Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6218454 Napisano: 22.06.2016 11:14:09 w Pomocy!!!!
Może ktoś wie, jak wyciągnąć zablokowaną zapalniczkę w samochodzie? Znaczy się: mój facet tak wcisnął przycisk, że nie rusza się ni chu chu, a jest mi potrzebne gniazdo do ładowarki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218421 Napisano: 22.06.2016 10:34:57 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

Cudaczku ja jadę za 2,5 tygodnia tam i mam nadzieję, że Rodzice wrócą zachwyceni i nam tu zdasz ich relacje emotka

Weź pod uwagę, że oni są zawsze bohaterami Wkurza mnie, a nigdy Cieszę się z, więc obstawiam, że: zupa będzie za słona, woda w basenie za sucha, a wzory na pościeli typowe dla plebsu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218413 Napisano: 22.06.2016 10:22:27 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie dziś rano moja Mamaemotka Jutro Rodzice mają jechać do spa w Podzamczu k. Ogrodzieńca, które im odstąpiłam.Nagle się dowiedziałam,że to SPA jest jakieś gówniane, pakiet nic nie zawiera i że ja mam tam do nich zadzwonić i domówić jakieś dodatkowe zabiegi, za które Tato zapłaci.Jak Jej mówię,żeby sama sobie najlepiej zadzwoniła, bo skąd mam niby wiedzieć, czego ona oczekuje, to wielki foch. Ostatecznie sama tam zadzwoniłam i Pani mi powiedziała,że akurat w tygodniu bez problemu można zamówić zabiegi dodatkowe poza wygranym pakietem. Ojciec się wkurzył na mamę i zapowiedział, że nakupi sobie gazet na ten wyjazd,aby tylko jej nie słuchaćemotka Siostra stwierdziła, że głupio zrobiłam, że w ogóle powiedziałam o tym,że wygrałam taki pobyt.Mogłam przecież nic nie mówić, powiedzieć, że jadę z koleżanką za własną kasę do spa i zabrać kogoś, kto by się przynajmniej ucieszył i jeszcze mi podziękował. Chcesz dla kogoś dobrze, to dostaniesz zrypkęemotka

Siostra ma rację emotka Następnym razem zabierz mnie, uwielbiam pobyty w SPA, będę Ci herbatki parzyła i muskała Cię wachlarzem w saunach, obiecuję też być zawsze uśmiechnięta i nie mlaskać podczas posiłków emotka

PS: Wyłącz telefon i rozkoszuj się wolną chatą. A mamie daj na drogę Snickersa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218411 Napisano: 22.06.2016 10:15:38 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

yreks napisał(a):

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy agencje akceptuja paragony na których jest ogolny zapis konkursowego produktu (powiedzmy produkt na loterię luksja na paragonie widnieje jako szampon) Czy w takim przypadku zdjęcie paragonu wraz z produktem konkursowym jest akceptowane ?

zależy od agencji, nie które agencja się dowiedzą w sklepie czy ten produkt to Luksja, inni napiszą w regulaminie że trzeba mieć dobrze opisany paragon, albo pieczątkę sklepu z informacją że to właśnie ten produkt jest na paragonie.

Poczytawszy forum dowiesz się, że są i agencje, co Ci powiedzą, że enigmatyczny paragon tak czy siak nie zostanie przez nich pozytywnie zweryfikowany i nie zamierzają z Tobą dyskutować.

Na konkursy/loterie ogólnopolskie najlepiej kupować w sprawdzonych sklepach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218273 Napisano: 21.06.2016 22:24:49 w Kaufland konkursy
tadziuuu - wiesz, oni niby piszą, że można być solo na zdjęciu, ale ja tam i tak wiem, że większość zdjęć będzie z dzieciakami w roli głównej, bo instynkt macierzyński w jury weźmie górę, jako i zawsze bywa. Dlatego nie chciało mi się wysilać, wolę 2x pisiąt z Premii zgarnąć i też mam setkę, bez angażowania znajomych itp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218267 Napisano: 21.06.2016 22:19:30 w Kaufland konkursy
tadziuuu napisał(a):

Wysyłaliście fotki jak kibicujecie żeby wygrać bony z kaufa?:) Jeden jedyny mecz Polaków gdzie udało się zrobić mi zdjęcie emotka

Nie wiem, o którym konkursie mówisz, ale generalnie nie biorę udziału w konkach foto, bo mnie by chyba nagrodę przyznali jedynie z litości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218173 Napisano: 21.06.2016 19:31:56 w Pomocy!!!!
tusienka napisał(a):

Wczoraj przyszedł mi sms o wygranej z jednego z magazynów msz. Dumny leszczyk odesłał szybko dane , tylko gapa zapomniałam wpisać prefiks NAGRODA na starcie przed danymi i dostałam taką przyjemną zwrotkę ,,Po zamowieniu subskrypcji tresci cyfrowych MobiwinSpzoo place,godze sie na start swiadczenia,trace prawo odstapienia.Wypis stop TAK na60177.1,23zl/dz.Do39zl/mc" z numeru 71750"

Co teraz??? Miał ktoś tak? 

To ściema i zmyłka, trzeba odczytywać takie wiadomości następująco:
Wypis: STOP
lub
Godzisz się na start świadczenia: TAK

PS: Również nigdy nie odpisuję na tego typu bzdury emotka

PS2: Nie warto blokować numeru 71750, przychodzi z niego info o różnych wygranych i to nawet wtedy, gdy smsa zgłoszeniowego słało się pod całkiem inny nr emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218051 Napisano: 21.06.2016 16:19:12 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Szukam porady polonistycznej. Piszemy: w przypadku złożenia dokumentów za granicą ( tak ja bym napisała) czy zagranicą pisane łącznie jak sugeruje koleżankaemotka

Etam, napiszcie: poza granicami Polski, będzie nie tylko prościej, ale i sensowniej. Bo to tak, jakbyś pisała o złożeniu dokumentów "w kraju" - co to oznacza? Kraj jest wszędzie, Albania to kraj, Zimbabwe to kraj... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6218000 Napisano: 21.06.2016 15:31:00 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

często jest tak, ze koledzy z pracy składaja sie na prezent i delegacja idzie do kościoła lub urzędu, a osoba co bierze ślub częstuje ciastem, a jak koleżanka? "postawiła" coś?
tak samo na urodzenie dziecka, składaja się na prezent a swieżo upieczony tatuś stawia:)

Wiesz co, jak mam jeść trzydniowe, tandetne ciasto z cukierni w zamian za "składkę", to podziękuję. Mnie się wydaje, że nie ma czegoś takiego, jak "bo wypada" - jeśli relacje ze współpracownikami są bliskie, człowiek sam z siebie chce coś dać (i wie, co!) albo zrobić zrzutkę. Takie sztuczne wymiany ciasto za prezent są bezsensu, przestańmy je wreszcie kultywować.

U Mojego w pracy non stop są jakieś zrzutki, lecz ludzi sporo, więc składka wynosi standardowo 5 zł, ALE nie jest obligatoryjna i nikt nie sprawdza, czy się dało albo nie, a co dopiero, żeby to komentować i kogokolwiek od skner wyzywać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6217691 Napisano: 21.06.2016 10:19:54 w Carrefour konkursy
madzia1-s napisał(a):

joan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Czy w tym konkursie nivea http://www.carref...wygraj-rower-z-nivea
mozna kupić antyperspirant w sztyfcie? Czy mowa tylko o tych w sprayu?

W spreju są tylko większe pojemności, mniejsze to np. kulka. Ale konkurs mało atrakcyjny, paragon wychodzi po ok. 20 zł.

A kulki/sztyfty nie są po ok. 5-7 zł? emotka

Nie, wszystko po 9-10-12 zł za sztukę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6217672 Napisano: 21.06.2016 10:02:50 w Carrefour konkursy
madzia1-s napisał(a):

Czy w tym konkursie nivea http://www.carref...wygraj-rower-z-nivea
mozna kupić antyperspirant w sztyfcie? Czy mowa tylko o tych w sprayu?

W spreju są tylko większe pojemności, mniejsze to np. kulka. Ale konkurs mało atrakcyjny, paragon wychodzi po ok. 20 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6217635 Napisano: 21.06.2016 09:34:12 w Wkurza mnie...
olus15 napisał(a):

(...) Chyba rzucam konkursy bez numerów paragonów. (...)

Przy takim stażu konkursowym: najwyższy czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6217385 Napisano: 20.06.2016 18:54:39 w Paragony
Miła26 napisał(a):

posiada ktoś może paragon z Kontigo do konkursu Loreal?

No np. ja nie mam, ale może to dlatego, że zbyt rzadko o ten paragon pytałaś; zamieść jeszcze z 10 wpisów, pomyślimy, co się da zrobić... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6217342 Napisano: 20.06.2016 18:11:10 w Wkurza mnie...
slonko365 - jeszcze tylko do kompletu głupich tekstów brakowało, żeby Ci wypomnieli, że te sprzęty bez gwarancji były i jakieś takie chyba powystawowe emotka

Chłopaki, Wy to macie cierpliwość emotka Nie spotykają mnie takie sytuacje, ale gdybym się znalazła na Waszym miejscu, nie odesłałabym zwycięskiego paragonu po rozmowie z "laureatem". Niech też sobie siądzie na ławce zimą i czeka sześć godzin, aż mu z nieba nagroda spadnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6217262 Napisano: 20.06.2016 16:56:08 w Czy informują/ informowali?

joan

#6216889 Napisano: 20.06.2016 11:46:17 w Biedronka
A jeśli kasjerka będzie niemiła, to przy okazji zrealizowania kodu spytajcie "Czy mogę być winna grosika?"... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6216857 Napisano: 20.06.2016 11:14:09 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Ja wydrukowałem kod, dałem kasjerce i mówię, że powinno się nabić za grosz. Zeskanowała, stwierdziła: "No coś tu się nabiło", w ogóle miała to gdzieś, więc bez problemu wszystko emotka

Zadziałał Twój ponadprzeciętny urok osobisty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6216828 Napisano: 20.06.2016 10:44:02 w Czy informują/ informowali?
@banka-manka napisał(a):

ambi_9 napisał(a):

deva napisał(a):

czy Loreal Cannes różne sklepy informowało już?

Jeszcze nie emotka  Czas mają do środy.

A nie mieli tak czasem termin do 15 (zeszła środa)?

Nie, do 22.06. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6216823 Napisano: 20.06.2016 10:39:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
1Hiacynta1 napisał(a):

Może mellowfruit chodzi o konkurs Garnier który również był w HEBE, ale to robiła inna agencja

Możliwe, bo ostatnio rozwiązany konkurs Streamline w Hebe miał w puli nagród vouchery Eventim i głośniki Philips. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6216817 Napisano: 20.06.2016 10:36:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
1Hiacynta1 napisał(a):

A możesz dać link do wyników? Pierwszy raz słyszę żeby Streamline publikowało wybrane hasła

Ja również nigdzie nie znalazłam wyników, ani na stronie Hebe, ani na ich FB emotka Wyświetl w wątku >>
0 0