Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6185626 Napisano: 19.04.2016 11:51:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Na PW dostałam info, że chodzi o młynki emotka  U mnie również nic emotka

Etam, ludziom się pofyrtoliły konkursy, bo grali w każdym kamisowym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6185513 Napisano: 18.04.2016 23:59:22 w SZUKAM....
mariolakal - no wyznam Ci, że jakoś się czuję zdominowana przez ten wątek targowo-pietruszkowy emotka

Paragonu mi nie potrzeba, mam swoje zapasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6185507 Napisano: 18.04.2016 23:34:58 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

A może jest jeszcze szansa na rezerwę, jeśli temu "ktosiowi" nie udało się kupić paragonu za bezcen ? 
(...)

Jesteś niemiła i zazdrościsz ludziom talentu emotka

PS: Ja grałam, bo wiadomo, cenzuraów nie sieją. Najbardziej z nagród podobała mi się wąska deskorolka, nawet podobną wypróbowałam w Decathlonie. Ale gdy tylko rzuciłam pomysł jazdy po parku, Mój uznał mnie za starą wariatkę, co się chce zabić na deskorolce i ustrzelić to, czego żadnemu konkursowiczowi się dotąd nie udało, czyli Nagrodę Darwina - przynajmniej tak wynikało z jego mimiki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6185248 Napisano: 18.04.2016 16:38:55 w WC - rozmowy o wszystkim
magnus napisał(a):

joan napisał(a):

Hebe. Niby drogeria. Niby jak Super-Pharm, Natura i Rossmann. A cenzurataśmy i ręczników kuchennych w Hebe nie mają emotka

Hebe to ekskluziw emotka

Phi, jako alergik z kotem w domu nastawiłam się na megazakupy, a skończyło się na 2 paczkach pistacji w Hebe i frytkach dla bezdomnego (poza Hebe).
Taki ekskluziw, że konkursowiczowi nie było na co kasy wydać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6185241 Napisano: 18.04.2016 16:26:34 w WC - rozmowy o wszystkim
Hebe. Niby drogeria. Niby jak Super-Pharm, Natura i Rossmann. A cenzurataśmy i ręczników kuchennych w Hebe nie mają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6184974 Napisano: 17.04.2016 22:03:34 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

No tak, mi zamykaja, wiec Wam otwieraja... I to jest dopiero nie fear emotka

Za mało kupowałaś na konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6184957 Napisano: 17.04.2016 21:21:58 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

joan napisał(a):

olunka napisał(a):

tak:) a intermarche w budowieemotka

Polo widziałam, a ITM gdzie będzie? emotka

niedaleko mnie, to sa Piotrowice obok cmentarza i PIotra i Pawła:)))

Łoraju, czyli koniec świata, a nawet metr dalej emotka

Wredne ITM, zawsze poza zasięgiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6184954 Napisano: 17.04.2016 21:15:37 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

tak:) a intermarche w budowieemotka

Polo widziałam, a ITM gdzie będzie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6184848 Napisano: 17.04.2016 00:02:39 w Wkurza mnie...
Włączam tivi, a tam uliczka zwykła jakich wiele, ale coś mi mówi, że to na pewno TA uliczka, po której szliśmy w Kłodzku. Niby parę lat temu, a pamiętamy całą okolicę i to dosyć dokładnie. Najpierw była owa uliczka, potem piętrowy ogród ("Mojej mamie by się to spodobało!"), następnie droga wzdłuż drzew i dalej już szlakiem.

Sprawdzam i zgadza się: film kręcono na Dolnym Śląsku, w Kłodzku zwłaszcza.

No gites, bo od miesiąca szukam mapy Sudetów Wschodnich z mapą Kłodzka (Zachodnie i Środkowe leżą grzecznie w pudełku) i nie wiem, gdzie tę mapę wcięło. Miałam, nie mam. Oczywiście mogę ją kupić np. w Decathlonie. Ale - zgodnie z doświadczeniem konkursowym - wiem, że od razu po zakupie nowej mapy, znajdzie się poprzedni egzemplarz i wredne skrzaty domowe będą się zaśmiewały do łez emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6184787 Napisano: 16.04.2016 18:45:53 w Wkurza mnie...
Elzunia1946 - może idź do ubezpieczyciela i wypowiedz umowę, niech TOBIE oddadzą pieniądze. Mężowi wyślij smsa, że ubezpieczenia nie posiada. Może zrozumie, jak działa świat. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6184661 Napisano: 15.04.2016 21:32:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

Lamay napisał(a):

brudny napisał(a):

Nivea Natura informowała ? emotka

U mnie nieodebrany telefon od Versusa właśnie, ale coś mało ludzi się chwali  emotka

moim zdaniem nie wszystko poszło, jak było nawet 100 zestawów to na forum mnóstwo osób się chwaliło, teraz niby było 200 i raptem 2-3 osoby, trzeba do nich napisać...

U mnie smsik mocno po 17, jakby co (kosmetyki).

Dlaczego od razu nie napisałam? Bo już k* nie wyrabiam z tymi drogeryjnymi konkursami - kosmetyki kupuję i w kółko tylko kolejne kosmetyki wygrywam, spokojnie mogę drogerię otworzyć, a lepsiejsze nagrody w tych konkursach wpaść nie chcą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6184652 Napisano: 15.04.2016 21:09:56 w SZUKAM....
@banka-manka napisał(a):

Szukam, czy w konkursach Tesco Magazyn, gdzie do wygrania są sprzęty, dają do nich gwarancję? 

Nigdy się z tym nie spotkałam.

U nich wyżyny profesjonalizmu to wysyłanie tego, co w regulaminie przyrzeczone i nie w zwykłej kopercie. Długo pracowaliśmy na ten "sukces" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6184604 Napisano: 15.04.2016 19:42:36 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Czy wiadomo jakie lody trzeba lizać, żeby móc wygrać w Carte d'Or? emotka

Nie wiem, czy warto się tak poświęcać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6184493 Napisano: 15.04.2016 15:21:49 w SZUKAM....
titinunu napisał(a):

Obecny status przesyłki: Odbiorca nieobecny/firma zamknięta

Z przykrością informujemy, że nasz doręczyciel w dniu 14.04.16r. o
godzinie 11:40 nie dostarczył przesyłki z wyżej wymienionych powodów.

Przesyłka o numerze nadawczym 519346356990 aktualnie znajduje się w
magazynie. W celu ponownego odbioru przesyłki prosimy przejść pod adres:
http://odbior-pex.pl/przesylki/klient.html
co to może być?

Jeśli coś takiego dostajecie od jakiegokolwiek nadawcy twierdzącego, że działa w imieniu firmy kurierskiej, zawsze należy zadzwonić do owej firmy (np. na infolinię) i podać numer przesyłki. Po tym się łatwo przekonacie, czy to oszustwo, czy nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6184358 Napisano: 15.04.2016 11:18:12 w WC - rozmowy o wszystkim
slonko365 napisał(a):

Gdyż chodziło mi o relacje bardziej... hm... 3D emotka emotka

Jak 3D, to kula i stożek w roli głównej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6184286 Napisano: 14.04.2016 23:51:06 w WC - rozmowy o wszystkim
slonko365 napisał(a):

Nie dotrwałam do końca, ale zawsze mi się wydawało, że na WC-tach kobiety są oznaczone kółeczkiem a faceci trójkącikiem bo trójkącik wchodzi w kółeczko... Mam nadzieję, że nie odbiegam za bardzo od tematu, ale w końcu jesteśmy w WC...emotka
A tak serio to mi jakąś sektą trąci.

Aleś niematematycznie pojechała, przecież okrąg można wpisać w trójkąt albo odwrotnie: opisać na trójkącie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6184188 Napisano: 14.04.2016 19:38:20 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

trampek, napisał(a):

Mam pytanie czy na ten konkurs z kwiatami tomaszewski to można kupić kwiatka w doniczce czy krzew jakiś itp?bo pisze rabatowa a u mnie sa tylko w doniczce kwiatki wiec nie wiem czy sie takie nadaja?

A czy w doniczce nie mogą być rabatowe?emotka Przecież z rabatą Ci w Biedronce nie sprzedadzą.

Może chociaż sprzedadzą z rabatem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6184186 Napisano: 14.04.2016 19:36:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Mysia napisał(a):

Czasem siedzę na pięcie, poważnie i tak teraz myślę czy powinnam się martwić czy coś.. napięcie rośnie.. emotka

U Achillesa na pięcie, nagle wzrosło napięcie. Czy mały bóg z tego będzie, czy może jakieś nieszczęście... tralala emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6183909 Napisano: 14.04.2016 12:44:04 w WC - rozmowy o wszystkim
brodziatko napisał(a):

Namówiłaś mnie na na parówki z Lidla. emotka

Głową ręczę, że Ci zasmakują (ale nie własną).

Lidl oferuje 3 wersje: klasyczne, z wędzoną papryką i z brokułami -> te ostatnie są najlepsze. W moim Lidlu już nie ma, "ktoś" wykupił zapas emotka Tylko oczywiście, jak to w Lidlu, trzeba się trochę naszukać produktów bo nawet, jeśli dziś stoją tutaj, jutro będą gdzieś indziej.

PS: Jeszcze dobre są bioogórki kiszone charsznickie, bardzo delikatne w smaku i świetny skład. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6183900 Napisano: 14.04.2016 12:39:54 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

joan napisał(a):

defed - jestem wegetarianką, a nie weganką, więc jajka jadam emotka Ale jakoś kontrowersyjnie to brzmi w kontekście powyższego emotka

Pytanie osobiste: nie jadasz mięsa ze względu na filozofię, czy po prostu Ci nie smakuje?
Ja nie cierpię zapachu i smaku mięcha, zwłaszcza od ssaków. Rybki jadam z chęcią, zwłaszcza te z rtęcią (tuńczyk-my love  emotka  )

Jest kilka powodów:
1) Obecnie mięso jest produkowane, zwierząt się nie hoduje, tylko je produkuje. Czyli bezsensowne cierpienie plus dymanie klientów.
2) Nie jem od wieku nastoletniego, więc trudno powiedzieć, jak to się zaczęło. Najwidoczniej jedzenie trupów stało się po prostu obrzydliwe. O smrodzie & wyglądzie denatów nie wspomnę, fuj.
3) Dieta bezmięsna jest megasmaczna i tania. Nie widzę żadnych logicznych powodów, by jeść mięsidło. (tzn. domyślam się, że jak mnie kto potrąci na pasach, będzie to wina tego gupiego wegetarianizmu, ale jakoś ten argument do mnie nie przemawia)

Aha, z ciekawostek: w Lidlu są aktualnie parówki wegetariańskie. Polecam spróbować tych o nazwie "z brokułami" - są najsmaczniejsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0