Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Konsola -> via DPD. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W sumie możesz zadzwonić do biura taty i poprosić do telefonu sekretarkę; niech ona Ci tę kartę podarunkową prześle, najwyżej jej dacie jakąś premię, skoro to takie trudne zadanie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgadzam się całkowicie - w ogóle nie rozumiem, jak można zrobić zakupy bez przeczytania regulaminu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tyle, co ja
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, ale tylko organizator wie, o jakie godziny chodzi. Ale ponoć nikomu nie powie, więc konkurs uczciwy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję Wam za odpowiedzi; posłałam wyłącznie eski poniżej 160 znaków, ale do żadnego nie dostałam zwrotki - stąd pytanie.
Gratuluję nagród
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nawet do auta to niepotrzebne: no bo se wyobraź, że wchodzisz do salonu samochodowego z reklamówką pełną gotówki, a pracownik salonu Cię pyta o imiona rodziców
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Absolutnie nie podawaj imion rodziców. NIGDY. To są dane potrzebne do zaciągnięcia kredytu. Możesz odpisać, że są to dane wrażliwe i domaganie się ich podchodzi pod wyłudzenie danych. Nie zaszkodzi postraszyć ewentualną skargą do sponsora -> Tobie te kilka dodatkowych słów nie zrobi różnicy, a może uratujesz kogoś innego.
Kilka minut temu dzwonił mój facet z info, że do jakiejś babki przyszli goście i nakazali wymianę żarówki, za co wzięli od niej 600 zł. Sześćset! Oczywiście było to oszustwo. Zasugerowałam, że ludzie z demencją nie powinni mieć nieograniczonego dostępu do własnych pieniędzy, na co mój facet stwierdził, że babka była normalna i przy zdrowych zmysłach. Uje są wszędzie, chrońmy siebie i innych ludzi! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
2x NIE
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To już druga taka sprawa w ciągu 2 dni. Chyba zbyt dużo tutaj ostatnio nowicjuszy
Co do Natalii - ma dwóch fejsbukowych znajomych i na profilu same udostępnienia konkursowe, jak dla mnie to właśnie Natalia jest kontem fejkowym. I tak właśnie pewnie uznał również Wedel
PS: Tak się ostatnio złożyło, że w kubkach łazienkowych mieliśmy po 2 szczoteczki do zębów (z powodu cotygodniowych wyjazdów). Odwiedzającej nas koleżance powiedziałam, że to szczoteczki naszych stałych kochanków. Ale być może zwyczajnie jesteśmy szczoteczkowo-pazerni...
PS2: W Wedlu nie grałam. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oni mogą te brakujące & najbardziej atrakcyjne liczby nadrukować ostatniego dnia promocji, nie ma przykazu, żeby to zrobić pierwszego. I nikt nie zdąży zupek z tymi kodami kupić - olaboga, cóż za przypadek. Niech się smażą w piekle
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I jeszcze bez podawania numeru paragonu w zgłoszeniu -> normalnie tak zarąbista akcja, że kisiel w gaciach
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Znaczy się: zlecasz zakupy krewnym, bo nie masz sklepu u siebie? To już lepiej dogadaj się z kimś sprawdzonym i zaufanym na forum. Nie będzie chciał ułamka nagrody, a i większe prawdopodobieństwo, że kupi to, co trzeba, kiedy trzeba i gdzie trzeba. I bez narzekania
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szukam bezpłatnego, niebajeranckiego programu do pomniejszenia filmików -> w obecnej wersji niecałe 2 minuty nagrania ważą ok. 160 MB
Najlepiej, żeby to było coś w stylu InfranView, całkiem zwyczajne
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Powiem Ci szczerze, że nigdy nie czułam się przez PP wprowadzona w błąd. Zawsze PRZED nadaniem ważniejszej paczki sprawdzam w necie na stronie poczty co i jak. Nie sądzę, by cokolwiek świadomie lub nieświadomie zatajali.
Po co im deklarowana wartość? Hmm, nie wiem, obstawiam przykładowo:
- przesyłki powyżej pewnej kwoty nie przewiozą z zasady, czyli np. nie można wpisać 1.000.000,00 zł;
- samochody poczty mają jakieś limity ubezpieczenia przewożonego towaru (jak zresztą każde auto w transporcie), więc na pewno istotna jest wartość przyjęta na samochód. W skrócie: przewoźnik nie może zabrać na samochód towaru o większej wartości, niż wynosi ubezpieczenie (ewentualnie w sytuacjach wyjątkowych dokupuje się tzw. cargo).
Oczywiście współczuję Ci ogromnie tej całej sytuacji, ale moim zdaniem odpowiedzialność leży po stronie nadawcy przesyłki. A co do złodzieja, to niech go %@#%^. Przy założeniu, że nadawca sfotografował voucher przed wysłaniem, od razu po stwierdzeniu kradzieży zgłosiłabym sprawę do biura podróży, żeby ten voucher uznało za nieważny. Ja nie pojadę na wakacje, ale i złodziej również nie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A nie masz możliwości podjechać do placówki? W moim mieście jest jakiś taki minioddział czegośtam, podajesz PESEL i za chwil parę na miejscu wyrabiają i wydają kartę EKUZ. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bez paniki, jeszcze nawet nie rozesłali wszystkich za pierwszy etap