Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6221942 Napisano: 28.06.2016 23:08:56 w Wkurza mnie...
shell napisał(a):

Że osoba która miala mi pomoc jutro o 6 rano, moze to zrobic dopiero o 14.  I powiedziala mi to...przed chwila!!! emotka  A przez to wszystko b.duze trace! I jestem na dodatek stratna 300zl. Noosz.... ! emotka

Wrzuć info na FB, na pewno wielu Twoich znajomych jeszcze nie poszło spać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6221902 Napisano: 28.06.2016 21:48:25 w Smolar
delvitto napisał(a):

(...) jak można użyć do zgłoszenia paragon z piwem otrzymanym za 1 gr.? (...)

Normalnie można, to logiczne, że możesz użyć PARAGONU na dowolną kwotę, skoro PARAGON jest dokumentem fiskalnym poświadczającym zakup, a masz zakupić produkt. Wystarczyło dodać w regulaminie, że minimalna kwota zakupu to 2 zł i byłoby po problemie.

Przykład z Big milkiem dobrze to wyjasnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6221809 Napisano: 28.06.2016 19:28:10 w SZUKAM....
bruce - takie gazetowe konkursy istnieją emotka Nawet moja mama zauważyła, że wciąż nagradzane są te same panie emotka Ale wiesz, co? Mam do nich taki jakiś szacun; bo wiadomo, że wymyślenie autorskiego przepisu kulinarnego to nie tylko godziny spędzone w kuchni, ale też pieniądze zmarnowane na nieudane eksperymenty czy babranie się z obróbką zdjęć. Duża część tych pań prowadzi blogi kulinarne - > każda publikacja przepisu w gazecie to dla nich pewnego rodzaju prestiż, wspominają o tym na blogach. A po co? Bo różne firmy typu Dr. Oetker czy Bosch na takich blogach organizują konkursy i poza nagrodami dla uczestników, nagrody otrzymują również autorki blogów. Do tego trzeba mieć czas, serce, pieniądze i zdolności. Dla mnie zbyt dużo zachodu, ale paniom z gazet gratuluję! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6221678 Napisano: 28.06.2016 15:32:34 w SZUKAM....
Czy można jakoś sprawdzić, w ilu testowaniach Klubu LifeStyle wzięło się udział? Skoro jest ograniczenie, nie chciałabym sztucznie podbijać licznika uczestników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6221493 Napisano: 28.06.2016 11:14:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

maryam napisał(a):

Będa sprawdzac na monitoringu i skończy sie granie na slupy.emotka

albo przestana robić konkursy i będą dodawać nagrody do produktów w sklepie np. kubki itp.

Etam, będzie więcej konkursów z kodami ukrytymi w opakowaniu emotka Skończy się Eldorado patologicznym bezparagonowcom i drukarzom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6221393 Napisano: 28.06.2016 08:41:15 w Paragony
nasto napisał(a):

Mam paragon z C4 Palmolive niewysłany bo zapomniałam, jakby ktoś potrzebował

W zgłoszeniu podawało się nr paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6221328 Napisano: 27.06.2016 23:03:54 w Sport
mixik napisał(a):

Obysmy zagrali tak pieknie i skutecznie jak malutka Islandia, ktora zjadla tych z kolebki futbolu "co to nie oni" dzemojadow! Chcieli brexit to go maja! ☺

Ciekawy mecz, fajowy doping, Islandia górą! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6220799 Napisano: 26.06.2016 22:49:05 w Sport
stamp2 napisał(a):

emotka
Mam propozycje dla UEFA by zwiększyć liczbę drużyn do 50, wtedy to będzie poziom na Euro
Już teraz połowy tych meczy nie da  sie oglądać na trzeźwoemotka

Nie prowokuj, bo będzie jak na Eurowizji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6220772 Napisano: 26.06.2016 21:27:38 w Sport
stamp2 napisał(a):

Leci na otwartym Polsacie, po co szukać na jakiś pierwych kanałach? emotka

Nie wszyscy mają Polsat, ja oglądam na ZDF emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6220735 Napisano: 26.06.2016 18:15:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

Nowa odsłona Pani Karton... Czyżby letnie wdzianko? emotka

https://fbcdn-sph...7b594d0f051a59a71e6e

Poka poka wreszcie twarz! Czas na mały kaminałt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6219122 Napisano: 23.06.2016 11:09:08 w Pomocy!!!!
1Mamcia napisał(a):

Może ktoś mi doradzi, gdzie pisać. Wygrałam w konkursie Formuła Młodości L'Irene - zestaw kosmetyków o wartości 120 zł. + podatek ok. 13zl.  Odbieram dziś paczkę, a tam 2 kremy o wartości razem niespełna 40 zł. 
Dzwonilam do organizatora, ale oddzwaniaja już od 2 godzin i nic... 
Więc zadzwoniłam do fundatora i pan odpowiedzialny za konkurs powiedział, że to właśnie miały być te dwa kremy i że te 120 zl, które są w regulaminie to są tam uwzględnione koszty promocji... 
Jestem wkurzona na maksa i nie wiem gdzie pisać i czy pisać  skargę???

Klient ma ponosić koszty promocji? Znaczy się: sponsorowałaś konkurs?

Napisz oficjalne pismo skierowane do organizatora + fundatora; zaznacz, że pójdziesz do rzecznika itp. Wyślij to mejlem na wszystkie adresy tych firm, jakie uda Ci się znaleźć.

Podatek płaci się od rynkowej wartości nagrody, a nie od tajemniczej kwoty kosztów promocji emotka

BTW, L'Irene to chyba marka Ireny Eris, możesz uderzyć też do ich marketingu/PRu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218964 Napisano: 22.06.2016 23:35:17 w Intermarche
carissma napisał(a):

Pojadę po prostu do Intermarche i kupię za bon dooobre wino na poprawę humoru a Brico nie zyska nowego klienta emotka emotka

Żebyś się nie zdziwiła, jak Ci bonu nie przyjmą, różnie może być. Mnie kiedyś właśnie w ITM powiedzieli, że bonów nie przyjmą, bo realizują tylko bony, które sami wydali i UWAGA mają je spisane w kajeciku, więc skoro mojego bonu nie ma, mogę go sobie wsadzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218961 Napisano: 22.06.2016 23:27:46 w Intermarche
carissma napisał(a):

Ale komu to zgłosić? Smolarowi? Czy komuś na wyższym szczeblu sklepowym?

Do wszystkich stron napisz jednego mejla - skoro będą mieli swoje adresy mejlowe, niech to wyjaśniają między sobą. Bo w końcu ile razy będziesz do sklepów w tym upale jeździć, kto Ci za benzynę zwróci? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218958 Napisano: 22.06.2016 23:16:38 w Intermarche
carissma napisał(a):

(...) Zastanawiam się czy warto to gdzieś zgłaszać, czy olać temat, bo szkoda więcej nerwów.

Jeśli tego nie zgłosisz, przy każdym następnym konkursie Brico będziesz miała jazdę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218879 Napisano: 22.06.2016 21:00:41 w SZUKAM....
defed napisał(a):

joan, coś mi świta, ale ja to kiedyś wyłączałam chyba bo wkurzało, tyle czasu minąło, że nawet nie wiem jak tego teraz szukać,
jestem średnio młoda, młodzi to mają telefony od podstawówki lub gimnazjum, o które nawet nie zahaczyłam, ja dopiero w LO debiutowałam, na abonament 30zł za miesiąc mama wzięła mi Nokię 3210 za złotówkę...emotka  

Hehe, nie wiem, od kiedy posiadam telefon komórkowy, ale na studiach już miałam emotka

A pamiętam, że przez chwilę dysponowałam komórką od dziadka, która wyglądała, jak krótkofalówka i miała miejsce na jedną linijkę tekstu, więc sms wyglądał, jak ten pasek na dole ekranu w TV. Szał pał! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218868 Napisano: 22.06.2016 20:52:00 w Biedronka
magnus napisał(a):

Czynna była tylko I kasa i była kolejka, bo miałem ochotę na dalsza akcję. Sp;isałem tylko godzine i imie kasjerki. Chyba coś naskrobię

Nie tędy droga - winna jest kierowniczka, która odpowiada za informowanie pracowników o różnych akcjach, nie kasjerka. Skoro szefowa o niczym nie miała pojęcia, nie możesz podpierdzielać biednej pani w kasie. Spisz dane kierowniczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218865 Napisano: 22.06.2016 20:49:02 w SZUKAM....
defed napisał(a):

joan - w obu modelach jak wysyłam czy odbieram, to mam datę + godzinę w formacie: 14:21:35 emotka

Eee, to nie o to chodzi. W sumie: młoda jesteś dziewczyna, to możesz nie pamiętać czasów, kiedy coś takiego jak raporciki miało znaczenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218859 Napisano: 22.06.2016 20:46:35 w Biedronka
magnus napisał(a):

Czy udało się Wam zrealizować piwne kody ?
Mnie dzisiaj znowu ciśnienie Biedra podniosła. Kasjerka nie umiała zeskanować ani wbić, kierowniczka teżemotka
Nie ma żadnego rabatu, nic nie wiedzą a piwo kosztuje 7,99emotka
Do doopy takie nagrody, człowiek wychodzi na żebraka lub złodzieja emotka
no i piwa nie maemotka

W takich sytuacjach warto prosić o odmowę na piśmie, niech się podpiszą z imienia i nazwiska & dadzą pieczątkę. Łatwo powiedzieć "Nie da się!", ale gdy już trzeba na piśmie wyrazić swoją niewiedzę, niekompetencję i brak zaangażowania w akcje promocyjne pracodawcy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218853 Napisano: 22.06.2016 20:38:14 w SZUKAM....
defed napisał(a):

do.ta.3 - nie jestem wybredna, traktuję 215 jako telefon konkursowy, intuicyjny, prosty w obsłudze telefon, od liceum mam Nokię, szału ni ma  emotka  ale ja i tak nie weszłam jeszcze w erę smartfonów, od 2-3 lat korzystam na co dzień z 206, drugą 206 wzięłam od kumpeli i dokupiłam sobie jeszcze 215, bo była tania.
PS. Ostatnio rodzic w przedszkolu poprosił o skorzystanie z telefonu, bo mu bateria padła. Na widok mojego coolfona oniemiał emotka

Czy opisywane przez Ciebie modele to telefony z raportami sekundowymi?

Hehe, u mnie również telefony z ery prehistorycznej, ale 100x lepsze od smartfonów. Nie dosyć, że lekkie i małe, bateria długo trzyma, raporciki są... jak mi potrzebny minutnik w kuchni czy na siłowni, muszę stary telefon ze sobą zabrać, bo mój smartfon minutownika nie posiada. Aha, czyli do dzwonienia jest i smsowania, też mi "szczyt techniki" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218531 Napisano: 22.06.2016 12:50:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

jokan napisał(a):

powiedzcie mi, bo może jestem nie tegez, ale po co ludzie graja o samochod na weekend  z paliwem lub kampera....ja bym się bala gdzies pojechać, bo jakby się cos stało....no nie wiem, czy tylko ja jestem taka bojazliwa?

Tzn co miałoby się stać? 
Taki samochód, czy kamper ma ac 

tylko szkoda że trzeba zapłacić kaucje 5tys zł np jak się wygra Kampera. Zamiast mieć kasę na różne atrakcje trzeba im wpłacić 5 tys które zwrócą ale dopiero po wakacjach.

Samochód na weekend to największe cioolstwo, jakie może być. W tym roku widziałam w jednym konkursie taką umowę dot. tego ujowego użyczenia, że majty do kostek opadają. I w 99% tych konkursów paliwo musisz oddać w takiej ilości, jak Ci wydano. I parkować możesz tylko na parkingach strzeżonych. I kierować może jedynie laureat, nie można się zamieniać przy kierownicy. I nie wiem, po co kto gra o coś takiego, może ludzie, co samochodu nie posiadają albo ich auto jest bardzo wiekowe & awaryjne i w trasę woleliby pojechać nowym modelem?

Co do kampera -> tu sprawa wygląda zupełnie inaczej. Ja tam będę o niego grała, bo przeanalizowałam regulamin i mnie wszystko pasi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0