Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podziału na miasta nie będzie, Karlsbad wymaga wpisania miasta + numeru transakcji, bo w ten sposób wykluczają duble paragonów.
Czy łatwo? Moim zdaniem, co konkurs, będzie łatwiej
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro nikt nie zapłacił gościowi za dostawę w konkretnych przedziałach godzinowych, może podjechać, kiedy mu się podoba. Gdyby tylko nadawca zechciał, w minutę znalazłby kuriera, który robi dostawy np. po 17. Ale jeszcze mi się nie trafił organizator, którego by cokolwiek obchodziło życie prywatne laureata
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, czy wiem
Wiem natomiast, co mi się podoba -> tylko zdjęcie Alicji prawdziwej. Ale cóż, piękno przymiotem jest młodości, zestarzeje się Alicja, to będzie se strzelać fotki z kartonami na głowie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie się wydaje, że one właśnie NIE są identyczne
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hihi, udało się, sukces Streamline, poprzez konkursy zaprogramowali Twoje zwyczaje zakupowe
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O tak, to byli miszcze zła
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, ale zgaduję: rabat na bombonierki Magnetic i kwiaty cięte w bukietach
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oni chyba całkowicie zapomnieli o tym konkursie
Jak zwykle: dopóki ktoś nie zagai w tej sprawie na FB, nic się nie ruszy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Warto sprawdzić okolice dachu i parapetów, możesz np. poobserwować dom z zewnątrz przez lornetkę. Gniazda szerszeni usuwają min. strażacy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Alka Robalka
Marcin Todi Huflejt
Justyna Justus
Kasia Katarzyna
Agnieszka Za
Emily Angel
Gra Cetka
Aga Wuu
Jar Ecki
Brakuje tylko: Gargamela, Starej Fuzekli i Śmier Dziela
PS: Zaznaczam, że mam prawo wpisać sobie tutaj wszelkie fikcyjne postacie, bo nie naruszam tym samych niczyich dóbr osobistych. Takowych nie ma
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spróbuj znaleźć w necie trapez o podobnym kształcie i wkleić tutaj, bo przecież trapez może różnie wyglądać (jak głowa ptaka albo jak dach domu). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
luko922 - zapodaj kilka słów/wspomnień z wycieczki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A bo wiesz: produkty po 40 groszy/paragon, to się człowiek rozpędził
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hehe, biedna byłabym, gdybym te cuksy zeżarła
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W zamyśle chyba chodziło o to, że jeden laureat może wybrać dowolne produkty z każdej grupy, czyli np. Krem na dzień nawilżający ALE inny laureat może mieć inne potrzeby i wybrać Krem na dzień przeciwzmarszczkowy itede. Czyli że nie narzucają Ci konkretnego kosmetyku, możesz wybrać swój ulubiony, byle Nivea