Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wrzuć info na FB, na pewno wielu Twoich znajomych jeszcze nie poszło spać... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Normalnie można, to logiczne, że możesz użyć PARAGONU na dowolną kwotę, skoro PARAGON jest dokumentem fiskalnym poświadczającym zakup, a masz zakupić produkt. Wystarczyło dodać w regulaminie, że minimalna kwota zakupu to 2 zł i byłoby po problemie.
Przykład z Big milkiem dobrze to wyjasnia. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Etam, będzie więcej konkursów z kodami ukrytymi w opakowaniu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W zgłoszeniu podawało się nr paragonu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ciekawy mecz, fajowy doping, Islandia górą!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie prowokuj, bo będzie jak na Eurowizji
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wszyscy mają Polsat, ja oglądam na ZDF
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poka poka wreszcie twarz! Czas na mały kaminałt
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Klient ma ponosić koszty promocji? Znaczy się: sponsorowałaś konkurs?
Napisz oficjalne pismo skierowane do organizatora + fundatora; zaznacz, że pójdziesz do rzecznika itp. Wyślij to mejlem na wszystkie adresy tych firm, jakie uda Ci się znaleźć.
Podatek płaci się od rynkowej wartości nagrody, a nie od tajemniczej kwoty kosztów promocji
BTW, L'Irene to chyba marka Ireny Eris, możesz uderzyć też do ich marketingu/PRu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Żebyś się nie zdziwiła, jak Ci bonu nie przyjmą, różnie może być. Mnie kiedyś właśnie w ITM powiedzieli, że bonów nie przyjmą, bo realizują tylko bony, które sami wydali i UWAGA mają je spisane w kajeciku, więc skoro mojego bonu nie ma, mogę go sobie wsadzić
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Do wszystkich stron napisz jednego mejla - skoro będą mieli swoje adresy mejlowe, niech to wyjaśniają między sobą. Bo w końcu ile razy będziesz do sklepów w tym upale jeździć, kto Ci za benzynę zwróci? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli tego nie zgłosisz, przy każdym następnym konkursie Brico będziesz miała jazdę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hehe, nie wiem, od kiedy posiadam telefon komórkowy, ale na studiach już miałam
A pamiętam, że przez chwilę dysponowałam komórką od dziadka, która wyglądała, jak krótkofalówka i miała miejsce na jedną linijkę tekstu, więc sms wyglądał, jak ten pasek na dole ekranu w TV. Szał pał!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie tędy droga - winna jest kierowniczka, która odpowiada za informowanie pracowników o różnych akcjach, nie kasjerka. Skoro szefowa o niczym nie miała pojęcia, nie możesz podpierdzielać biednej pani w kasie. Spisz dane kierowniczki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Eee, to nie o to chodzi. W sumie: młoda jesteś dziewczyna, to możesz nie pamiętać czasów, kiedy coś takiego jak raporciki miało znaczenie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W takich sytuacjach warto prosić o odmowę na piśmie, niech się podpiszą z imienia i nazwiska & dadzą pieczątkę. Łatwo powiedzieć "Nie da się!", ale gdy już trzeba na piśmie wyrazić swoją niewiedzę, niekompetencję i brak zaangażowania w akcje promocyjne pracodawcy... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czy opisywane przez Ciebie modele to telefony z raportami sekundowymi?
Hehe, u mnie również telefony z ery prehistorycznej, ale 100x lepsze od smartfonów. Nie dosyć, że lekkie i małe, bateria długo trzyma, raporciki są... jak mi potrzebny minutnik w kuchni czy na siłowni, muszę stary telefon ze sobą zabrać, bo mój smartfon minutownika nie posiada. Aha, czyli do dzwonienia jest i smsowania, też mi "szczyt techniki"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Samochód na weekend to największe cioolstwo, jakie może być. W tym roku widziałam w jednym konkursie taką umowę dot. tego ujowego użyczenia, że majty do kostek opadają. I w 99% tych konkursów paliwo musisz oddać w takiej ilości, jak Ci wydano. I parkować możesz tylko na parkingach strzeżonych. I kierować może jedynie laureat, nie można się zamieniać przy kierownicy. I nie wiem, po co kto gra o coś takiego, może ludzie, co samochodu nie posiadają albo ich auto jest bardzo wiekowe & awaryjne i w trasę woleliby pojechać nowym modelem?
Co do kampera -> tu sprawa wygląda zupełnie inaczej. Ja tam będę o niego grała, bo przeanalizowałam regulamin i mnie wszystko pasi