Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Auchan, Biedronka, Carrefour
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Witaj w klubie
Mam nadzieję, że któraś edycja "Troszczymy się..." przypadnie na mój wyjazd w Bieszczady, bo gram tylko w 1 Kauflandzie, który od poprzedniej edycji zrobił się jakiś pechowy
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No nic, to chyba pozostaje obdzwonić bliskich... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A czy ktoś dostał smsa później? Czy to już koniec? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O, widzę, że ludzie nawet praktyki z pogranicza magii stosują, żeby tylko wygrać
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czyli do mnie nadal daleko
Nie próbujcie już cykać żadnych fotek dzisiaj, bo jest piątek trzynastego - i tak Wam nie wyjdą. Będą prześwietlone, z muchą na pierwszym planie, odciskiem palca na obiektywie itepe. Lepiej umyć te okna i posprzątać se dom
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aaa, to spoko
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo od morza wieje
Zazdroszczę relaksu nad Bałtykiem, dawno mnie tam nie było. Być może uda się wyjechać w tym roku, ale to niestety nie zależy od nas
BTW: zna ktoś z Was jakąś godną polecenia miejscówkę nad naszym pięknym morzem? Wymagania: bliskość Bałtyku, może być nawet bardzo odludnie i daleko do centrum; najlepszy byłby domek (drewniany?), co pomieści ekipę sześciu dorosłych + dwójkę małych dzieci + dużego psa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Do kerych ślonskich gyszeftów?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spoko koko, Polacy nie lepsi: żar się leje z nieba, a jedną babkę dzisiaj w zimowym/puchowym płaszczu widziałam
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hochlanda nie ma u mnie od baaardzo długiego czasu i jajek zerówek również brak. Kaufik przerzucił się na tzw. marki własne. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W tym konkursie nikt z narzekających nie grał o SPA
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Stąd, że po co by mieli wystawiać na sklepie rower, którego nie można wygrać?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hehe, u mnie niby city, a kasjer/właściciel z Laboo stał przed sklepem i się opalał, jak na wsi za dawnych lat
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie jedyne Laboo to taka speluna, że bałam się przed tym przybytkiem auta zostawić
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Każdy Jędrek w Polsce zyskał immunitet i może beztrosko rządzić na dzielni
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Fejkowe profile nie dbają o to co i gdzie zamieszczają, bo nie liczą się z nikim i z niczym, anonimowość gwarantuje popuszczenie cugli
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Masz rację, odruchowo pomyślałam o nas - bo na inne fora nie wchodzę
Ilu tu jest głupków, pytasz? Myślę, że standardowa ilość, średnia społeczna
Dobrze, ze sobie ręki uciąć nie dałeś, bo akurat wszyscy moi znajomi na FB mają prawidłowe imiona i nazwiska. Co więcej, jeśli ktoś ze znajomych ma fikcyjne dane, nie potwierdziłam jego zaproszenia. Właśnie w tej Twojej koncepcji "wolności słowa" tkwi szkopuł - osoby z fikcyjnymi danymi często stosują ową wolność na FB w postaci agresji słownej i atakują innych ludzi. Fejsbuczowy regulamin mówi jasno: jako realna osoba imię i nazwisko masz mieć prawdziwe. Jak komuś taki układ nie pasuje, może sobie stworzyć profil fikcyjnego bohatera o nazwie Miki Małs. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Rzeczywiście dziwna sprawa, jakby zniknął dworzec PKP w Ustce. Pociągi na pewno tam jeździły, dziwna sytuacja, że system teraz nic nie wyszukuje... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Widziałam skład tych cuksów, chyba pracował nad nim mgr chemii
shell - otóż to. Wyświetl w wątku >>