Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6237369 Napisano: 04.08.2016 12:40:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marilla napisał(a):

pamietam ze na zdjeciu były krokusy emotka

To się nie dziwię, że lista zniknęła - zdjęcie z krokusami można znaleźć w sieci i pewnie teraz debatują, co z tym zrobić. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237348 Napisano: 04.08.2016 12:26:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

Na podstawie jednego Zgłoszenia Uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę, ale nie ma zakazu wysłania dwóch zgłoszeń, więc można wygrać główną na zgłoszenie pierwsze, a II st. na zgłoszenie drugie - wystarczy przeczytać regulamin jeszcze raz  emotka

Owszem, ale nam chodzi o to, czy można tak co etap, czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237340 Napisano: 04.08.2016 12:21:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konrads6 - chyba Albedo powinno wyjaśnić, co rozumieją pod tym bełkotem emotka Może ich nawet dopytam mejlowo, aczkolwiek wątpię, żeby mieli teraz czas mi odpisać, skoro obdzwaniają tylu laureatów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237330 Napisano: 04.08.2016 12:15:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konrads6 napisał(a):

joan napisał(a):

@-Violka- napisał(a):

Gdy zadzwonili mi dziś z nożem z kamis dopytałam o skan.  Można zamazać inne dane . Potrzebne imię nazwisko i data ur. Paragony wysłać wszystkie . Ale zapomniałam zapytać o zapis że jedna osoba = jedna nagroda . Czy dotyczy to każdego etapu z osobna czy całego konkursu ? Bo nie wiem czy dalej grać. Pytał może ktoś ? 

Mam zapisane w notatkach, że "jedna mała + jedna główna na osobę max".

kolejny raz zapewne świadome wprowadzanie w błąd innych. w regulaminie jest napisane - 1 osoba - 1 nagroda na każdy etap.

Przeproś migusiem emotka

"4.4 Każdy Uczestnik w ramach Loterii może uzyskać prawo do jednej Nagrody I stopnia oraz do jednej nagrody z grupy „Noże”, lub „Młynki” lub „Standy”." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237318 Napisano: 04.08.2016 12:09:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

Nagrodą jest nóż i pewnie podstawą jest ustawa o posiadaniu broni i amunicji (ostrze noża- długość, ząbki itp.) określa czy to broń biała czy nie.

Etam, wygrałam zestaw noży Gerlach, gdzie ten właśnie nóż wchodzi w skład zestawu i nikt mnie pod kątem posiadania broni nie weryfikował - pewnie wystarczy oświadczenie o tym, że nie jest to towar podwójnego zastosowania emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6237311 Napisano: 04.08.2016 12:07:30 w Zjazd e-konkursowiczów
visserarthur napisał(a):

joan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ja mogę wpaść tam, gdzie Luko emotka

A będzie jakaś ustawka w kisielu i selfie bez koszulek? emotka

Pchi, tylko bez koszulek... myślałem, że kobiety wolą więcej...

We wrześniu może być już chłodno. Z drugiej strony, z Was takie gorące chłopaki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237308 Napisano: 04.08.2016 12:05:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@-Violka- napisał(a):

Gdy zadzwonili mi dziś z nożem z kamis dopytałam o skan.  Można zamazać inne dane . Potrzebne imię nazwisko i data ur. Paragony wysłać wszystkie . Ale zapomniałam zapytać o zapis że jedna osoba = jedna nagroda . Czy dotyczy to każdego etapu z osobna czy całego konkursu ? Bo nie wiem czy dalej grać. Pytał może ktoś ? 

Mam zapisane w notatkach, że "jedna mała + jedna główna na osobę max". Wyświetl w wątku >>
0 1 konrads6

joan

#6237300 Napisano: 04.08.2016 12:01:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wiecie co? Skoro organizator uważa, że przesłanie zdjęcia dokumentu tożsamości "to przecież nic takiego", chciałabym dostać w mejlu zwrotnym zdjęcia dowodów osobistych wszystkich osób, które u organizatora zajmują się danym konkursem. Myślę, że to by było uczciwe podejście emotka

Laureatów Kamisa będzie 7503, dajmy na to że tylko 1% z nich zrobi w sprawie odsyłania kopii dokumentów tożsamości gigantyczną awanturę, to daje 75 osób... brawo Wy emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

joan

#6237287 Napisano: 04.08.2016 11:52:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
skarb888 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mój paragon na ogólnopolski konkurs Vegety do mięs, z Tesco wygląda tak:

170 g ............................. B                     1x 5,89

Wspaniale opisany paragon! emotka

Dlatego unikam kupowania w Tesco na konkursy ogólnopolskie, bo oni i ITM mają chyba najgorzej opisane paragony. Z moich doświadczeń najlepiej opisuje paragony Leclerc - nawet z kodem kreskowym i PiP - z konkretnymi nazwami producenta.

Dokładnie! Warto to zapamiętać na przyszłość, bo nie każdy organizator jest wyrozumiały. W Tesco oraz Itm kupujcie tylko, jeśli promocja dotyczy jednej konkretnej sieci sklepów.

Aha, na ogólnopolskie konki z kosmetykami warto robić zakupy w Super-Pharm i Rossmannie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237283 Napisano: 04.08.2016 11:48:33 w Zjazd e-konkursowiczów
visserarthur napisał(a):

Ja mogę wpaść tam, gdzie Luko emotka

A będzie jakaś ustawka w kisielu i selfie bez koszulek? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237268 Napisano: 04.08.2016 11:30:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marilla napisał(a):

były zdjecia z opisami obok nagród

Dzięki, może lada moment wrzucą ponownie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237266 Napisano: 04.08.2016 11:27:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marilla napisał(a):

były wyniki- widziałam osobiscie a teraz znikneły!!

Czyli coś majstrują przy stronie.

A były zdjęcia + opisy, czy sama lista typu "Aniela R., Roman G."? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237263 Napisano: 04.08.2016 11:25:13 w Wkurza mnie...
darog - mnie też dziwią takie zapędy, skoro laureat ma być uprawnionym do wysłania smsa na konkurs. Czyli mogę wyjechać na trzytygodniowy urlop, a telefony zostawić siostrze i powiedzieć "Są Twoją własnością, taki prezent masz, możesz zużyć całe środki na co tylko chcesz." I se siostra może wysyłać, wygrywać, wszystko legalnie. Potem wrócę, a siostra powie "No dzięki, surfowałam w internecie, dzwoniłam do wróżbity, wysyłałam mmsy z selfie i wzięłam udział w konkursach. Wygrałam zestaw wiśni w czekoladzie. A teraz masz te telefony z powrotem, zasil sobie, bo konta puste." I nikomu nic do tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237252 Napisano: 04.08.2016 11:13:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widzicie laureatów z Helleny / Oranżada na Kubie?
Pojawił się wpis w wątku "Wyniki", a wyników nie ma, jeno info DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKIE ZGŁOSZENIA. JESTEŚMY DUMNI I TRZYMAMY ZA WAS KCIUKI! ROZSTRZYGNIĘCIE KONKURSU NIEBAWEM.
Toć wiem, że "niebawem", skoro termin mija dziś emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237246 Napisano: 04.08.2016 11:06:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziękuję, dziewczyny.

Dla mnie dokument tożsamości to również: paszport, prawo jazdy. I chyba prawo jazdy jest nawet sensowniejsze, bo na jednej stronie zawiera i moją datę urodzenia i adres. W sumie mogę zaryzykować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237238 Napisano: 04.08.2016 11:00:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

ja zamażę wszystko oprócz imienia ,nazwiska i daty,absolutnie nie podam rodowego oraz imion rodziców i numeru dowodu

Albedo Marketing żąda od laureatów loterii "Kamis smaki 25-lecia" kserokopii dowodu osobistego, nazwiska rodowego oraz imion rodziców??? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237232 Napisano: 04.08.2016 10:57:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

sporo było rezerwy..a nawet bardzo dużo, może laureat główny w I terminie nie spełnił warunków a teraz powiadomiony nowy z   rezerwy..?

Organizatorzy w regulaminie zastrzegli, żeby laureaci odesłali tyle paragonów, ile puścili zgłoszeń - myślę, że niektórzy laureaci jakoś nie doczytali tego zapisu w regulaminie i słali zgłoszenia metodą tradycyjną czyli: jak potłuczeni.

mia napisał(a):

Ileż te noże od Kamisa są warte, że im trzeba ksero dowodu odsyłać? emotka
Ja numer dowodu i tak zamażę, najwyżej nóż u nich zostanie. I po grzyb w ogóle dzwonią, skoro i tak maile rozsyłają? Nie mają co robić? emotka

Najwyraźniej im się nudzi emotka Uważam, że EWENTUALNIE mogą poprosić o zdjęcie fragmentu dowodu osobistego osobę, która wygrała kartę prepaid, żeby potwierdzić, że taki ktoś w ogóle istnieje. Gdyż albowiem fantazja konkursowiczów jest doprawdy ułańska. Ale powtarzam: ewentualnie.
Co do noży, są fajne; mam taki nóż w zestawie, ucieszyłabym się z wygranej. Ale prośby o skan dowodu działają na mnie, jak płachta na byka. Przynajmniej jestem przygotowana na przeprowadzenie "miłej" rozmowy emotka

PS: Wiecie co, a może byśmy zaczęli wpisywać wszędzie nr paszportu? Kto ma, oczywiście. Bo to też jest numer dowodu tożsamości, a jakoś bezpieczniej bym się czuła. Co myślicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237204 Napisano: 04.08.2016 10:36:00 w Kaufland konkursy
Jeszcze się okaże, że i prefiks błędny i numer premium emotka Wyświetl w wątku >>
2 defed, andii 0

joan

#6237201 Napisano: 04.08.2016 10:33:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

joan napisał(a):

Jeśli list wchodzi w system DPD i system prawidłowo go wyszukuje, podając wszelkie informacje, ja bym go uznała za list DPD.
Można wtedy domniemywać że:
Nadawca A zlecił dostarczenie przesyłki Siódemce.
Siódemka podzleciła dostarczenie przesyłki DPD.
DPD dostarczyło przesyłkę do odbiorcy, a tym samym może on wziąć udział w loterii.
Taka moja logika.

Siódemka została wykupiona przez DPD, dlatego DPD dostarcza paczki siódemki.

Aha. Tak czy siak: obojętnie, jaki jest powód przejęcia przesyłek, dostawcą jest DPD i wydaje mi się, że powinna być możliwość zgłoszenia do loterii każdego listu przewozowego, który można prawidłowo wyszukać na stronie DPD. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237092 Napisano: 03.08.2016 22:36:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli list wchodzi w system DPD i system prawidłowo go wyszukuje, podając wszelkie informacje, ja bym go uznała za list DPD.
Można wtedy domniemywać że:
Nadawca A zlecił dostarczenie przesyłki Siódemce.
Siódemka podzleciła dostarczenie przesyłki DPD.
DPD dostarczyło przesyłkę do odbiorcy, a tym samym może on wziąć udział w loterii.
Taka moja logika.
Wyświetl w wątku >>
0 0