczności konkursowej emotka Bo można zagłosować anonimowo. Wyświetl w wątku >>

joan

#6249278 Napisano: 02.09.2016 15:24:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Joan jestes zajeb................uśmiałam się jak nie wiem.Po części się z Tobą zgadzam ,ale tez szanuje ich przekonania,bo może są niesmiali i nie lubią publicznych przemówień? emotka

emotka No ale co to za publiczne przemówienia, jak już się człowieczeństwo sprowadzi do forumowego nicku? Żeby aż tak się asekurować? Jakoś bardziej szanuję osoby, które mają jakiekolwiek zdanie, niż ludzi chwiejnych niczym chorągiewka na wietrze, co to się nigdy nie wypowiadają. Takich się raczej obawiam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6249275 Napisano: 02.09.2016 15:20:27 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

Za to ja , wilk w owczej skórze na pewno się rozBEEEcze emotka

Śmiem wątpić, szalony żabolu emotka

W zoologicznym trendzie pozostając - odbierałam dziś nagrodę i słyszę "Pani jest Rakiem?" Odrzekłam, że Lwem. Ale widzicie, teraz organizatorzy nie tylko dane z dowodu spisują, ale nawet znak zodiaku im potrzebny! emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6249272 Napisano: 02.09.2016 15:17:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Defed ,bo nie każdy tu chce ujawniać swoje poglądy.Dlatego taka ankieta powinna byc zrobiona anonimowo 

Wspomnianych przez Ciebie ludzi szczególnie nie trawię: pizdoosi, co nie chcą ujawnić swojego zdania emotka Wypowiedziały się osoby ZA i osoby PRZECIW, jedni się z nimi zgodzili, inni nie. Ale najlepiej być pizdoosiem z trzema kontami i się wiecznie ukrywać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6249268 Napisano: 02.09.2016 15:09:28 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

chyba nigdy nie sprzedałem paragonu, sporadycznie kupuje... Ale mnie wiadomy wpis w wątku paragonowym wkurzył. To kolejny przejaw ograniczenia jakiejś tam swobody i wolności. Każdy na prawo do własnego paragonowego wyznania, każdy może przecież błądzić i taka wolna wola jego. Nie wszyscy za życia maja ochotę sobie zapewniać klucze do paragonowego nieba:) dystansu trochę!

A mnie się wydaje, że wątek ten został zamknięty "na wyraźne życzenie" osób się regularnie w nim udzielających. Bo co za dużo, to niezdrowo. Nie ma ludzi idealnych, nie ma konkursowiczów kryształowych, jednak wszystko ma swoje granice. Gdyby nie było takiego paragonowego i nagrodowego ekshibicjonizmu, nie byłoby i ograniczeń dla owych ekshibicjonistów.

Dla mnie to ciekawy eksperyment i na pewno nie będę siedziała pod wierzbą łkając z nią w duecie "Jak żyć?!" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6249098 Napisano: 02.09.2016 11:44:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

(...) Przecież to idealna loteria dla "hurtowników" Mogą kupić 1000 palet serków, a biorąc pod uwagę termin ich ważności po losowaniu opchnąć swym klientom  emotka (...)

Mnie nie przeszkadzają hurtownicy, bo jak ktoś ma kasę i rozmach + jest konkursowo poukładany, to niech gra. Mnie przeszkadza fakt, że w momencie wklepania kodu nie ma żadnej weryfikacji i nawet nie wiem, czy ktoś już go nie wklepał wcześniej. A kto wie - może co więksi spryciarze ten sam kod 500 razy wpiszą? emotka Jakoś np. Lay'sy przy rozdawaniu puf potrafiły weryfikować kod na bieżąco, a przy nagrodzie za pół miliona u Almette... nie da się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6249095 Napisano: 02.09.2016 11:36:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Na dodatek w oświadczeniu do odbioru nagrody trzeba podać  PESEL   i  nr DOWODU OSOBISTEGO...

Ja ostatnio poszłam na całość w przypadku małej nagrody (ok. 100 zł) i strzeliłam pismo do organizatora w sprawie podawania nr d.o. właśnie. Poprosiłam o wskazanie mi numeru formularza podatkowego, gdzie muszą wpisać mój nr d.o. emotka Zasugerowałam, że moim zdaniem te dane są zbierane "dla zasady", a to nie jest bezpieczne. I jeszcze kilka zdań skrobnęłam; ogólnie mejl był miły, ale dosyć dociekliwy. Odpisali mi, że mogę nru d.o. nie podawać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6249085 Napisano: 02.09.2016 11:23:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Promocja Almette mocno kuleje. Bo:
- kody powinny zostać zamieszczone na opakowaniu w sposób wykluczający ich odczytanie przez osoby nieupoważnione, a przynajmniej im to utrudnić. Mogli np. ukryć kod pod zdrapką.
- kody powinny być weryfikowane w momencie zgłoszenia pod kątem prawidłowości oraz unikalności w systemie.
- lista laureatów rezerwowych powinna obejmować znacznie większą liczbę osób, niż 5. Nawet w konkursach, gdzie oferują sporo nagród często jest zapis o tym, iż będą informowali do skutku, tzn. aż im się skończy liczba zgłoszeń.

Swoim brakiem wyobraźni, profesjonalizmu oraz doświadczenia w organizacji takich akcji Grasp skompromitował nie tylko siebie, ale również firmę Hochland. Wyświetl w wątku >>

joan

#6249055 Napisano: 02.09.2016 10:42:02 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Czy łapki plusowo-minusowe można by umieścić na środku ekranu i w znacznie większej odległości od siebie? Wiele osób przegląda forum na tabletach czy telefonach i wciska łapki przypadkowo emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

joan

#6249034 Napisano: 02.09.2016 10:03:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

(...) kompletnie nie rozumiem sensowności takiego działania w postaci wysyłania nieprawdziwego kodu (...)

Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

joan

#6249016 Napisano: 02.09.2016 09:02:28 w dziś mam urodzinki
luko922 napisał(a):

I znowu się dziś zestarzałem emotka

Nie wierzę - zapodaj jakieś aktualne zdjęcie! emotka

PS: Wszystkiego najlepszego, wielu nagród piątkowych! emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

joan

#6249015 Napisano: 02.09.2016 09:00:43 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

Najpóźniej do niedzieli wątek "Paragony" zostanie zamknięty. Za szukanie i sprzedawanie paragonów na zakończone konkursy będą lecieć karniaki. Co, Waszym zdaniem, powinno się zrobić z osobami, które oferują sprzedaż nagrody osobie z paragonem? 

Za szukanie i sprzedawanie paragonów powinna być blokada konta - w przeciwnym razie ktoś będzie rejestrował co tydzień nowe konto, bo co go karniak obchodzi. Można w każdym wątku wpisać info o kupnie/sprzedaży paragonu, a taki karniak nic nie znaczy w kontekście mamony za paragony. Co więcej: stali bywalcy pozakładają nowe konta, bo po co karniaki łapać, skoro trzeba by się ich potem pozbywać dodając konkursy?

Karniak + usunięcie wpisu należałyby się natomiast osobie, która pokrętnie składa ofertę zakupu/sprzedaży związaną z brakiem paragonu; oto przykłady (fikcyjne):
- wpis w Mdw -> Wygrałam dziś tv ale niemam paragonu. I co teraz?
- wpis w Wkurza mnie -> Wkurzam sieł, bo zgubiłem paragon na konkurs Kalgon. PW.
- wpis w Wygrane na sprzedaż -> Sprzedam wygrany numer na stringi z drażetek osobie z paragonem.
- wpis w Wc -> Eh, i co ja teraz zrobię z tymi 6 paragonami na gorzołę, które mi zostały. Szkoda, że zniknon wątek paragonowy.
- wpis w Wymienię -> Wymienię wygrane numery na wiecie co 1:1. Wyświetl w wątku >>

joan

#6248907 Napisano: 01.09.2016 21:09:59 w Paragony
mia napisał(a):

Widzę, że ten top jednak nadal działa i to prężnie... emotka
Mam wolne dwa ładne, tłuściutkie, wyraźne paragony Gillette Żabka...i nie sprzedaję. Żal by było takich okazów. emotka

Również posiadam, aczkolwiek nie wszystkie wolne emotka

Ale powiem Ci, że szok w trampkach, ile paragonów nagle na zbyciu, bo np. w konkursach BIC to przecież od zarania dziejów 99% grających maszynek nie kupuje; dlatego łatwo rozpoznać '"utalentowaną konkursowiczkę" na plaży -> na nogach warkocze plecie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

joan

#6248901 Napisano: 01.09.2016 21:03:32 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

cHODZI O DOŁADOWANIE I FACET POTRZEBUJE JUŻ NATYCHMIAST, W TYM PROBLEM.

Na przyszłość zamieszczaj w ogłoszeniach info, że przedmiot sprzedaży zostanie wysłany po zaksięgowaniu pieniędzy na Twoim koncie.

Sama nie wiem, co bym teraz zrobiła, bo nie sprzedaję na Allegro. Możesz mu np. grzecznie napisać, żeby się wypchał i anulujesz tę transakcję, a pieniądze mu niezwłocznie zwrócisz, jak (O ILE!) wpłyną na Twoje konto. Wyświetl w wątku >>
0 0