Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wczasy fit - odchudzą Twój portfel!
Dopytuję, bo może laureatki znają szczegóły, które nie zostały dopowiedziane w regulaminie.
Z moich osobistych doświadczeń (sprzed lat kilkunastu): greckie pieczywo jest niejadalne. Codziennie wcinaliśmy więc na śniadanie czipsy Pringles i popijaliśmy Coca-Colą. Jazda autokarem to męka absolutna, jestem już na nią za stara i za wygodna. Ogólnie = spaprałam sprawę, bo superacnkie zgłoszenie posłałam, a trzeba było sprawę olać i pomysł mój genialny wymienić na tzw. bieżący paragon. Głupia ja. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No bo tak:
a) opłacają tylko śniadania, czyli trzeba zbankrutować na obiady i kolacje,
b) nigdzie nie piszą o wylocie, a jedynie o tajemniczym "transporcie" - czyżby mieli na myśli autokar?
c) termin realizacji wycieczki obejmuje aż półtora miesiąca, szał pał i większy łaaał niż ceny w Auchan.
I te atrakcje to przepraszam za 5000 zł? Jakoś tak mało atrakcyjne...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ino rozmiar się liczy...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to były Twoje paragony i z jednoznacznymi zapisami? Bo może je weryfikują pod kątem alkoholu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A która sprzątaczka powie komukolwiek, że jedną szmatą podłogę myje + blaty w zakładowej kuchni + kubki na suszarce przeciera?
A który kucharz przyzna, że jak mu mięso na podłogę spadnie, to je otrzepuje, pod światłem ogląda czy włosów nie ma i dzieku na talerz wykłada?
A który kurier oświadczy, że rozładowuje stresy na przesyłkach rzucając nimi o boki kontenera i nic nie obchodzą go naklejki "Ostrożnie"?
W sumie, to może lepiej niektórych rzeczy nawet nie wiedzieć
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale skąd moglibyśmy mieć takie info? Myślisz, że ktokolwiek oficjalnie przyznaje się do swojej niekompetencji czy lenistwa?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Taka babcia to skarb
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niestety tak - mieli powiadamiać najpóźniej 17.08.2016. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki, udało się
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Help. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niekoniecznie z full wyposażeniem, ale na pewno zgodna z opisem w regulaminie. Myślę, że brak szczegółów może być zabezpieczeniem przed oskarżeniami, że "a moje auto jest warte 3 tysiące mniej, niż wynika z regulaminu, wypłaćcie mi to!" Dadzą auto + odprowadzą podatek, czego chcieć więcej?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Źle Ci się wydaje.
Wartość auta nie jest podana, bo to będzie funkiel nówka i pewnie Kaufik jeszcze tych samochodów nie kupił i aktualnie nie wiedzą, ile co do złocisza będą kosztowały. Zresztą: możliwe że Kaufik dodatkowo wykupi roczne ubezpieczenie OC do samochodów, a to również zwiększa wartość nagrody.
Dokładne terminy nie zostały podane, bo to zależy od ilości zgłoszeń. Biorąc pod uwagę ostatnie "większe" konkursy Kaufika można założyć, że rzetelnie podejdą do sprawy i wolą się nie ograniczać terminami. W innym wypadku zawsze ktoś dzwoni i d* zawraca
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czyli znowu promocja dla właścicieli sklepów
Pomijam fakt, że można kupić serek, a w domu się okaże, że jakiś sklepowy łazęga konkursowo nieobyty już ten kod wcześniej spisał i wklepał. Eh. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to dowcipnisie z tej uzdolnionej elyty
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oni dokładnie sprawdzają numery systemowe z paragonu z tymi wpisanymi w smsie, zakup paragonów jest więc bez sensu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie brak mejla o wygranym płynie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie; najlepiej udawać, że sprawy nie było, nie ma i nigdy nie będzie
A do wątku "Paragony" warto zaglądać, bo to darmowa kopalnia wiedzy
W temacie wkurzania -> tydzień bez internetu się szykuje, a przecież nie ma czegoś takiego, jak urlop od konkursów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kiedyś to googlowałam, teraz nie mogę znaleźć. Ale to chyba właśnie była półeczka albo pionowy stojak. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Streamline wysyła nagrody via GLS - jest nawet wpis w "Dzisiaj dotarła nagroda..."