Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W Żabce zawsze jest bida z produktami konkursowymi - u mnie aktualnie jest aż 1 rodzaj pasty i aż 1 rodzaj szczoteczki, nic dla dzieci. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To przy okazji opowiem, jak to mój dziadek tej wiosny upolował promocję w Selgrosie
Wychodzi dziadek z mieszkania, a tam na sieni ulotka z Selgrosa. Przegląda i co widzi? Rowery w jakże atrakcyjnych cenach! To ruszył biegusiem do Selgrosa (i prawdopodobnie wszedł do środka "na przylepkę"). Patrzy: rowerów od zatrzęsienia, łał łał łał. Prosi, żeby mu kilka sztuk zaprezentować. Biedny pracownik Selgrosa skacze przy dziadku, jak na trampolinie. W końcu dziadek wybiera jeden z rowerów, każe go złożyć i napompować, bo przecież od razu na nim do domu pojedzie. I sru do kasy. A przy kasie panienka o jakąś kartę pyta, to dziadek pokazuje wszystko, co ma w portfelu, łącznie z NFZ-em i nie rozumie, o co to całe zamieszanie. Mówi, że nie ma karty Selgros. Kasjerka: "To jak Pan tu wszedł?!" Dziadek: "No drzwiami!!!" W końcu pani sugeruje, żeby dziadek podszedł do stanowiska obok i wyrobił sobie kartę Selgros. Dziadek idzie, ale chcą od niego dowód osobisty, a on nosi przy sobie jedynie ledwo czytelną kserówkę, żeby mu dokumentów nie ukradli jacyś bandyci i kredytu na niego nie wzięli. Finał jest taki, że dziadek wychodzi z Selgrosa bez roweru, ale nawet za bardzo nie narzeka, bo przy kasie się okazało, że w ulotce dziadek patrzył na duże cyferki ceny netto, a rower kosztuje brutto. Taka sytuacja. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dla mnie to jakaś fikcja, moja mama przez wiele lat pracowała na kasie - pracownicy musieli mieć nawet zaszyte kieszenie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ma pełno paragonów z dużego supermarketu? A gdzie je chowa w czasie szychty? Do cycnika?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dlatego w konkursach/loteriach laureat powinien dowiedzieć się, co wygrał... gdy przyjdzie nagroda
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spytaj w temacie Tesco, na listach przewozowych z ostatnich konkursów był numer komórkowy. Niestety nie wiem, gdzie zapodziałam ten świstek
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepiej wyślij zgłoszenia na kogoś z rodziny. Szanse na wygraną w Auchanie i tak są małe, po co sobie komplikować życie.
Teoretycznie pracownik nie może być uczestnikiem loterii, zatem Twoje zgłoszenia sprzed podjęcia pracy byłyby ważne. ALE laureat musi odesłać oświadczenie o treści min. "Niniejszym oświadczam, iż ani ja, ani członkowie mojej najbliższej rodziny (...) nie jesteśmy właścicielami oraz pracownikami Auchan Polska (...)" A będąc zatrudniona, nie mogłabyś takiego oświadczenia złożyć. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spróbujcie najpierw dowiedzieć się, skąd klienci Podszywacza biorą jego namiary. Zakładam, że ogłasza się w necie pod szyldem Twojego męża + ewentualnie np. na tablicy ogłoszeń w marketach typu Castorama / Kaufland. Postarajcie się to ustalić, a potem z numerem telefonu do Podszywacza & swoimi ustaleniami idźcie na policję.
Jeśli chodzi o kwestię, czy to przestępstwo: owszem, pod kątem nieuczciwej konkurencji oraz podszywania się pod inną osobę celem wyrządzenia szkody majątkowej (Twój mąż traci potencjalnych klientów). Paragrafów nie znam, ale wszystko znajdziesz w sieci. Radzę Ci jedynie, żebyś poszła na policję z grubą teczką, bo policja... no cóż... ten tego... sama rozumiesz. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A zezwolenie Dyrektora izby celnej, które jest niezbędne do zorganizowania loterii, wielki pan kierownik posiada? Czy podesłać mu kogoś na kontrolę?
PS: W przypadku otrzymania konkursu z nielegalnie zorganizowanej loterii, laureat ponosi konsekwencje
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Teraz nie zasnę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No co Ty, przecież z portali dotyczących zarostu wiadomo, że określenie "jednorazówka" do niczego nie zobowiązuje
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja się zastanawiam, czy pani dentystka zmienia rękawiczki każdorazowo, czy może w przypadku 10% pacjentów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spox, w tym wątku można porozmawiać o wszystkim
No ja już miałam dawno temu pójść spać, bo muszę się zerwać skoro świt, ale cierpliwie czekam -> może jaki nowy avatar Luko922 wrzuci
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Darlin', właśnie wątek "Paragony" udzieli Ci najwięcej odpowiedzi w kwestiach konkursowych
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co do treści paragonów, to Smolar nigdy się nie czepiał; być może to jedna z agencji, która - w razie wątpliwości - każe sklepowi sprawdzić paragon w systemie. Tesco ma najgorzej opisane paragony
Trwa loteria Visa, więc jak najbardziej polecam zakupy robić na oddzielne paragony
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tam nie było gotowego formularza, trzeba było skopiować trzy akapity z regulaminu i każdy oddzielnie podpisać. Oprócz tego należało przesłać dane osobowe z adresem, n-rem telefonu i datą urodzenia. Mogłaś to dopisać na spodzie oświadczeń albo dołączyć oddzielną karteczkę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro bierze ślub i szykuje się remont łazienki, to będą ją urządzać we dwoje. W takiej sytuacji kiepskim pomysłem wydaje mi się kupowanie przedmiotów, bo nie wiesz, co dokładnie chcą mieć w tej łazience. Bo kupisz lampę, którą będą mieli tylko dlatego, że głupio wyrzucić, chociaż do niczego im nie będzie pasowała. Dobrym prezentem byłby bon / karta podarunkowa do sklepu z dekoracjami / aranżacjami wnętrz. Możesz taką nabyć bezpośrednio w sklepach albo odkupić od kogoś na naszym forum. Ewentualnie kup bony do centrum handlowego, które honorowane są również w sklepach na terenie centrum. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kod daje rabat 15,00 PLN przy zakupach za min. 100 PLN.
Ponieważ Alma do tanich sklepów nie należy, te piętnaście zeta pomoże wyrównać rachunek do standardowego poziomu cen. A dostawa przy zakupach powyżej 100 PLN przeważnie jest gratis
(nie obejmuje wyrobów tytoniowych)
PW proszę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie został rozwiązany, skoro nikt nie szukał paragonu