Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6196468 Napisano: 13.05.2016 16:29:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

gdzie dorwaliście te produkty fit&easy?

Auchan, Biedronka, Carrefour emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6196438 Napisano: 13.05.2016 15:58:55 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

ja przy następnej edycji pojadę z dzieckiem w góry....zamiast inwestować:/ porażka totalna emotka

Witaj w klubie emotka

Mam nadzieję, że któraś edycja "Troszczymy się..." przypadnie na mój wyjazd w Bieszczady, bo gram tylko w 1 Kauflandzie, który od poprzedniej edycji zrobił się jakiś pechowy   emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6196322 Napisano: 13.05.2016 14:31:51 w Kaufland konkursy
buncia88 napisał(a):

Od wpisu na forum minęło ok.2min zanim Ja dostałam sms'y o wygranej (śląsk)

No nic, to chyba pozostaje obdzwonić bliskich... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6196311 Napisano: 13.05.2016 14:27:16 w Kaufland konkursy
anula81 napisał(a):

kaufland informuje sms 14,19 troszczymy się o ...  emotka

A czy ktoś dostał smsa później? Czy to już koniec? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6196217 Napisano: 13.05.2016 12:49:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka456 napisał(a):

kocham Was dziewczyny emotka emotka   biorę się zaraz za zdjęcia emotka  szkoda tylko,  że jedna ręka spoczywa w nocniku....

O, widzę, że ludzie nawet praktyki z pogranicza magii stosują, żeby tylko wygrać emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6196204 Napisano: 13.05.2016 12:40:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka456 napisał(a):

Gliwie, Rybnik i Racibórz tez mam blisko emotka

Czyli do mnie nadal daleko emotka

Nie próbujcie już cykać żadnych fotek dzisiaj, bo jest piątek trzynastego - i tak Wam nie wyjdą. Będą prześwietlone, z muchą na pierwszym planie, odciskiem palca na obiektywie itepe. Lepiej umyć te okna i posprzątać se dom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6196184 Napisano: 13.05.2016 12:29:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka456 napisał(a):

kusi Zabrze i Żory emotka  emotka  

Aaa, to spoko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6196183 Napisano: 13.05.2016 12:28:23 w SZUKAM....
ultrixx napisał(a):

Ja siedzę na plazy w polarku i tez chyba z niego nie dam rady wyskoczyć.  Nie dla mnie temperatury baltyckie

Bo od morza wieje emotka

Zazdroszczę relaksu nad Bałtykiem, dawno mnie tam nie było. Być może uda się wyjechać w tym roku, ale to niestety nie zależy od nas emotka

BTW: zna ktoś z Was jakąś godną polecenia miejscówkę nad naszym pięknym morzem? Wymagania: bliskość Bałtyku, może być nawet bardzo odludnie i daleko do centrum; najlepszy byłby domek (drewniany?), co pomieści ekipę sześciu dorosłych + dwójkę małych dzieci + dużego psa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6196175 Napisano: 13.05.2016 12:23:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka456 napisał(a):

ten konkurs konczy sie dzis?  emotka emotka wbiłam sobie do głowy, ze trwa do końca miesiąca....masakra, pędzę na zakupy emotka

Do kerych ślonskich gyszeftów? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6196150 Napisano: 13.05.2016 11:56:37 w SZUKAM....
ultrixx napisał(a):

Byłam na Algarve koniec maja/ początek czerwca i pogoda była w sam raz - ok 30 st. i słoneczko.  A rzeczywiście: jak my wkładamy bluzy to Hiszpanie kurtki z futrzanymi kapturami emotka

Spoko koko, Polacy nie lepsi: żar się leje z nieba, a jedną babkę dzisiaj w zimowym/puchowym płaszczu widziałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6195690 Napisano: 12.05.2016 14:42:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

(...) Zauważyłam, że co jakiś czas znikają w ofercie mojego Kauflanda dane marki produktów, jakby nie umieli się dogadać z przedstawicielami czy co...? W tym miesiącu chciałam kupić Hochlanda - nic nie było (serki topione, ser żółty, almette - wszystko wywiało!)emotka

Hochlanda nie ma u mnie od baaardzo długiego czasu i jajek zerówek również brak. Kaufik przerzucił się na tzw. marki własne. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6195415 Napisano: 12.05.2016 08:50:41 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

wkurza mnie granie o jakieś większe nagrody, a później narzekanie, że owe nagrody są złe - bo do spa se trzeba dojechać, a ja ze śląska. losie drogi - nie pasuje nagroda, nie graj, a nie jęcz, że spa pod nos powinno przybyć niczym cyrk.

W tym konkursie nikt z narzekających nie grał o SPA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6195197 Napisano: 11.05.2016 17:21:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@banka-manka napisał(a):

Ktoś ostatnio pisał, że rowery z Belvity są wystawione w sklepach i że to konkretnie one są do wygrania i odbioru - skąd takie info? (...)

Stąd, że po co by mieli wystawiać na sklepie rower, którego nie można wygrać? emotka Widziałam go dziś: nie jest żółty, raczej taka zabielona, niedojrzała cytryna; opony brązowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6195094 Napisano: 11.05.2016 15:40:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

(...) A poza tym tam wchodzi na zakupy jakiś jeden człek na godzinę... Kiedyś potrzebowałam 2 paragony /nie po kolei/ i krążyłam ponad pół godziny modląc się aby ktoś wszedł... emotka

Hehe, u mnie niby city, a kasjer/właściciel z Laboo stał przed sklepem i się opalał, jak na wsi za dawnych lat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6195036 Napisano: 11.05.2016 14:31:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

Czy wszystkie drogerie Laboo są tak słabo zaopatrzone, jak moja? na konkurs znalazłam tylko 1 produkt: b. duży proszek Vizir (nie ma alternatywnych kapsułek ani płynu do prania, a Lenora próżno szukać w ogóle) emotka

U mnie jedyne Laboo to taka speluna, że bałam się przed tym przybytkiem auta zostawić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194660 Napisano: 10.05.2016 20:50:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dawidekk napisał(a):

A "Andrzej cenzura" to już nie można.. emotka

Każdy Jędrek w Polsce zyskał immunitet i może beztrosko rządzić na dzielni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194654 Napisano: 10.05.2016 20:37:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

joan...jeśli ona czyta i jest na TYM forum..to te wpisy z fb już usunęła...zaraz po pierwszym TU komentarzu..

Fejkowe profile nie dbają o to co i gdzie zamieszczają, bo nie liczą się z nikim i z niczym, anonimowość gwarantuje popuszczenie cugli emotka To jak napisanie na murzę sprejem "Chudy z klasy IIb jest głupek." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194640 Napisano: 10.05.2016 20:23:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

joan...Forum o konkursach jest z 20 w necie...Nie widzę w tej treści iż to forum e-konkursy... Kobieta nie zdzierżyła, napisała, a ilu TU jest takich, co mają 3 konta? jedno do szukania paragonów, inne , etc... Też zgłaszasz do administratora? Nadgorliwośc nie jest Ok.. A jak sprawdzasz prawdziwość profila na fb?? Bądź konsekwentna! Z pewnością wśród swoich znajomych tez masz inicjały typu obywatel "Pe Be". Mi by nie przeszkadzało, gdyby nawet ktoś na fejsbuku napisał: cenzura ryża... Wolność słowa ludki..

Masz rację, odruchowo pomyślałam o nas - bo na inne fora nie wchodzę emotka Tu się przyznaję do błędu myślowego.

Ilu tu jest głupków, pytasz? Myślę, że standardowa ilość, średnia społeczna emotka Niby jak Twoim zdaniem miałabym szukać mnogości ich wcieleń i po co? Zgłaszam adminom tylko posty niezgodne z regulaminem strony, na której są zamieszczone. Czyli spam klikowy, niebezpieczne linki, podejrzane wpisy, bełkot nie na temat - to wystarczy.

Dobrze, ze sobie ręki uciąć nie dałeś, bo akurat wszyscy moi znajomi na FB mają prawidłowe imiona i nazwiska. Co więcej, jeśli ktoś ze znajomych ma fikcyjne dane, nie potwierdziłam jego zaproszenia. Właśnie w tej Twojej koncepcji "wolności słowa" tkwi szkopuł - osoby z fikcyjnymi danymi często stosują ową wolność na FB w postaci agresji słownej i atakują innych ludzi. Fejsbuczowy regulamin mówi jasno: jako realna osoba imię i nazwisko masz mieć prawdziwe. Jak komuś taki układ nie pasuje, może sobie stworzyć profil fikcyjnego bohatera o nazwie Miki Małs. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194616 Napisano: 10.05.2016 19:46:04 w SZUKAM....
constanza napisał(a):

Szukam kogoś z nad morza lub znającego okolice Ustki. Potrzebuje sie dostać do Ustki, pociągu z Warszawy brak emotka  moze są jakies lokalne ze Supska czy z jakiegoś innego okolicznego miasta?bo juz nie wiem czy faktycznie nic tam nie jeździ czy ja nie umiem znaleźć. Jak nie to pozostaje autobus tylko pytanie skąd ze Slupska czy są moze jakies lepiej skomunikowane z Ustka miejscowości?

Rzeczywiście dziwna sprawa, jakby zniknął dworzec PKP w Ustce. Pociągi na pewno tam jeździły, dziwna sytuacja, że system teraz nic nie wyszukuje... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194607 Napisano: 10.05.2016 19:29:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

haha ja tylko jeden paragon, to co robimy "zapas na cały rok" i podsyłamy tej niezadowolonej Pani? emotka tylko jak ją znaleźć przecież na pewno nie ma jej na tym forum emotka pewnie się przez przypadek o nim dowiedziała, tak samo jak o wysyłanych filmach i zdjęciach przez niektórych kombinatorów emotka aaa nie no przecież ma profil na fb, taki prawdziwy.. 

Widziałam skład tych cuksów, chyba pracował nad nim mgr chemii emotka Nadadzą się idealnie dla tej pani jako "prezent" emotka

shell - otóż to. Wyświetl w wątku >>
0 0