Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Idea fajna
Aczkolwiek: obejrzałam wczoraj "Marsjanina" - szajs poniżej wszelkiej krytyki. Film obleśnie długi, całkowicie przewidywalny i do szpiku kości hamerykański. Dno od butelki, serio
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O ile dobrze pamiętam:
- 4 lata,
- można łączyć.
A jeśli zrobisz zakupy poniżej wartości bonu, kasjerka wyda Ci gotówkę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A po co Ci taki konkurs?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Informowali; dziś mieli w planie wysłać te nagrody. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba trochę przesadzasz, a może nawet mocno. Tego typu "krzyżówki" w konkursach to żadna nowość, Scrabble również nie są niczym odkrywczym. Ja bym nikogo z Was nie nagrodziła, bo zero oryginalności w obu pracach - mówię szczerze, bo jest za ciepło, żeby cokolwiek dodatkowo w bawełnę owijać.
Konkursu nie znam, laureata głównej nagrody nie znam. Sama bardzo rzadko biorę udział w konkursach foto, więc i galerii laureatów nie przeglądam, ale podejrzewam, że ktoś w konkursach fotograficznych obyty potwierdzi moje zdanie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepsza byłaby właśnie karrta podarunkowa do Duka - wtedy sam może sobie kupić to, czego będzie mu brakowało. Skoro właśnie zmienia miejsce zamieszkania, pewnie od sporej ilości znajomych otrzyma coś z wyposażenia wnętrz, a tak przynajmniej nie dostanie od Ciebie szóstej megamisy na sałatkę
Dziś na bank nie rozwożą niezbędnika, skoro dopiero zostanie nadany. Niezbędnik przyjedzie najwcześniej jutro. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zobacz opis do zdjęcia
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie tłumacz się, szkoda czasu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Możliwe, to nie ja wkleiłam - ktoś źle zacytował
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgadzam się
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zaiste jest z niej "Virtuoz"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak.
Tak.
Tak.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro Streamline w swoich konkursach laureatów nie losuje, nie ma podstaw zakładać, że tym razem zrobią losowanie.
Na poinformowanie laureatów mają czas do 18.07.2016. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie sądzę, by największym zmartwieniem świeżaka był kciuczek w dół
Jeśli ktoś ma hopla na punkcie akceptacji, powinien się zamknąć w pustelni unplugged, bo to właśnie w internecie na człowieka anonimowo wylewa się pomyje... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Byłam w Popradzie za wygrany voucher TUI (dojazd własny). Bardzo mi się podobało, ale to chyba jednak miejsce, które przypadnie do gustu nastolatkom i dorosłym - świetna strefa saun i bliskość gór małego dziecka nie zachwycą... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja nie mam żadnych przebłysków sympatii, bo możliwe, że jakiś gracz-cienias swoją upośledzoną siostrę albo babcię z demencją wykorzystuje do pozowania w kartonach
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Profesjonaliści, nie ma co... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W sumie to nawet logiczne, masz rację - skoro zgłoszenia dochodzą, może po prostu nie widzą potrzeby wysyłania zwrotek, bo... siedzą w tym biznesie krócej od nas