Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6194601 Napisano: 10.05.2016 19:23:54 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

Kto wie jak zablokować natrętny numer,który wydzwania na każdym telefonie non stop,oczywiście naciągacze,niczym wróżbita Maciej.Wydzwaniają z nagraniem nawet późno wieczorememotka Najpierw przychodzi sms,a potem dzwonią emotka Kiedyś ktoś mi napisał,ale nie mogę teraz tego poszukaćemotka

Ciężka sprawa z nimi, bo czasami nawet nie wiesz, że bierzesz udział w konkursie, którego są częścią. A jeśli ich zablokujesz, możesz nie dostać info o wygranej.

Ja się z tymi ciu* jakoś nauczyłam zyć, od czasu do czasu gram i właściwie zawsze wygrywam - taka nagroda za przyjęcie spamowania na klatę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194595 Napisano: 10.05.2016 19:10:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier - jak komu żal, zapraszam do mnie na cuksy Candy King, których jeść nie będę. A trochę ich nakupiłam, na każdy paragon po dwie kulki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194592 Napisano: 10.05.2016 19:08:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

joan napisał(a):

shell napisał(a):

Jest lista zwyciezcow Lindor? Poproszę link.

Nie wiem, czy w ogóle będzie. Nigdy nie widziałam listy laureatów u Jeta.

Bo piszecie o jakis nazwiskach i jakis wypowiedziach na FB a ha tego nie widze. 

Po lewej, "posty gości". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194589 Napisano: 10.05.2016 19:06:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

dajcie proszę link bo nie potrafie sobie znalesc emotka

Poszukaj na FB profil Lindt, a potem komentarze z boku po lewej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194586 Napisano: 10.05.2016 19:03:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

Jest lista zwyciezcow Lindor? Poproszę link.

Nie wiem, czy w ogóle będzie. Nigdy nie widziałam listy laureatów u Jeta. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194577 Napisano: 10.05.2016 18:58:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

joan napisał(a):

marzenier napisał(a):

(...) Tymczasem na fc na profilu lindor komuś się ulało emotka (...)

Widziałam. Szkoda, że to również konkursowiczka, co widać w profilu. Ale że profil niezgodny z regulaminem FB, nie omieszkałam tego zgłosić emotka

Nie wierze w to co czytam.. Taa... bo profile osób biorących udział w konkursach-również tu zalogowanych są zawsze prawdziwe i zgodne z regulaminem fb.... Zgłaszac wszystkich.. po kolei.. Nagrode zabrała "konkursowiczka" ? Nie podoba mi się taki system "zemsty"

To nie jest żadna "zemsta".

W mojej prywatnej opinii siedzenie tutaj na forum & korzystanie z bazy & korzystanie z porad na forum, a potem robienie dymu sponsorowi na profilu, jest żenujące. Cytuję: "Seszele. Konkurs. Czy wygra kiedyś normalny człowiek-nie "konkursowicz" który jeździ 5x w roku na SPA i wygrane wycieczki?? (...)" oraz "ludzie dostali maile po 17:00 "stali konkursowicze" chwalą się na forum konkursowym.."
WiochaPeeL.

Co do zgłaszania profili, pisałam już o tym na forum; zgłaszam każdego, kto mi się nawinie. Bez osobistych wycieczek. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194560 Napisano: 10.05.2016 18:34:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

@marzenier może jakiś konkurs się szykuje ze stoperanem to będą 2 pieczenie na jednym ogniu emotka

Jak ma być pieczeń, koniecznie zagraj o grilla w Żabce! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194550 Napisano: 10.05.2016 18:26:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

(...) Tymczasem na fc na profilu lindor komuś się ulało emotka (...)

Widziałam. Szkoda, że to również konkursowiczka, co widać w profilu. Ale że profil niezgodny z regulaminem FB, nie omieszkałam tego zgłosić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194548 Napisano: 10.05.2016 18:23:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Jezu, serio nie mam nawet pralinek? emotka  Czas odpuścić sobie konkursy ewidentnie! 

Się tylko zastanawiam, czy lista laureatów tego konkursu byłaby taka sama, gdyby w zgłoszeniu nie podawało się: imienia, nazwiska i miasta zamieszkania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194295 Napisano: 10.05.2016 12:16:58 w Czy informują/ informowali?
assal napisał(a):

Czemu ja myślałam, że to Mazury?
I nie zagrałam? emotka

Przesilenie wiosenne Cię dopadło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194289 Napisano: 10.05.2016 12:06:11 w Czy informują/ informowali?
marzanna napisał(a):

To spa w Serocku to nie zadoopie, lecz luksusowy obiekt pod Warszawą, ale faktycznie - z uwagi na lokalizację ta nagroda ucieszy tylko Warszawiaków..... Mnie wybitnie pasuje ta nagroda, więc jak nie wygram, to chętnie przyjmę emotka

Luksus luksusem, ale jechać trzeba autem, a za benzynę nikt laureatom nie zwróci. Sprawdzałam kiedyś, ile bym tam jechała pociągiem -> ok. 9h. A pobyt jednonocny, więc cały kokosowy wypoczynek przy takich podróżach by szlag trafił. Również uważam, że to nagroda typowo dla mieszkańców Warszawy i okolic, taki "nieoficjalnie lokalny" konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194228 Napisano: 10.05.2016 10:53:53 w Czy informują/ informowali?
marzenier napisał(a):

Ale na Seszele tez Ci termin narzucają chyba,a jak Ci nie pasuje to dupsko ...

Akurat przy Seszelach jest zapis "maj-wrzesień 2016", więc laureat da radę coś wykombinować.

Ten weekend majowy w SPA to jest poroniony pomysł i tyle emotka Bo nie wiem, komu oni chcą zrobić dobrze: laureatom, czy hotelowi? emotka Powinni zamiast tego rozdać bony Sodexo Pass, dzięki którym laureat mógłby wyjechać z kim chciałby, gdzie chciałby i kiedy chciałby.

Ale wiadomo: wszystko regulamin precyzyjnie ustala, na co się uczestnik godzi. Narzekać możemy pod nosem jedynie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194209 Napisano: 10.05.2016 10:33:44 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

No właśnie z któregoś Bic'a najpierw dzwonili z główną a po kilku godzinach poszły eski z dodatkowymi- o ile mnie pamięć nie myli emotka

Na pewno nie z tego konka, gdzie ja główną wygrałam emotka

cudaczek121 - te nagrody są niepoważne, niestety. Pobyt w SPA dla 1 osoby, w środku jakiegoś zadoopia, z narzuconym terminem. Cuksy kokosowe niedobre wielce, idealne tylko dla kogoś, kto chce definitywnie zakończyć swoją przygodę ze słodyczami. Jedynie Seszele są ok, ale cóż... tylko jedne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194185 Napisano: 10.05.2016 10:13:39 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

Seszele z Lindor już przyznane?emotka

Oni informują wszystkich laureatów jednocześnie, zatem ciągle jest szansa na Seszele emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194051 Napisano: 09.05.2016 22:18:40 w Zdjęcia naszych wygranych
giulietta napisał(a):

emotka  dokładnie, to nie moda... to psychika... ja akurat lubię bransoletki i inną taką biżu, ale mam jej całe pudelka i już zwyczajnie jak jest taka do wygrania to o nią nie gram emotka   to taka ukryta promocja...

Ja również nie gram, sentymentalna jestem - bransoletki mam tylko 2 (srebrne): jedną pożegnalną od szefa i drugą po zmarłej cioci. To jest jakaś historia, jakieś wspomnienia, jakieś emocje emotka

PS: Nie macie wrażenia, że w dzisiejszych czasach część "trendy nagród" to zwykłe g* zawinięte w papierek marketingu? emotka

tadziuuu - fajowy zegarek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6194043 Napisano: 09.05.2016 22:08:06 w Zdjęcia naszych wygranych
Mnie pasuje, że ludzie łykają ten modowy/trendowy szyt, bo dzięki temu (wbrew wszelkiej logice) bez problemu można sprzedać te wszystkie cenzurafony i rejbany i tandetne bransoletki też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6193667 Napisano: 09.05.2016 14:21:56 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytanie czy kupując w sklepie stacjonarnym nową firmową piłkę (np adidas, nike) jest ona już napompowana? Czy tak samo jest w sklepie na allegro?

Jeśli kupisz w sklepie sportowym, mogą Ci ją napompować, albo sama to zrobisz. Ale w marketach raczej odpada. Piłki leżą i tracą jędrność, co do zasady będą lekko napompowane, ale nie na tyle idealnie, by każdą można było od razu zagrać mecz. To trochę tak, jak w przypadku rowerów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6193494 Napisano: 09.05.2016 11:12:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fragles napisał(a):

(...) chyba, że warunkiem odczytania jest konsumpcja zgrzewu, a następnie RTG.  

emotka

Albo musisz mieć sprzęt, jak CSI emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6193367 Napisano: 08.05.2016 22:31:03 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

U mnie numer kasy wyglada tak:
0000XX #XXX X

Nie wiem który to jest numer   emotka  , zaznaczone X to cyfry

Chodzi o pierwsze dwie cyfry po znaczku # emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6192839 Napisano: 06.05.2016 15:45:23 w SZUKAM....
magy2020 napisał(a):

Numer kasy w Auchan to co wpisujecie, bo na wzorze są zaznaczone dwie pierwsze cyfry  a na paragonie mam pierwsze trzy cyfry potem wyraźna przerwa i dopiero czwarta ?

Jeśli chodzi o loterię, numer kasy = dwie pierwsze cyfry wg wzorca; sprawdzałam to 2 dni z rzędu od razu po tym, jak dostałam do ręki paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0