Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Etam, ludziom się pofyrtoliły konkursy, bo grali w każdym kamisowym
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Paragonu mi nie potrzeba, mam swoje zapasy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jesteś niemiła i zazdrościsz ludziom talentu
PS: Ja grałam, bo wiadomo, cenzuraów nie sieją. Najbardziej z nagród podobała mi się wąska deskorolka, nawet podobną wypróbowałam w Decathlonie. Ale gdy tylko rzuciłam pomysł jazdy po parku, Mój uznał mnie za starą wariatkę, co się chce zabić na deskorolce i ustrzelić to, czego żadnemu konkursowiczowi się dotąd nie udało, czyli Nagrodę Darwina - przynajmniej tak wynikało z jego mimiki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Phi, jako alergik z kotem w domu nastawiłam się na megazakupy, a skończyło się na 2 paczkach pistacji w Hebe i frytkach dla bezdomnego (poza Hebe).
Taki ekskluziw, że konkursowiczowi nie było na co kasy wydać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Za mało kupowałaś na konkursy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Łoraju, czyli koniec świata, a nawet metr dalej
Wredne ITM, zawsze poza zasięgiem
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Polo widziałam, a ITM gdzie będzie?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sprawdzam i zgadza się: film kręcono na Dolnym Śląsku, w Kłodzku zwłaszcza.
No gites, bo od miesiąca szukam mapy Sudetów Wschodnich z mapą Kłodzka (Zachodnie i Środkowe leżą grzecznie w pudełku) i nie wiem, gdzie tę mapę wcięło. Miałam, nie mam. Oczywiście mogę ją kupić np. w Decathlonie. Ale - zgodnie z doświadczeniem konkursowym - wiem, że od razu po zakupie nowej mapy, znajdzie się poprzedni egzemplarz i wredne skrzaty domowe będą się zaśmiewały do łez
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie smsik mocno po 17, jakby co (kosmetyki).
Dlaczego od razu nie napisałam? Bo już k* nie wyrabiam z tymi drogeryjnymi konkursami - kosmetyki kupuję i w kółko tylko kolejne kosmetyki wygrywam, spokojnie mogę drogerię otworzyć, a lepsiejsze nagrody w tych konkursach wpaść nie chcą
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nigdy się z tym nie spotkałam.
U nich wyżyny profesjonalizmu to wysyłanie tego, co w regulaminie przyrzeczone i nie w zwykłej kopercie. Długo pracowaliśmy na ten "sukces"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, czy warto się tak poświęcać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli coś takiego dostajecie od jakiegokolwiek nadawcy twierdzącego, że działa w imieniu firmy kurierskiej, zawsze należy zadzwonić do owej firmy (np. na infolinię) i podać numer przesyłki. Po tym się łatwo przekonacie, czy to oszustwo, czy nie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak 3D, to kula i stożek w roli głównej
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aleś niematematycznie pojechała, przecież okrąg można wpisać w trójkąt albo odwrotnie: opisać na trójkącie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może chociaż sprzedadzą z rabatem?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U Achillesa na pięcie, nagle wzrosło napięcie. Czy mały bóg z tego będzie, czy może jakieś nieszczęście... tralala
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Głową ręczę, że Ci zasmakują (ale nie własną).
Lidl oferuje 3 wersje: klasyczne, z wędzoną papryką i z brokułami -> te ostatnie są najlepsze. W moim Lidlu już nie ma, "ktoś" wykupił zapas
PS: Jeszcze dobre są bioogórki kiszone charsznickie, bardzo delikatne w smaku i świetny skład. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jest kilka powodów:
1) Obecnie mięso jest produkowane, zwierząt się nie hoduje, tylko je produkuje. Czyli bezsensowne cierpienie plus dymanie klientów.
2) Nie jem od wieku nastoletniego, więc trudno powiedzieć, jak to się zaczęło. Najwidoczniej jedzenie trupów stało się po prostu obrzydliwe. O smrodzie & wyglądzie denatów nie wspomnę, fuj.
3) Dieta bezmięsna jest megasmaczna i tania. Nie widzę żadnych logicznych powodów, by jeść mięsidło. (tzn. domyślam się, że jak mnie kto potrąci na pasach, będzie to wina tego gupiego wegetarianizmu, ale jakoś ten argument do mnie nie przemawia)
Aha, z ciekawostek: w Lidlu są aktualnie parówki wegetariańskie. Polecam spróbować tych o nazwie "z brokułami" - są najsmaczniejsze