Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To się nie dziwię, że lista zniknęła - zdjęcie z krokusami można znaleźć w sieci i pewnie teraz debatują, co z tym zrobić. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Owszem, ale nam chodzi o to, czy można tak co etap, czy nie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przeproś migusiem
"4.4 Każdy Uczestnik w ramach Loterii może uzyskać prawo do jednej Nagrody I stopnia oraz do jednej nagrody z grupy „Noże”, lub „Młynki” lub „Standy”." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Etam, wygrałam zestaw noży Gerlach, gdzie ten właśnie nóż wchodzi w skład zestawu i nikt mnie pod kątem posiadania broni nie weryfikował - pewnie wystarczy oświadczenie o tym, że nie jest to towar podwójnego zastosowania
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
We wrześniu może być już chłodno. Z drugiej strony, z Was takie gorące chłopaki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam zapisane w notatkach, że "jedna mała + jedna główna na osobę max". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Laureatów Kamisa będzie 7503, dajmy na to że tylko 1% z nich zrobi w sprawie odsyłania kopii dokumentów tożsamości gigantyczną awanturę, to daje 75 osób... brawo Wy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie! Warto to zapamiętać na przyszłość, bo nie każdy organizator jest wyrozumiały. W Tesco oraz Itm kupujcie tylko, jeśli promocja dotyczy jednej konkretnej sieci sklepów.
Aha, na ogólnopolskie konki z kosmetykami warto robić zakupy w Super-Pharm i Rossmannie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A będzie jakaś ustawka w kisielu i selfie bez koszulek?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki, może lada moment wrzucą ponownie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czyli coś majstrują przy stronie.
A były zdjęcia + opisy, czy sama lista typu "Aniela R., Roman G."? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pojawił się wpis w wątku "Wyniki", a wyników nie ma, jeno info DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKIE ZGŁOSZENIA. JESTEŚMY DUMNI I TRZYMAMY ZA WAS KCIUKI! ROZSTRZYGNIĘCIE KONKURSU NIEBAWEM.
Toć wiem, że "niebawem", skoro termin mija dziś
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dla mnie dokument tożsamości to również: paszport, prawo jazdy. I chyba prawo jazdy jest nawet sensowniejsze, bo na jednej stronie zawiera i moją datę urodzenia i adres. W sumie mogę zaryzykować
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Albedo Marketing żąda od laureatów loterii "Kamis smaki 25-lecia" kserokopii dowodu osobistego, nazwiska rodowego oraz imion rodziców??? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Organizatorzy w regulaminie zastrzegli, żeby laureaci odesłali tyle paragonów, ile puścili zgłoszeń - myślę, że niektórzy laureaci jakoś nie doczytali tego zapisu w regulaminie i słali zgłoszenia metodą tradycyjną czyli: jak potłuczeni.
Najwyraźniej im się nudzi
Co do noży, są fajne; mam taki nóż w zestawie, ucieszyłabym się z wygranej. Ale prośby o skan dowodu działają na mnie, jak płachta na byka. Przynajmniej jestem przygotowana na przeprowadzenie "miłej" rozmowy
PS: Wiecie co, a może byśmy zaczęli wpisywać wszędzie nr paszportu? Kto ma, oczywiście. Bo to też jest numer dowodu tożsamości, a jakoś bezpieczniej bym się czuła. Co myślicie? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aha. Tak czy siak: obojętnie, jaki jest powód przejęcia przesyłek, dostawcą jest DPD i wydaje mi się, że powinna być możliwość zgłoszenia do loterii każdego listu przewozowego, który można prawidłowo wyszukać na stronie DPD. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Można wtedy domniemywać że:
Nadawca A zlecił dostarczenie przesyłki Siódemce.
Siódemka podzleciła dostarczenie przesyłki DPD.
DPD dostarczyło przesyłkę do odbiorcy, a tym samym może on wziąć udział w loterii.
Taka moja logika.
Wyświetl w wątku >>