Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba nie, bo było ich tylko o 10 szt. mniej niż rowerów, a nikt nie wspomniał o wygraniu karty. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie sądzę, bo właśnie GLS przyniósł torebkę Sabriny i na tym koniec. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skontaktuj się z nimi na Fejsie - mnie danych nie wykradli, ale na FB sporo o tym pisano, a na wiadomości zawsze odpowiadają
Nie, bo wszystkie zakupy robię sama
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oraz zdecydowanie warto zwrócić uwagę na to, że wklejanie fotografii ściągniętych np. z portalu Polskiego Radia jest po prostu żenujące; jakby nie można było zdjęcia flagi zrobić, no dżyzys, takie to skomplikowane?
Jeśli o mnie chodzi, to na wszelki wypadek poszłam zrobić całkiem nowe zdjęcie, bo nie byłam w 100% pewna, czy gdzie ś nie zamieściłam tego, które miałam na kompie. Żeby było śmieszniej, musiałam całkiem inne ujęcie wybrać, bo się okazało, że roślinność porosła to pierwotne; zdjęcie może nie jest wybitne, ale przynajmniej moje, najmojsze
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nic w moim zgłoszeniu nie zmienili
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeszcze nie, mają czas do 29.07. (o ile chodzi Ci o konkurs Rodzinne wakacje w ITM). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro nie było listy, jest to niedopatrzenie organizatora - nie mogą istnieć dwa rozbieżne regulaminy do tej samej promocji
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmm, skoro nie był to konkurs z naszej bazy, ani opisany na naszym forum, nie pytaj o niego tutaj
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A co to za konkurs?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nigdy. Bo w Polsce jest ujemny przyrost naturalny. Czyli nie ma rodzin. Każdy żyje solo. Kraj pustelniczy. Może 500+ to zmieni. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Od żelazka się trzymaj z daleka.
Wyblakłe skseruj i porób im zdjęcia. Potem włóż do koszulki, odłóż w ciemne miejsce i już ich nie ruszaj. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
OMG, jak we francuskiej komedii
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja mam pozytywne zdanie.
W dodatku i tak nigdy nie wyrzucam paragonów od razu po zakończeniu konkursu, bo przecież jest rezerwa. Dla mnie żadna różnica, czy poleżą w koszulce, bo ja tego chcę, czy też bo organizator sugeruje, że warto byłoby je przechować
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poprzednio było tak:
- termin regulaminowy do dnia: 22.02. (poniedziałek)
- poinformowali dnia: 19.02. (piątek)
Czyli teraz powinno być:
- termin regulaminowy do dnia: 18.07. (poniedziałek)
- poinformują dnia: 15.07. (piątek)
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A moim zdaniem: fakt, że ktoś napisze na forum, iż jakiś organizator własnie informuje laureatów w związku z konkursem X, to uprzejmość / grzeczność. Bo nie ma obowiązku informowania kogokolwiek o czymkolwiek. A po zamieszczeniu informacji na forum:
- jeśli nagrodzonych jest niewielu, podczytujący forum organizator wie, kim jesteś; i chociaż może się komuś wydawać, że to bez znaczenia, no cóż...
- śledzący forum ludzie wścibscy będą robić śledztwo, o ile pojawi się lista laureatów. A potem oczywiście błyszczeć, jak g* w klozecie, bo odkryli Twoją tożsamość, a Ty ich - nie.
- złośliwi i zazdrośni ludzie, którym kompleksy z uszu wychodzą, będą pisali głupoty o Twoich nagrodach: że takie coś to już wygrałaś 11.10.2014, a potem 14.09.2015, to chyba kolejna rzecz Ci nie potrzebna, sępie zachłanny.
Skoro w społeczeństwie ludzie są różnej maści, nie ma co oczekiwać, że nasze forum to zbiorowisko ideałów z sercem na dłoni. Są tacy i są siacy, to zupełnie normalne. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czytałam, że komornicy robią licytacje tego typu dóbr za psie pieniądze typu 25% rynkowej wartości, że to są ustawione akcje (kupującymi są znajomi). Nie wiem, ile w tym prawdy, ale chyba lepiej samemu sprzedać, przynajmniej kasa jest ok. Wyświetl w wątku >>