Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6224686 Napisano: 04.07.2016 16:29:20 w Pomocy!!!!
cleopatra napisał(a):

najchętniej bym mu napisała, żeby się "walił" bo towar został wysłany oryginalnie zapakowany i może mnie cmoknąć w trąbkę (a nóż widelec właśnie zalał, zrzucił, odwidział mu się zakup) i teraz kombinuje jak odzyskać kasę...nie jestem firmą, nie muszę przyjąć towaru, obawiam się tylko, że może np. pójść na Policję albo straszyć mnie Sądem....

A niech Cię straszy, sąd się sprawami o małej wartości nie zajmuje, minimum do roszczeń to bodajże 400 zł.

Mnie na te wszystkie lata tylko 1x zdarzyło się wygrać rzecz, która uszkodzona była od samego początku. Z drugiej strony oznacza to, że takie przypadki w konkursach się zdarzają. Pamiętajmy, że to wszystko jest made in China emotka

Ty de facto nie przyjmiesz towaru, a jedynie będziesz pośredniczyć w relacji użytkownik - producent. Kasy nie zwracaj, bo i tak zapewne nie Ty poniesiesz koszty, tylko:
- organizator konkursu lub producent - w przypadku stwierdzenia wady fabrycznej/ukrytej,
- kupujący - w przypadku stwierdzenia uszkodzenia mechanicznego.

Zatem luzik i zachowaj spokój! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224676 Napisano: 04.07.2016 16:21:18 w Pomocy!!!!
cleopatra napisał(a):

paczkomatem in Post....klawiatura była bardzo dobrze zabezpieczona....zrobię jak mówisz, niech chip ustali powód usterki, ja jej nie otwierałam....dziękuję za radę

Przy całym szacunku i sympatii do kupujących - moja mama pracowała przez kilka lat w punkcie przyjęcia do reklamacji i ludzie takie kity pociskali, że szkoda gadać. Zastosuj więc tę całą zasadę ograniczonego zaufania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224674 Napisano: 04.07.2016 16:19:24 w Biedronka
misiamisiam - jeśli regulamin nie przewidywał żadnych zastrzeżeń, co do sposobu płatności lub wartości zakupów, możesz zapłacić za piwo 100 zł czekiem albo 1 grosz gotówką, nic im do tego. Tak samo możesz kupić produkty na dowolny konkurs w Tesco, opłacając zakupy zniżkami kuponikowymi ClubCard - grosz to normalny środek płatniczy w Polsce, a każdy oryginał paragonu jest oryginałem paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224670 Napisano: 04.07.2016 16:16:15 w Pomocy!!!!
cleopatra napisał(a):

wygrałam w konkursie Chip produkt roku klawiaturę mobilną, przyszła, nie otwierałam pudełka (miało plombę zabezp.) postanowiłam sprzedać przez olx, sprzedałam, wysłałam i teraz koleś mi pisze, że klawiatura nie działa....nie sprawdzałam jej działania bo nie otwierałam pudełka, co zaznaczyłam w treści ogłoszenia że pudełko nie otwierane....co mam zrobić emotka  

Niech kupujący odeśle Ci klawiaturę na swój koszt, a Ty skontaktujesz się z Chipem, co dalej. Absolutnie nie oddawaj kasy kupującemu! Jeśli będzie potrzeba, odeślij klawiaturę do Chipa i poczekaj na ich ustalenia.

Może się okazać, że np. dziecko zrzuciło tę klawiaturę ze stołu, jej zalanie sokiem spowodowało zwarcie itp. Do momentu uzyskania informacji od Chipa, nie musisz nic robić.

PS: Czym wysłałaś klawiaturę? Ja zawsze piszę w ogłoszeniach, że wysyłka jest na odpowiedzialność i koszty kupującego. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224665 Napisano: 04.07.2016 16:10:10 w Biedronka
misiamisiam napisał(a):

Właśnie dostałam odpowiedź od Smolara odnośnie weryfikacji paragonu za 0,01 zł. - za taki paragon kodu nie otrzymałam, bo się nie należy emotka

A na który punkt regulaminu się powołali? Był tam zapis o minimalnej kwocie zakupu? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224664 Napisano: 04.07.2016 16:08:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
monisss napisał(a):

dobra, zacznę nowy wątek. loterie.
jako nowy gracz, ale w sumie nie taki nowy bo już chyba 2miesiąc gram nałogowo, jeszcze nie wygrałam nic wartościowego w loteriach?! jak to działa? na zielonewygrywa wysłałąm już 9 zgłoszeń (lody są drogie, smsy także...) na apetine 7zgłoszeń, po drodze ekspadycjazywca, familijne i wiele innych. Bilans :1 koło z Danone, 1 flaga z Tyskiego.. kuźwa to nie fair!
dlaczego ja nie mogę wygrać? a inny wygrywają ? o co chodzi?!?!?!

2 m-ce? I już w nałogu? emotka

A gdyby w pewnym przedsiębiorstwie wypłatę dawali losowo, a nie każdemu wg umowy & dokonań, zatrudniłbyś się w takiej firmie? Bo nie wiem, czego można oczekiwać po loteriach, oprócz ewentualnych niespodzianek oczywiście...

Akcja Danon to nie loteria, tylko konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224474 Napisano: 04.07.2016 11:47:19 w WC - rozmowy o wszystkim
asantesana napisał(a):

Czy ktoś mógłby mi polecić fajny, niedrogi nocleg w Bieszczadach? Potrzebuję pokoje dwuosobowe z łazienkami, miło by było móc zrobić grilla.   

W tym roku ponownie jadę tutaj:

http://siedliskomoczarne.pl

emotka

Uważam, że jest megatanio, bo 60 zł/osoba, ALE kuchnia dostępna dla gości (ze zmywareczką!)
Dodatkowe plusy: bliskość szlaków. Dom leży w sercu gór, a nie kłamliwe 100 km od nich "w otulinie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224425 Napisano: 04.07.2016 09:25:34 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

to że  po wpisie forumowiczki nie wysłałam paragonów na loterię Heinekena-okocima z Biedry z 1 gr...uznałam że skoro nie wolno to nie wolno i już i po co kusić los  ..a tu informację ze paragony 1 gr. przeszły weryfikację i kolejne piwka na nie były ( nie mówiąc o tych lepszych nagrodach ) ...celowe wprowadzenie w błąd czy o co chodziło ?

Wierzysz we wszystko, co przeczytasz w internecie? Już kilka razy się zdarzyło, że dwie osoby otrzymały od organizatora całkiem różne interpretacje jakiegoś zagadnienia. Jeśli miałaś wątpliwości, powinnaś była sama poprosić o wyjaśnienia. Na pewno nikt celowo nie chciał Cię wprowadzić w błąd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224345 Napisano: 03.07.2016 21:47:46 w Sport
Eh, niefajnie się na to patrzy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224192 Napisano: 02.07.2016 23:55:04 w Sport
mia napisał(a):

Powiem krótko: K**** mać.emotka No to już chyba ich nikt nie zatrzyma.

Etam, jest jeszcze Islandia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6224189 Napisano: 02.07.2016 23:44:19 w Sport
Co ta bramka jest: niewidzialna? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6223771 Napisano: 01.07.2016 14:21:24 w Czy informują/ informowali?
renatak0 napisał(a):

Natie77 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Czyżby informowało Grande Promozione z Biedronki? Czy to skuter z innego konkursu?
(gratuluję przy okazji!)

Napisałam do tej osoby na priv emotka  też się zastanawiam, a jeśli tak, to chyba czas sie pożegnać z wygraną emotka

A to nie skuter za komputer?

Albo z Brico emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6223582 Napisano: 01.07.2016 10:59:51 w Popraw sobie humor...
stamp2 napisał(a):

joan napisał(a):

emotka emotka emotka Ibra najlepszy!

No Ronaldinho czy Robben też niczego sobieemotka

Swoją drogą, biorąc pod uwagę freski na ścianach i podłodze: chyba większość osób korzystających z publicznych toalet to piłkarze... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6223559 Napisano: 01.07.2016 10:38:37 w Popraw sobie humor...
emotka emotka emotka Ibra najlepszy! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6222961 Napisano: 30.06.2016 11:27:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dang21 napisał(a):

Ewidentnie należy Ci się nowy partner. Z kimś takim nie można byćemotka

emotka

A jeśli chodzi o linki, to zapisałam sobie, że praca ma polegać na stworzeniu tekstu, dla własnego bezpieczeństwa jury powinno więc nagrodzić teksty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6222953 Napisano: 30.06.2016 11:23:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dang21 napisał(a):

Naprawdę chcesz zakończyć ten wieloletni związek?emotka

Nie rób tegoemotka

A bo wiesz, niby wszystko ok, ale co jakiś czas są zgrzyty i mam wrażenie, że coś się między nami psuje. Moja wyemancypowana pralka twierdzi, że życie to coś więcej, niż obowiązki domowe. Niby cicha myszka, co stoi z boku i złego słowa o mnie nie powie, ale lubi czasem złośliwie skarpetkę schować, a jak zacznie lać wodę i wyciągać brudy, to końca nie widać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6222908 Napisano: 30.06.2016 10:59:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dang21 napisał(a):

Czy ktoś chce dziś wygrać pralkę z tego konkursu?emotka
http://www.bosch-...rs-activeoxygen.html

Melduję się na posterunku z moją jedenastoletnią pralką, która jeszcze nie wie, że chętnie wymienię ją na nowszys model emotka Moja praleczka myśli, że skoro obchodzę się z nią, jak z jajkiem i obdarzam czułością, nasz związek będzie trwał po wsze czasy. Nic bardziej mylnego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6222518 Napisano: 29.06.2016 16:47:09 w SZUKAM....
amif napisał(a):

joan napisał(a):

defed napisał(a):

Szukam: kiedy na horyzoncie pojawi się konkurs, gdzie trzeba kupić płyn do prania, do płukania prania i do mycia garów... ?

I ja takowego szukam emotka

do dzisiaj można kupować w Kauflandzie na budżet - m.in. Fairy

Nie można, w tej edycji tylko kilka marek bierze udział - niestety emotka Wykluczone zostały min.: Fairy, Naturella, Always, Discreet, Lenor, Vizir itepe. I mimo, że ostatnie 2 weekendy spędziłam w podróży, nie wstąpiłam do żadnego Kauflanda. Bo nagrody nijakie, a produkty... jeszcze gorsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6222249 Napisano: 29.06.2016 12:19:36 w SZUKAM....
defed napisał(a):

Szukam: kiedy na horyzoncie pojawi się konkurs, gdzie trzeba kupić płyn do prania, do płukania prania i do mycia garów... ?

I ja takowego szukam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6222138 Napisano: 29.06.2016 10:43:32 w Informują
"Zanurz się w słodkiej przyjemności" / Super-Pharm / Palmolive / Streamline -> sms. Wyświetl w wątku >>
0 0