Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6181090 Napisano: 06.04.2016 23:58:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

Napisałam do nich, wysłałam listę. Zaznaczyłam żeby sprawdzili czy wszyscy mają jednakowe nazwisko i czy wszystkie paragony są z tego samego sklepu, bo zwykły Kowalski raczej nie kupuje 6 tys odświeżaczy.
Jednak odpiszą, dam znać emotka

Ok.

PS: Mnie również się wydaje, że to jakieś wiochmeny, co sprzedają art.przem., a paragonów klientom nie wydają. Oczywiście w loteriach żywnościowych sprzedają art.spoż. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6181088 Napisano: 06.04.2016 23:54:23 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

joan napisał(a):

Żeby wygrać rower, mam pokazać, jak spędzam czas na rowerze (którego nie posiadam i chcę wygrać). "Uwielbiam" takie bezsensowne konkursy emotka

Narysuj go sobie kredą na asfalcie lub wyklej na bristolu, niejedną taką pracę widziałam emotka
A mnie wkurza, że rowery takie drogie. (...)

To jest jakaś myśl emotka

No właśnie, drogie strasznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6181070 Napisano: 06.04.2016 23:26:56 w Wkurza mnie...
Żeby wygrać rower, mam pokazać, jak spędzam czas na rowerze (którego nie posiadam i chcę wygrać). "Uwielbiam" takie bezsensowne konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6181066 Napisano: 06.04.2016 23:12:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nożesz-jego-mać, niezły przekręt emotka

Oczywiście można zakupić całe mnóstwo produktów, ale jednak to nie daje aż takie skali wygranych. Weźmy pod uwagę, że to nie produkty za pół złocisza.

Szkoda, że nazwisk nie podają i miejscowości emotka

No; chyba, że to wcale nie jest loteria, tylko jakiś zakamuflowany hepi ałer... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6180963 Napisano: 06.04.2016 18:40:16 w Wkurza mnie...
malenka napisał(a):

(...) Zastanawiam się tylko czy jeśli "karta rowerowa dla dorosłych" wejdzie w życie, to będzie też obowiązywać hulajnogi, deskorolki oraz rolki. A najlepiej również taczki!

Coś w tym jest emotka

Mój facet się cierpko śmiał, jak fanzolili o jakiejś Karcie biegacza - coraz więcej biurokracji, coraz mniej sensu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6180954 Napisano: 06.04.2016 18:17:16 w Wkurza mnie...
malenka napisał(a):

Wkurzają mnie kolejne "genialne" pomysły! Karta rowerowa dla dorosłych! Niedługo trzeba będzie mieć uprawnienia żeby w ogóle chodzić po ulicy! emotka

Nie wiem, o co chodzi z kartą, ale niektórym bardzo by się przydała. Bo kierowca samochodu musi wiedzieć, gdzie może wjechać, a gdzie nie może. A rowerzysta nic nie musi, dlatego - chociaż pełno u mnie bitumicznych ścieżek rowerowych - na głównych & długich ulicach auta jadą po 10/h, gdyż pan rowerzysta KONIECZNIE musi jechać drogą i tamować ruch uliczny. Bo przecież ścieżką rowerową to jedynie baby, cioty i konformiści zasuwają. Gdybym miała pistolet na kulki z półpłynną kocią kupą, pierwsze strzały poleciałyby w kierunku jednośladów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6180873 Napisano: 06.04.2016 14:48:45 w Wkurza mnie...
Frama napisał(a):

Nie zaglądaj, nie czytaj...
Właśnie, żeby się nie denerwować do paragonów nie zaglądam (...)

A ja zaglądam. I czytam emotka

Po pierwsze: lubię wiedzieć, co u kogo słychać, jak się kształtuje masa ludzka po obu stronach barykady itepe emotka
Po drugie: wątek paragonowy jest kopalnią diamentów, jeśli chodzi o konkursowe know-how, a mnie czytanie między wierszami zawsze świetnie szło emotka
Po trzecie: kilka razy zdarzyło mi się, że zapomniałam o konkursie, moje paragony gdzieś się w portfelu pałętały, aż tu patrzę - oferta sprzedaży paragonów na ten właśnie konkurs, co kończy się dziś. I dzięki temu zdążyłam zagrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6180334 Napisano: 05.04.2016 15:45:05 w Paragony
Marguarette178 napisał(a):

Mam pytanie do Kamisa „Szczypta Wielkanocnych inspiracji” w sklepach sieci Carrefour.
Okazało się, że sklep, w którym zrobiłam zakupy nie jest na liście tych, które biorą udział w promocji. Jestem laikiem i po prostu nie widziałam załącznika i kupiłam produkty Kamis w sklepie w mojej miejscowości. 

Może jest ktoś na tyle miły kto ma paragon do tzw. wyrzucenia, który umożliwiłby mi odbiór blendera? 

Oczywiście prześle swój paragon jako dowód, że uczciwie brałam udział w konkursie, tylko po prostu przeoczyłam ten zapis w regulaminie.

Z jaką datą potrzebujesz?
W razie czego, odezwij się, mogę Ci sprezentować paragon, odpowiem wieczorem, emotka

PS: Dziewczyny, nie bądźcie jesiotry, podarujcie zmywarkę Keisa, przecież jest tak bliska sercu każdej z nas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6180066 Napisano: 05.04.2016 11:31:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
Masza86 napisał(a):

gdybym miała świetny pomysł, na którym bym się nie lada napracowała, to czemu nie wstawić go do innego konkursu?? skoro zgadza sie z tematem , zdjecie z maluszkiem wymagała nie tylko pomysłu, pracy ale i współpracy ze strony małego modela emotka   mnie to nie przeszkadza emotka

Jeśli kto ma dobry pomysł, to od razu robi serię 10 - 20 zdjęć, wtedy każde może wysłać na inny konkurs. Logiczne jest bowiem, że tylko raz można przekazać PEŁNIĘ praw do jednego zdjęcia emotka

Kwestia: czy dodanie napisu albo inna obróbka w programie graficznym sprawia, że to już "inne zdjęcie"? Moim zdaniem: to wciąż ta sama praca. To tak, jakby przesłać na jeden konkurs tekst w Wordzie pisany na niebiesko i kursywą, a na inny konkurs tenże tekst w odsłonie zielonej bez kursywy. To wciąż ta sama praca. I zdjęcie też jest to samo. A Wy, jak uważacie? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6179842 Napisano: 04.04.2016 19:38:44 w Wkurza mnie...
Ostatnie trzy dni: bez neta. Niby nic, ale tylko wtedy, gdy się taką akcję uprzednio zaplanuje emotka

tereniagno - emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6179117 Napisano: 01.04.2016 22:22:00 w Wkurza mnie...
Nie wiem, jakim cudem, ale w niemieckiej tivi można reklamować ePAPIEROSY. No szlag mnie trafia! emotka
I jeszcze jak oni nakręcili te reklamy, skierowane do obsmarkańców z mlekiem pod nosem: jaki to będziesz cool i jaka to będziesz zajebiaszczo trendy, gdy tylko zaciągniesz się tym ekskluzywnym papierochem. Co za czasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6179101 Napisano: 01.04.2016 21:46:50 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Ja tez sie zrzeklam dla Ciebie i co? Nico , serce nie sługa emotka

W prima aprillis nie wierzę nikomu w żadnej sprawie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6179095 Napisano: 01.04.2016 21:41:34 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

Ja się go zrzekam na Ciebie emotka

Sprawy sercowe nie są takie proste, to kardiologiczne spaghetti emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6179078 Napisano: 01.04.2016 21:26:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak ogólnie, to ja nie wiem, czyście z tym Farmio zaspali, czy co -> przecież (teoretycznie) mają nagrodzić 10 PIERWSZYCH zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6179069 Napisano: 01.04.2016 21:22:25 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Wkurza mnie, że staszek zakochała się w B. a ja w T. a Oni odwrotnie. 

Jak na pierwszy dzień kwietnia, układ pasuje idealnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6179030 Napisano: 01.04.2016 20:25:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

joan napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktoś wysyłał na ten konkurs smsa? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-farmio.html#.Vv5xOLtJmHs

Ja posłałam, a dlaczego pytasz?

bo mi przyszlo, ze bledna tresc i dalam sobie spokoj, a o ktorej wysylalas?

Wysłałam na początku dnia smsy o treści FARMIO.L na 71700. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6178949 Napisano: 01.04.2016 16:41:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

czy ktoś wysyłał na ten konkurs smsa? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-farmio.html#.Vv5xOLtJmHs

Ja posłałam, a dlaczego pytasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6178114 Napisano: 30.03.2016 20:39:24 w WC - rozmowy o wszystkim
awi napisał(a):

Z trudem wytrzymuję. Męczy mnie wszystko, ludzie, praca, codzienność, jedzenie, sprzątanie, zakupy, okna, drzwi, chodzenie... Marzę o tym, żeby ktoś przez jakiś czas np miesiąc, dwa żył za mnie a ja chcę się położyć pod jabłonką, tam gdzie widać całe niebo i słońce od wschodu do zachodu, choćby za chmurami i niech nawet pada. Chcę zasypiać i budzić się i patrzeć jak zaczyna kwitnąć jabłoń i chmury przelatują przez niebo.

A nie da się choć na dwa dni uciec od codzienności? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6177926 Napisano: 30.03.2016 13:25:20 w Smolar
desire999 napisał(a):

Czyli to ten "wtórnik" więc odpada. Myślę jeszcze czy nie iść i nie prosić o wystawienie fv imiennej (bo fv będzie ok w reg.) na podstawie zdjęcia paragonu. Szukam w necie informacji czy mogą wystawić mi fv na podstawie posiadanego zdjęcia i w sumie znalazłam, że jeśli klient zgłasza się z prośbą o wystawienie faktury nie posiadając oryginału paragonu – w terminie przewidzianym na jej wystawienie – sprzedawca powinien taką fakturę wystawić, o ile posiada możliwość weryfikacji i identyfikacji zgłaszanej przez klienta transakcji.

Więc chyba zostanie mi liczyć tylko na dobry gest ze strony Inter...

A w zgłoszeniu podawało się numer paragonu? Bo faktura ma swój numer i nie będzie on taki sam, jak numer paragonu. Zatem dokument, na podstawie którego dokonałaś zgłoszenia, będzie miał inny numer, niż dokument, który im odeślesz.

Inna sprawa: numer paragonu, który wpisujemy w smsie, może nie być tym, na podstawie którego zostanie wystawiona faktura do paragonu. Czyli: wpisujesz numer z góry po prawej do smsa, ale na fakturze może pojawić się info, że to faktura do numeru z dołu, ten z smsa nie zostanie nigdzie wspomniany. Miałam tak kiedyś w Carrefourze, poprosiłam o podgląd paragonu i okazało się, że system wypluł podgląd, tylko bez "właściwego wg regulaminu" numeru. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6177877 Napisano: 30.03.2016 12:13:29 w Smolar
desire999 napisał(a):

Zapewne mój steamer pójdzie do kogoś jeżeli jest rezerwa... emotka  brat zakupił mi produkty w INT, przesłał zdjęcie i ... wyrzucił paragon!!! Miał ktoś kiedyś podobną sytuację? Czy jest sens np iść do ITM prosić kogoś aby wydrukował na kasie fiskalnej paragon, skoro mamy dokładne jego dane (zdjęcie) i czy na takim paragonie nie będzie jakiegoś zwrotu kopia czy coś? Nie mam zielonego pojęcia czy jest jakakolwiek szansa na "odzyskanie" tego paragonu? Ktoś juz miał podobną syutację i pomoże radą???

Smolar zwykle pisze w regulaminach, co w danym konkursie jest paragonem, a co nie. Zanim pójdziesz gdziekolwiek, zajrzyj w regulamin. Wyświetl w wątku >>
0 0