Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6245548 Napisano: 24.08.2016 17:21:30 w SZUKAM....
@bruce napisał(a):

Bo to dietetyczne jest, dla mocno otłuszczonych (jak ja na ten przykład), dlatego tyle żarcia i taka (wy)cena. emotka

Wczasy fit - odchudzą Twój portfel! emotka

Dopytuję, bo może laureatki znają szczegóły, które nie zostały dopowiedziane w regulaminie.

Z moich osobistych doświadczeń (sprzed lat kilkunastu): greckie pieczywo jest niejadalne. Codziennie wcinaliśmy więc na śniadanie czipsy Pringles i popijaliśmy Coca-Colą. Jazda autokarem to męka absolutna, jestem już na nią za stara i za wygodna. Ogólnie = spaprałam sprawę, bo superacnkie zgłoszenie posłałam, a trzeba było sprawę olać i pomysł mój genialny wymienić na tzw. bieżący paragon. Głupia ja. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6245539 Napisano: 24.08.2016 17:13:56 w SZUKAM....
Tak z ciekawości szukam, co to za nagroda warta 5 tysiaków, że niby grecka wycieczka typu Egon klawo, jak ch*.

No bo tak:
a) opłacają tylko śniadania, czyli trzeba zbankrutować na obiady i kolacje,
b) nigdzie nie piszą o wylocie, a jedynie o tajemniczym "transporcie" - czyżby mieli na myśli autokar?
c) termin realizacji wycieczki obejmuje półtora miesiąca, szał pał i większy łaaał niż ceny w Auchan.

I te atrakcje to przepraszam za 5000 zł? Jakoś tak mało atrakcyjne... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6245385 Napisano: 24.08.2016 13:26:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Paula_Paula napisał(a):

o matko....to dopiero będą epopeje

Nie ino rozmiar się liczy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6245362 Napisano: 24.08.2016 13:03:52 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

Kurde ciekawe co z tym brakiem potwierdzeń, trochę mnie to martwi... 

A to były Twoje paragony i z jednoznacznymi zapisami? Bo może je weryfikują pod kątem alkoholu emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6245350 Napisano: 24.08.2016 12:52:51 w Kaufland konkursy
monisss napisał(a):

u źródła oczywiście emotka  

A która sprzątaczka powie komukolwiek, że jedną szmatą podłogę myje + blaty w zakładowej kuchni + kubki na suszarce przeciera?
A który kucharz przyzna, że jak mu mięso na podłogę spadnie, to je otrzepuje, pod światłem ogląda czy włosów nie ma i dzieku na talerz wykłada?
A który kurier oświadczy, że rozładowuje stresy na przesyłkach rzucając nimi o boki kontenera i nic nie obchodzą go naklejki "Ostrożnie"?
W sumie, to może lepiej niektórych rzeczy nawet nie wiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6245316 Napisano: 24.08.2016 12:13:28 w Informują
kalka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Albedo z koszami piknikowymi nadal dzwoni- nr zastrzezony emotka

Mam nadzieję, że zadzwonią też do tych, którzy oddali za bezcen swoje paragony emotka  

emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6245305 Napisano: 24.08.2016 11:55:39 w Kaufland konkursy
monisss napisał(a):

mój mąż też tak twierdzi.. a ma ktoś sprawdzone info czy rzeczywiście tak jest? bo może ja nie potrzebnie wątpię w swoje zdolności emotka tylko mam pecha w loteriach.. emotka

Ale skąd moglibyśmy mieć takie info? Myślisz, że ktokolwiek oficjalnie przyznaje się do swojej niekompetencji czy lenistwa? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6245254 Napisano: 24.08.2016 10:17:31 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

Dzwoniła do mnie Babcia że w nowej gazetce kaufland jest nowy konkurs 
Do wygrania 100x pralka z zapasem calgon
Konkurs opisowy
info w gazetce 

Taka babcia to skarb emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6245252 Napisano: 24.08.2016 10:15:09 w Czy informują/ informowali?
helcia85 napisał(a):

Toyota z Kaufa rozdana? emotka

Niestety tak - mieli powiadamiać najpóźniej 17.08.2016. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6244940 Napisano: 23.08.2016 15:22:12 w SZUKAM....
koper napisał(a):

joan napisał(a):

Kliknęłam coś i zastępuje mi litery zamiast je wstawiać - dzieje się tak tylko na forum ekonkowym emotka
Help.

insert?

Dzięki, udało się emotka Żeby było śmieszniej, przed chwilą wciskałam insert, ale akurat wtedy nie zadziałało i spanikowałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6244938 Napisano: 23.08.2016 15:20:10 w SZUKAM....
Kliknęłam coś i zastępuje mi litery zamiast je wstawiać - dzieje się tak tylko na forum ekonkowym emotka
Help. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6244481 Napisano: 22.08.2016 21:54:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

No to nówka z full wyposażeniem 141 tysięcy... po co się rozdrabniają? Czy podanie takiej informacji coś by zmieniło? 

No nic, skoro tak mówisz to uwierzę na słowo i dziś śpię spokojnie emotka

Niekoniecznie z full wyposażeniem, ale na pewno zgodna z opisem w regulaminie. Myślę, że brak szczegółów może być zabezpieczeniem przed oskarżeniami, że "a moje auto jest warte 3 tysiące mniej, niż wynika z regulaminu, wypłaćcie mi to!" Dadzą auto + odprowadzą podatek, czego chcieć więcej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6244474 Napisano: 22.08.2016 21:47:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

(...) Coś mi się wydaje, że ani 1 osóbka z forum nie pochwali się Audi z Kaufa....

Źle Ci się wydaje.

Wartość auta nie jest podana, bo to będzie funkiel nówka i pewnie Kaufik jeszcze tych samochodów nie kupił i aktualnie nie wiedzą, ile co do złocisza będą kosztowały. Zresztą: możliwe że Kaufik dodatkowo wykupi roczne ubezpieczenie OC do samochodów, a to również zwiększa wartość nagrody.

Dokładne terminy nie zostały podane, bo to zależy od ilości zgłoszeń. Biorąc pod uwagę ostatnie "większe" konkursy Kaufika można założyć, że rzetelnie podejdą do sprawy i wolą się nie ograniczać terminami. W innym wypadku zawsze ktoś dzwoni i d* zawraca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6244444 Napisano: 22.08.2016 21:00:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

Wieczko jest przezroczyste,pod nim jest sreberko z napisem"wygraj dom z natury"i kodem.Kod jest widoczny dla każdegoemotka niby nie opłaca się  wysłać samego kodu/ nie mając opakowania/ale obawiam  się idiotów, którzy o tym nie pomyślą emotka

Czyli znowu promocja dla właścicieli sklepów emotka

Pomijam fakt, że można kupić serek, a w domu się okaże, że jakiś sklepowy łazęga konkursowo nieobyty już ten kod wcześniej spisał i wklepał. Eh. Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

joan

#6244324 Napisano: 22.08.2016 16:29:27 w Biedronka
magnus napisał(a):

No wybacz za paragon nikt jeleniowi nie da 200 zeta a tyle chcą za walizkę wygraną bez paragonu emotka
Tak czy siak jest to draństwo i tyle

A to dowcipnisie z tej uzdolnionej elyty emotka Moim zdaniem zwrot za smsa by w zupełności wystarczył; zaokrąglony powiedzmy do symbolicznego doładowania 5 zł (bo mniejszych doładowań banki nie wysyłają) emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6244323 Napisano: 22.08.2016 16:26:18 w Paragony
lena5_1985 napisał(a):

Dopiero teraz doczytałam, że w konkursie Kauflandu P&G zakup miał być dokonany do 17.08... Czy ktoś ma na sprzedaż 2 paragony w razie co?

Oni dokładnie sprawdzają numery systemowe z paragonu z tymi wpisanymi w smsie, zakup paragonów jest więc bez sensu. Wyświetl w wątku >>
2 agicho, ambi_9 0

joan

#6243872 Napisano: 21.08.2016 14:48:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

mam pytanie: czy wszyscy dostalli maila z Surfa? Ja odnalazłam swoje zgloszenie w wygranych, ale maila nie mam...

U mnie brak mejla o wygranym płynie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6240689 Napisano: 12.08.2016 22:34:02 w Wkurza mnie...
maa napisał(a):

taka złota rada: zamiast się wkurzać lepiej nie zaglądać i inaczej czas spożytkować. Wiadomo jakiego rodzaju wpisy pojawiają się w tym wątku i w jakim celu się tam zagląda. Jeśli więc nie ma się interesu to po co tam wchodzić? każdy nie-zainteresowany będzie zdrowszy i spokojniejszy.

Dokładnie; najlepiej udawać, że sprawy nie było, nie ma i nigdy nie będzie emotka

A do wątku "Paragony" warto zaglądać, bo to darmowa kopalnia wiedzy emotka

W temacie wkurzania -> tydzień bez internetu się szykuje, a przecież nie ma czegoś takiego, jak urlop od konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

joan

#6240144 Napisano: 11.08.2016 21:37:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

czy ktos wie moze co to jest dokladnie z konkursu Kamisa "standy z pojemnikami na przyprawy „Masala” , czy to jest jakas poleczka z pojemnikami czy cos innego?

Kiedyś to googlowałam, teraz nie mogę znaleźć. Ale to chyba właśnie była półeczka albo pionowy stojak. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

joan

#6239853 Napisano: 11.08.2016 10:03:41 w SZUKAM....
misiamisiam napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Co dziś wozi Dhl  przesyłka nadana w Gdyni. Ma być około 17.a mnie ciekawi co on ma

do mnie też coś jedzie - najprawdopodobniej zestaw Colgate z Biedronki - czy ktoś potwierdzi?

Streamline wysyła nagrody via GLS - jest nawet wpis w "Dzisiaj dotarła nagroda..." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0