Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6235745 Napisano: 01.08.2016 11:13:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

ale nie każdy sprawdza regulamin co dziennie, jak ktoś przeczytał pierwszego dnia że można kupić wszystkie produkty,to nie znaczy że od razu pobiegł do sklepu po zakupy, ja np czytam regulamin pierwsze-drugiego dnia konkursu, a zakupy robię np 5 dnia konkursu i ponownie regulamin sprawdzam dopiero przed wysłaniem zgłoszenia.

No właśnie - a kto nam zwróci kasę za produkty, które usunęli z regulaminu?

Ja regulamin czytam, spisuję najważniejsze punkty na kartkę, regulamin zapisuję na komputerze. Dlatego mam zapisany regulamin z wieloma produktami i takie zakupy, ale teraz już zgłoszeń nie poślę, bo ponoć te paragony są nieważne. A pieniądze wydane - dlaczego mam finansowo odpowiadać za błąd pracownika Tqg? Wyświetl w wątku >>

joan

#6235738 Napisano: 01.08.2016 11:02:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

Mój post dotyczy konkursu OLIMPIADA Z ŻABKĄ.
Sprawa nas zbulwersowała, bo zmieniono regulamin w trakcie trwania konkursu.
Na moje pytanie, dlaczego to zrobiono i czy można kupować marki wymienione
na plakacie, stanowczo odpowiedzieli:
Zgodnie z wszystkimi materiałami i regulaminem, należy kupić dowolny produkt Gillette.
Wszystkie marki są sponsorem Olimpiady, natomiast w konkursie bierze udział tylko Gillette .

Materiały to są na budowie.
Obie strony obowiązuje regulamin i nie może on zostać zmieniony po rozpoczęciu konkursu.
Z każdym słowem coraz bardziej się pogrążają... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235736 Napisano: 01.08.2016 11:00:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Info dot konkursu w żabce, tala odp dzisiaj dostałam

Wszystkie paragony będą akceptowane w formie w jakiej zostały realizowane zgodnie z opublikowanym w danej chwili regulaminem

Bardzo profesonalne podejscie.. emotka

No bardzo; ale powinni raczej przeprosić za omyłkę stażystki, którą przyjęli na okres wakacji, a którą to pomyłkę stażystka starała się niezdarnie zatuszować. Teraz powinni zamieścić oficjalne info z datami i godzinami, kiedy jaki regulamin obowiązywał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

joan

#6235529 Napisano: 31.07.2016 19:33:25 w Wkurza mnie...
kalka - czyli miałam rację: są ludzie, których NIGDY nie zadowolisz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235521 Napisano: 31.07.2016 18:50:35 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

Dlatego następnym razem spodziewajmy się od Colgate 100 bonów po 50 zł i 500 zestawów: szczotka+ pasta emotka  (taki może być wynik działań psów ogrodnika) ale przynajmniej będzie mniej chorych emocji. emotka  

To i tak nie miałoby sensu - są ludzie, których NIGDY nie zadowolisz.

BTW, nie tak dawno temu czegoś szukałam i trafiłam na forum chyba o dzieciach, gdzie rodzice darli japę, jak to gazeta XXX oszukuje! Bo oni tydzień (tak, tak!) wcześniej wygrali nagrodę w jakimś konkursie i jeszcze nie dotarła! No skandal! I posypały się gromy, jak to redakcja oszukuje, że pracownicy te nagrody ukradli dla siebie, że należałoby to zgłosić na policję, ogólnie: pogróżek moc i organizowanie się głupich i głupszych. Ręce mi opadły dosłownie do samej ziemi. Wyświetl w wątku >>

joan

#6235508 Napisano: 31.07.2016 18:09:43 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

(...) Z tego wszystkiego szkoda mi najbardziej agencji...są uczciwi, nie podniecają się "laurkami" i innymi świecidełkami", można u nich wygrać fajne nagrody PRZEMYŚLANYMI TEKSTAMI, a mało takich agencji obecnie na rynku. Amen. (...)

Mnie też ich żal - wyobrażam sobie siebie, jak wracam zmęczona z pracy, weekend dopiero na horyzoncie, a urlopu brak. Tymczasem przed snem jeszcze jakaś g*wnoburza i fałszywe oskarżenia, muszę się tłumaczyć, oświadczenia pisać, sponsora ugłaskać, szefowi zdać relację, protokoły/pisma/dane wyciągać i zaprezentować, eh.

darog - kiedy Rossnet organizował konkursy, często robiłam tam przeróżne zakupy. Teraz tylko i wyłącznie: cenzurataśma, ręczniki kuchenne i chusteczki higieniczne. Absolutnie nic więcej. Wyświetl w wątku >>

joan

#6235476 Napisano: 31.07.2016 14:50:18 w Wkurza mnie...
darog napisał(a):

(...) Co mnie cieszy>? że ludzie jak czytam to raczek bronia ich- co i mnie uspokaja,,  pozdraiwam Cie serdecznie. Dzieki takiemu wpisowi nie bede unikał ich konkursów tak jak Mysiorków!

emotka

A tak w ogóle, to ja nie wygrywam u Smolara. No i teraz nie wiem, co w tej sprawie robić, czy od razu z bazuką na nich, czy jak... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6235461 Napisano: 31.07.2016 14:16:12 w SZUKAM....
kammaro napisał(a):

Spontanicznie wymyśliliśmy, aby pojechać na 4 dni nad Balaton. Nigdy tam nie byliśmy. Może jest na forum ktoś, kto się orientuje, czy można tam znaleźć nocleg bez problemu? A może ktoś ma namiar na tanie noclegi?

No co Wy, to już lepiej dołożyć trochę km i pojechać do Chorwacji emotka

My kilka lat temu jechaliśmy ze znajomymi do Chorwacji właśnie i mieliśmy nocować spontanicznie nad Balatonem. Pogoda była tak beznadziejna i deszczowa, jak teraz za oknem emotka Na Węgrzech dodaliśmy gazu i szurnęliśmy prosto do Chorwacji - po przejechaniu przez tunel okazało się, że góry zatrzymały brzydką pogodę i mieliśmy mnóstwo słońca. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235459 Napisano: 31.07.2016 14:12:04 w Wkurza mnie...
darog napisał(a):

Jakoś chyba tylko raz coś tam wpadło z Streamline. Nigdy nic ani ja ani moi znajomi nie wygrali nic watościowego w Streamline,
Oni to coś podobnego do Mysiorków?

Rozczaruję Cię -> akurat ja w Streamline wygrywam. Może nie samochody czy skutery, ale główne na pewno. Oprócz poprzedniego konka z samochodami, gdzie nie wygrałam zupełnie nic, statystyki mam świetne przy mikroskopijnej ilości zgłoszeń. Może nie nazywaj ich więc mysiorkami, bo to wielce obraźliwe w środowisku konkursowym emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6235457 Napisano: 31.07.2016 14:04:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zapisałam plik 29 ‎lipca ‎2016 o ‏‎12:36:47 -> czyli W TRAKCIE TRWANIA KONKURSU regulamin dopuszczał zakup kilku marek.
Niech mnie nawet nie wk*, nie będę przecież co chwilę sprawdzać, czy im do głowy nie przyszło coś zmieniać  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235344 Napisano: 30.07.2016 22:23:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

Ciekawe jak to rozwiążą ...

Cóż, powinni nie myśleć o takich konkursowiczach-forumowiczach, jak my - powinni pomyśleć o klientach żabki, którzy co minutę nie włażą na ich stronę tylko po to, żeby zobaczyć niekompetencję jakiegoś pracownika. Ciekawe, czy zrobili to specjalnie, żeby nie wydać nagród? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235338 Napisano: 30.07.2016 22:07:33 w Kaufland konkursy
Domino123 napisał(a):

W konkursie  „Troszczymy się o piłkarskie emocje w Waszych domach” rzeczywiście trzeba odsyłać adres zameldowania, czy można zamieszkania? 

Odeślij, jak Ci organizator kazał w smsie; szczególnie, jeśli masz jeszcze dowód osobisty z wpisanym adresem zameldowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235336 Napisano: 30.07.2016 22:05:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie można zmieniać regulaminu W TRAKCIE trwania konkursu na niekorzyść uczestników. I właściwie tyle w temacie. Nikt nie zagląda do regulaminu co godzinę. Powinni go zmienić na poprzednią wersję, dla swojego dobra - szczególnie psychicznego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235332 Napisano: 30.07.2016 21:39:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

A czy ja mam jakąś pomroczność, czy w tym konkursie (organizowanym wszak prze TQG) nia ma ograniczenia na gospodarstwo domowe? emotka Szczerze, to nawet na osobę nie widzę, ale tu już zakładam niedopatrzenie...

Nie ma. Ale spoko, zaraz podmienią regulamin na kolejną wersję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235327 Napisano: 30.07.2016 21:19:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Informacji nt tego konkursu:
http://www.e-konk...ka.html#.V5z7OfxkjIU
Czy mi sie cos pomylilo, czy wczesniej w regulaminie byl zapis o różnych dopuszczalnych markach produktów promocyjnych - Gillette, Gillette Venus, Ariel, Pampers, Fairy, Head&Shoulders, Always, Naturella, Vizir, Lenor, Wella.

A teraz widnieje tylko GIllette? 

Wydaje mi się, ze to zmienili, bo zdazylam kupic Fairy i poslac zgloszenie emotka

Zmienili -> chyba im napiszę, co o tym sądzę emotka

Również mam inne produkty na paragonach. I zapisaną na komputerze poprzednią wersję regulaminu.

Warzywnie w tym TQG: buraki, cebulaki.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235305 Napisano: 30.07.2016 18:37:50 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Szukam osoby z Wa-wy lub okolic, która mogła by (w zamian za coś...) zaopiekować się króliczkiem moich dzieci przez ok. 2 tygodnie! 
Królik miał jechać z nami samochodem, ale właśnie wyczytaliśmy, że króliki z powodu stresu bardzo źle znoszą podróż (szczególnie daleką) i nie chcemy ryzykować.  emotka   Zostawilibyśmy go u przyjaciół lub rodziny, ale wszyscy mają albo psa, albo kota, albo jedno i drugie, a nasz królik jest po przejściach z psem (dlatego zresztą go wzięliśmy, bo że rodzinie "wielozwierzęcej"  emotka   był nękany przez psa i teraz panicznie boi się psów. Jeśli jest na forum jakaś przyjazna zwierzakom osoba, która zechce zaopiekować się łagodnym i przemiłym (niegryzącym nikogo i niczego, siusiającym jedynie do kuwety) króliczkiem, to proszę o kontakt. Forma rewanżu do uzgodnienia  emotka

p.s. hotel  nie wchodzi w grę, bo tam siedziałby cały czas w klatce  emotka

Poszukaj jakiejś króliczej fundacji z Warszawy, albo przynajmniej prozwierzęcej. Wolontariuszki są obyte ze zwierzętami, jakoś łatwiej im zaufać. I czy nie ma możliwości, żeby królik mieszkał sobie dalej u Ciebie, a ktoś by do niego przychodził?

Ostatnio usłyszałam zdziwiony głos: "To kota się nie kąpie? Wy jej w domu nie kąpiecie? Naprawdę?" No i co z tego, że fajna osoba do zaopiekowania się moją kicią, skoro musiałabym jej encyklopedię kocią przed wyjazdem napisać... emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6235281 Napisano: 30.07.2016 16:43:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edi999a napisał(a):

Czy konkurs "Pielęgnuj bliskość z NIVEA" Blue Store został już rozwiązany. Czytam regulamin, ale nie widzę daty rozwiązania.

Mam zapisaną datę poinformowania laureatów "max 11.08.".
Tam było pół tysiąca nagród, a nikt się wygraną nie chwalił emotka
Teraz kończą Nivea/Carrefour, może potem zabiorą się za Blue Store. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235073 Napisano: 29.07.2016 17:34:05 w Biedronka
belca napisał(a):

Ludzie, przestańcie szerzyć ferment...100 razy każdy wstawia te linki. Tylko po co?

A bo widzisz: do poczytania, a nikt nie czyta - ani tamtejszych bzdur, ani stanu faktycznego na forum. Jeszcze z 10x obejrzymy te "rewelacje" emotka Wyświetl w wątku >>
1 belca 0

joan

#6235050 Napisano: 29.07.2016 16:47:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

Rozumiem  czyli brak wiarygodności, choć swoja droga dziwne z tymi znajomymi 2 z 3  laureatów i to nagród wartościowych - może i domysły czy pomówienia,   od razu na myśl przychodzą mi seaty z Lidla ale  to  Mysiorki i wtedy chyba było "Grubo".

A ilu masz znajomych, co wygrali samochód? Nie zastanawiamy się nad tym, ale takich osób jest caaałkiem sporo emotka

Mysiorki to zupełnie inna sprawa; tam auto dostał min. kuzyn organizatorki, co to jednak ona za bardzo go nie lubi i ma z nim słaby kontakt emotka Po wywleczeniu sprawy na światło dzienne ostatnie auto "zupełnym przypadkiem" wpadło na forum. Od tego czasu właścicielka ma ciężkie życie, kolonoskopia przy każdym organizowanym konkursie.

Streamline i laureaci biedronkowi są obiektem ataków jakichś dziwnych i znudzonych ludzi. Pokazano twarze, profile, miejsca pracy. Przede wszystkim gawiedź podchwyciła temat dlatego, że nikt nie rozumie tego graficznego przedstawienia powiązań; autor chyba nie wie, jak się robi kolaże. Ale jest słowo "afera", więc można kogoś anonimowo pomówić, z*ebać dzień laureatom, pracownikom Streamline i Jeronimo. Niefajnie, naprawdę niefajnie.

mattadore - te insynuacje są nie na miejscu, wygrywałam w Streamline nawet wtedy, gdy była jedna główna nagroda i nie musiałam jej dzielić na pół z żadnym pracownikiem emotka Swoją drogą, niech żyje bezrobocie, mogę grać i wygrywać, gdzie mi się podoba emotka Wyświetl w wątku >>
1 bridget 0