Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6192751 Napisano: 06.05.2016 13:27:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

Czy są w Żabce szczoteczki do zębów dla dzieci Colgate? (...)

W Żabce zawsze jest bida z produktami konkursowymi - u mnie aktualnie jest aż 1 rodzaj pasty i aż 1 rodzaj szczoteczki, nic dla dzieci. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6192721 Napisano: 06.05.2016 12:29:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

shell napisał(a):

Czy jeśli nie mam firmy to wpuszczą mnie do hurtowni Eurocash by robić zakupy? Chodzi o konkurs "Odpoczywaj z Actimel" Eurocash.

wpuszczą, nie ma tam ochrony z kałachami na wejściu, ale raczej nie zapłacisz, bo trzeba mieć kartę emotka

To przy okazji opowiem, jak to mój dziadek tej wiosny upolował promocję w Selgrosie emotka

Wychodzi dziadek z mieszkania, a tam na sieni ulotka z Selgrosa. Przegląda i co widzi? Rowery w jakże atrakcyjnych cenach! To ruszył biegusiem do Selgrosa (i prawdopodobnie wszedł do środka "na przylepkę"). Patrzy: rowerów od zatrzęsienia, łał łał łał. Prosi, żeby mu kilka sztuk zaprezentować. Biedny pracownik Selgrosa skacze przy dziadku, jak na trampolinie. W końcu dziadek wybiera jeden z rowerów, każe go złożyć i napompować, bo przecież od razu na nim do domu pojedzie. I sru do kasy. A przy kasie panienka o jakąś kartę pyta, to dziadek pokazuje wszystko, co ma w portfelu, łącznie z NFZ-em i nie rozumie, o co to całe zamieszanie. Mówi, że nie ma karty Selgros. Kasjerka: "To jak Pan tu wszedł?!" Dziadek: "No drzwiami!!!" W końcu pani sugeruje, żeby dziadek podszedł do stanowiska obok i wyrobił sobie kartę Selgros. Dziadek idzie, ale chcą od niego dowód osobisty, a on nosi przy sobie jedynie ledwo czytelną kserówkę, żeby mu dokumentów nie ukradli jacyś bandyci i kredytu na niego nie wzięli. Finał jest taki, że dziadek wychodzi z Selgrosa bez roweru, ale nawet za bardzo nie narzeka, bo przy kasie się okazało, że w ulotce dziadek patrzył na duże cyferki ceny netto, a rower kosztuje brutto. Taka sytuacja. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6192369 Napisano: 05.05.2016 18:43:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

emotka  wystarczy, że na koniec ładnie posprząta swoje stanowisko pracy i kosz z niechcianymi paragonami opróżnia do prywatnej torby w szatni pracowniczej, gdzie zapewne kamer brak emotka

Dla mnie to jakaś fikcja, moja mama przez wiele lat pracowała na kasie - pracownicy musieli mieć nawet zaszyte kieszenie emotka I nikt nie wychodził z koszem paragonów do szatni. Oczywiście: małe sklepy to inna historia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6192339 Napisano: 05.05.2016 18:00:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ana8564 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie nowego konkursu z zielonej budki , czy po weryfikacji zwycięzców będą ich jakoś dokładnie sprawdzać, mam koleżankę ,która pracuje w jednym z dużych supermarketów i cały czas gra w konkursach bo ma pełno paragonów, których wiele osób nie bierze, wygrała już dużo nagród ,w regulaminie tego konkursu pisze ,że pracownicy sklepów nie mogą wziąć udziału w loterii ,czy oni to dokładnie sprawdzą? Pytam bo czuję się oszukana też chciałabym wziąć udział w tym konkursie ale moje szanse przy jej warunkach są znikome ;/ czy orientuję się ktoś jak to działa?>

Ma pełno paragonów z dużego supermarketu? A gdzie je chowa w czasie szychty? Do cycnika? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6192291 Napisano: 05.05.2016 16:24:26 w Biedronka
luko922 napisał(a):

No ale jak komuś zależy jedynie na tych lepszych nagrodach, to pomijając kwestie etyki czy uczciwości, bardziej opłaca mu się wysyłać z różnych numerów tel te same numery paragonów. 

Dlatego w konkursach/loteriach laureat powinien dowiedzieć się, co wygrał... gdy przyjdzie nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6192277 Napisano: 05.05.2016 15:54:24 w MC - Agencja inna niż wszystkie
asper01 napisał(a):

Czy ma ktoś jakiś skuteczny sposób kontaktu z tymi dziwolągami? Telefon ze strony to automat tylko, a e-mail błędny :-/ 

Spytaj w temacie Tesco, na listach przewozowych z ostatnich konkursów był numer komórkowy. Niestety nie wiem, gdzie zapodziałam ten świstek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6192162 Napisano: 05.05.2016 12:43:52 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

Chciałabym, z ciekawości, rozważyć hipotetycznie, pewną sytuację.
Robię zakupy w Auchan na trwającą obecnie loterię. Kiedyś, przed laty tam pracowałam. Teraz miałabym ochotę wrócić do pracy, i robię  poczynania w tym kierunku, odnawiam znajomości. Akurat zaczęła się rekrutacja, i liczę na to, że zostanę przyjęta;) no ale wtedy, jako pracownik, nie wolno mi brać udziału w auchanowskich konkursach:( ciekawa jestem, czy, gdybym wygrała takie np autko (pomarzyć można ), ze zgłoszeń wysłanych przed podjęciem pracy, to czy zostałabym pozytywnie zweryfikowana? Bo, w zasadzie, gdy zgłaszałam swój udział, pracownikiem jeszcze nie byłam? Podobną sytuację miałam rok temu, gdy grałam w Megaloterii, a córka poszła do pracy w Eurocash, by zarobić sobie na wakacje. Oczywiście, nic się nie wygrało, ale jak się okazuje, historia lubi się powtarzać. A może znacie podobne sytuacje i ich rozwiązania? 

Najlepiej wyślij zgłoszenia na kogoś z rodziny. Szanse na wygraną w Auchanie i tak są małe, po co sobie komplikować życie.

Teoretycznie pracownik nie może być uczestnikiem loterii, zatem Twoje zgłoszenia sprzed podjęcia pracy byłyby ważne. ALE laureat musi odesłać oświadczenie o treści min. "Niniejszym oświadczam, iż ani ja, ani członkowie mojej najbliższej rodziny (...) nie jesteśmy właścicielami oraz pracownikami Auchan Polska (...)" A będąc zatrudniona, nie mogłabyś takiego oświadczenia złożyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6191837 Napisano: 04.05.2016 18:37:52 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

(...) Boimy się, że ten ktoś wpłynie na złą opinię o naszej firmie, np. weźmie kiedyś zaliczkę od klientów i zniknie... (...)

Spróbujcie najpierw dowiedzieć się, skąd klienci Podszywacza biorą jego namiary. Zakładam, że ogłasza się w necie pod szyldem Twojego męża + ewentualnie np. na tablicy ogłoszeń w marketach typu Castorama / Kaufland. Postarajcie się to ustalić, a potem z numerem telefonu do Podszywacza & swoimi ustaleniami idźcie na policję.

Jeśli chodzi o kwestię, czy to przestępstwo: owszem, pod kątem nieuczciwej konkurencji oraz podszywania się pod inną osobę celem wyrządzenia szkody majątkowej (Twój mąż traci potencjalnych klientów). Paragrafów nie znam, ale wszystko znajdziesz w sieci. Radzę Ci jedynie, żebyś poszła na policję z grubą teczką, bo policja... no cóż... ten tego... sama rozumiesz. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6191668 Napisano: 04.05.2016 13:07:45 w Wkurza mnie...
tusienka napisał(a):

Bo ten drugi rower wymyślił,że zrobi konkurs- losowanie wśród tych co zrobili zakupy za ponad 100 zł. (...)

A zezwolenie Dyrektora izby celnej, które jest niezbędne do zorganizowania loterii, wielki pan kierownik posiada? Czy podesłać mu kogoś na kontrolę? emotka

PS: W przypadku otrzymania konkursu z nielegalnie zorganizowanej loterii, laureat ponosi konsekwencje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6191511 Napisano: 03.05.2016 23:49:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Co tam rękawiczki emotka
Gdyby ślina była czerwona...

Teraz nie zasnę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6191508 Napisano: 03.05.2016 23:31:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

...a ja rozważam losy igły "jednorazówki" w dłoniach pielęgniarki emotka

No co Ty, przecież z portali dotyczących zarostu wiadomo, że określenie "jednorazówka" do niczego nie zobowiązuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6191504 Napisano: 03.05.2016 22:37:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rozek napisał(a):

Pytam, bo pracowałam kiedyś w agencji reklamowej i jak było nawet 500 zgłoszeń to szczerze mówiąc każdy czytał co 10 i na pewno nikt nie przeczytał wszystkich. Także zastanawiam się, czy takie typoow konkursowe agencje faktycznie analizują wypowiedzi. 

A ja się zastanawiam, czy pani dentystka zmienia rękawiczki każdorazowo, czy może w przypadku 10% pacjentów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6190677 Napisano: 30.04.2016 05:30:36 w WC - rozmowy o wszystkim

joan

#6190660 Napisano: 29.04.2016 23:13:26 w WC - rozmowy o wszystkim
mczarna napisał(a):

Przepraszam za zmianę klimatu- ale luko922-aż tak Tobie gorąco:-PPP

Spox, w tym wątku można porozmawiać o wszystkim emotka

No ja już miałam dawno temu pójść spać, bo muszę się zerwać skoro świt, ale cierpliwie czekam -> może jaki nowy avatar Luko922 wrzuci emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6190491 Napisano: 29.04.2016 13:52:29 w Czy informują/ informowali?
truskaweczka123 napisał(a):

joan napisał(a):

emotka
Nie został rozwiązany, skoro nikt nie szukał paragonu emotka

dzieki emotka

joan nie pomyslałam, że w wątku paragony 3a szukać odpowiedziemotka
ja głupia zawsze wysyłam jak mam paragon i dlatego tam nigdy nie zaglądam bo nie szukam paragonów emotka

Darlin', właśnie wątek "Paragony" udzieli Ci najwięcej odpowiedzi w kwestiach konkursowych emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6190340 Napisano: 29.04.2016 10:29:56 w TESCO konkursy
ola26 - koperta zaadresowana ok.

Co do treści paragonów, to Smolar nigdy się nie czepiał; być może to jedna z agencji, która - w razie wątpliwości - każe sklepowi sprawdzić paragon w systemie. Tesco ma najgorzej opisane paragony emotka

Trwa loteria Visa, więc jak najbardziej polecam zakupy robić na oddzielne paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6189774 Napisano: 28.04.2016 10:31:43 w SZUKAM....
malutka456 napisał(a):

czy ktoś pamięta, czy w oświadczeniu do kamisowych młynków - w tym, które dobra dusza umieściła na forum, było miejsce na date urodzenia? Wypełniłam, odesłałam i się zastanawiam, czy data była czy nie emotka

Tam nie było gotowego formularza, trzeba było skopiować trzy akapity z regulaminu i każdy oddzielnie podpisać. Oprócz tego należało przesłać dane osobowe z adresem, n-rem telefonu i datą urodzenia. Mogłaś to dopisać na spodzie oświadczeń albo dołączyć oddzielną karteczkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6189767 Napisano: 28.04.2016 10:24:21 w WC - rozmowy o wszystkim
asiek07095 napisał(a):

potrzebuje podpowiedzi od osób kretywnych. Za miesiąc mój tata bierze ślub. Czas pomyśleć o prezencie. Ojciec mówil do ciotki że zbiera na nową łazienkę, ale ja nie chce mu dawać pieniędzy, wydaje mi się że tak nie wypada. A wiec co mogłoby być fajnym prezentem. Zdecydowanie nie chcą rzeczy kuchenno-pościelowo-ręcznikowych. Liczyłam na jakąś fajną wygraną ale chyba nic z tego

Skoro bierze ślub i szykuje się remont łazienki, to będą ją urządzać we dwoje. W takiej sytuacji kiepskim pomysłem wydaje mi się kupowanie przedmiotów, bo nie wiesz, co dokładnie chcą mieć w tej łazience. Bo kupisz lampę, którą będą mieli tylko dlatego, że głupio wyrzucić, chociaż do niczego im nie będzie pasowała. Dobrym prezentem byłby bon / karta podarunkowa do sklepu z dekoracjami / aranżacjami wnętrz. Możesz taką nabyć bezpośrednio w sklepach albo odkupić od kogoś na naszym forum. Ewentualnie kup bony do centrum handlowego, które honorowane są również w sklepach na terenie centrum. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6189660 Napisano: 27.04.2016 22:17:41 w Oddam za darmo
Kod rabatowy do sklepu alma24.pl, ważny do 30.04.2016.

Kod daje rabat 15,00 PLN przy zakupach za min. 100 PLN. 

Ponieważ Alma do tanich sklepów nie należy, te piętnaście zeta pomoże wyrównać rachunek do standardowego poziomu cen. A dostawa przy zakupach powyżej 100 PLN przeważnie jest gratis  

(nie obejmuje wyrobów tytoniowych)

PW proszę  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6189631 Napisano: 27.04.2016 21:01:04 w Czy informują/ informowali?
mczarna napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

czy ten konkurs zostal rozwiazany? http://bicmen.pl/promocje/

też mnie to zastanawia...

Nie został rozwiązany, skoro nikt nie szukał paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0