Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6239450 Napisano: 10.08.2016 00:06:35 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

(...) Co do powiedzenia pluj ile się da.... emotka emotka

Zaobserwowałam u siebie pewną prawidłowość: kiedy siedzę na trybunach chcę, by mecz trwał jak najdłużej. Kiedy siedzę przed tv chcę, by mecz trwał jak najkrócej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6239445 Napisano: 09.08.2016 23:55:04 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Wkurzają mnie komentatorzy podczas meczu naszych w TVP 1 teraz emotka  nie wiem czy tylko u mnie jest głos szybciej niż obraz ale psują całą zabawę emotka  

Coś u Ciebie nie tak, masz kablówkę?

No a tak w ogóle, to nasi siatkarze mogliby już zakończyć spotkanie, bo kto nie wygrywa 3:0... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6239319 Napisano: 09.08.2016 17:06:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Czy w loterii Kamisa 25-lecie mozna wygrac jednym paragonem? 
Dopytuje, bo nie wiem jaka strategie obrac na kolejny etap emotka

Można, wygrałam właśnie jednym zgłoszeniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6239057 Napisano: 09.08.2016 09:56:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Bywało tak,ze informowali i przez 3 dni;)

Ok, dzięki - jakoś nie potrafiłam sobie przypomnieć, czy tak było. Może jeszcze przyślą eska emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6239048 Napisano: 09.08.2016 09:42:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Versus ma w zwyczaju informować laureatów smsowo przez kilka dni? Wydawało* mi się, że wygrana w Blue Store to będzie bułka z masłem, a sms z gratulacjami wczoraj nie przyszedł emotka

*najgorzej, jak się coś komuś wydaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6239037 Napisano: 09.08.2016 09:20:34 w SZUKAM....
Czy przeglądarka Chrome miała tej nocy jakąś aktualizację? Zawsze mogłam powracać do poprzedniej strony wciskając klawisz "backspace", teraz każą kombinować z "alt + <-" emotka

Edit: już sobie poradziłam   emotka        Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6238832 Napisano: 08.08.2016 16:15:50 w Biedronka
W moich Biedronkach od kilku dni jest dostępna Quinoa po ok. 7 zł/250 g.
Coś tanio mi się to wydawało, bo ostatnio płaciłam w Auchanie kilkanaście złotych. Sprawdziłam dziś z ciekawości w Rossmannie: 19,99 zł.
Warto podejść do Biedry emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6238718 Napisano: 08.08.2016 13:11:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

hello, a czy ktoś dostał już zwrot DOVE ? z biedronki emotka

Jeszcze nie - słałam pierwszego dnia. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6238675 Napisano: 08.08.2016 12:02:56 w Popraw sobie humor...
Myślę, że czas pokonać tę panią jej własną bronią = wklejać pod jej zdjęciami takie zdjęcia z innych konkursów. I "czar oryginalności" pryśnie emotka Zresztą - jak pisałam wcześniej - nawet nie chodzi o fotki, ale za bełkot w komentarzach powinna dostać dożywotni ban na FB emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

joan

#6238549 Napisano: 07.08.2016 23:37:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

karolinamat napisał(a):

BB Garniera na ostatni moment zostawiłam i strona już nie działa emotka Ktoś tak miał?

mi też nie działa emotka  no nie wierze ... -_-

Jest info, że konkurs zakończony emotka
I formularza nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6238076 Napisano: 05.08.2016 21:53:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

11,99

W necie jest tylko 12,99 zł za zestaw Gliss Kur. W takim razie możesz spróbować odesłać paragon i fragment naklejki z opakowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6238073 Napisano: 05.08.2016 21:49:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

czy myślicie, że na ten konkurs gdzie są aparaty i walizki z biedronki przejdzie paragon opisany: kosmetyk do włosów 400
??
w życiu bym nie pomyślała że przy gliss kur jest tak beznadziejnie opisany paragon w biedrze?

A jaka cena? Bo jeśli trafia mi się paragon nieidealnie, zawsze odsyłam z odpowiednim fragmentem ulotki albo jej wersji internetowej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237592 Napisano: 04.08.2016 21:59:00 w Wkurza mnie...
mdepfs napisał(a):

(...) Wiem że jakbyśmy totalnie to rzucili to ja rzucę swoje hobby i nie będę się realizować. (...)

A wyobraź sobie faceta, który spędza na realizowaniu swojego hobby tyle czasu, co Ty na konkursach. Co byś powiedziała? Gdyby ciągle biegał maratony, jeździł na ryby, polował w lasach, puszczał drony nad miastem? I zawsze z hasłem na ustach "ale przecież możemy to robić razem, o co Ci chodzi?" Czy czułabyś się zrealizowana, będąc przylepką do jego hobby?

Może być tak, że Twój facet jest zmęczony po pracy i po prostu nie chce angażować się w konkursy, gadać o nich. Bo jeśli Ty pracujesz i on pracuje, konkursy zajmują Wasz czas wolny. My np. ostatnio poszliśmy do parku na ławkę i siedzieliśmy tam baaardzo długo; On czytał książkę, ja wymyślałam hasła na konkursy i spisywałam je na karteczki. Ale to o wiele łatwiejsze, niż wziąć udział w konkursie foto, który przeważnie jest ekstremalnie angażujący, męczący i czasochłonny.

Życie przelatuje ludziom przez palce, mają coraz mniej czasu dla bliskich. Czasami chce się po prostu wyjść z domu, bo wieczór pachnie lipą i cudnie byłoby posiedzieć na ławce we dwoje. A tu ciągle coś do omówienia, ciągle konkursowe terminy, ciągle jakieś zakupy, ciągle myśli błądzące wokół konkursów, zerkanie na mejla i wyświetlacz telefonu. Irytacja, że nagrodzili chłam, że to & że tamto, że czas i kasa wtopione. Nie łudźmy się: doba ma 24h, z tego śpimy tak z 7h, praca z dojazdem to 9h, mycie 1h, pichcenie i jedzenie 1h, siedzenie przed kompem albo załatwianie spraw 3h. Czyli z 24 zostaje marne 3h na tzw. życie. Gdzie tu miejsce na związek i konkursy? Tłoczno. Wyświetl w wątku >>
3 mia, Ola1201, kemli 0

joan

#6237569 Napisano: 04.08.2016 20:56:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wszyscy dostali mejla od Cukru Królewskiego?
Do mnie doszedł tylko tamten mejl z info o niedostarczeniu wiadomości, dzisiejsza prośba - już nie emotka

Co do Oranżady -> strach czytać niektóre prace. Jak zwykle od razu trafiłam na megaperełkę pod względem interesującego tekstu oraz zdjęcia, cóż za "klucz" do sukcesu, eh i za to dali rower. W każdym razie, mnie również wybrano, żeby nie było, że zazdroszczę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6237565 Napisano: 04.08.2016 20:47:01 w Wkurza mnie...
mdepfs napisał(a):

nie wiem, raczej nie pasuje to do wątku wkurza mnie.. ale tu wyleję swoje żale.

Ciężko słucha się od Partnera, że konkursy to strata czasu, a już od początku roku mamy bilans liczony ładnie w tys. Zaznaczam, że partner też gra (raczej za moja namową- tu zwłaszcza konkursy foto, bo to jego pasja, ale gra).
Nie jestem konkursiarą, mam swoją pracę, on swoją. Konkursy selekcjonuje naprawdę na takie, które mnie interesują bo nie mam na co dzień na nic czasu. I teraz, ta krytyka, że wywalamy hajsy (a przecież kupuję rzeczy tylko potrzebne np.: chemia, którą i tak bym kupiła. Nie kupuję nie potrzebnych rzeczy) i że tracimy na to czas. Wiem, że jak przestanę grać, nic sie u nas czasowo nie zmieni, ale on mądra głowa, wie lepiej, bo to czuje, że teraz jak byłam 2 tyg. na L4 to było mu lepiej bo nie graliśmy. 
Że nawet rozmawiamy o konkursach (co w tym kurde złego!?)...

Cóż przykre.
:(

Hmm, a może chodzi mu o to, że Wy wcale nie potrzebujecie konkursów? Że bez nich też Wam na wszystko starcza, więc woli spędzić wieczór we dwoje, niż w opcji: on na jednym laptopie obrabia konkursowe fotografie, Ty na drugim wyszukujesz konkursy i opracowujesz strategie... a życie ucieka. W pewnym sensie go rozumiem -pogodzenie standardowej pracy zawodowej z konkursami jest bardzo trudne. I czasem po prostu trzeba się na coś jednego zdecydować. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237511 Napisano: 04.08.2016 17:22:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Frama napisał(a):

a jak rozumieć: 
4.4 Każdy Uczestnik w ramach Loterii może uzyskać prawo do jednej Nagrody I stopnia oraz do jednej nagrody z grupy „Noże”, lub „Młynki” lub „Standy”.
??

Ciężko powiedzieć, bo nie napisali "w ramach każdego z etapów loterii", a "w ramach loterii". Jako całości.

Chyba trzeba będzie spytać u źródła - najczęściej regulamin nowej akcji jest po prostu przeróbką regulaminu jakieś starej i nie wiadomo, co poeta miał na myśli. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237455 Napisano: 04.08.2016 14:56:57 w Inne mniejsze markety
cc_investigator napisał(a):

w regulaminie nie ma, ale to TQG, więc nawet jak nie napisali, to spodziewam się, że i tak będą to tak interpretować 1 nagroda/1 os.

To po prostu kolejna pomyłka Tqg. Ale chyba po raz enty nie będą zmieniali regulaminu, prawda? emotka Skoro nawet nie napisali o ograniczeniu na dom, interpretować mogą piosenki Madonny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237414 Napisano: 04.08.2016 13:48:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

zastanawia mnie tylko fakt, po jakiego kabana najpierw wybierają, potem publikują, by na koniec wszystko usunąć i weryfikować. Nie powinno być tego zabiegu na początku ? eh emotka

Może było tak: rano wrzucili wyniki, one sobie jakiś czas wisiały. Zobaczył je uczestnik konkursu, kliknął przy pierwszym z brzegu laureacie "Wyszukaj obraz w Google" i wyszła mu cała lista linków z tym obrazem. Kliknął przy innym zdjęciu -> znów cała lista linków. Wnerwił się i zadzwonił do organizatora z pytaniem, czy Kuba Wojewódzki wie, co reklamuje swoją twarzą.
W tym czasie forumowiczka wrzuciła wyniki na forum.
Za chwilę organizator wyniki usunął i do teraz debatuje, co robić dalej.
Ale mogło też być całkiem inaczej emotka

Od razu na początku ktoś powinien zrobić przesiew; usunąć zgłoszenia, które i tak nie mają szansy na nagrodę: prace żenujące, bezsensowne, bełkotliwe, badziewne. Potem dodatkowo usunąć plagiaty, co naprawdę trwa kilka sekund. Pozostałe zgłoszenia powinny zostać w puli i z nich należało wybrać laureatów. Wyświetl w wątku >>
2 mdepfs, ziolko 0

joan

#6237399 Napisano: 04.08.2016 13:24:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

A to nie to ? (...)
A tu oryginał (...)

O tym zdjęciu mowa - ciekawe, czy rzeczywiście organizator sprawdza teraz zdjęcia, czy to przypadek, że wyniki zniknęły. Ja sobie ciut galerii poprzeglądałam, gdy jeszcze konkurs trwał i można było dwoma kliknięciami myszki znaleźć plagiaty, więc kompletnym brakiem profesjonalizmu ze strony organizatora byłoby nagrodzenie jakiegokolwiek zgłoszenia, gdzie zgłaszający nie jest autorem zdjęcia albo tekstu.
Poczekamy, zobaczymy.
Przykre jest to, że jednym z "powodów do dumy" wydaje się być cwaniactwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237379 Napisano: 04.08.2016 12:52:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marilla napisał(a):

joan napisał(a):

marilla napisał(a):

pamietam ze na zdjeciu były krokusy emotka

To się nie dziwię, że lista zniknęła - zdjęcie z krokusami można znaleźć w sieci i pewnie teraz debatują, co z tym zrobić.

no to niezle, faktycznie to zdjecie jest juz w sieci!

Sama nie wiem, co o tym myśleć, ale biorąc pod uwagę, że jedna z uczestniczek splagiatowała zdjęcie... flagi, nic mnie już nie zdziwi. Co trzeba mieć w głowie, żeby nie umieć zrobić zdjęcia FLAGI?! Chyba każdy ma w domu flagę... Już rozumiem nie mieć zdjęcia: Japończyka w japonkach albo słonia w karafce, ale k*: flagi? To takie wyzwanie, że Polka rady nie dała?

Tam trochę nagród było, może teraz sprawdzają każde zdjęcie po kolei. Zresztą -> lepiej, żeby tak było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0