Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6228605 Napisano: 13.07.2016 12:29:07 w WC - rozmowy o wszystkim
andii napisał(a):

widzieliście to...  http://www.kinozbiedronka.pl/?sortBy=3  superrrrr

Idea fajna emotka

Aczkolwiek: obejrzałam wczoraj "Marsjanina" - szajs poniżej wszelkiej krytyki. Film obleśnie długi, całkowicie przewidywalny i do szpiku kości hamerykański. Dno od butelki, serio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6228509 Napisano: 13.07.2016 10:04:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Narzędzia Stanley / Nivea / Studio Versus -> DPD. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6227968 Napisano: 12.07.2016 08:40:53 w Kaufland konkursy
tusienka napisał(a):

W poprzednim konkursie ,, Troszczymy się o zapachy w  waszych domach" ( czy jakoś tak emotka ) wygrałam bon. To mój pierwszy bon. Kto napisze mi ile on jest ważny i czy obydwoma mogę zapłacić za jedne zakupy czy nie łączą się przy jednych zakupach???

O ile dobrze pamiętam:
- 4 lata,
- można łączyć.

A jeśli zrobisz zakupy poniżej wartości bonu, kasjerka wyda Ci gotówkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6227943 Napisano: 11.07.2016 23:33:22 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

szukam Dobrej Duszy, która wreszcie odczaruje ten nieszczęsny Kaufland i napisze tu na forum, że "od jutra rusza  nowy konkurs z budżetem"... emotka

A po co Ci taki konkurs? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6227847 Napisano: 11.07.2016 18:24:14 w Czy informują/ informowali?
staszek napisał(a):

Mam małą listę emotka

1. Drogeria Natura Nivea Men gdzie do wygrania były skrzynki z narzędziami. (...)

Informowali; dziś mieli w planie wysłać te nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6227827 Napisano: 11.07.2016 17:24:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anusia220 napisał(a):

(...) jeden z uczestników (być może i z tego forum) zgapił perfidnie od nas pracę (...)
Czy wg Was praca jest wzorowana na pracy męża? czy coś sobie uroiłam? (...)

Chyba trochę przesadzasz, a może nawet mocno. Tego typu "krzyżówki" w konkursach to żadna nowość, Scrabble również nie są niczym odkrywczym. Ja bym nikogo z Was nie nagrodziła, bo zero oryginalności w obu pracach - mówię szczerze, bo jest za ciepło, żeby cokolwiek dodatkowo w bawełnę owijać.

Konkursu nie znam, laureata głównej nagrody nie znam. Sama bardzo rzadko biorę udział w konkursach foto, więc i galerii laureatów nie przeglądam, ale podejrzewam, że ktoś w konkursach fotograficznych obyty potwierdzi moje zdanie. Wyświetl w wątku >>

joan

#6227559 Napisano: 11.07.2016 10:26:09 w SZUKAM....
logos89 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Szukam podpowiedzi co kupić koledze na imieniny... emotka  
Prawdopodobnie połączy je z parapetówką bo akurat będzie po przeprowadzce dlatego myślałam o czymś do mieszkania.. Tylko zupełnie nie wiem co to mogłoby być, nie znam go jeszcze aż tak dobrze  emotka  
Będę szalenie wdzięczna za wskazówki emotka

może poszukaj coś z duka tam mają fajne rzeczy emotka  Przy okazji może ktoś będize sprzedawał jakiś bonik z duka to zaoszczędzisz trochę 

Najlepsza byłaby właśnie karrta podarunkowa do Duka - wtedy sam może sobie kupić to, czego będzie mu brakowało. Skoro właśnie zmienia miejsce zamieszkania, pewnie od sporej ilości znajomych otrzyma coś z wyposażenia wnętrz, a tak przynajmniej nie dostanie od Ciebie szóstej megamisy na sałatkę emotka

danaaa napisał(a):

zuzola napisał(a):

co dziś wozi DPD?

Może "Męski Niezbędnik" z Drogerii Natura - jesli wygrałaś.
Dostałam sms-a, że dzisiaj wysyłają, ale nie podali jaką firmą

Dziś na bank nie rozwożą niezbędnika, skoro dopiero zostanie nadany. Niezbędnik przyjedzie najwcześniej jutro. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6227257 Napisano: 09.07.2016 23:07:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

joan napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

https://web.faceb...p;type=3&theater to tak żeby nie zapomnieć o Pani emotka emotka emotka emotka emotka

Zaiste jest z niej "Virtuoz" emotka

Virtuoz ? , bo dobrze gra na nerwach ?emotka

Zobacz opis do zdjęcia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6227256 Napisano: 09.07.2016 23:06:17 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze musze sie tlumaczyc dlaczego nie chce isc na slub i wesele kuzyna, a planujemy go odwiedzic po całym zamieszaniu z prezentem tylko...czy to zle nie isc na wesele ok. 150 osob, skoro nie lubimy takich imprez ?

Nie tłumacz się, szkoda czasu emotka Bądź sobą, życie masz tylko jedno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6227253 Napisano: 09.07.2016 22:42:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

A może to autentyk ?

Możliwe, to nie ja wkleiłam - ktoś źle zacytował emotka Wyświetl w wątku >>
1 leniuszka 0

joan

#6227180 Napisano: 09.07.2016 17:46:48 w Intermarche
iszhara napisał(a):

Konkursy sklepowo-urnowe to jak dla mnie najgorsze konkursy. Nieprawidłowości w takich konkursy zawsze były, są i będą - nie da się tego uniknąć. Co do konkursów w Intermarche / Bricomarche to niestety mam bardzo negatywne zdanie na ich temat. Mam w dalszej rodzinie osobę która pracowała kiedyś w jednym ze sklepów tej sieci - i odkąd poznałam parę historii staram się unikać takich konkursów. Nagradzanie znajomych, "znajomych królika" to działania na porządku dziennym. Wiadomo że dużo zależy od sklepu, od kierownictwa danego marketu - ale niestety w wielu nieprawidłowości są ogromne. emotka

Zgadzam się emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6227140 Napisano: 09.07.2016 12:47:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

https://web.faceb...p;type=3&theater to tak żeby nie zapomnieć o Pani emotka emotka emotka emotka emotka

Zaiste jest z niej "Virtuoz" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6226440 Napisano: 07.07.2016 16:15:01 w Zdjęcia naszych wygranych
Przepiękne te Wasze drzewka! emotka Wyświetl w wątku >>
1 denwerek 0

joan

#6226432 Napisano: 07.07.2016 16:07:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

Czy ktokolwiek miał do czynienia z Marquard Media Polska Sp. z o.o.?
Czy ktoś coś u nich wygrał?
Czy wysyłają nagrody z organizowanych przez siebie konkursów?

Tak.
Tak.
Tak.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6226281 Napisano: 07.07.2016 12:32:27 w Czy informują/ informowali?
kokoszka napisał(a):

Czy wiecie kiedy jest losowanie nagrod z konka Grande Biedronka.Dostaliscie jakies info o losowaniu.

Skoro Streamline w swoich konkursach laureatów nie losuje, nie ma podstaw zakładać, że tym razem zrobią losowanie.

Na poinformowanie laureatów mają czas do 18.07.2016. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6226254 Napisano: 07.07.2016 12:02:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

Takie "lajkowanie" może doprowadzić do sytuacji, że niektórzy będą zastanawiać się nad zadaniem np. prostego pytania dotyczącego zasad konkursu, bo są nowi - spodziewając się, że taka wypowiedź będzie niezaakceptowana, wyśmiana...
Bo jak wszyscy mają być równi, to adminom w postach też można dać "kciuka w dół"? emotka

Nie sądzę, by największym zmartwieniem świeżaka był kciuczek w dół emotka Może przynajmniej ktoś - niezależnie od stażu - przestanie trollować na forum emotka

Jeśli ktoś ma hopla na punkcie akceptacji, powinien się zamknąć w pustelni unplugged, bo to właśnie w internecie na człowieka anonimowo wylewa się pomyje... Wyświetl w wątku >>
1 melissa 0

joan

#6226188 Napisano: 07.07.2016 10:42:01 w WC - rozmowy o wszystkim
anula81 napisał(a):

a jak wrażenia z Popradu ? ja miałam wygrane bilety więc byliśmy tam też w ubiegłe wakacje, ale ceny podobne do tatralandii a ilość atrakcji jej do pięt nie dorasta, choć inny krajobraz, piękne widoki, jednak baseny już nie nowe, mało ich, mało atrakcji, bylismy też w besamowej ale też nie zadowala, gdy za 100zł od osoby tatralandia daje tak wiele ...

Byłam w Popradzie za wygrany voucher TUI (dojazd własny). Bardzo mi się podobało, ale to chyba jednak miejsce, które przypadnie do gustu nastolatkom i dorosłym - świetna strefa saun i bliskość gór małego dziecka nie zachwycą... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225942 Napisano: 06.07.2016 18:57:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oryginalny80 napisał(a):

Wiem że to dziwne, ale zaczynam odczuwać do niej pewną sympatię. Wie dziewczyna że ludzie się z niej śmieją, ale nadal buduje te swoje transformersy z kartonów, więc szacun za wytrwałość emotka

A ja nie mam żadnych przebłysków sympatii, bo możliwe, że jakiś gracz-cienias swoją upośledzoną siostrę albo babcię z demencją wykorzystuje do pozowania w kartonach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225766 Napisano: 06.07.2016 13:47:30 w PLAGIATY

postraszyłam sądem że nikt nie bedzie korzystał z mojej pracy emotka  a Oni ze nie ich sprawa ale usuną skoro będzie mi z tym lepiej

Profesjonaliści, nie ma co... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225750 Napisano: 06.07.2016 13:20:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

tego nie wiem - wydaje mi sie ze chyba nie, skoro zgłoszenia zostały odnotowane , nie zapytalam o to.

W sumie to nawet logiczne, masz rację - skoro zgłoszenia dochodzą, może po prostu nie widzą potrzeby wysyłania zwrotek, bo... siedzą w tym biznesie krócej od nas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0