Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Możliwe, aczkolwiek Mój nie kwapi się do przeprowadzki, a przecież w całej Polsce czekają na mnie hotele SPA!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niestety, na bank kot. Aczkolwiek możliwe, że inne alergeny w domu nasilają reakcje, np. roztocza. W każdym razie, poza domem jestem okazem zdrowia
PS: Ale i tak jest lepiej, kiedyś przez ok. rok nie przespałam ani jednej nocy. Nie ma to, jak duet: alergik i kot-przytulak
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Musiałabyś chyba sporo regulaminów pocztowych poczytać i na nich bazować. Oczywiście warto omówić tę kwestię z rzecznikiem / prawnikiem, ale im już musisz gotowe cytaty przygotować, a nie że oni będą się ze wszystkim sami zapoznawali.
Pamiętam, że chciałam swój voucher wysłać DHLem, to pani z punktu DHLa kazała mi pokazać zawartość koperty
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niestety, brak fotoszopa, więc mogę sobie strzelić selfie jedynie z kartonem na głowie. Tylko sama wiesz, że wtedy kot wlezie do kartonu
No nic, idę wziąć prysznic, może przynajmniej twarz przestanie mnie swędzieć
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niby tak, ale to ma tyle sensu, co powoływanie się na słowa konsultanta. Przy czym rozmowy z konsultantem przynajmniej są nagrywane, a pani z okienka wszystkiego się wyprze i tyle.
Wydaje mi się, że można działać w tej sprawie tylko wtedy, jeśli wybrany przez Ciebie sposób wysyłki obejmował towary typu bony / vouchery / papiery wartościowe. Bo inaczej to tak, jakbyś wysłała okulary w zwykłej kopercie i domagała się odszkodowania za ich uszkodzenie w transporcie.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najpierw sprawdź w cenniku PP, co możesz przesyłać w danej opcji. Pamiętam, że kiedyś wysyłałam voucher do biura podróży i po zapoznaniu się z cennikiem wysłałam go na PP, ale Pocztexem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Łoraju
A ja dziś byłam na filmie "Moje wielkie greckie wesele 2" i zaskoczyło mnie na plus, myślałam, że to słaba produkcja będzie. A jednak - ku własnemu zaskoczeniu - się śmiałam
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Plan mam taki, żeby pójść, kodzik podać i nie mówić o dacie ważności. Jeśli przejdzie, będzie ok
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, również o tym samym od razu pomyślałam
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aha, dziękuję za odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Totek czy też Szybkie konkursy na FB mają swój osobny wątek - jest to również akcja, o której na forum pisano
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tylko po co ktoś się chwali nagrodą spoza e-konków, dla poklasku? Żeby wrażenie zrobić? Żeby się dowartościować? Żeby pogłaskać kompleksy?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W ciągu 30 dni roboczych od otrzymania danych. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mój ulubiony typ obcokrajowca
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To był tzw. alkohimalaista - kolejką gondolową jechał
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to zapraszam do Carrefoura, tam same tego typu "atrakcje"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I że wysłałam nowy mebelek kurierem, a dotarł zniszczony. Teraz się zacznie jazda. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8