Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Uff?
Sztuka po sztuce liczyłeś?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Uśmiałam się, jak rzadko kiedy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z D-G?
Mieliśmy jeden z zeszłego roku, świetny produkt. Pierwszy bidon, co nie śmierdzi
Niestety, owo nawijanie nie przechodzi z czasem, powiedziałabym, że jest coraz gorzej, a i wydatki ciągle rosną
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mój facet również dzisiaj biegł - ja się cieszę z bidonu, najlepszy ever. W sumie, tylko dlatego koniecznie brał udział, żeby bidon dla mnie mieć, teraz mamy komplecik
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A wróż Maciej i tak się dodzwoni!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Uff, to dobrze, te czerwone są chyba najsmaczniejsze
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Krejzol z Ciebie!
Dziwne jest trochę to, że z okazji jubileuszu słowo podarować zamienia się w oczekiwać / żądać. Kiedy w społeczeństwie nastąpiła taka mutacja światopoglądowa?
defed - bardzo fajny ten pomysł ze sztabką, ja bym se ją zostawiła na zawsze
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Już działa, ale ładuje się dosyć długo, więc lepiej ślij jak najszybciej, bo kto wie, może się jeszcze wysypać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I właśnie stąd się bierze ten nonsens sześciu stówek: nikt nie protestuje. Uważam, że to jest bolączka Polaków, owo "zastaw się, a postaw się". Mnie by było w d* ćma, co mówią ciotki czy sieć, każdy daje tyle, ile ma. A jeśli by kto mi robił wyrzuty (chociaż takich odważnych nie znam, hehe), przypomniałabym mu przypowieść o wdowim groszu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tyle w teorii, bo taka data widniała również przy Farmio oraz Ajaxie, a laureatów informowali dzisiaj
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
a) Palma?
b) Swedeponic?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No bez jaj, żeby na 3 dni przed końcem konkursu nie można było wysłać zgłoszenia
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kauflandu na bank nie informowali, skoro w Paragonach cisza. Ale poza KFL, zostały jeszcze (???): ogólnopolski, DN, Polo, ITM. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wrzuć konkursy do bazy, a będziesz wiedział wszystko na bieżąco
Pytanie: laureaci których odsłon konkursu Twój styl, Twoje miasto zostali już powiadomieni? Super-Pharm i Leclerc, jeszcze coś?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To zależy, czym się interesuje. Wg mnie fajnym prezentem byłaby np. karta podarunkowa do sklepu odzieżowego / sportowego. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A Gienek to je w ogóle imię? Powinno być chyba Eugeniusz? To by nawet pasował, Pan euGENIUSZ Paragonowy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najpierw musiałabym wygrać talon na benzynę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiesz, w miastach przeważnie są sklepy sieciowe, franszyzowe albo markety. I nie ma opcji, żeby kasa fiskalna biła jedynie dwie pozycje, czyli art.spoż. oraz art.chem., co później za pomocą magicznej pieczątki przemienia się we wszystko, co zechce właściciel sklepu.
Formularz powinien zawierać pole NIP SKLEPU. I jeśli sklep się powtarza ciągle i ciągle, wrzuca się taki NIP w sieć. Jeśli to market, ok. Jeśli to "U Ewuni" we wsi, gdzie jest 2000 mieszkańców, a sprzedano już 8000 produktów... no cóż, zwykle w konkursach jest zastrzeżenie, że organizator ma prawo usunąć zgłoszenia, co do których powziął podejrzenia, że zostały dokonane bez zachowania zapisów regulaminu. Wyświetl w wątku >>