Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niektórym agencjom reklamowym zgłoszeń bez błędów nie opłaca się nawet wysyłać, szkoda kasy na smsa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie znam się za bardzo, ale w Polsce jest chyba rejestr umów, które muszą być sporządzone notarialnie. I nie sądzę, żeby przewidywali w nim duet konkursowicz/organizator. Na pewno jednak taka umowa (przed jej podpisaniem) powinna zostać skonsultowana z prawnikiem - bo rozumiem, że wartość nagrody spora. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A datę urodzenia podałaś?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kule, akurat gdy nie ma konkursu w Kaufie, to mi z Pampersem wyjeżdżasz
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro są konkursy tylko dla dzieci, mogą być i tylko dla mężczyzn
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co do pozostałych nagród: zwykle wartości są mocno zawyżone, dlatego mnie najbardziej interesują nagrody bonowe. Bo wartość bonu z regulaminu = wartość bonu w rzeczywistości
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Streamline uwiodłam dawno temu metodą "jeden esemes = główna nagroda". Ale po owocach tej miłości śladu nie ma. Wbili mnie w ziemię młotem pneumatycznym niedawnymi konkursami Colgate, dlatego teraz nie zagrałam.
cudaczek121 - pocieszę Cię, że odkąd wyprowadziłam się od rodziców, mam z nimi lepsze relacje, niż kiedykolwiek. Najwidoczniej wspólne pomieszkiwanie powodowało zgrzyty. Powiększyła się przestrzeń, powiększyła się miłość
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ten aspekt akurat oceniam pozytywnie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie dosyć, że konkursów brak, to jeszcze ciągle znikają z asortymentu moje ulubione produkty EnerBio. A niemiecki Rossmann realizuje zamówienia tylko na terenie Niemiec.
No i do tego w Polsce jest drożyzna, np. kostka rosołowa EnerBio: w PL = 6 zł, w DE = 4,34 zł (0,99 EUR). Jak żyć? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kartoning na konkurs Gatta/FB (w bazie). Ale autorka na forum siedzi, więc i fotka została usunięta. Ale tekst Adriany Teresy W* na stronie Gatty pozostał, ma szansę na nagrodę
PS: Nie zachęcam do czytania i ostrzegam: 18+. Żeby potem nie było, że po przeczytaniu... komuś mózg zryło. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.faceb...p;type=3&theater Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pewnie CBŚ będzie badał takie sprawy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kto bogatemu zabroni?!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Współczuję, mam nadzieję, że wszystko Ci się uda dziś pozałatwiać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeszcze bym zrozumiała, gdyby powiedział, że psychicznie nie da rady się pozbierać albo musi przy żonie być, bo się załamała, ale "różańce"?! Katol, nie katolik. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Złoty Stok planuję na dzień wyjazdowy; z tym, że raczej połazimy po górach.
Potem na bank dwa dni na górskich szlakach.
W dzień powrotu byłoby ciekawie odwiedzić pałac.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo wiesz, potem się ludzie tłumaczą, że "A jak ja nigdzie nie wyjeżdżam, to niby skąd miałam wziąć zdjęcie, COOOO?!"