Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A niech Cię straszy, sąd się sprawami o małej wartości nie zajmuje, minimum do roszczeń to bodajże 400 zł.
Mnie na te wszystkie lata tylko 1x zdarzyło się wygrać rzecz, która uszkodzona była od samego początku. Z drugiej strony oznacza to, że takie przypadki w konkursach się zdarzają. Pamiętajmy, że to wszystko jest made in China
Ty de facto nie przyjmiesz towaru, a jedynie będziesz pośredniczyć w relacji użytkownik - producent. Kasy nie zwracaj, bo i tak zapewne nie Ty poniesiesz koszty, tylko:
- organizator konkursu lub producent - w przypadku stwierdzenia wady fabrycznej/ukrytej,
- kupujący - w przypadku stwierdzenia uszkodzenia mechanicznego.
Zatem luzik i zachowaj spokój!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przy całym szacunku i sympatii do kupujących - moja mama pracowała przez kilka lat w punkcie przyjęcia do reklamacji i ludzie takie kity pociskali, że szkoda gadać. Zastosuj więc tę całą zasadę ograniczonego zaufania
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niech kupujący odeśle Ci klawiaturę na swój koszt, a Ty skontaktujesz się z Chipem, co dalej. Absolutnie nie oddawaj kasy kupującemu! Jeśli będzie potrzeba, odeślij klawiaturę do Chipa i poczekaj na ich ustalenia.
Może się okazać, że np. dziecko zrzuciło tę klawiaturę ze stołu, jej zalanie sokiem spowodowało zwarcie itp. Do momentu uzyskania informacji od Chipa, nie musisz nic robić.
PS: Czym wysłałaś klawiaturę? Ja zawsze piszę w ogłoszeniach, że wysyłka jest na odpowiedzialność i koszty kupującego. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A na który punkt regulaminu się powołali? Był tam zapis o minimalnej kwocie zakupu? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
2 m-ce? I już w nałogu?
A gdyby w pewnym przedsiębiorstwie wypłatę dawali losowo, a nie każdemu wg umowy & dokonań, zatrudniłbyś się w takiej firmie? Bo nie wiem, czego można oczekiwać po loteriach, oprócz ewentualnych niespodzianek oczywiście...
Akcja Danon to nie loteria, tylko konkurs. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W tym roku ponownie jadę tutaj:
http://siedliskomoczarne.pl
Uważam, że jest megatanio, bo 60 zł/osoba, ALE kuchnia dostępna dla gości (ze zmywareczką!)
Dodatkowe plusy: bliskość szlaków. Dom leży w sercu gór, a nie kłamliwe 100 km od nich "w otulinie"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wierzysz we wszystko, co przeczytasz w internecie? Już kilka razy się zdarzyło, że dwie osoby otrzymały od organizatora całkiem różne interpretacje jakiegoś zagadnienia. Jeśli miałaś wątpliwości, powinnaś była sama poprosić o wyjaśnienia. Na pewno nikt celowo nie chciał Cię wprowadzić w błąd
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Etam, jest jeszcze Islandia
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Albo z Brico
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Swoją drogą, biorąc pod uwagę freski na ścianach i podłodze: chyba większość osób korzystających z publicznych toalet to piłkarze...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A jeśli chodzi o linki, to zapisałam sobie, że praca ma polegać na stworzeniu tekstu, dla własnego bezpieczeństwa jury powinno więc nagrodzić teksty
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A bo wiesz, niby wszystko ok, ale co jakiś czas są zgrzyty i mam wrażenie, że coś się między nami psuje. Moja wyemancypowana pralka twierdzi, że życie to coś więcej, niż obowiązki domowe. Niby cicha myszka, co stoi z boku i złego słowa o mnie nie powie, ale lubi czasem złośliwie skarpetkę schować, a jak zacznie lać wodę i wyciągać brudy, to końca nie widać... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Melduję się na posterunku z moją jedenastoletnią pralką, która jeszcze nie wie, że chętnie wymienię ją na nowszys model
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie można, w tej edycji tylko kilka marek bierze udział - niestety
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I ja takowego szukam