Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie zmienili jeszcze. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, niemniej też się nad tym ostatnio zastanawiałam
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cisza, mają czas do 17.06. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo to kumulacja: dwie osoby mylą się jednocześnie
Kiepsko to wyglądało przy kasie - dosłownie próbowali mi wmówić, że ich chcę naciągnąć i wyłudzić bilet na zużyte kody, sam menedżer ich historię w systemie sprawdzał
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Te kody nie były podane publicznie & dostałam je na PW, więc nie było opcji, żeby inny forumowicz z nich skorzystał - oprócz osoby, która je zaoferowała... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dwie osoby napisały na naszym forum, że mają do oddania za darmo wejściówkę Cinema-City ważną do dziś. Zgłosiłam się na PW, dostałam kody i zaprosiłam moją mamę na film "Księga dżungli".
Jakież było moje zdziwienie, gdy menedżer w kinie oświadczył jednoznacznie, że oba w/w kody zostały już wykorzystane, a dokładnie:
- 20.05. w Starogardzie,
- 29.05. w Katowicach.
PS: Kto nie widział "Księgi dżungli", tego namawiam na wizytę w kinie, naprawdę warto się wybrać, a z dzieckiem niestrachliwym koniecznie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A szkoda, bo gdybyś złożył taki wniosek, może doznałbyś olśnienia
Nie odbieram tego osobiście, ale irytują mnie posty podżegaczy siejących zamęt
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Degeneratka!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, to te dziady z Heyah/T-Mobile
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Brawo Wy, kocham Was
r_olo - pamiętaj, żeby koniecznie w tym tygodniu iść do szefa z wnioskiem o obniżkę pensji, bo Ci co miesiąc pieniądze zostają; bądź fear, niech sobie te zbyteczne pieniądze weźmie ktoś bardziej potrzebujący, na pewno ktoś taki w firmie jest, może i nawet sam szef posiada jakieś marzenia
PS: Wyzywanie ludzi od chorych psychicznie tylko dlatego, że się nie rozumie, jak działa świat -> to jest dopiero świństwo
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Również jestem ciekawa, jak z tego wybrną. Wiesz, uczestnik może nie doczytać regulaminu, ale organizator musi go znać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W związku z otrzymanymi reklamacjami Komisja Konkursowa postanowiła ponownie zweryfikować wybór Laureatów. Z uwagi na problemy techniczne po stronie Organizatora, wśród osób nagrodzonych pojawiły się takie, które nie spełniły wszystkich wymaganych warunków konkursowych, dlatego też jesteśmy zmuszeni dokonać ponownego wyłonienia Laureatów. Bardzo przepraszamy wszystkich Uczestników za zaistniałą sytuację. Ponowna lista Laureatów zostanie opublikowana do dnia 8.06. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mogli zmienić status postów, nie twierdzę, że tych zgłoszeń na pewno nie było. Ale żeby z 23 zgłoszeń "przypadkiem" zniknęło aż 10? To prawie połowa laureatów! Więc coś jest chyba z nimi było bardzo nie ten tegez. Zwłaszcza, że nikt nie kwestionuje TREŚCI tych aż 6 prawidłowo nagrodzonych zgłoszeń. Ogólnie: *uj, *upa & kamieni *upa. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja o tym pisałam.
Dodam jeszcze, że z nagrodzonych 23 zgłoszeń:
- 6 jest prawidłowych,
- 7 jest niezgodnych z regulaminem, w związku z tym nawet nie powinny podlegać ocenie jury, a co dopiero zostać nagrodzane,
- 10 nie można w ogóle odnaleźć, a post na FB miał mieć status publiczny, więc może nigdy ich nie było i to sytuacja a'la ostatnia akcja Las Vegas.
A nagrody oferowali ciekawe: masaże, bony Zalando, bilety do kina
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Brawo Smolar, o to chodzi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak.
Jeden regulamin mówił, że wymagane jest podanie w treści zgłoszenia numeru paragonu, inny o tym nie wspominał, a to kwestia dosyć istotna
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jedyne, co mnie pociesza: jeśli mnie ktoś nie lubi, może mu poprawią humor moje w/w porażki i na cokolwiek się przydadzą...
PS: Dobrze, że chociaż w Hebe kartą podarunkową płaciłam = nie czuję, że jestem w plecy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z taką kumululu powinnam gibko w totku zagrać
PS: No wiadomo, że to pestka, bo tylko tyle z tych czereśni zostaje
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
a) Zanim zagrałam w konku Cechini, spytałam znajomych mugoli, czy chcieliby wygrać taki wyjazd, wtedy spędzilibyśmy 3 dni w górach z wyżywieniem, a paliwo wyszłoby nas po połowie. Oczywiście powiedziałam o płatnym podatku i git majonez. Się okazało, że wpadły dwa wyjazdy i od zeszłego czwartku cisza. Laureat nie raczył odpowiedzieć na mojego smsa, o jego wygranej dowiedziałam się przypadkowo FB. Ponoć program nie taki i w ogóle płacić trzeba, dostałam rykoszetem cudzego focha. Wygląda na to, że nie dosyć, iż się nagroda zmarnuje, bo nieprzechodnia jest, to jeszcze zapłacę za benzynę 2x pierwotnie zakładanej kwoty (a blisko Żegiestowa nie mieszkam).
b) Googlowski Excell źle przekonwertował zawartość tabelki i na Premię poszedł nieco nieprawidłowy numer paragonu. Na tyle "nieco", że ewentualna wygrana na pewno by przepadła. Czyli pozostaje mi kręcić paciorki różańca i odprawiać obrzędy, żeby akurat to zgłoszenie nie zostało "wybrane". Jak na złość, akurat jest dosyć fajne i jeśli trafi w pulę o czytania, pewnie je wybiorą. Sama nie wiem, co robić w tym kontekście, czy do nich pisać, czy olać sprawę, ale głupio stracić pierwsze w życiu wygrane plejstejszyn.
c) W pewnym konkursie, w którym wzięłam udział, na bank 1/3 nagrodzonych zgłoszeń była niezgodna z regulaminem, a może i więcej - nie mam jak sprawdzić. W związku z tym spędziłam poranek na wyszukiwaniu mejli do zaangażowanych stron i pisaniu reklamacji, bo przecież jego mać w agencjach reklamowych pracują ludzie-delfiny, co zawsze połówkę mózgu mają aktywną, a druga sobie ucina drzemkę. I tylko nie wiem, czy może nie powinnam się zatrudnić, jako jakiś dyrektor w takiej agencji, bo najwyraźniej jakiegokolwiek nadzoru brak i ogarnięcie 5 zasad konkursu przechodzi wszelkie możliwości myślowe pracowników.
d) Smolar znowu dał ciała, tym razem tworząc dwa różne regulaminy do akcji w Hebe, więc wychodzi na to, że straciłam godzinę, aby zrobić zakupy do konkursu, w którym nie wzięłabym udziału wiedząc o smolarowych błędach. Najwidoczniej tam również zatrudnieni są ludzie-delfiny, co czasami wychodzą na gorszym ułomków, niż grupa docelowa ich akcji promo.
A jest dopiero wtorek