Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6199679 Napisano: 19.05.2016 18:25:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Candy King emotka 0/19 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6199400 Napisano: 19.05.2016 13:30:22 w Smolar
loteryjny napisał(a):

no agencje zyja z konkursowiczow, natomiast sponsorom zalezy na mugolach w liczbie mnogiej aby kupili dany produkt, wyprobowali go i polubili dana markę.

No ale ja tak właśnie robię -> jeśli produkt zakupiony na konkurs okazuje się dobry, kupuję tylko ten i jestem mu wierna. I gdybym pospacerowała po mieszkaniu, znalazłabym sporo produktów na potwierdzenie powyższego. Natomiast jeśli produkt to g* w papierku, żadna promocja mu nie pomoże i niech się producent nie spodziewa umiłowania nawet ze strony mugoli emotka

A jeśli chodzi o:
loteryjny napisał(a):

Sami sobie podcinacie gałąź na której siedzicie

to z pewnością podcinaniem gałęzi jest publiczne oświadczanie, że się wysyła ten sam paragon z X starterów. Pozwolę sobie Ciebie zacytować: "10 paragonow 15 razy". Ale spoko, pisz tak dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6199253 Napisano: 19.05.2016 09:05:26 w Smolar
kadett33 napisał(a):

no mogli każdego dnia czytać z poprzedniego dnia, więc w poniedziałek musieli tylko przeczytać z weekendu.

Mogli, ale tak się składa, że im bliżej końca konkursu, tym więcej zgłoszeń ludzie ślą, a ostatniego dnia jest już prawdziwy armageddon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6199184 Napisano: 18.05.2016 22:31:51 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

Dzięki dziewczyny za rady! Ale nie odpuszczę, nie będzie mnie nikt straszył (podobno będę się za siebie obracała, ale ja całe życie się obracam na wszelki wypadek emotka )zwłaszcza, że wszystko zgodne z opisem, a teraz słyszę, że za stówę więcej kupiłby lepszy, masakra a wcześniej wydzwaniał kilka razy dziennie i truł d... czy już wysłany itd. a zapłacone wcześniej przez PayU, bo ja za pobraniem  nie wysyłam odkąd $Logis nie zwrócił mi pobrania (2 lata temu)emotka

Phi, to nic w porównaniu z przerażającą treścią spamu, który Ci wpada na fony konkursowe emotka

Spokojna bądź, nie daj się. Możesz nawet telefonu nie odbierać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6199176 Napisano: 18.05.2016 22:16:37 w Zdjęcia naszych wygranych
darog napisał(a):

(...) sponsor powinien dać nagrodę jak w cenach hurtowych.. (...)

Liczy się wartość rynkowa, a nie cena w sklepie czy hurtowni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6199172 Napisano: 18.05.2016 22:09:45 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

Pije piwo,chociaz mialam isc juz spacemotka juz 3 razy dzwonil,ze jednak mi go odesle,bo corka powiedziala,ze go nie chce,a ja jestem cwaniara podobno emotka

Ja miałam w tym roku (i po raz pierwszy w życiu) taką jazdę z przedmiotem sprzedanym wysyłkowo, że teraz taki układ w ogóle mnie nie interesuje emotka Ludzie to poyebani naciągacze i oszukują w sposób, którego nie jesteśmy w stanie pojąć. Nie poddawaj się, pewnie czekają, aż wyskoczysz z hasłem "To zwrócę Państwu część zapłaconej kwoty, tylko proszę nie odsyłać roweru, błagam!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6198763 Napisano: 18.05.2016 12:04:31 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

A ten konkurs krzyżówkowy w gazetce Kaufland co były te bony po 200zł i paczki produktów to już był rozstrzygnięty? Bo chyba mnie coś ominęło...

Prawdopodobnie tak, niestety. Z reguły z krzyżówek kauflandowych bardzo szybko informują.

Eee, niekoniecznie, czasami opóźnienie mają. Tym razem większe nagrody dali, to i zgłoszeń więcej było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6198732 Napisano: 18.05.2016 11:17:08 w Wkurza mnie...
moniazr napisał(a):

(...) może da się namówić na 2 dni dla rodzinki emotka

Trzymam za to kciuki! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6198718 Napisano: 18.05.2016 11:04:19 w Wkurza mnie...
pamal73 napisał(a):

Joan - jest mi po prostu przykro, że nie mogę zapewnić córce tego co mają inni. No a co do nastolatków no cóż ja też nie miałam, czasy się zmieniły. Kiedyś w sklepach nie było a kasa była, teraz cóż że półki pełne jak nas nie stać. 

Wiadomo, bo jesteś mamą i chcesz, żeby córka była szczęśliwa. Ale szczęście nie zależy od tego, czy się ma nowe ciuchy albo trendy telefon. I sama ta świadomość jest ważniejsza dla człowieka, niż te całe 500+.

Za mojej młodości w sklepach było wszystko emotka Tylko nie było takiego konsumpcjonizmu, jak teraz. W centrach handlowych nastolatki spędzają mnóstwo czasu i wydają po kilka tysięcy złotych na reklamowane w mediach kurtki, buty itepe. W tym samym czasie ich rodzice zapier*, jak Chińczyk na polu ryżowym, żeby tylko przypadkiem ich dziecko nie poczuło się gorsze od rówieśników. Gdzieś się chyba ludzkość w tym nadmiarze dóbr zagubiła... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6198700 Napisano: 18.05.2016 10:47:36 w Wkurza mnie...
moniazr - a w jakim wieku masz dzieci? Pociągiem nie dacie rady podjechać? My - jak dotąd - zawsze nad morze jeździliśmy pociągami i było ok.

pamal73 - trudno mi zrozumieć Twoją sytuację. Nigdy nie dostałam od rodziców grosza kieszonkowego, ale nie robiłam scen, że inne dzieci to mają lepiej albo dlaczego ja. Bo dziecko nie ma na markowe ciuchy, nowy telefon czy prawko? To są "problemy" współczesnych nastolatków? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6198684 Napisano: 18.05.2016 10:14:50 w Paragony
pioge7 napisał(a):

Kupie paragon leclerc najlepiej ze sklepu Tychy... Jeśli nie to Sosnowiec, Chorzów lub Katowice... Oczywiście ze sklepów biorących udział w konkursie emotka  

Nie wiem po co Ci paragon, bo tu nawet lokalsom ciężko wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6198680 Napisano: 18.05.2016 10:09:22 w Zdjęcia naszych wygranych
donia7 napisał(a):

W małym opakowaniu Lindor jest 8 sztuk tych pralinej i kosztuje 12-15 zł bez promocji emotka

Zgadza się, trzeba o tym pamiętać, zerkając do torby z pralinami.

donia7 napisał(a):

Nivea świetne emotka

O tak, na wypasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6198651 Napisano: 18.05.2016 09:48:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kosmetyki Nivea / Versus / "Pielęgnuj rodzinne wieczory z Nivea" / Drogerie Natura -> DPD. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6198562 Napisano: 17.05.2016 22:29:41 w Smolar
kammaro napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Ja nie wygrałam biletów,ale wątpię aby ktoś wczoraj czekał do 23,59 i czytał smsy...Ja niestety wysłałam o 23,53 .....wiec biletów brak.....szkoda...

I wczoraj zakończony Lidl też już poinformowany. Wątpię, aby Smolar w ogóle czytał te smsy emotka   Loteria działa na innych zasadach Drogi Smolarze!
Konkursowicze nie gęsi, swój rozum mają  emotka emotka emotka

No i jakże pięknie Smolar odpowiedział na zarzut, że nie kumają różnicy między loterią, a konkursem:

"Kiedy konkurs przestaje być konkursem, czyli o różnicach między loterią a konkursem" -> http://www.smolar...-loteria-a-konkursem

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6198135 Napisano: 17.05.2016 13:19:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

sam napisał(a):

Czy tylko ja mam wrażenie, że Avanti oceniając odpowiedzi w Laysach pomija "oklepane" nazwiska, które np. często wygrywały w konkursie Biedronki, w którym dziennie było 500 nagród po 50 zł (Moc Nagród - Cheetos i Lays)?

nie tylko Ty emotka
nie mają prawa mieć takiej bazy, ale daję rękę, że ją mają emotka
Avanti wyklucza moim zdaniem większość osób, które wcześniej u nich wygrywały!

Od dłuższego czasu odnoszę takie wrażenie, co spojrzę na listę laureatów (które śledzę mimo, że sama nie gram!), widzę nieznane mi zupełnie osoby. Czaaasem trafi się ktoś konkursowo zaangażowany.

Może nawet nie tyle mają bazę, co kojarzą nazwiska i... Dlatego nie lubię formularzy, gdzie nazwiska się podaje. Chcę mieć takie same szanse, jak reszta społeczeństwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6198040 Napisano: 17.05.2016 12:39:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zaczynają wrzucać zdjęcia do galerii BELVITA. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6197985 Napisano: 17.05.2016 12:06:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ewusia12 napisał(a):

Boże jaka radocha, zwłaszcza że konkurs był bardzo reklamowany, nie to co w Mila!!! ten rower wywieszony... wszyscy kupowali te ciastka , patrzyli na reklamę konkursu. rany... co za szczęście!!! 

Moim zdaniem jednak konkurs typowo dla naszego grona, albowiem:
- większość klientów patrzyła, dumała i szła dalej,
- na bank sporo osób kupiło za mało ciastek,
- część osób zapomniała o akcji po przyjściu do domu,
- na wieść, że trzeba zrobić jakieś zdjęcie, mugole odpuścili. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6197776 Napisano: 16.05.2016 23:40:39 w Smolar
defed napisał(a):

w ogóle konkursy tematyczne (świąteczne czy meczowe) są czasami organizowane w ciulaty sposób: świąteczne krowy milka zamiast "pod choinkę" dojechały po nowym roku, a wielkanocne kosze słodyczy czekają chyba na środek lata, by się roztopić ze wstydu  emotka

Kiedyś deska snowboardowa stała u mnie 3 kwartały, bo jakoś tak "nie zdążyła" na właściwą zimę się załapać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6197618 Napisano: 16.05.2016 18:35:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ambi_9 napisał(a):

zgłaszacie paragony w loterii auchan? jeśli tak - z jaką skutecznością?

Zero absolutne emotka

Ale na paragonach mam produkty na inne, trwające długo konkursy + płacę kartą Visa, zatem - mimo porażek w loterii Auchan - zawsze zostaje mi paragon na jakiś konkurs + kwitek na loterię Visa emotka Nie narzekam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6196698 Napisano: 13.05.2016 22:59:54 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Czy trwa obecnie jakiś konk z farbami do włosów /palette lub syoss/ ? Nijak znaleźć nie mogę... 

https://www.e-kon...co.html#.VzZAOtKLSW8 Wyświetl w wątku >>
0 0