Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No ale ja tak właśnie robię -> jeśli produkt zakupiony na konkurs okazuje się dobry, kupuję tylko ten i jestem mu wierna. I gdybym pospacerowała po mieszkaniu, znalazłabym sporo produktów na potwierdzenie powyższego. Natomiast jeśli produkt to g* w papierku, żadna promocja mu nie pomoże i niech się producent nie spodziewa umiłowania nawet ze strony mugoli
A jeśli chodzi o:
to z pewnością podcinaniem gałęzi jest publiczne oświadczanie, że się wysyła ten sam paragon z X starterów. Pozwolę sobie Ciebie zacytować: "10 paragonow 15 razy". Ale spoko, pisz tak dalej
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mogli, ale tak się składa, że im bliżej końca konkursu, tym więcej zgłoszeń ludzie ślą, a ostatniego dnia jest już prawdziwy armageddon
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Phi, to nic w porównaniu z przerażającą treścią spamu, który Ci wpada na fony konkursowe
Spokojna bądź, nie daj się. Możesz nawet telefonu nie odbierać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Liczy się wartość rynkowa, a nie cena w sklepie czy hurtowni
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja miałam w tym roku (i po raz pierwszy w życiu) taką jazdę z przedmiotem sprzedanym wysyłkowo, że teraz taki układ w ogóle mnie nie interesuje
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Eee, niekoniecznie, czasami opóźnienie mają. Tym razem większe nagrody dali, to i zgłoszeń więcej było
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Trzymam za to kciuki!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiadomo, bo jesteś mamą i chcesz, żeby córka była szczęśliwa. Ale szczęście nie zależy od tego, czy się ma nowe ciuchy albo trendy telefon. I sama ta świadomość jest ważniejsza dla człowieka, niż te całe 500+.
Za mojej młodości w sklepach było wszystko
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
pamal73 - trudno mi zrozumieć Twoją sytuację. Nigdy nie dostałam od rodziców grosza kieszonkowego, ale nie robiłam scen, że inne dzieci to mają lepiej albo dlaczego ja. Bo dziecko nie ma na markowe ciuchy, nowy telefon czy prawko? To są "problemy" współczesnych nastolatków? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem po co Ci paragon, bo tu nawet lokalsom ciężko wygrać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgadza się, trzeba o tym pamiętać, zerkając do torby z pralinami.
O tak, na wypasie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No i jakże pięknie Smolar odpowiedział na zarzut, że nie kumają różnicy między loterią, a konkursem:
"Kiedy konkurs przestaje być konkursem, czyli o różnicach między loterią a konkursem" -> http://www.smolar...-loteria-a-konkursem
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Od dłuższego czasu odnoszę takie wrażenie, co spojrzę na listę laureatów (które śledzę mimo, że sama nie gram!), widzę nieznane mi zupełnie osoby. Czaaasem trafi się ktoś konkursowo zaangażowany.
Może nawet nie tyle mają bazę, co kojarzą nazwiska i... Dlatego nie lubię formularzy, gdzie nazwiska się podaje. Chcę mieć takie same szanse, jak reszta społeczeństwa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moim zdaniem jednak konkurs typowo dla naszego grona, albowiem:
- większość klientów patrzyła, dumała i szła dalej,
- na bank sporo osób kupiło za mało ciastek,
- część osób zapomniała o akcji po przyjściu do domu,
- na wieść, że trzeba zrobić jakieś zdjęcie, mugole odpuścili. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kiedyś deska snowboardowa stała u mnie 3 kwartały, bo jakoś tak "nie zdążyła" na właściwą zimę się załapać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zero absolutne
Ale na paragonach mam produkty na inne, trwające długo konkursy + płacę kartą Visa, zatem - mimo porażek w loterii Auchan - zawsze zostaje mi paragon na jakiś konkurs + kwitek na loterię Visa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.e-kon...co.html#.VzZAOtKLSW8 Wyświetl w wątku >>