Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6230557 Napisano: 18.07.2016 18:43:25 w Carrefour konkursy
magnus napisał(a):

Czy C4 Nestle o kartach też informowało ?

Chyba nie, bo było ich tylko o 10 szt. mniej niż rowerów, a nikt nie wspomniał o wygraniu karty. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6230338 Napisano: 18.07.2016 13:20:13 w Carrefour konkursy
edzia21 napisał(a):

Czy z Palmolive wożą dzisiaj również ekspresy DolceGusto? emotka

Nie sądzę, bo właśnie GLS przyniósł torebkę Sabriny i na tym koniec. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6230179 Napisano: 17.07.2016 23:34:51 w Pomocy!!!!
...nieaktualne... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6230162 Napisano: 17.07.2016 22:27:31 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

Dzięki dziewczyny. Podejrzana sprawa z tym wszystkim....

Skontaktuj się z nimi na Fejsie - mnie danych nie wykradli, ale na FB sporo o tym pisano, a na wiadomości zawsze odpowiadają emotka

szindy napisał(a):

Czy osoby które pomagają Wam robić zakupy konkursowe (maż, żona, brat, siostra, mama, tata itp) partycypują w ewentualnej nagrodzie lub w przychodach z jej sprzedaży?

Nie, bo wszystkie zakupy robię sama emotka Niemniej: nie podzielić się kasą z żoną/mężem? Dziwny układ, jak dla mnie. Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

joan

#6230155 Napisano: 17.07.2016 22:16:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Ludzie nie doczytali w Hellenie ważnego punktu:
"Uczestnik oświadcza i zapewnia, że żaden z elementów Zgłoszenia Konkursowego nie był w przeszłości i nie będzie w przyszłości wykorzystany na potrzeby żadnego innego konkursu, organizowanego przez Organizatora lub podmioty trzecie."
Dużo zdjęć jest z innych konkursów, choćby te meczowe. Jak ktoś brał udział w konkursie, może na to zwrócić uwagę teraz. Po wynikach z reguły jest bałagan i kłócenie się o wszystko. 

Oraz zdecydowanie warto zwrócić uwagę na to, że wklejanie fotografii ściągniętych np. z portalu Polskiego Radia jest po prostu żenujące; jakby nie można było zdjęcia flagi zrobić, no dżyzys, takie to skomplikowane? emotka

Jeśli o mnie chodzi, to na wszelki wypadek poszłam zrobić całkiem nowe zdjęcie, bo nie byłam w 100% pewna, czy gdzie ś nie zamieściłam tego, które miałam na kompie. Żeby było śmieszniej, musiałam całkiem inne ujęcie wybrać, bo się okazało, że roślinność porosła to pierwotne; zdjęcie może nie jest wybitne, ale przynajmniej moje, najmojsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229867 Napisano: 15.07.2016 23:14:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PS: Idę spać, alem ciekawa, czy Pani Kartonowa również wzięła udział w w/w konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229865 Napisano: 15.07.2016 23:11:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ace napisał(a):

Czy ktos zWas wysyłał zgłoszenie na konkurs "oranżada na Kubie"? Czy Wam tez zmoderowali tekst? W sensie pozmieniali? Kurde pierwszy raz sie z tym spotykam.... I co a potem w oświadczeniu zwycięzca będzie sie podpisywał ze jest jego twórca?

Nic w moim zgłoszeniu nie zmienili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229695 Napisano: 15.07.2016 16:28:28 w Czy informują/ informowali?
Agnes napisał(a):

a Mondelez z ITM????

Jeszcze nie, mają czas do 29.07. (o ile chodzi Ci o konkurs Rodzinne wakacje w ITM). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229620 Napisano: 15.07.2016 13:49:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Patrzyłam na tej stronie na reg
https://promocje.fortis.pl/BP%20FOTOLOTERIA%202016/Regulamin_LoteriaBP16-05-20.pdf
i tu nie było listy emotka

Skoro nie było listy, jest to niedopatrzenie organizatora - nie mogą istnieć dwa rozbieżne regulaminy do tej samej promocji emotka Powinni Ci przysłać nagrodę - zauważ, że regulamin loterii nie nakazuje uczestnikowi zapoznać się z jakimikolwiek materiałami czy plikami zamieszczonymi na stronie fotoloteria.pl, skoro można było wysłać zgłoszenie smsem. Uczestnik, który: zapoznał się z regulaminem, dokonał zakupu zgodnie z regulaminem, dokonał zgłoszenia zgodnie z regulaminem, został wybrany laureatem zgodnie z regulaminem ... powinien otrzymać nagrodę. Zgodnie z regulaminem emotka Wyświetl w wątku >>
2 mysz-s, nasto 0

joan

#6229572 Napisano: 15.07.2016 12:26:37 w Czy informują/ informowali?
kaktus1012 napisał(a):

Należało kupić produkty Fairy za 20 zł i wypełnić kupon znajdujący się obok produktów i wrzucić do urny w sklepie.

Hmm, skoro nie był to konkurs z naszej bazy, ani opisany na naszym forum, nie pytaj o niego tutaj emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6229564 Napisano: 15.07.2016 12:17:47 w Czy informują/ informowali?
kaktus1012 napisał(a):

Czy informowano już z konkursu "Lśniące naczynia z Fairy" w Carrefour? Nagrodami były zmywarki.

A co to za konkurs? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229560 Napisano: 15.07.2016 12:13:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
serpher napisał(a):

Hej , spotkaliscie sie kiedys z sytuacja ,gdzie w konkursie wygrywaja osoby o tym samym nazwisku i z tej samej miejscowosci ?

Nigdy. Bo w Polsce jest ujemny przyrost naturalny. Czyli nie ma rodzin. Każdy żyje solo. Kraj pustelniczy. Może 500+ to zmieni. Wyświetl w wątku >>

joan

#6229550 Napisano: 15.07.2016 12:06:20 w Wkurza mnie...
cleopatra - nie powiem. Bo nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229542 Napisano: 15.07.2016 11:53:25 w SZUKAM....
benasia napisał(a):

nie zwilgotnieją? A te już częściowo wyblakłe to nie ma sposobu? Kiedyś coś czytałam o żelazku ale nie wiem czy faktycznie coś to da?

Od żelazka się trzymaj z daleka.

Wyblakłe skseruj i porób im zdjęcia. Potem włóż do koszulki, odłóż w ciemne miejsce i już ich nie ruszaj. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229537 Napisano: 15.07.2016 11:49:58 w Wkurza mnie...
Mam nadzieję, że Streamline puści dziś jakieś eski z Grande Promozione, bo co chwilę ktoś z zerowym kontem konkursowym koniecznie musi we wszelkich wątkach koniecznie spytać, czy może już informowali - no szlag mnie zaraz trafi emotka Wyświetl w wątku >>
2 bethan, jagatu 0

joan

#6229452 Napisano: 15.07.2016 09:35:29 w Wkurza mnie...
cleopatra napisał(a):

ja Was przebiję....pojechałam kiedyś do marketu po zakupy, nawaliłam cały wózek, że prawie z niego wypadało, wyjeżdżam na parking i dopiero oprzytomniałam, że przecież przyjechałam autobusem....musiałam dzwonić po siostrę, czekałam aż skończy pracę, 3 godziny  emotka emotka emotka

OMG, jak we francuskiej komedii emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229426 Napisano: 15.07.2016 00:09:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Czy Studio Versus
wszystkie konkursy tak mozolnie długo rozwiązuje? 60 dni trzeba paragon trzymac....a jak dodatkowo wydruk świeży z kasy bo mało tuszu to lipa na całego..
Jakoś nie mam pozytywnego zdania o tej agencji..

A ja mam pozytywne zdanie.

W dodatku i tak nigdy nie wyrzucam paragonów od razu po zakończeniu konkursu, bo przecież jest rezerwa. Dla mnie żadna różnica, czy poleżą w koszulce, bo ja tego chcę, czy też bo organizator sugeruje, że warto byłoby je przechować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6229110 Napisano: 14.07.2016 14:28:33 w Biedronka
No dobra, zrobiłam śledztwo w kwestii Colgate / Biedronka / Streamline emotka

Poprzednio było tak:
- termin regulaminowy do dnia: 22.02. (poniedziałek)
- poinformowali dnia: 19.02. (piątek)

Czyli teraz powinno być:
- termin regulaminowy do dnia: 18.07. (poniedziałek)
- poinformują dnia: 15.07. (piątek)

emotka Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

joan

#6228820 Napisano: 13.07.2016 20:57:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W kontekście wypowiedzi:
belca napisał(a):

I w takich sytuacjach jak ta- zadaje sobie pytanie...czemu NIEKTÓRZY potrafią się odezwać w wątku "informują" a inni mają go w d***.

mczarna napisał(a):

Może całe forum miej w d...? Chyba można poinformować jak widac,że nikt się nie odzywa, a Ty akurat wygrywasz?

A moim zdaniem: fakt, że ktoś napisze na forum, iż jakiś organizator własnie informuje laureatów w związku z konkursem X, to uprzejmość / grzeczność. Bo nie ma obowiązku informowania kogokolwiek o czymkolwiek. A po zamieszczeniu informacji na forum:
- jeśli nagrodzonych jest niewielu, podczytujący forum organizator wie, kim jesteś; i chociaż może się komuś wydawać, że to bez znaczenia, no cóż...
- śledzący forum ludzie wścibscy będą robić śledztwo, o ile pojawi się lista laureatów. A potem oczywiście błyszczeć, jak g* w klozecie, bo odkryli Twoją tożsamość, a Ty ich - nie.
- złośliwi i zazdrośni ludzie, którym kompleksy z uszu wychodzą, będą pisali głupoty o Twoich nagrodach: że takie coś to już wygrałaś 11.10.2014, a potem 14.09.2015, to chyba kolejna rzecz Ci nie potrzebna, sępie zachłanny.

Skoro w społeczeństwie ludzie są różnej maści, nie ma co oczekiwać, że nasze forum to zbiorowisko ideałów z sercem na dłoni. Są tacy i są siacy, to zupełnie normalne. Wyświetl w wątku >>

joan

#6228813 Napisano: 13.07.2016 20:39:56 w SZUKAM....
shell napisał(a):

Jeśli ktoś ma komornika zasądzonego i wygra np auto/voucher/telefon itp to komornik "ściąga" pieniądze za tę wygraną od zwycięzcy? Albo coś w tym stylu? Trzeba te nagrode sprzedac i oddać pieniądze? Albo oddać ją komornikowi?

Czytałam, że komornicy robią licytacje tego typu dóbr za psie pieniądze typu 25% rynkowej wartości, że to są ustawione akcje (kupującymi są znajomi). Nie wiem, ile w tym prawdy, ale chyba lepiej samemu sprzedać, przynajmniej kasa jest ok. Wyświetl w wątku >>
0 0