Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6210510 Napisano: 08.06.2016 20:20:37 w WC - rozmowy o wszystkim
Bez MODY nie byłoby konsumpcjonizmu, bo każdy kupowałby tyle, ile potrzebuje. A tak coś nagle staje się passe i sru, trzeba lecieć na zakupyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6210509 Napisano: 08.06.2016 20:19:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
szala napisał(a):

Czy wyniki z Belli i Stylu zmienili? Nie wydaje mi si. Do dzisiaj dali sobie czas. Hmm...

Nie zmienili jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6210507 Napisano: 08.06.2016 20:17:42 w WC - rozmowy o wszystkim
taalvikki napisał(a):

co jest takiego wyjątkowego w tych torbach obag, że wszyscy tak ich pragną?

Nie wiem, niemniej też się nad tym ostatnio zastanawiałam emotka Ale każdy ma inne coś wymarzonego, np. ja wolałabym jakiś plecak Deutera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6210438 Napisano: 08.06.2016 18:37:55 w Czy informują/ informowali?
mczarna napisał(a):

Colgate/Żabka?

Cisza, mają czas do 17.06. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6210394 Napisano: 08.06.2016 17:04:56 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

Może pomyłka? Bo jaki byłby cel w dawaniu za friko zużytych kodów emotka
Ale i tak kiepska sprawa

Bo to kumulacja: dwie osoby mylą się jednocześnie emotka

Kiepsko to wyglądało przy kasie - dosłownie próbowali mi wmówić, że ich chcę naciągnąć i wyłudzić bilet na zużyte kody, sam menedżer ich historię w systemie sprawdzał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6210367 Napisano: 08.06.2016 16:45:45 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

emotka Tu już któryś raz z kolei czytam takie wpisy: że ktoś np. oddaje za darmo coś, podaje to na forum, ktoś inny chce skorzystać z tego czegoś i... tego czegoś już nie ma, bo ktoś jeszcze inny skorzystał i nie napisał o tym. Ludzie, więcej szacunku dla siebie nawzajem! emotka

Te kody nie były podane publicznie & dostałam je na PW, więc nie było opcji, żeby inny forumowicz z nich skorzystał - oprócz osoby, która je zaoferowała... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6210352 Napisano: 08.06.2016 16:36:43 w Wkurza mnie...
Tygo(dnia) świra odsłona kolejna:

Dwie osoby napisały na naszym forum, że mają do oddania za darmo wejściówkę Cinema-City ważną do dziś. Zgłosiłam się na PW, dostałam kody i zaprosiłam moją mamę na film "Księga dżungli".

Jakież było moje zdziwienie, gdy menedżer w kinie oświadczył jednoznacznie, że oba w/w kody zostały już wykorzystane, a dokładnie:
- 20.05. w Starogardzie,
- 29.05. w Katowicach.

emotka

PS: Kto nie widział "Księgi dżungli", tego namawiam na wizytę w kinie, naprawdę warto się wybrać, a z dzieckiem niestrachliwym koniecznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6210019 Napisano: 08.06.2016 12:20:27 w Wkurza mnie...
r_olo napisał(a):

Wniosek do szefa po prostu przemilczę emotka Jak działa świat rozumiem niestety aż za dobrze, dlatego wiem, że nie działa on najlepiej (delikatnie mówiąc). Nikogo nie wyzywam, każdy to odbierze jak chce, jeden bardzo osobiście (ciekawe dlaczego), po innym to spłynie emotka Jeżeli napiszesz na przykład, że wszyscy kradną, nie będę ci odpisywał, bo i po co, skoro mnie to nie dotyczy emotka

A szkoda, bo gdybyś złożył taki wniosek, może doznałbyś olśnienia emotka A gdybyś wiedział, jak funkcjonuje świat, nie pisałbyś gupot emotka

Nie odbieram tego osobiście, ale irytują mnie posty podżegaczy siejących zamęt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6209956 Napisano: 08.06.2016 11:10:07 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

(...) I kurka w dodatku wcale się tego nie wstydzę emotka

Degeneratka! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6209946 Napisano: 08.06.2016 10:55:35 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

mysz-s napisał(a):

magnus napisał(a):

Jak i w którym momencie wyłączyć rok ważności w PLUS, żeby "ważność" pozostała a nie były pobierane opłaty ?

ale w plus opłata pobierana jest tylko przy aktywacji

Dzięki emotka
 Wydawało mi się, że potem co miesiąć coś pobierająemotka

Nie, to te dziady z Heyah/T-Mobile emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6209944 Napisano: 08.06.2016 10:53:08 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

defed napisał(a):

Wkurzają mnie osoby, które zarabiają pieniądze i je wydają. Skoro zarabiają pieniądze, to powinni je wpłacać na konto i je mieć, a nie wydawać na przedmioty, usługi... emotka

emotka a mnie wkurzają ci ludzie co zarabiają więcej niż potrzebują. A skoro już zarabiają więcej niż potrzebują powinni oddawać innym, bo ktoś inny marzy o takich pieniądzach...

Brawo Wy, kocham Was emotka

r_olo - pamiętaj, żeby koniecznie w tym tygodniu iść do szefa z wnioskiem o obniżkę pensji, bo Ci co miesiąc pieniądze zostają; bądź fear, niech sobie te zbyteczne pieniądze weźmie ktoś bardziej potrzebujący, na pewno ktoś taki w firmie jest, może i nawet sam szef posiada jakieś marzenia emotka

PS: Wyzywanie ludzi od chorych psychicznie tylko dlatego, że się nie rozumie, jak działa świat -> to jest dopiero świństwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6209917 Napisano: 08.06.2016 10:15:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
@banka-manka napisał(a):

O, nie spodziewałam się emotka  Zobaczymy jak będzie wyglądać poprawiona lista.

I tak przeglądam zgłoszenia i jest bardzo dużo jednozdaniowych. Ludzie nie doczytali regulaminu.

Również jestem ciekawa, jak z tego wybrną. Wiesz, uczestnik może nie doczytać regulaminu, ale organizator musi go znać emotka W ogóle, to zgłoszeń jakoś nie za dużo w tym konkursie było, dziwne: i w bazie był, i prosty, i nie bez robienia zakupów czy strzelania fotek, całkiem taki se zwyczajny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6209905 Napisano: 08.06.2016 10:03:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
szala - Styl.pl
W związku z otrzymanymi reklamacjami Komisja Konkursowa postanowiła ponownie zweryfikować wybór Laureatów. Z uwagi na problemy techniczne po stronie Organizatora, wśród osób nagrodzonych pojawiły się takie, które nie spełniły wszystkich wymaganych warunków konkursowych, dlatego też jesteśmy zmuszeni dokonać ponownego wyłonienia Laureatów. Bardzo przepraszamy wszystkich Uczestników za zaistniałą sytuację. Ponowna lista Laureatów zostanie opublikowana do dnia 8.06. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6209796 Napisano: 07.06.2016 22:34:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
@banka-manka napisał(a):

Albo ludzie się wystraszyli, że im nagrody pozabierają, albo inni ich zgłoszenia prześwietlą i szybko ze statusu publiczny, zmienili na prywatny.
Coś czuję, że komentarze ze strony uczestników pozostaną bez echa emotka

Mogli zmienić status postów, nie twierdzę, że tych zgłoszeń na pewno nie było. Ale żeby z 23 zgłoszeń "przypadkiem" zniknęło aż 10? To prawie połowa laureatów! Więc coś jest chyba z nimi było bardzo nie ten tegez. Zwłaszcza, że nikt nie kwestionuje TREŚCI tych aż 6 prawidłowo nagrodzonych zgłoszeń. Ogólnie: *uj, *upa & kamieni *upa. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6209792 Napisano: 07.06.2016 22:28:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

szala napisał(a):

https://www.faceb...9215&pnref=story

nagrodzono nieregulaminowe prace, składające się z mniejszej ilości, niż 250 znaków. Chyba dla organizatora nie chciało czytać się kreatywnych prac emotka  

Zdaje się, że ktoś już o tym wspominał na forum (nie umiem teraz znaleźć tego postu) ->> to już jest całkiem nie w porządku! emotka Po co w takim razie jakiekolwiek zasady? - lepiej ich nie ogłaszać wcale! emotka

Ja o tym pisałam.

Dodam jeszcze, że z nagrodzonych 23 zgłoszeń:
- 6 jest prawidłowych,
- 7 jest niezgodnych z regulaminem, w związku z tym nawet nie powinny podlegać ocenie jury, a co dopiero zostać nagrodzane,
- 10 nie można w ogóle odnaleźć, a post na FB miał mieć status publiczny, więc może nigdy ich nie było i to sytuacja a'la ostatnia akcja Las Vegas.

A nagrody oferowali ciekawe: masaże, bony Zalando, bilety do kina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6209729 Napisano: 07.06.2016 20:35:07 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Znajoma ma eventim ma eski bez nr par i bez zakupów... (...)

Brawo Smolar, o to chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6209718 Napisano: 07.06.2016 20:05:57 w Wkurza mnie...
nelunia napisał(a):

Czy rozmawiacie o Carefree ?

Tak.

Jeden regulamin mówił, że wymagane jest podanie w treści zgłoszenia numeru paragonu, inny o tym nie wspominał, a to kwestia dosyć istotna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6209713 Napisano: 07.06.2016 20:03:30 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Teraz to mnie potelepało, bo ja słałam zgłoszenia z nr paragonu tracąc na podróż do Hebe zdecydowanie więcej niż godzinę. Smolar ostatnio tak daje ciała na prawo i lewo, że niedługo sam szkielet z niego zostanie...  

Jedyne, co mnie pociesza: jeśli mnie ktoś nie lubi, może mu poprawią humor moje w/w porażki i na cokolwiek się przydadzą...

PS: Dobrze, że chociaż w Hebe kartą podarunkową płaciłam = nie czuję, że jestem w plecy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6209705 Napisano: 07.06.2016 19:51:46 w Wkurza mnie...
tadziuuu napisał(a):

wow to jest kumulacja.
Moje wkurzanie się na szpaki które opieprzyły całe drzewo z czereśni jest przy tym pestką emotka  
ps. ostatnio szpaki mają się dobrze na opolszczyźnie jak widać

Z taką kumululu powinnam gibko w totku zagrać emotka

PS: No wiadomo, że to pestka, bo tylko tyle z tych czereśni zostaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6209700 Napisano: 07.06.2016 19:41:04 w Wkurza mnie...
"Dorobek" ostatnich dni, w porządku chronologicznym:
a) Zanim zagrałam w konku Cechini, spytałam znajomych mugoli, czy chcieliby wygrać taki wyjazd, wtedy spędzilibyśmy 3 dni w górach z wyżywieniem, a paliwo wyszłoby nas po połowie. Oczywiście powiedziałam o płatnym podatku i git majonez. Się okazało, że wpadły dwa wyjazdy i od zeszłego czwartku cisza. Laureat nie raczył odpowiedzieć na mojego smsa, o jego wygranej dowiedziałam się przypadkowo FB. Ponoć program nie taki i w ogóle płacić trzeba, dostałam rykoszetem cudzego focha. Wygląda na to, że nie dosyć, iż się nagroda zmarnuje, bo nieprzechodnia jest, to jeszcze zapłacę za benzynę 2x pierwotnie zakładanej kwoty (a blisko Żegiestowa nie mieszkam).
b) Googlowski Excell źle przekonwertował zawartość tabelki i na Premię poszedł nieco nieprawidłowy numer paragonu. Na tyle "nieco", że ewentualna wygrana na pewno by przepadła. Czyli pozostaje mi kręcić paciorki różańca i odprawiać obrzędy, żeby akurat to zgłoszenie nie zostało "wybrane". Jak na złość, akurat jest dosyć fajne i jeśli trafi w pulę o czytania, pewnie je wybiorą. Sama nie wiem, co robić w tym kontekście, czy do nich pisać, czy olać sprawę, ale głupio stracić pierwsze w życiu wygrane plejstejszyn.
c) W pewnym konkursie, w którym wzięłam udział, na bank 1/3 nagrodzonych zgłoszeń była niezgodna z regulaminem, a może i więcej - nie mam jak sprawdzić. W związku z tym spędziłam poranek na wyszukiwaniu mejli do zaangażowanych stron i pisaniu reklamacji, bo przecież jego mać w agencjach reklamowych pracują ludzie-delfiny, co zawsze połówkę mózgu mają aktywną, a druga sobie ucina drzemkę. I tylko nie wiem, czy może nie powinnam się zatrudnić, jako jakiś dyrektor w takiej agencji, bo najwyraźniej jakiegokolwiek nadzoru brak i ogarnięcie 5 zasad konkursu przechodzi wszelkie możliwości myślowe pracowników.
d) Smolar znowu dał ciała, tym razem tworząc dwa różne regulaminy do akcji w Hebe, więc wychodzi na to, że straciłam godzinę, aby zrobić zakupy do konkursu, w którym nie wzięłabym udziału wiedząc o smolarowych błędach. Najwidoczniej tam również zatrudnieni są ludzie-delfiny, co czasami wychodzą na gorszym ułomków, niż grupa docelowa ich akcji promo.

A jest dopiero wtorek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0