Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6246226 Napisano: 25.08.2016 23:31:39 w Kaufland konkursy
trebor1 napisał(a):

kingsajz... też mi przyszła do głowy ta "FIGURA retoryczna"   (tak, wiem, że wystarczy przestawić kila liter w słowie retoryczna... emotka )

To dlatego, że w piątek należy pościć. Ale za to jutro... gorączka sobotniej nocy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6246222 Napisano: 25.08.2016 23:28:12 w Kaufland konkursy
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wow. Widziałam, że już pierwsze auto padło na forum. Szybko wybrali zwycięzce emotka A podejrzewam, że było multum zgłoszeń.

Jedyne, co padło... to ludziom na rozum od nadmiaru kauflandowych wrażeń emotka

Nikogo jeszcze nie wybrali, bo najpierw ogarniają zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>

joan

#6246217 Napisano: 25.08.2016 23:01:30 w Kaufland konkursy
trebor1 napisał(a):

nie możemy pozwolić ci się zaszufladkować...

Racja; a wszystkie moje wygrane musi charakteryzować kingsajz emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6246204 Napisano: 25.08.2016 22:39:11 w Kaufland konkursy
trebor1 napisał(a):

może i naiwny, ale przynajmniej nie ciapa emotka

Jeee, a już wcisnęłam ten wątek w najdalszą szufladkę pamięci! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6246199 Napisano: 25.08.2016 22:32:12 w Kaufland konkursy
trebor1 napisał(a):

proponuje dać pierwszeństwo w tym konkursie forumowiczom (o ile tacy są) którzy nie wygrali jeszcze samochodu, a jeśli się nie zbierze takich dziesięciu, to w następnej kolejności niech wygrywają ci co mają tylko po jedynym na koncie, i tak dalej... to co? gentlemen’s agrement?

emotka

Będą się ludzie bili o miejsce na liście kolejkowej, jak klienci w Lidlu o karpia emotka Zaraz wielokrotni laureaci zaczną zbierać podpisy pod petycją o równouprawnieniu emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, kalka 0

joan

#6246109 Napisano: 25.08.2016 20:02:23 w TESCO konkursy
monkakk napisał(a):

defed napisał(a):

joan napisał(a):

mogę Ci sprawdzić

emotka przeglądam listę i oczopląsu dostaję, też się nie znam, jeszcze. Jak możesz, to sprawdź czy jest jakikolwiek zestaw za 15zł z hakiem, żeby się nie wykosztować na konkurs, dziękuję  emotka

podłączam się do prośby emotka

Mała figurka Transformers jest w promocji ALE tylko do 30.08. lub 31.08. (zapomniałam!) i kosztuje 19,49 zł. Ale czy jest na liście - nie wiem. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6245981 Napisano: 25.08.2016 14:57:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

szukam info, czy w Laysach latwo dopasowac te polowki? pewnie zatrzesienie 10 zl, ale cos tam juz trafiliscie?

U mnie standard loteryjny, czyli w żadnej paczce nie znalazłam kuponu emotka A podobno ponad 50% paczek je zawiera... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6245965 Napisano: 25.08.2016 14:34:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

Czy dostał ktoś z Was dzisiaj 2 bilety z Cheetos na jednego mejla? Ograniczenie było do 2 biletów na osobę i tak wygrałam, a na mejlach wszędzie tylko 1 kod. Hmm. emotka

ja dostałam na wszystkie maile po 2 bilety emotka  w osobnych wiadomościach. Nie wiem gdzie masz założonego maila, ale np. gmail pozwijał wszystko do 1 wiadomości emotka

Wszystkich mejli i tak jeszcze nie wysłali, może więc dostanę te brakujące w następnej turze. Ale trochę mnie to zdziwiło - dobrze wiedzieć, że każdy kod leci osobno, będę czekała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6245963 Napisano: 25.08.2016 14:31:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostał ktoś z Was dzisiaj 2 bilety z Cheetos na jednego mejla? Ograniczenie było do 2 biletów na osobę i tak wygrałam, a na mejlach wszędzie tylko 1 kod. Hmm. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6245866 Napisano: 25.08.2016 11:51:38 w TESCO konkursy
defed napisał(a):

A zna ktoś aktualne ceny figurek Transformers na ten konkurs: http://www.wyprawkazazabawke.pl/ ?

Dziś idę do Tesco, mogę Ci sprawdzić, ale musisz podać konkretny kod kreskowy albo inne info, bo na figurkach się nie znam emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6245797 Napisano: 25.08.2016 09:52:43 w Wkurza mnie...
zwierzyniec napisał(a):

http://www.fakt.p...uje-produkty/8rsy6n1
trują nas, a później płacz, bo antybiotyki już nie działają! O ile więcej tego było, że aż wycofali? Ile zjedliśmy?
Animex, znany producent wędlin wycofuje ze sklepów niektóre partie swoich produktów. Chodzi nawet o kilkadziesiąt partii kiełbas, kaszanek, kabanosów czy szynek, w których przekroczone zostały normy antybiotyku doksycyklina – informuje Wirtualna Polska. Według portalu produkty trafiły do dużych sieci handlowej i część zapewne została zjedzona przez nieświadomych klientów!

Zauważ, że nie chodzi o to, iż w mięsie są antybiotyki - bo znajdują się tam non stop! Zwierzęta są eksploatowane w stresie, ekstremalnie stłoczone, stoją we własnym g*, świata na oczy nie widzą, więc żeby nie zdechły przed planowanym terminem, ciągle dostają antybiotyki. Tutaj piszą tylko o tym, że normy zostały PRZEKROCZONE = konsument zeżarł więcej antybiotyków, niż mu wolno według tabelki Pana Wiesia. I tak to właśnie wygląda. Wyświetl w wątku >>

joan

#6245790 Napisano: 25.08.2016 09:36:28 w Kaufland konkursy
monisss napisał(a):

(...) będziecie brać udział co tydzień?

Owszem. I pewnie co tydzień tylko 1 zgłoszenie poślę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6245755 Napisano: 25.08.2016 00:42:51 w Wkurza mnie...
Yyy aaa ooo  emotka

No rozumiem, że się to samo tło / dziecko / kot pojawia na różnych zdjęciach, ale... mam nadzieję, że koleś przynajmniej majty zmienia emotka Chociaż: kto wie, może uznaje je za "szczęśliwe"? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6245751 Napisano: 25.08.2016 00:36:28 w Kaufland konkursy
magnus napisał(a):

Jak to o czym ? O cenach lekko trawionych i Kauflandzie dodanym do ulubionych emotka

Na dodaj do ulubionych szkoda zmarnować paragon emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

joan

#6245744 Napisano: 25.08.2016 00:31:15 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

pewno nie powiecie, o czym pisaliście emotka  ale może chociaż zdradzicie jak długie zgłoszenia poszły?

Dokończyłam zdanie.
W ilości znaków rozsądnej.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6245741 Napisano: 25.08.2016 00:20:21 w Kaufland konkursy
claudia napisał(a):

u mnie potwierdzenia brak emotka  a co do daty paragonu, nie da się nawet wpisać już z pierwszego etapu

Dlatego właśnie kto dostał potwierdzenie, ten ma prawidłowe zgłoszenie i nawet chyba nie ma sensu do nich pisać - zaakceptowało Wam zgłoszenie w prawidłowym etapie. A że zwrotki później przyszły? Cóż, kto czeka do samiutkiego końca, ten w tłoku tkwi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6245730 Napisano: 25.08.2016 00:02:43 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

bruce - etam, zwieszam nos na kwintę i odpuszczam, widocznie to pierwsze Audi nie jest mi przeznaczone. Dopiero następne! emotka

a ja właśnie wysłałam bez problemu 

Może to znak emotka

Aczkolwiek i mnie w końcu przyszło potwierdzenie, wylądowało w spamie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6245727 Napisano: 24.08.2016 23:44:12 w Kaufland konkursy
bruce - etam, zwieszam nos na kwintę i odpuszczam, widocznie to pierwsze Audi nie jest mi przeznaczone. Dopiero następne! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6245721 Napisano: 24.08.2016 23:33:13 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

kurcze, nie podoba mi się to, że trzeba podać pesel w zgłoszeniu emotka  

Mnie nie przeszkadza. Ale po wysłaniu zgłoszenia pojawiła mi się cała strona błędów z tytułem "Whoops, looks like something went wrong." I czad. Potwierdzenia przyjęcia nie ma, ale nie da się jeszcze raz posłać tego samego zgłoszenia, bo niby paragon jest już w systemie. Zgłoszenie zombie - ni to żywe, ni to trup emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6245553 Napisano: 24.08.2016 17:34:40 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

Ja nie nadążam z tymi konkursami i ich wynikami, to Ty pytasz o konk już rozwiązany? emotka
Nie znam jakości ani smaku tamtejszych przekąsek, ale moja mania od razu mi podpowiada, co z produktów, wymienionych przez Ciebie, można by wysłać na kolejne konkursy... emotka Pringles chyba kiedyś miało loterię (może znowu mieć będzie?), Coca Cola ma ciągle i nieprzerwanie emotka , pieczywo też można skombinować promocyjne. emotka Tylko ten autokar... emotka emotka

Etapy w DC emotka

Ej wiesz, teraz to już jestem stara i odpowiedzialna, tego typu śniadań nie jadam emotka

Autokarów mam po dziurki w nosie, ostatnie nimi podróże dalekie w moim wykonaniu to do Berlina Polskim Busem (luksusy 0/10) + wygrana wycieczka do Wenecji. I może na tym niech pozostanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0