Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, czy nie w konku "Oranżada na Kubie"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To chyba któryś pracownik miał lepkie ręce, bo:
- próbka Surf = str. 25,
- próbki Nivea = str. 57
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, dzisiaj kupowałam w katowickim Tesco, mieli pełno gazetek wyłożonych. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
- próbka płynu do prania Surf,
- dwie chusteczki do wyłapywania kolorów Dr. Beckmann,
- próbki: szampon i odżywka Nivea Repair & Targeted Care.
A wszystko za 1 grosz (z kartą ClubCard)
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale przynajmniej nowo przybyli nie będą wk* swoimi wpisami - a to już jest sukces
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jakoś do teraz nie powstało, skoro taki burdel u nas
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie - nikt Ci takich informacji nie udzieli, jak ten wątek, w dotatku za fri
PS: Drogie L'Oreal, przestańcie rozdawać badziewiaste kosmetyki, skoro i tak nikt ich nie chce
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czy chodzi o konkurs z nożami? W formularzu podawało się nr paragonu. Spróbuj poszukać np. przy konkursie "Bez Kamis ani ruszt / Biedronka" - może akurat się znajdzie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wg mnie argumenty typu "po co miałam kupować, skoro produkt nie był mi potrzebny?" albo "nie sądziłam, że wygram!" są płytkie, jak kałuża w zenicie. Po pierwsze: w życiu trzeba być człowiekiem zorganizowanym; dotyczy to również konkursów. Po drugie: konkursów bezparagonowych jest zwykle więcej i nagrody są atrakcyjniejsze; zatem w graniu bez paragonów chodzi po prostu o to, żeby być ujem 24 h
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Od tego jest INNY wątek - "Zakupy na konkursy"
W każdym razie: na pewno w przypadku dostępu do wątku "Paragony" warto byłoby zwiększyć limit dodanych konkursów i to tak porządnie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tutaj jest dostępny:
http://www.carref...orr_i_Hellmanns.ashx Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A masz pod ręką rzecznika? Moja mama pracowała w reklamacjach i po upływie wskazanego przez sprzedawcę terminu, trzeba było oddać kasę bez żadnego gadania. Oczywiście serwis mógł przesłać info o wydłużeniu terminu opracowania sprawy - czasem to nawet jest wpisane w kartę gwarancyjną. Ale bez dodatkowego info, po 14 dniach zwracali pieniądze. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmm, moim zdaniem warto policzyć dni. Teoretycznie przerwałaś bieg tych dwóch tygodni przyjęciem innej karty, ale jeśli od tamtej decyzji minęło odpowiednio dużo czasu, może warto jednak odebrać pieniądze? Chyba, że korzystniej jest dla Ciebie poczekać... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A co masz wpisane w protokół przyjęcia do reklamacji? Jakiś max termin jej rozpatrzenia? Może po prostu idź odebrać pieniądze? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jakaś nagroda z Klubu Nivea. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na szczęście - żadne.
Możesz np. zadzwonić do serwisu i spytać, czego im potrzeba. Bo może wystarczy, żebyś stworzyła plik z oświadczeniem organizatora o treści:
Oświadczam, że produkt o numerze seryjnym X został nabyty w dniu X na podstawie faktury X.
Data, podpis, pieczątka organizatora.
Poślij mejlem do organizatora, niech wypełnią i wyślą do Ciebie listem poleconym.
Taka propozycja
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Powiem szczerze, że niejasna dla mnie ta strona
NIBY mam kody do Cinema-City; w Katowicach są dwa kina tej sieci, ale nie wyskakują na liście. Wychodzi na to, że to kody do "kin studyjnych". Dla mnie jeszcze ok, bo takie kina mam w okolicy i puszczają niezłe filmy, ale:
- grałam o bilety do Cinema-City, nie o jakiekolwiek wejściówki,
- repertuar kin studyjnych jest dosyć specyficzny, nie każdemu się spodoba (szczególnie w kontekście produkcji dla dzieci).
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Powiem szczerze, że nie rozumiem - mam kolegę strażaka i normalnie usuwają gniazda, o ile są to fizycznie w stanie zrobić. Jeśli trzeba pół dachu rozebrać, a potem go z powrotem poukładać, każą wezwać specjalistów.
Co to za "ustawa"? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No fakt, jutro piątek