Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To dlatego, że w piątek należy pościć. Ale za to jutro... gorączka sobotniej nocy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jedyne, co padło... to ludziom na rozum od nadmiaru kauflandowych wrażeń
Nikogo jeszcze nie wybrali, bo najpierw ogarniają zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Racja; a wszystkie moje wygrane musi charakteryzować kingsajz
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeee, a już wcisnęłam ten wątek w najdalszą szufladkę pamięci!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Będą się ludzie bili o miejsce na liście kolejkowej, jak klienci w Lidlu o karpia
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mała figurka Transformers jest w promocji ALE tylko do 30.08. lub 31.08. (zapomniałam!) i kosztuje 19,49 zł. Ale czy jest na liście - nie wiem. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie standard loteryjny, czyli w żadnej paczce nie znalazłam kuponu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wszystkich mejli i tak jeszcze nie wysłali, może więc dostanę te brakujące w następnej turze. Ale trochę mnie to zdziwiło - dobrze wiedzieć, że każdy kod leci osobno, będę czekała
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziś idę do Tesco, mogę Ci sprawdzić, ale musisz podać konkretny kod kreskowy albo inne info, bo na figurkach się nie znam
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zauważ, że nie chodzi o to, iż w mięsie są antybiotyki - bo znajdują się tam non stop! Zwierzęta są eksploatowane w stresie, ekstremalnie stłoczone, stoją we własnym g*, świata na oczy nie widzą, więc żeby nie zdechły przed planowanym terminem, ciągle dostają antybiotyki. Tutaj piszą tylko o tym, że normy zostały PRZEKROCZONE = konsument zeżarł więcej antybiotyków, niż mu wolno według tabelki Pana Wiesia. I tak to właśnie wygląda. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Owszem. I pewnie co tydzień tylko 1 zgłoszenie poślę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No rozumiem, że się to samo tło / dziecko / kot pojawia na różnych zdjęciach, ale... mam nadzieję, że koleś przynajmniej majty zmienia
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na dodaj do ulubionych szkoda zmarnować paragon
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokończyłam zdanie.
W ilości znaków rozsądnej.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dlatego właśnie kto dostał potwierdzenie, ten ma prawidłowe zgłoszenie i nawet chyba nie ma sensu do nich pisać - zaakceptowało Wam zgłoszenie w prawidłowym etapie. A że zwrotki później przyszły? Cóż, kto czeka do samiutkiego końca, ten w tłoku tkwi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może to znak
Aczkolwiek i mnie w końcu przyszło potwierdzenie, wylądowało w spamie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie nie przeszkadza. Ale po wysłaniu zgłoszenia pojawiła mi się cała strona błędów z tytułem "Whoops, looks like something went wrong." I czad. Potwierdzenia przyjęcia nie ma, ale nie da się jeszcze raz posłać tego samego zgłoszenia, bo niby paragon jest już w systemie. Zgłoszenie zombie - ni to żywe, ni to trup
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Etapy w DC
Ej wiesz, teraz to już jestem stara i odpowiedzialna, tego typu śniadań nie jadam
Autokarów mam po dziurki w nosie, ostatnie nimi podróże dalekie w moim wykonaniu to do Berlina Polskim Busem (luksusy 0/10) + wygrana wycieczka do Wenecji. I może na tym niech pozostanie