Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6225743 Napisano: 06.07.2016 13:06:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

rozmawiałam  z Panem był problem u nich, sprawdził mi po numerze tel zgloszenia  dotarły

Ale dalej zwrotek nie będą słali, czy coś się w tej materii zmieni? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225605 Napisano: 06.07.2016 11:10:01 w PLAGIATY
poprostuanette napisał(a):

Odpisali ze uczestnik zaakcpetował regulamin i nie usuna mojego zdjecia tego cżłowieka. Nawet im uduowodniłam wysyłać oryginały zdjeć emotka

Wyślij mejla do producenta z opisem sytuacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225596 Napisano: 06.07.2016 11:06:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Głośnik Philips z konka Colgate / Hebe / Streamline -> nie wiem, którą firmą kurierską. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225369 Napisano: 05.07.2016 21:07:01 w Smolar
visserarthur napisał(a):

Co zrobić w takiej sytuacji: Mam wygraną piłkę w poprzednim etapie i w tym, ale mój brat (ten numer zgłaszał na siebie do loterii Warki w Biedronce- organizator też Smolar) wygrał teraz TV, no i co... Na piłkę w ogóle nie odsyłać, skoro jedna nagroda na gospodarstwo...? Niby na ten telewizor mogę podać inną osobę, ale Smolar chyba lubi sobie porównywać numery z innymi loteriami...?

Dbaj tylko o to, by w 1 akcji promo do 1 numeru była przypisana 1 osoba.
Może i lubią porównywać, ale ja się nad takimi sprawami nie zastanawiam; w każdym momencie możesz podarować starter koledze, to legalne.
Jednak oblukaj, co to dokładnie za piłka, może nie warto nawet odsyłać danych i komplikować sobie biurokracji. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225355 Napisano: 05.07.2016 20:53:00 w Pomocy!!!!
maria1980 - i jak tu nie oszaleć z tymi klientami? emotka Oni myślą, że "może się nie wyda". Dżyzys, teraz są takie badania, że wszystko sprawdzą. Inna sprawa, że niektórzy producenci od razu oddają kasę i nie prowadzą punktów naprawczych i z żadnymi nie współpracują -> na to chyba liczą Ci cwaniacy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225313 Napisano: 05.07.2016 19:18:03 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
HOLLY i defed - dziękuję za rady, jutro się wybiorę na zakupy emotka

A gdybyście kiedyś szukały dobrego sera feta, mnie smakuje "tradycyjny ser BioFeta Rousssas" (po ok. 14 zł np. w Carrefourze). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225246 Napisano: 05.07.2016 17:08:52 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Szukam smacznego parmezanu emotka

Takiego, co go znajdę w sieciówkach typu Carrefour, Kaufland, Tesco. Nie musi być tani.

Możecie mi coś polecić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225180 Napisano: 05.07.2016 16:03:15 w WC - rozmowy o wszystkim
magnus - oj Ty żeś chyba w poprzednim millenium ostatni raz pociągiem jechał emotka

Moje ulubione pociągi to te przedziałowe, gdzie nawet jadąc nad morze latem można było spokojnie wyciągnąć się na leżance. Chyba teraz takie składy posiada jedynie TLK. Leżanki posiadały przy wejściu również pociągi piętrowe (jeżdżą jeszcze takie?)

Teraz najczęściej pociągi są już dosyć nowoczesne, z siedzeniami w obu kierunkach, bezprzedziałowe, z dużą toaletą przystosowaną dla osób niepełnosprawnych. Przypominają nieco śląskie tramwaje.

Dodam jeszcze, że zawsze podróżuję II klasą, bo nie jestem przypisana do miejsca i mogę robić, co mi się podoba. Uwielbiam podróże pociągami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225120 Napisano: 05.07.2016 14:35:54 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

(...) Wygody (ale i prędkości) pociągu jednak nic nie przebije emotka

Wyczuwam bratnią duszę! emotka

Polskim Busem jechałam z siostrą do Berlina i z powrotem. Koszmar. Trzęsło tak, że żołądek miałam na zębach. Ale to akurat najmniejszy problem. Wyjazd w listopadową noc, a autobus zapchany do granic możliwości, wszyscy ściśnięci, jak sardynki. Nawet na moment nie można było okaz zmrużyć, bo co chwilę ktoś głośno rozmawiał przez telefon; wokół szum ze słuchawek i bzyczenie laptopów, szeleszczenie jedzeniem, mlaskanie i ciamkanie. Ale największe "atrakcje" miały charakter zapachowy. Palacze na każdym postoju ćmili, a potem tacy śmierdzący wchodzili do busa; oczywiście ostatni wydech śmierdzielstwa musiał koniecznie następować już w środku. Non stop ktoś coś żarł, przeważnie to coś wcześniej zdechło śmiercią nienaturalną i fetor rozkładającego się mięsa wędrował między siedzeniami. Chipsy cebulowe, ostre sosy, pierdki, sama słodycz. I do kompletu: skarpetki, szwajki oraz buciory. W takiej zapachowej zalewie się człowiek kisi na własne życzenie, za własne pieniądze...

A w pociągach: przestrzeń, wiatr na twarzy, przejść się można, położyć i zdrzemnąć, z wc wygodnie skorzystać i zmienić miejsce, kiedy tylko coś nam nie będzie pasowało (np. towarzystwo bądź jego aromaty). Ło jak ja kocham pociągi, chyba nawet bardziej, niż Szwajcarzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225066 Napisano: 05.07.2016 12:51:02 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

To nie działa na zasadzie próby zatrzymania wody płynącej z wodospadu w sensie tu zatrzymasz, a leje się gdzie indziej. Taka kuracja działa na przyczynę czyli na zakończenia nerwowe. (...)

Botoks likwiduje objawy, czyli blokuje pocenie - pod pachami. Ale nie likwiduje przyczyny pocenia. W dzisiejszym świecie każą nam maskować objawy, a przyczyny złej sytuacji nikogo nie obchodzą. To tak, jakby ktoś miał tzw. stopę cukrzycową i źle się czuł patrząc na nią, a aptekarz sprzedał tej osobie kocyk do zakrywania stopy - chyba nie o to chodzi emotka

Osobiście bałabym się zajmować objawami bez poznania przyczyny problemu. Oczywiście, że są ludzie z różnymi chorobami i przypadłościami, ale raczej nie przeciętny Kowalski. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225049 Napisano: 05.07.2016 12:16:19 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Długo utrzymujące się temperatury powyżej 30st.C to męczarnia, do której nie jestem genetycznie przystosowana... W PL poproszę max 25st.C - to jakoś przeżyję emotka Mam uczulenie na wysokie temperatury, przy mocnym słońcu woda leci mi z nosa i to mnie wkurza... Poza tym leci spod pach itd. i żaden bloker czy antyperspirant nie daje rady... emotka  Słyszał ktoś coś o botoksie wstrzykiwanym pod pachy - jako kuracja przeciwpotna?

Słyszałam, moją opinię wyraża puknięcie się w z liścia w czoło emotka

Uważam, że pocić się trzeba, ALE przede wszystkim, trzeba dbać o higienę. Kąpiele, a po nich np. soda oczyszczona i koniec zapachowych problemów. Pamiętajmy, że człowiek poci się, żeby obniżyć temperaturę organizmu. Logiczny wniosek? Przestaniesz się pocić, to zejdziesz na zawał/udar. Oczywiście organizm tak od razu się nie podda -> botoks zatrzyma pocenie pod pachą, więc się zaczniesz pocić gdzie indziej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6225019 Napisano: 05.07.2016 11:50:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dotusia napisał(a):

"Faul, zostałem ugryziony!"
"Podaj rysochips sprawcy"

Fajne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224902 Napisano: 05.07.2016 08:42:54 w WC - rozmowy o wszystkim
magnus napisał(a):

Raczej bezpieczniej poszukać autobusu, busa- Polski bus, Polonus - cena pewnie porównywalna a podróż wygodniejsza

Wygodniejsza? Chyba jeśli jedziesz 20 km emotka Jechałam Polskim Busem 2x i NIGDY WIĘCEJ. Nie ma to, jak kolej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224875 Napisano: 04.07.2016 23:48:11 w WC - rozmowy o wszystkim
ondine - najgorzej chyba z wyjściem do wc, bo w środku jest mało miejsca i nie postawisz bagażu, a nie możesz go zostawić poza wc. Tzn. niektóre pociągi mają bardzo duże toalety, ale większość chyba jednak nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224822 Napisano: 04.07.2016 21:17:40 w WC - rozmowy o wszystkim
ondine napisał(a):

Mam pytanie do osób, które często podróżują pociągami. Strach jechać w pojedynkę nocnym czy luzik? emotka

Luzik, kilka lat temu jechałam sama do Gdańska. Z nieco podejrzanymi typami, ale wyglądałam na ubogą i w kółko powtarzałam, że nawet aparatu foto przy sobie nie mam, a nocleg rezerwowałam przez internet, żeby nie wozić ze sobą pieniędzy, bo to niebezpieczne. Pomaga też słanie smsów ze starej Nokii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224809 Napisano: 04.07.2016 20:57:54 w Carrefour konkursy
Hehe, a na dużej butelce czekoladowego żelu p/p Palmolive jest naklejka informująca, by tego żelu w żadnym wypadku... nie jeść - hameryka, normalnie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224716 Napisano: 04.07.2016 16:54:56 w Biedronka
stoneface napisał(a):

joan napisał(a):

misiamisiam - jeśli regulamin nie przewidywał żadnych zastrzeżeń, co do sposobu płatności lub wartości zakupów, możesz zapłacić za piwo 100 zł czekiem albo 1 grosz gotówką, nic im do tego. Tak samo możesz kupić produkty na dowolny konkurs w Tesco, opłacając zakupy zniżkami kuponikowymi ClubCard - grosz to normalny środek płatniczy w Polsce, a każdy oryginał paragonu jest oryginałem paragonu emotka

To idź do biedronki i kup sobie dajmy na to 100 takich 4-paków za grosz. Kupisz bez kuponów? Nie kupisz.
Ten paragon za 1 grosz to jest odbiór nagrody, a nie zakup promocyjny.

Paragon fiskalny jest dokumentem poświadczającym sprzedaż; uwzględnienie na nim rabatów, upustów, zniżek, kuponów, kart podarunkowych itepe nie powoduje nieważności paragonu.

Nie będę zgłębiała sprawy, to zadanie dla tych, co brali udział w konkursie piwnym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224708 Napisano: 04.07.2016 16:46:11 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

joan, ale czy smolar da mi jeszcze szansę w innych konkursach? w końcu to pierwsza wygrana na mnie po ponad 6 (SZEŚCIU) latachemotka  

Da... za sześć lat! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224704 Napisano: 04.07.2016 16:42:29 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

a ja w końcu wygrałam u smolara emotka  szalik z polo.. i nie odesłałam paragonu w terminie. 
Po prostu super... 

Grunt, że wygrałaś, prestiż jest emotka

A szalik latem... no sama powiedz... dasz radę bez niego! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224691 Napisano: 04.07.2016 16:32:01 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

Wkurza mnie, że mam jakąś "pomroczność jasną" i wysłałam w czerwcu zły paragon a dobry leży sobie na biurku i się ze mnie śmieje emotka

A ja z kolei w czerwcu odesłałam paragony do 4 nagród w złym terminie - słońce mi się na mózg rzuciło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0