Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6216807 Napisano: 20.06.2016 10:27:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

gosiunia53 napisał(a):

Kto mi podpowie?
Na konkurs biedronki palmolive,Colgate - http://www.e-konk...ka.html#.V2enF0bwEpA

Tam trzeba pisać znaki interpunkcyjne ?
Z góry dziekuje za info emotka

to Streamline, a według mnie ta agencja losuje zwycięzców, co widać po ostatnich wynikach Hebe...

A co było nie tak w Hebe? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6216800 Napisano: 20.06.2016 10:08:34 w Wkurza mnie...
luko922 - trafiłeś na buraka iście cukrowego, skoro nazwał Cię hanysem = so sweet emotka

darekgryko - laska Ci chyba chciała do tych okularów w naturze dopłacić emotka

goralmac - nikogo już nie będę namawiała na konki; konkursowanie potrafi wyzwolić w ludziach cechy bagienne najgorszej maści, których nie mam ochoty poznać  ;)  

29renata napisał(a):

nasze autostrady - wczoraj odcinek 10 km przejechaliśmy w czasie 60 minut!!!! Czy muszę dodawać, że taka przyjemność jest płatna???

My z kolei jechaliśmy pół godziny krócej, niż poprzednio i nawet chyba mniej bluzgałam na innych kierowców. Ale jednak droga na tyle daleka, że sensowniej byłoby dokupić ze 2-3 noclegi byle gdzie, najlepiej w jakiejść górskiej wiosce przy rozwidleniu szlaków.
A wkurza mnie, że muszę nadrobić 3 dni nieobecności na forum, a deszcz miękko pada i zaprasza do drzemki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6215703 Napisano: 16.06.2016 18:59:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
esti88 napisał(a):

czy ktoś może brał udział w wielkim testowaniu p&g w carrefour? dostaliście już zwroty za zakupy?

Nic; czekam, aż ktoś napisze na forum, że właśnie dotarły przelewy - ale na razie cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6215699 Napisano: 16.06.2016 18:57:40 w WC - rozmowy o wszystkim
koper - takie zaskoczenia są fajne, na plus emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6215640 Napisano: 16.06.2016 16:43:25 w Wkurza mnie...
bruce - wow, brzmi, jak przygoda w Meksyku! emotka Na razie muszę zorganizować samochód, więc jeszcze sprawdzę 2 miejsca kilka km ode mnie. Ale w razie czego, będzie zabawa w Będzinie emotka

gosia16 napisał(a):

no to teraz hit - teściowa kupiła bób po 6 zł kilo ,z wozu który jeździł u nich po ulicy,właśnie dzwoniła  emotka

To znak, że najwyższy czas rozpocząć dilerkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6215615 Napisano: 16.06.2016 16:20:31 w Wkurza mnie...
A mnie się do Będzina opłaca pojechać emotka Ale najpierw podejdę u nas do centrum i zobaczę w przyszłym tygodniu, co lokalsi oferują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6215497 Napisano: 16.06.2016 14:05:11 w Wkurza mnie...
gosia16 napisał(a):

no tak normalna torebka jak zawsze bób jest pakowany w folie, to chyba 1 kg  emotka  

Ja pitolę, a u mnie 24 zł/torebka! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6215494 Napisano: 16.06.2016 14:03:29 w SZUKAM....
abodak napisał(a):

szukam odpowiedzi- czy pies,ryba to kto? czy co?

"co" - aczkolwiek ustawa mówi wyraźnie, że zwierzę nie jest rzeczą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6215492 Napisano: 16.06.2016 14:02:24 w Wkurza mnie...
gosia16 napisał(a):

koper napisał(a):

joan napisał(a):

(...) Aha, a po ile u Was bób? Bo uwielbiam i się napaliłam, ale widziałam ceny tylko po 24 zł i 12 zł za paczkę emotka

U mnie 13 zł za 500g...

Ale jaki pyszny emotka

truskawki 6 zł ,bób 8 zł

Za pół kilo? Czyli 16 zł/kilo? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6215419 Napisano: 16.06.2016 12:57:50 w Kaufland konkursy
asiunia260 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Albo inaczej. Na Loewa emotka

od prawa do loewa  emotka

Chryste, uduszę się przez Was! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6215411 Napisano: 16.06.2016 12:53:18 w Biedronka
Właśnie znalazłam czas, żeby przejrzeć gazetkę biedrową. Niby oferta już nieaktualna, ALE obowiązuje do wyczerpania zapasów, więc warto przy okazji zakupów na Premię oblukać:
a) dżem ekstra Sabores do Campo z fig -> ciekawa alternatywa dla standardowych smaków,
b) filety z tuńczyka Minerwa w oliwie z oliwek -> najlepsze, jakie można dostać na rynku (oprócz jakichś różnistych bio). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6215367 Napisano: 16.06.2016 12:12:56 w Kaufland konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

koper napisał(a):

(...) Dobra, mogę zrozumieć, że wywalili podpaski, ale kurcze mężczyźni nie piorą i nie zmywają? 

Prawdziwi mężczyźni - nie. emotka

Prawdziwi mężczyźni piją piwo na kanapie emotka Stąd tyle konkursów z browarkim przed EURO.

...i drapią się po jajkach ruchem diagonalnym... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6215363 Napisano: 16.06.2016 12:07:55 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

U mnie po 8 zł kilo. Dodam jeszcze, że truskawki bez smakowe, duże i okropne emotka Są też fajne truskawki, ale na targu w centrum miasta, a od 3 dni nie wiem, w co ręce włożyć...

Co Ty piszesz? O ile dobrze kojarzę, też jesteś ze śląskiego. Po 8 zł? To ja zaraz wracam na wspomniany chodnik i skupuję w ilościach hurtowych te po 5,50. Mam tylko nadzieję, że monitoringu tam nie mają...emotka

Owszem po 8 zeta. A w sobotę mój tata miał urodziny i mama podała deser z truskawkami, takimi prawdziwymi (wg mnie): czerwonymi w każdym miejscu, również wewnątrz, soczystymi, słodkimi. Oby w przyszłym tygodniu jeszcze je sprzedawali na targu w centrum miasta, bo Mój codziennie narzeka, że mu truskawek nie kupuję. A u nas w okolicy same te ohydne, bezsmakowe. W weekend z nich zrobiłam koktajl - po dodaniu 3/4 koszyczka w ogóle nie było czuć truskawkowego smaku, tylko jogurt naturalny emotka

Aha, a po ile u Was bób? Bo uwielbiam i się napaliłam, ale widziałam ceny tylko po 24 zł i 12 zł za paczkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6215306 Napisano: 16.06.2016 11:27:50 w Wkurza mnie...
U mnie po 8 zł kilo. Dodam jeszcze, że truskawki bez smakowe, duże i okropne emotka Są też fajne truskawki, ale na targu w centrum miasta, a od 3 dni nie wiem, w co ręce włożyć... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6215052 Napisano: 15.06.2016 21:26:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka456 napisał(a):

moje konkursowe uzależnienie wzięło górę emotka  i tak chciałam dokupić Lay'sy, żeby grać o pufę, więc przy okazji przytuliłam parę puszek Pepsi emotka  zastanawiam się, czy Żabka będzie oblężona, paragon w promocji 7zł ( za tą cenę można mieć 2 w Biedrze...)  emotka

Nie no, spoko, jak ktoś chce grać, nie ma sprawy. Chodzi mi tylko o to, żeby się ktoś nie napalił niepotrzebnie na fortunę z C4 i nie latał tam i nazot jak gupi, bo nie dosyć, że nagród mało, to jeszcze z góry nas ograniczają finansowo emotka

Żabka ma same takie "promocje" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6215045 Napisano: 15.06.2016 21:20:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka456 napisał(a):

(...) dziś zaliczyłam też C4 - pełno małych konkursowych paczek Lay's 40g czekało, żeby je ktoś zabrał do domu, to samo z pepsi w puszce (teraz jest promocja i paragon wychodzi 3.24zł) emotka

Ale carrefourowy konkurs d* nie urywa: max 1 nagroda każdego rodzaju na osobę. No powiedzcie, gdybyście w Biedrze mogli wygrać max 50 zł, to byście grali? Bo ja raczej nie; tzw. gra niewarta świeczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6215009 Napisano: 15.06.2016 20:39:29 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

(...) Słowa mojego małżonka: "No wiesz, my mamy thermomix. Ale nie kupowaliśmy, wygraliśmy. Całkiem przydatny jest, wiadomo- na początku był szał, teraz rzadziej używamy, ale żona sobie chwali..." Amen

emotka Ale wiesz, on po prostu chyba tak w Ciebie mocno wierzy - że możesz Thermomix co tydzień wygrywać, więc po co go sobie zostawiać teraz, kiedy nie jest aż tak bardzo potrzebny... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6214703 Napisano: 15.06.2016 14:31:01 w Wkurza mnie...
cudaczek121 - weź pod uwagę, że każdy profil prowadzony jest w konkretnym celu; nawet, jeśli jego autor ani razu się nad tym nie zastanawiał. Powody takiej a nie innej zawartości FB są naprawdę różne, absolutnie nie powinnaś się czymkolwiek sugerować! Są min. ludzie, którzy:
- swoimi sukcesami pragną wk* byłych partnerów,
- nie mają co zrobić z czasem, więc piszą ciągle i o wszystkim,
- pragną ciekawie się zaprezentować światu, bo szukają pracy,
- mają rodzinę rozbitą na kilka krajów i tęsknią za sobą,
- lubią szpanować przed znajomymi,
- tratują FB, jako rodzaj dziennika/pamiętnika,
- chcą się dowartościować, bo mają jakieś kompleksy
i tak dalej.
A np. ja prowadzę tak-a-tak profil na FB, bo musi być bardzo mugolski na potrzeby konkursów. I o d* marynie piszę, jako że nic się u mnie nie dzieje emotka Żadnych podróży dookoła świata, porodu pod wiaduktem czy ośmiorniczek na obiad. I nie jest mi z tym źle, więc i niech Tobie nie będzie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6214333 Napisano: 15.06.2016 09:21:18 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

to był kiedyś mój ulubiony konk.....ale teraz już nie gram.... mam mega nerwa , chyba że TQ zajmie się czymś innym emotka

Zajmują się "czymś innym": konkursami bez podawania numerów paragonów w zgłoszeniach, gdzie rezerwa się ciągnie, jak guma w starych gaciach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6214330 Napisano: 15.06.2016 09:19:12 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

Jednak... Drogo wyjdą zakupy na konkurs emotka  wie ktoś może po ile blendamed w kauflandzie ale nie ten dwupak co na promocji tylko pojedyncze? Albo maszynki gilette są może jakieś tańsze? 

Nie tyle drogo, co akurat chciałam kupić produkty kilku tych zwyczajowo obecnych marek, min. tabletki Fairy do zmywarki. I teraz będę musiała kupić produkty konkurencji typu Finish w Leclercu emotka Gdybym wiedziała, że zamierzają okroić asortyment konkowy, wzięłabym więcej produktów na akcję "Wielkie testowanie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0