Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ciężka sprawa z nimi, bo czasami nawet nie wiesz, że bierzesz udział w konkursie, którego są częścią. A jeśli ich zablokujesz, możesz nie dostać info o wygranej.
Ja się z tymi ciu* jakoś nauczyłam zyć, od czasu do czasu gram i właściwie zawsze wygrywam - taka nagroda za przyjęcie spamowania na klatę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po lewej, "posty gości". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poszukaj na FB profil Lindt, a potem komentarze z boku po lewej. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, czy w ogóle będzie. Nigdy nie widziałam listy laureatów u Jeta. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To nie jest żadna "zemsta".
W mojej prywatnej opinii siedzenie tutaj na forum & korzystanie z bazy & korzystanie z porad na forum, a potem robienie dymu sponsorowi na profilu, jest żenujące. Cytuję: "Seszele. Konkurs. Czy wygra kiedyś normalny człowiek-nie "konkursowicz" który jeździ 5x w roku na SPA i wygrane wycieczki?? (...)" oraz "ludzie dostali maile po 17:00 "stali konkursowicze" chwalą się na forum konkursowym.."
WiochaPeeL.
Co do zgłaszania profili, pisałam już o tym na forum; zgłaszam każdego, kto mi się nawinie. Bez osobistych wycieczek. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak ma być pieczeń, koniecznie zagraj o grilla w Żabce!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Widziałam. Szkoda, że to również konkursowiczka, co widać w profilu. Ale że profil niezgodny z regulaminem FB, nie omieszkałam tego zgłosić
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Się tylko zastanawiam, czy lista laureatów tego konkursu byłaby taka sama, gdyby w zgłoszeniu nie podawało się: imienia, nazwiska i miasta zamieszkania
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przesilenie wiosenne Cię dopadło
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Luksus luksusem, ale jechać trzeba autem, a za benzynę nikt laureatom nie zwróci. Sprawdzałam kiedyś, ile bym tam jechała pociągiem -> ok. 9h. A pobyt jednonocny, więc cały kokosowy wypoczynek przy takich podróżach by szlag trafił. Również uważam, że to nagroda typowo dla mieszkańców Warszawy i okolic, taki "nieoficjalnie lokalny" konkurs
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Akurat przy Seszelach jest zapis "maj-wrzesień 2016", więc laureat da radę coś wykombinować.
Ten weekend majowy w SPA to jest poroniony pomysł i tyle
Ale wiadomo: wszystko regulamin precyzyjnie ustala, na co się uczestnik godzi. Narzekać możemy pod nosem jedynie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na pewno nie z tego konka, gdzie ja główną wygrałam
cudaczek121 - te nagrody są niepoważne, niestety. Pobyt w SPA dla 1 osoby, w środku jakiegoś zadoopia, z narzuconym terminem. Cuksy kokosowe niedobre wielce, idealne tylko dla kogoś, kto chce definitywnie zakończyć swoją przygodę ze słodyczami. Jedynie Seszele są ok, ale cóż... tylko jedne
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oni informują wszystkich laureatów jednocześnie, zatem ciągle jest szansa na Seszele
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja również nie gram, sentymentalna jestem - bransoletki mam tylko 2 (srebrne): jedną pożegnalną od szefa i drugą po zmarłej cioci. To jest jakaś historia, jakieś wspomnienia, jakieś emocje
PS: Nie macie wrażenia, że w dzisiejszych czasach część "trendy nagród" to zwykłe g* zawinięte w papierek marketingu?
tadziuuu - fajowy zegarek
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli kupisz w sklepie sportowym, mogą Ci ją napompować, albo sama to zrobisz. Ale w marketach raczej odpada. Piłki leżą i tracą jędrność, co do zasady będą lekko napompowane, ale nie na tyle idealnie, by każdą można było od razu zagrać mecz. To trochę tak, jak w przypadku rowerów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Albo musisz mieć sprzęt, jak CSI
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chodzi o pierwsze dwie cyfry po znaczku #
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli chodzi o loterię, numer kasy = dwie pierwsze cyfry wg wzorca; sprawdzałam to 2 dni z rzędu od razu po tym, jak dostałam do ręki paragon. Wyświetl w wątku >>