Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6247747 Napisano: 30.08.2016 19:28:51 w WC - rozmowy o wszystkim
monkakk napisał(a):

http://fakty.tvn2...o-pokoju,672306.html
Gdzieś mi się przewinął w konkursach foto maluch w pokoju emotka

Nie wiem, czy nie w konku "Oranżada na Kubie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6247722 Napisano: 30.08.2016 17:25:03 w TESCO konkursy
@kaki76 napisał(a):

EEEE u mnie były tylko chusteczki i nic wiecej

To chyba któryś pracownik miał lepkie ręce, bo:
- próbka Surf = str. 25,
- próbki Nivea = str. 57
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6247719 Napisano: 30.08.2016 17:18:18 w TESCO konkursy
madzia1-s napisał(a):

gazetka juz do kupienia? u siebie nie widzialam dzisiaj emotka

Tak, dzisiaj kupowałam w katowickim Tesco, mieli pełno gazetek wyłożonych. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6247714 Napisano: 30.08.2016 17:09:09 w TESCO konkursy
Nie wiem, czy temat był poruszany: w jesiennej odsłonie Magazynu Tesco znajdziemy następujące gratisy:
- próbka płynu do prania Surf,
- dwie chusteczki do wyłapywania kolorów Dr. Beckmann,
- próbki: szampon i odżywka Nivea Repair & Targeted Care.

A wszystko za 1 grosz (z kartą ClubCard) emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6247707 Napisano: 30.08.2016 16:53:33 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Widocznie nie było takiej potrzeby emotka  
Chodzi mi jedynie o to, że bana na całe "internety" się nie da na paragonowy handel. A mentalność ludzi się nie zmieni. 
Jeśli chodzi o mnie - jest mi to obojętne. jednakże nie spodziewałabym się cudów "wygranych" po zamknięciu wątku "paragony" emotka

Ale przynajmniej nowo przybyli nie będą wk* swoimi wpisami - a to już jest sukces emotka Teraz strach komuś pokazać forum. No i wstyd. Wyświetl w wątku >>

joan

#6247703 Napisano: 30.08.2016 16:48:53 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

w miejsce tego powstanie inne forum/strony na których ludzie będą się wspierać paragonami, więc to walka z wiatrakami emotka  Niestety, ale fakt zamknięcia topu paragony nie zwiększy "grającym uczciwie" szans na wygraną emotka  ...to tak moim skromnym zdaniem emotka

Jakoś do teraz nie powstało, skoro taki burdel u nas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6247698 Napisano: 30.08.2016 16:45:57 w Paragony
mia napisał(a):

Uwielbiam ten top! emotka Ani MDW niepotrzebne, ani Informują... Wszystko jasne. emotka emotka

Dokładnie - nikt Ci takich informacji nie udzieli, jak ten wątek, w dotatku za fri emotka

PS: Drogie L'Oreal, przestańcie rozdawać badziewiaste kosmetyki, skoro i tak nikt ich nie chce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6247480 Napisano: 30.08.2016 10:29:54 w Paragony
paolka napisał(a):

Kupię paragon KAMIS smak 25-lecia - nie mogę znalesc swojego emotka

Czy chodzi o konkurs z nożami? W formularzu podawało się nr paragonu. Spróbuj poszukać np. przy konkursie "Bez Kamis ani ruszt / Biedronka" - może akurat się znajdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6247476 Napisano: 30.08.2016 10:26:33 w Wkurza mnie...
kalka - nie musisz w to wierzyć, to są fakty emotka Drukowanie paragonów (a najczęściej ich przeróbka graficzna) to akcja stara, jak świat. Tym bardziej nie rozumiem, jak paragony można w ogóle kupować; ale są osoby, które nawet długopisu nie odpuszczą i na ten długopis paragonu szukają, albowiem sam Stwórca docenił ich pracę i uznał za oryginalną i nietuzinkową, więc się nagroda należy i już emotka Przydałaby się jedna spektakularna wpadka, żeby wszystkim w pięty poszło emotka

Wg mnie argumenty typu "po co miałam kupować, skoro produkt nie był mi potrzebny?" albo "nie sądziłam, że wygram!" są płytkie, jak kałuża w zenicie. Po pierwsze: w życiu trzeba być człowiekiem zorganizowanym; dotyczy to również konkursów. Po drugie: konkursów bezparagonowych jest zwykle więcej i nagrody są atrakcyjniejsze; zatem w graniu bez paragonów chodzi po prostu o to, żeby być ujem 24 h emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6247319 Napisano: 29.08.2016 22:26:18 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

A co z tymi, ktorzy kupuja paragony w trakcie konkursu? Wielu sklepow nie mam i czesto korzystam z ofert zakupu.  Obawiam sie  ze tu nie ma dobrego wyjscia. Publikacje sondazowe wynikow wyborow w ich dniu sa zakazane i tak wszyscy wiedzieli po ile mysliwska chodzi...

Od tego jest INNY wątek - "Zakupy na konkursy" emotka

W każdym razie: na pewno w przypadku dostępu do wątku "Paragony" warto byłoby zwiększyć limit dodanych konkursów i to tak porządnie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6247214 Napisano: 29.08.2016 17:17:00 w Smolar
koniczynka123 napisał(a):

Szukam regulaminu 'grilluje z carrefour"-może ktoś ma zapisany?

Tutaj jest dostępny:

http://www.carref...orr_i_Hellmanns.ashx Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6247209 Napisano: 29.08.2016 17:12:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy lista za pierwszy etap Kamisa jest już ostateczna? Czy może tych kilkuset brakujących laureatów przybędzie? Ktoś może wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6247159 Napisano: 29.08.2016 15:01:04 w Pomocy!!!!
Monika11 napisał(a):

kasy nie chcą oddać -babka się tłumaczy tym że dostaliśmy kartę zintegrowaną ( tragiczne parametry ) i nie powinnam się tak wkurzać . 6 tygodni zajęło im to- by stwierdzić ,że karta jest spalona .

A masz pod ręką rzecznika? Moja mama pracowała w reklamacjach i po upływie wskazanego przez sprzedawcę terminu, trzeba było oddać kasę bez żadnego gadania. Oczywiście serwis mógł przesłać info o wydłużeniu terminu opracowania sprawy - czasem to nawet jest wpisane w kartę gwarancyjną. Ale bez dodatkowego info, po 14 dniach zwracali pieniądze. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6247156 Napisano: 29.08.2016 14:45:38 w Pomocy!!!!
Monika11 napisał(a):

2 tygodnie, spaliła się karta , dali nam w zastępstwie zwykłą , nic na niej nie można zrobić (komputer stacjonarny ) po 6 tygodniach stwierdzili że karta jest spalona i możemy wybrać sobie taką samą o podobnych parametrach .Wybraliśmy i dalej problem kolejny tydzień niby  ..czekają na dostawę

Hmm, moim zdaniem warto policzyć dni. Teoretycznie przerwałaś bieg tych dwóch tygodni przyjęciem innej karty, ale jeśli od tamtej decyzji minęło odpowiednio dużo czasu, może warto jednak odebrać pieniądze? Chyba, że korzystniej jest dla Ciebie poczekać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6247153 Napisano: 29.08.2016 14:33:38 w Pomocy!!!!
Monika11 napisał(a):

Mam problem z reklamacją w sklepie KOMPUTRONIK(stacjonarny sklep)Naprawa miała trwać 2 tygodnie , a już 7 tygodni trzymają .Z kierowniczką ciężko się dogadać( jest pyskata, arogancka ,dawno z taką osobą nie miałam do czynienia )Czy mogę gdzieś to wyżej zgłosić , czy muszę się użerać niestety z nią

A co masz wpisane w protokół przyjęcia do reklamacji? Jakiś max termin jej rozpatrzenia? Może po prostu idź odebrać pieniądze? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6246603 Napisano: 26.08.2016 21:18:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madziulka2434 napisał(a):

Mail o nadaniu przesyłki przez inpost od Golden submarine co to może być? 

Jakaś nagroda z Klubu Nivea. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6246582 Napisano: 26.08.2016 20:18:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Wpiszę się tutaj, bo to dość pilne a tutaj zagląda najwięcej osób. Mam problem z wygranym sprzętem który wymaga naprawy. Teoretycznie jest na gwarancji, ale jedyny dokument jaki otrzymałam od organizatora to protokół odbioru nagrody na którym to nie ma daty przekazania a przy gwarancji jest ona oczywiście istotna. Co tu robić, ciekawe czy teraz organizator dośle mi takie coś?  Jakie macie doświadczenia?

Na szczęście - żadne.

Możesz np. zadzwonić do serwisu i spytać, czego im potrzeba. Bo może wystarczy, żebyś stworzyła plik z oświadczeniem organizatora o treści:
Oświadczam, że produkt o numerze seryjnym X został nabyty w dniu X na podstawie faktury X.
Data, podpis, pieczątka organizatora.

Poślij mejlem do organizatora, niech wypełnią i wyślą do Ciebie listem poleconym.
Taka propozycja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6246575 Napisano: 26.08.2016 20:05:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
calliope napisał(a):

Czy w waszych miastach da się wykorzystać te ekody z Cheetosów do Multikina? emotka   Albo ja nie umiem dobrze sprawdzić na tej stronie benefitsystems.pl albo np we Wrocławiu czy Warszawie nie prowadzą w Multikinie takiej płatności...

Powiem szczerze, że niejasna dla mnie ta strona emotka

NIBY mam kody do Cinema-City; w Katowicach są dwa kina tej sieci, ale nie wyskakują na liście. Wychodzi na to, że to kody do "kin studyjnych". Dla mnie jeszcze ok, bo takie kina mam w okolicy i puszczają niezłe filmy, ale:
- grałam o bilety do Cinema-City, nie o jakiekolwiek wejściówki,
- repertuar kin studyjnych jest dosyć specyficzny, nie każdemu się spodoba (szczególnie w kontekście produkcji dla dzieci).
emotka Wyświetl w wątku >>
1 calliope 0

joan

#6246557 Napisano: 26.08.2016 19:11:38 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Mysia napisał(a):

straszne emotka ja bym nie potrafiła usnąć, jak osa mi krąży nad głową to uciekam jak poparzona emotka jak nie straż to kto ma interweniować? emotka

Dokładnie! emotka Kto? - ot, prywaciarze kasę zbijają. emotka

Powiem szczerze, że nie rozumiem - mam kolegę strażaka i normalnie usuwają gniazda, o ile są to fizycznie w stanie zrobić. Jeśli trzeba pół dachu rozebrać, a potem go z powrotem poukładać, każą wezwać specjalistów.

Co to za "ustawa"? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6246231 Napisano: 25.08.2016 23:37:12 w Kaufland konkursy
giulietta napisał(a):

aż kliknęłam w kalendarz emotka

No fakt, jutro piątek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0