Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No właśnie - a kto nam zwróci kasę za produkty, które usunęli z regulaminu?
Ja regulamin czytam, spisuję najważniejsze punkty na kartkę, regulamin zapisuję na komputerze. Dlatego mam zapisany regulamin z wieloma produktami i takie zakupy, ale teraz już zgłoszeń nie poślę, bo ponoć te paragony są nieważne. A pieniądze wydane - dlaczego mam finansowo odpowiadać za błąd pracownika Tqg? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Materiały to są na budowie.
Obie strony obowiązuje regulamin i nie może on zostać zmieniony po rozpoczęciu konkursu.
Z każdym słowem coraz bardziej się pogrążają... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No bardzo; ale powinni raczej przeprosić za omyłkę stażystki, którą przyjęli na okres wakacji, a którą to pomyłkę stażystka starała się niezdarnie zatuszować. Teraz powinni zamieścić oficjalne info z datami i godzinami, kiedy jaki regulamin obowiązywał
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://mistrzowie.../Reklamacja-konkursu Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To i tak nie miałoby sensu - są ludzie, których NIGDY nie zadowolisz.
BTW, nie tak dawno temu czegoś szukałam i trafiłam na forum chyba o dzieciach, gdzie rodzice darli japę, jak to gazeta XXX oszukuje! Bo oni tydzień (tak, tak!) wcześniej wygrali nagrodę w jakimś konkursie i jeszcze nie dotarła! No skandal! I posypały się gromy, jak to redakcja oszukuje, że pracownicy te nagrody ukradli dla siebie, że należałoby to zgłosić na policję, ogólnie: pogróżek moc i organizowanie się głupich i głupszych. Ręce mi opadły dosłownie do samej ziemi. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie też ich żal - wyobrażam sobie siebie, jak wracam zmęczona z pracy, weekend dopiero na horyzoncie, a urlopu brak. Tymczasem przed snem jeszcze jakaś g*wnoburza i fałszywe oskarżenia, muszę się tłumaczyć, oświadczenia pisać, sponsora ugłaskać, szefowi zdać relację, protokoły/pisma/dane wyciągać i zaprezentować, eh.
darog - kiedy Rossnet organizował konkursy, często robiłam tam przeróżne zakupy. Teraz tylko i wyłącznie: cenzurataśma, ręczniki kuchenne i chusteczki higieniczne. Absolutnie nic więcej. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A tak w ogóle, to ja nie wygrywam u Smolara. No i teraz nie wiem, co w tej sprawie robić, czy od razu z bazuką na nich, czy jak...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No co Wy, to już lepiej dołożyć trochę km i pojechać do Chorwacji
My kilka lat temu jechaliśmy ze znajomymi do Chorwacji właśnie i mieliśmy nocować spontanicznie nad Balatonem. Pogoda była tak beznadziejna i deszczowa, jak teraz za oknem
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Rozczaruję Cię -> akurat ja w Streamline wygrywam. Może nie samochody czy skutery, ale główne na pewno. Oprócz poprzedniego konka z samochodami, gdzie nie wygrałam zupełnie nic, statystyki mam świetne przy mikroskopijnej ilości zgłoszeń. Może nie nazywaj ich więc mysiorkami, bo to wielce obraźliwe w środowisku konkursowym
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niech mnie nawet nie wk*, nie będę przecież co chwilę sprawdzać, czy im do głowy nie przyszło coś zmieniać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cóż, powinni nie myśleć o takich konkursowiczach-forumowiczach, jak my - powinni pomyśleć o klientach żabki, którzy co minutę nie włażą na ich stronę tylko po to, żeby zobaczyć niekompetencję jakiegoś pracownika. Ciekawe, czy zrobili to specjalnie, żeby nie wydać nagród?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Odeślij, jak Ci organizator kazał w smsie; szczególnie, jeśli masz jeszcze dowód osobisty z wpisanym adresem zameldowania. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma. Ale spoko, zaraz podmienią regulamin na kolejną wersję
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zmienili -> chyba im napiszę, co o tym sądzę
Również mam inne produkty na paragonach. I zapisaną na komputerze poprzednią wersję regulaminu.
Warzywnie w tym TQG: buraki, cebulaki....
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poszukaj jakiejś króliczej fundacji z Warszawy, albo przynajmniej prozwierzęcej. Wolontariuszki są obyte ze zwierzętami, jakoś łatwiej im zaufać. I czy nie ma możliwości, żeby królik mieszkał sobie dalej u Ciebie, a ktoś by do niego przychodził?
Ostatnio usłyszałam zdziwiony głos: "To kota się nie kąpie? Wy jej w domu nie kąpiecie? Naprawdę?" No i co z tego, że fajna osoba do zaopiekowania się moją kicią, skoro musiałabym jej encyklopedię kocią przed wyjazdem napisać...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam zapisaną datę poinformowania laureatów "max 11.08.".
Tam było pół tysiąca nagród, a nikt się wygraną nie chwalił
Teraz kończą Nivea/Carrefour, może potem zabiorą się za Blue Store. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A bo widzisz: do poczytania, a nikt nie czyta - ani tamtejszych bzdur, ani stanu faktycznego na forum. Jeszcze z 10x obejrzymy te "rewelacje"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ilu masz znajomych, co wygrali samochód? Nie zastanawiamy się nad tym, ale takich osób jest caaałkiem sporo
Mysiorki to zupełnie inna sprawa; tam auto dostał min. kuzyn organizatorki, co to jednak ona za bardzo go nie lubi i ma z nim słaby kontakt
Streamline i laureaci biedronkowi są obiektem ataków jakichś dziwnych i znudzonych ludzi. Pokazano twarze, profile, miejsca pracy. Przede wszystkim gawiedź podchwyciła temat dlatego, że nikt nie rozumie tego graficznego przedstawienia powiązań; autor chyba nie wie, jak się robi kolaże. Ale jest słowo "afera", więc można kogoś anonimowo pomówić, z*ebać dzień laureatom, pracownikom Streamline i Jeronimo. Niefajnie, naprawdę niefajnie.
mattadore - te insynuacje są nie na miejscu, wygrywałam w Streamline nawet wtedy, gdy była jedna główna nagroda i nie musiałam jej dzielić na pół z żadnym pracownikiem