Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ok.
PS: Mnie również się wydaje, że to jakieś wiochmeny, co sprzedają art.przem., a paragonów klientom nie wydają. Oczywiście w loteriach żywnościowych sprzedają art.spoż.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To jest jakaś myśl
No właśnie, drogie strasznie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oczywiście można zakupić całe mnóstwo produktów, ale jednak to nie daje aż takie skali wygranych. Weźmy pod uwagę, że to nie produkty za pół złocisza.
Szkoda, że nazwisk nie podają i miejscowości
No; chyba, że to wcale nie jest loteria, tylko jakiś zakamuflowany hepi ałer... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Coś w tym jest
Mój facet się cierpko śmiał, jak fanzolili o jakiejś Karcie biegacza - coraz więcej biurokracji, coraz mniej sensu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, o co chodzi z kartą, ale niektórym bardzo by się przydała. Bo kierowca samochodu musi wiedzieć, gdzie może wjechać, a gdzie nie może. A rowerzysta nic nie musi, dlatego - chociaż pełno u mnie bitumicznych ścieżek rowerowych - na głównych & długich ulicach auta jadą po 10/h, gdyż pan rowerzysta KONIECZNIE musi jechać drogą i tamować ruch uliczny. Bo przecież ścieżką rowerową to jedynie baby, cioty i konformiści zasuwają. Gdybym miała pistolet na kulki z półpłynną kocią kupą, pierwsze strzały poleciałyby w kierunku jednośladów. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja zaglądam. I czytam
Po pierwsze: lubię wiedzieć, co u kogo słychać, jak się kształtuje masa ludzka po obu stronach barykady itepe
Po drugie: wątek paragonowy jest kopalnią diamentów, jeśli chodzi o konkursowe know-how, a mnie czytanie między wierszami zawsze świetnie szło
Po trzecie: kilka razy zdarzyło mi się, że zapomniałam o konkursie, moje paragony gdzieś się w portfelu pałętały, aż tu patrzę - oferta sprzedaży paragonów na ten właśnie konkurs, co kończy się dziś. I dzięki temu zdążyłam zagrać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z jaką datą potrzebujesz?
W razie czego, odezwij się, mogę Ci sprezentować paragon, odpowiem wieczorem,
PS: Dziewczyny, nie bądźcie jesiotry, podarujcie zmywarkę Keisa, przecież jest tak bliska sercu każdej z nas
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli kto ma dobry pomysł, to od razu robi serię 10 - 20 zdjęć, wtedy każde może wysłać na inny konkurs. Logiczne jest bowiem, że tylko raz można przekazać PEŁNIĘ praw do jednego zdjęcia
Kwestia: czy dodanie napisu albo inna obróbka w programie graficznym sprawia, że to już "inne zdjęcie"? Moim zdaniem: to wciąż ta sama praca. To tak, jakby przesłać na jeden konkurs tekst w Wordzie pisany na niebiesko i kursywą, a na inny konkurs tenże tekst w odsłonie zielonej bez kursywy. To wciąż ta sama praca. I zdjęcie też jest to samo. A Wy, jak uważacie? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
tereniagno -
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I jeszcze jak oni nakręcili te reklamy, skierowane do obsmarkańców z mlekiem pod nosem: jaki to będziesz cool i jaka to będziesz zajebiaszczo trendy, gdy tylko zaciągniesz się tym ekskluzywnym papierochem. Co za czasy
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W prima aprillis nie wierzę nikomu w żadnej sprawie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sprawy sercowe nie są takie proste, to kardiologiczne spaghetti
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak na pierwszy dzień kwietnia, układ pasuje idealnie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wysłałam na początku dnia smsy o treści FARMIO.L na 71700. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja posłałam, a dlaczego pytasz? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A nie da się choć na dwa dni uciec od codzienności?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A w zgłoszeniu podawało się numer paragonu? Bo faktura ma swój numer i nie będzie on taki sam, jak numer paragonu. Zatem dokument, na podstawie którego dokonałaś zgłoszenia, będzie miał inny numer, niż dokument, który im odeślesz.
Inna sprawa: numer paragonu, który wpisujemy w smsie, może nie być tym, na podstawie którego zostanie wystawiona faktura do paragonu. Czyli: wpisujesz numer z góry po prawej do smsa, ale na fakturze może pojawić się info, że to faktura do numeru z dołu, ten z smsa nie zostanie nigdzie wspomniany. Miałam tak kiedyś w Carrefourze, poprosiłam o podgląd paragonu i okazało się, że system wypluł podgląd, tylko bez "właściwego wg regulaminu" numeru. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Smolar zwykle pisze w regulaminach, co w danym konkursie jest paragonem, a co nie. Zanim pójdziesz gdziekolwiek, zajrzyj w regulamin. Wyświetl w wątku >>