Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A co było nie tak w Hebe?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
darekgryko - laska Ci chyba chciała do tych okularów w naturze dopłacić
goralmac - nikogo już nie będę namawiała na konki; konkursowanie potrafi wyzwolić w ludziach cechy bagienne najgorszej maści, których nie mam ochoty poznać ;)
My z kolei jechaliśmy pół godziny krócej, niż poprzednio i nawet chyba mniej bluzgałam na innych kierowców. Ale jednak droga na tyle daleka, że sensowniej byłoby dokupić ze 2-3 noclegi byle gdzie, najlepiej w jakiejść górskiej wiosce przy rozwidleniu szlaków.
A wkurza mnie, że muszę nadrobić 3 dni nieobecności na forum, a deszcz miękko pada i zaprasza do drzemki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nic; czekam, aż ktoś napisze na forum, że właśnie dotarły przelewy - ale na razie cisza. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To znak, że najwyższy czas rozpocząć dilerkę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja pitolę, a u mnie 24 zł/torebka!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
"co" - aczkolwiek ustawa mówi wyraźnie, że zwierzę nie jest rzeczą
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Za pół kilo? Czyli 16 zł/kilo? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chryste, uduszę się przez Was!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
a) dżem ekstra Sabores do Campo z fig -> ciekawa alternatywa dla standardowych smaków,
b) filety z tuńczyka Minerwa w oliwie z oliwek -> najlepsze, jakie można dostać na rynku (oprócz jakichś różnistych bio). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
...i drapią się po jajkach ruchem diagonalnym... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Owszem po 8 zeta. A w sobotę mój tata miał urodziny i mama podała deser z truskawkami, takimi prawdziwymi (wg mnie): czerwonymi w każdym miejscu, również wewnątrz, soczystymi, słodkimi. Oby w przyszłym tygodniu jeszcze je sprzedawali na targu w centrum miasta, bo Mój codziennie narzeka, że mu truskawek nie kupuję. A u nas w okolicy same te ohydne, bezsmakowe. W weekend z nich zrobiłam koktajl - po dodaniu 3/4 koszyczka w ogóle nie było czuć truskawkowego smaku, tylko jogurt naturalny
Aha, a po ile u Was bób? Bo uwielbiam i się napaliłam, ale widziałam ceny tylko po 24 zł i 12 zł za paczkę
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie no, spoko, jak ktoś chce grać, nie ma sprawy. Chodzi mi tylko o to, żeby się ktoś nie napalił niepotrzebnie na fortunę z C4 i nie latał tam i nazot jak gupi, bo nie dosyć, że nagród mało, to jeszcze z góry nas ograniczają finansowo
Żabka ma same takie "promocje"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale carrefourowy konkurs d* nie urywa: max 1 nagroda każdego rodzaju na osobę. No powiedzcie, gdybyście w Biedrze mogli wygrać max 50 zł, to byście grali? Bo ja raczej nie; tzw. gra niewarta świeczki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
- swoimi sukcesami pragną wk* byłych partnerów,
- nie mają co zrobić z czasem, więc piszą ciągle i o wszystkim,
- pragną ciekawie się zaprezentować światu, bo szukają pracy,
- mają rodzinę rozbitą na kilka krajów i tęsknią za sobą,
- lubią szpanować przed znajomymi,
- tratują FB, jako rodzaj dziennika/pamiętnika,
- chcą się dowartościować, bo mają jakieś kompleksy
i tak dalej.
A np. ja prowadzę tak-a-tak profil na FB, bo musi być bardzo mugolski na potrzeby konkursów. I o d* marynie piszę, jako że nic się u mnie nie dzieje
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zajmują się "czymś innym": konkursami bez podawania numerów paragonów w zgłoszeniach, gdzie rezerwa się ciągnie, jak guma w starych gaciach
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie tyle drogo, co akurat chciałam kupić produkty kilku tych zwyczajowo obecnych marek, min. tabletki Fairy do zmywarki. I teraz będę musiała kupić produkty konkurencji typu Finish w Leclercu